Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde whatever » Sâm Mai 13, 2006 4:02 pm

cutuma© scrie:Daimoane, echipa ta CHIAR E IN B!!!! Daca esti asa suporter cum afirmi ca esti de ce sustii hibridul asta de Fulgerul AEK Bragadiru si nu adevarata Poli Timisoara, echipa din Divizia B?!

chiar in C din pacate, acolo unde merge si U.T.A. mea sa le tina companie. Si sa fiu ontopic, si mie mi-a parut un pic de offside la faza lui Pancu.
whatever

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 4:12 pm

bre cutuma, io creca voi, stelijtii, aveti un ghinpe inpotriva lu poli din prizma galeriei care este "infratita" cu cea a rapidului. nu cred ca problema vuastra, a suporterilor stelijti, este legata de echipa poli in sine. ie adevarat ca in iarna, cand balkanu a loat echipa si a facut infuzie de capital in aducerea de jucatori si antrenori, declaratiile au fost inbecile si lipsite de tact si bun simt. rezultatele s-au vazut ulterior. insa, io zic ca nu tresa judecam echipele dupe declaratiile sau actiunile patronilor sau a conducatorilor lor, a manifestarilor galeriilor lor ci duar din prizma jocului in teren al acelor echipe
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 13, 2006 4:50 pm

n-am nimic cu echipa. chiar mi-as dori ca o formatie din provincie sa puna pb echipelor bucurestene. eu am ce am cu suporterii, pentru ca-s ipocriti,mincinosi,trufasi si falsi. n-are nici o legatura ca-s "frati" cu suedezii. S-a vazut asta cand si-au dat sex oral reciproc anul trecut.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 4:58 pm

pai io ce-ti spuneam :D
eyewitness

Mesajde old lord » Sâm Mai 13, 2006 6:42 pm

bacau - sportul 1-2 minutul 84
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 6:46 pm

unde plm vedeti voi meciu asta ca io nu-l vaz ? :(
eyewitness

Mesajde old lord » Sâm Mai 13, 2006 6:49 pm

http://www.onlinesport.ro

bacau sportul 1-2 minutul 90, se arata 4 minute de prelungire
a inscris t balan de 2 ori, minutul 67 si 81
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Sică » Sâm Mai 13, 2006 6:53 pm

'Gamias eu ceva in bacauanii mei prosti, daca tot castiga sportul sper sa ia si campionatul ca m-am cam saturat sa le imparta doar Steaua, Dinamo si Rapid
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 6:54 pm

asa sica, sa te-auza Dzeu :D
eyewitness

Mesajde old lord » Sâm Mai 13, 2006 7:02 pm

cam asa arata situatia acum (scor final):
rapid - gloria 1-0
farul - poli timisoara 4-2
bacau - sportul 1-2
pandurii - fc arges 1-0
otelul -national 2-0
old lord

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 13, 2006 7:12 pm

Hai ca mai un pic si`ncep si io sa tin cu Sportu. Poate cu ocazia asta (adica daca ea zebrele titlu ) da si Aiu o :bere macsim doo, ca altfel...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 7:19 pm

loooooooooooooooooool
migule, daca o sa tii cu sportu, sa muara moshu inecat cu stridii daca nu iti iau un container cu bere ~p

deci si etapa asta, indiferent de rezultatele lu dinapulea sau steaua, sportu isi pastreaza pozitia de lider in divizia A. tot inainte! :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 13, 2006 7:23 pm

deci n-aj vrea sa fiu in pielea lu mosu acuma:D
MiG29

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 7:25 pm

migule, iote ce zice la onlinesport:

1 Sportul ``53 27 16 5 6 51 29 22
2 Rapid ````53 27 15 8 4 41 19 22
3 Dinamo ``49 26 15 4 7 52 29 23
4 Steaua * 49 25 14 7 4 38 15 23
eyewitness

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 13, 2006 7:30 pm

deci da, cum am spus, daca ia Sportu dai tu :bere. Daca ia Dinamo, dau io:D
MiG29

Mesajde Sică » Sâm Mai 13, 2006 7:30 pm

iar daca nu ia nici una imi dati mie una :D

totul depinde de meciurile directe, daca sportu le va caca si pe acestea cum ia cacat pe cei de le FCM Picioare in gard, studentii sunt ca si campioni :)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 7:34 pm

migule, dau io :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Sâm Mai 13, 2006 9:25 pm

deci dinamo sa dus. brava vasluiului.
deci steaua mai are 3 meciuri fuarte grele, maine cu cluju, porma cu sportu si nici meciul de la vaslui nu creca e prea usor
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde old lord » Sâm Mai 13, 2006 9:41 pm

ce ti-am zis eye !? dinamo va mai pierde puncte
sincer nu m-am asteptat sa piarda cu vaslui ci cu timisoara
old lord

Mesajde MiG29 » Dum Mai 14, 2006 1:22 am

deci da, Aiule ai sa dai nejte bere la sfarsitu canpionatului :n:
MiG29

Mesajde bhuttu » Dum Mai 14, 2006 1:32 am

eyewitness scrie:bre cutuma, io creca voi, stelijtii, aveti un ghinpe inpotriva lu poli din prizma galeriei care este "infratita" cu cea a rapidului.

Nu-i bre asa. Oricum, infrateala asta e o basina scornita din cine stie ce imitatie de galerii infratite din tari vecine sau din vreo frustrare de echipa batuta cu 8-1 si de echipa eliminata din cupele europene.

Personal, io am boala pe Poli o data din cauza declaratiilor sforaitoare ale patronilor, iar pe de alta parte din cauza unor daimoni de se cred buricul pamantului si eclipsatori de capitala la fiecare inceput de campionat sau de retur, iar pe parcurs se desumfla si se infratesc cu cei de cromatica apropiata cu a lor.

Am boala pe aia de joaca 30 de finale pe sezon (bine, p-asta a zis-o Oli, da' e tot o porcarie in spiritul Poli Timisoara) si-am boala p-aia care se trezesc in ultima etapa sa "fure titlul lu' Steaua". Bine, n-au fost in stare, asa cum n-au fost in stare sa plece cu puncte din Bucuresti anul asta.

Ai si tu dreptate cand zici ca o echipa ar trebui judecata dupa ce face in teren, si crede-ma ca n-am nimic cu de-alde Caramarin, Gigel Bucur, McKain, Mansour sau Balace, nici chiar cu Hagi, antrenorul. Dar, daca e asa, p-aia de i-am zis eu mai inainte de ce-i legi? Aia nu-s tot ai lu' Poli?

In alta ordine de idei... bine ca scaparam dracu' de dinamo, intr-un final. Echipa pastreaza, totusi, sanse la Intertoto.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Dum Mai 14, 2006 6:26 am

bre butulica, daca ie sa judecam echipele dupe declaratiile patronilor sau a sefilor lor am ajunje sa nu mai tinem cu nici o echipa. borcea, copos, mm sau jiji sunt port drapelu acestor declaratii. nea iancu a visat si iel mai mult uitandu-si conditia si...pozitia din clasament

pe haji am buala ca in 2002 m-a frustrat de-o escursie in coreea si japonia de 3 sactamani, moca :D

Aiule ai sa dai nejte bere la sfarsitu canpionatului

migule, daca ia sportu canpionatu, inchiriez tot localu de la colonade si te-nec in mici si bere :D
eyewitness

Mesajde bhuttu » Dum Mai 14, 2006 11:04 am

Acum iar imi aprind oarece paie in cap, si probabil iar o sa primesc niste replici de prost gust, dar mie nu prea-mi e mare rusine nici cu Gigi nici cu MM.
Intr-adevar, Gigi vorbeste mult si prost, bate ziaristi si joaca cu Dumnezeu in atac, dar tot Gigi Becali a bagat cei mai multi bani in fotbal din toata lista cu conducatori de club de la noi, si tot de cand a venit Gigi Steaua a inceput sa mai faca ba cate un egal cu Liverpool, ba sa scoata pe Valencia, ba sa se faca de cacat pierzand prin semifinale europene.

Si cu MM tot cam aia e. Il bate pe Radu Ion, il ameninta pe Jean Padureanu cu moartea (nimic din ce n-ar fi meritat astia doi, oricum), dar tot MM i-a adus pe Bostina sau Iacob, MM organizeaza clubul in asa fel incat macar la nivel administrativ sa aiba fata de Europa, MM a insistat pentru refacerea gazonului din Ghencea si inca altele.

Poi Borcea sau Copos la fel or fi?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Daimon » Dum Mai 14, 2006 11:45 am

daca si acuma tot o tineti cu faza ca POLI nu e POLI adevarata, n-are rost sa mai zic nimic, ca n-ajungem la nici o concluzie.
de nu stiu cate ori au zis unii sau altii ca am ce am cu steaua sau cu dinamo.. cand de fapt voi cautati scandal si spuneti chestii de kkt. in fine...

bhuttule nu-mi vine sa cred ca postul de mai sus e serios.. asa ar trebui sa regreti comunismu, atunci era si mai mishto va aduceau ce jucator vroiati;)

si ca sa nu mai aberati in necunostinta de cauza, infratirea cu RAPID nu e de ieri sau de alaltaieri, e de vreo 20 de ani.
Daimon

Mesajde cutuma© » Dum Mai 14, 2006 11:52 am

Daïmon scrie:daca si acuma tot o tineti cu faza ca POLI nu e POLI adevarata, n-are rost sa mai zic nimic, ca n-ajungem la nici o concluzie.

nu zici nimic pentru ca n-ai argumente. atata tot.

Cat despre ce-a zis Leo, dpdv fotbalistic si al echipei sunt multumit de ce au facut Becali si MM. Dpdv al atitudinii lor, asta e, oricum nu ma uit la televizor.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Mai 14, 2006 12:13 pm

Personal, io am boala pe Poli o data din cauza declaratiilor sforaitoare ale patronilor

butulica, asta este declaratia ta, deci judeci si acuzi pentru declaratii si nu pentru ce a facut nea iancu pentru folbal sau cati bani a investit. iancu i-a adus pe haji si ceilalti jucatori de la national asa cum mm i-a adus pe bojtina si iacob. asa si? se pare insa ca nici voi nu prea jtiti de ce-i urati pe timisoreni
eyewitness

Mesajde memetshot » Dum Mai 14, 2006 12:55 pm

bre ochila, io am ceva cu complexu de superioritate alu timisorenii. cu echipa nam niica si chiar imi pare rau ca nu au inca fatza de UEFA, mai ales ca la anu avem nevoie de 4 echipe destul de serioase, penca casa nu scadem iar la coeficienti.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Daimon » Dum Mai 14, 2006 1:24 pm

decret.. nu e vorba de argumente, pt ca degeaba le aduc.

memetule, ce zici tu suna a cliseu. e un fel de cerc vicios, si eu as putea spune acelasi lucru despre voi.
Daimon

Mesajde memetshot » Dum Mai 14, 2006 1:39 pm

despre mine ar fi mai greu sa zici ceva intru cat io nus bucurestean.

si, scuzama. cine se vrea afara din romania? ai auzit tu vrodata de republica bucuresti?
lai auzit pe iancu, care se pisha pe jenei cum caa fo ajutat de ceasca sa aduca CCu?

plus ca ma plictisesc la suedia si o mica intepatura lu daimon pe forum ma ajuta asa umpic
memetshot

Mesajde old lord » Dum Mai 14, 2006 9:01 pm

steaua - cfr cluj 2-0
a inscris goian in minutul 58 si dica in minutul 86
in minutul 66 intra dorinel munteanu pe teren
in minutul 73 clujul e furat de un penalti clar
old lord

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern