Initial trimis de stefanp
Peace, man.![]()
Peace...

Initial trimis de stefanp
Peace, man.![]()
Initial trimis de LinX
sod,
nici o suparare...uite, l-am citit acum pt tine / citeste-l si tu, de data asta cu ochii mari si mintea ceva mai deschisa. Si spun asta in primul rand pt ca mi se pare destul de evident ca tu n-ai inteles o iota, atat timp cat imi spui ca am pus accent, ca am intrat in domeniul economic ("comercial-economic-vanzare"..pf - dispusi f logic acesti termeni observ...in fine). Vorbeam poate si de niste chestiuni economice de baza (desi ar fi cam mult spus) - cum ar fi preferintele cumparatorilor in mare; dar subiectul discutiei era etica celui care-si compune / promoveaza muzica - cand ii spunem ca este comercial? Parerea mea - sa ma repet sub alta exprimare - este ca acest termen nu are chiar acelasi sens si in muzica si in dictionar.
N-am nevoie de "lectiile" tale, te-as intreba doar daca ai macar habar ce inseamna management si ce legatura are, cat de mica,cu ceea ce am postat pe threadul asta. Spre deosebire de tine poate, sunt 'implicat' atat in stiinta economica cat si in muzica... asa ca pot sa-mi formez o imagine de ansamblu destul de buna.
Ma duc sa ascult niste Pink Floyd... ce comerciali astia, apropos .. au scos la discuri...
Initial trimis de SOD
"Comercial e ceva (un bun) care devine o marfa (un bun facut in scopul vanzarii sau care junge sa faca obiectul unei vanzari); prin conventie, comercial in muzica este considerata de exemplu o piesa care este facuta pentru a fi vanduta (! si acesta sa fie scopul principal ... ca asa toata lumea-si vinde muzica - munca lor); "
Initial trimis de bhuttu
C , mai ales ca mi-ai zis o chestie despre Beatles care n-o stiam (ca au fost refuzati de Decca; i-a preluat EMI, nu?)
:
Initial trimis de SOD
domnule linx,
[...]
si ca sa ai motiv sa ma faci bou (am mai zis si in alte forumuri ca sunt anti injurii personale),iti promit ca daca o singura data mai jignesti pe cineva in acest fanclub,imi voi face un scop in viata :sa te gasesc si sa-ti rup capul.si nu glumesc!
enunta-ti parerile dar nu jigni.asta e tot!
p.s. iar m-am enervat si trebuie sa beau.poate ramane copilu' fara tata!
Initial trimis de CCMUSIC
Se pare ca avut succes acest subiect.Ma bucur si acum sa incep....
![]()
You're so ironic.
...
Cat despre ceea ce ai afirmat tu eu mai mult decat ceea ce am spus pana acum nu voi spune...
Tot timpul vor exista pareri pro si contra in legatura cu orice subiect asa ca hai sa ne limitam doar la argumente si nu la observatii si remarci care n-au nimic in comun cu subiectul.
Pana nu se va da o definitie exacta a ceea ce inseamna comercial in muzica oricine poate sa-si expuna punctul de vedere, parerea, pentru ca totul este relativ.
Voi care vreti sa va rupeti capu' rupeti-vi-l in afara acestui forum pentru ca l-am deschis doar pentru a afla mai multe lucruri cu privire la acest subiect si nu pentru a va injura si jigni.Inca o data imi sustin punctul de vedere asa ca fiecare dintre voi:)
:) De ex.Sting,Aretha Franklyn ti se par comerciali?:)
Sa stii ca spre deosebire de altii eu recunosc cand gresesc.
Cat despre chestia cu comercial in muzica eu n-am intalnit in nici un dictionar.Spune-mi in care sa uit poate n-am cautat destul.Am intalnit doar cuvantul comercialsa stii ca eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si cind spun asta chiar cred in ceea ce spun:)
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator