si apoi mai sunt filmele lui CHAPLIN

aaa... mi-am amintit... bai, cine a vazut VIRIDIANA?!(bunuel)zi si mie o parere...
Mediterraneo - vazut a treia oara - am ras la fel de mult ca prima oara si-mi vine sa ma mai uit inca o data chiar acuma
10/10
catharsis scrie:legaturi bolnavicioase - un film de dragoste dintre doua fete, in care mai apare si relatia uneia cu fratele ei. in sfarsit vad un film romanesc la nivelul la ce se face afara, incepand de la imagine, cinematografie si terminand cu coloana sonora (aici il astept pe bhuttu sa comenteze ce nu e in regula, dar eu cand ma uit la un film nu am ochi de tehnician sa vad toate defectele). ce e de reprosat e ca e cam cuminte, avand in vedere subiectul tratat. 8/10
o comedie tare simpatica e 'SECRETUL DIN SANTA VITORIA' cu anthony quinn, un actor genial!m-am indragostit de el cand am vazut "ZORBA"
e cel putin superficiala. "Secretul din Santa Vitoria" e genul acela de "comedie" care iti lasa un zimbet pe fata dar si un nod in git la final. ca si "Ora 25" si ca de altfel multe din filmele lui anthony quinn.o comedie tare simpatica
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator