luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde trumpet_freak » Dum Mai 07, 2006 3:41 pm

salutare tuturor.
scuze ca n-am mai scris, dar cica suntem in turneu... A-)
multumim celor prezenti la Zalau, Satu Mare si Baia Mare! cluburi mici, dar public sufletist si aproape de noi (si la propriu si la figurat...).

la Chisinau a fost un concert deosebit, cu o incarcatura emotionala destul de mare. tensiunea ridicata in sala, militieni, oameni strigand "jos comunismul!" si "muie voronin!". incercam si acolo, cum am incercat si aici, sa rupem barierele cenzurii. deocamdata, lumea striga la concerte. speram ca actiunile sa devina mai organizate si mai coerente pe viitor. Free Basarabia!

next:
BUCURESTI, 10 mai, club UNDERWORLD, ora 20.
CAMPINA, 11 mai, club LIVE, ora 20.
BUZAU, 12 mai, FESTIVALUL TOP T, headliner.
BUCURESTI, 13 mai, club UTOPIA, concert acustic, ora 20. (alxunder, cica e mai mare ca Viking...)
BUCURESTI, 16 mai, CLUB A, ora 19, filmare REMIX ROCK FORUM.
CONSTANTA, 18 mai, club PHOENIX, ora 20.
VARNA, BULGARIA, 19 mai.
ISTANBUL, TURCIA, 21 mai.
LILLE, FRANTA, 27 mai, EAST WEST FEST.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde Morrison » Lun Mai 08, 2006 10:40 am

luna amara ownz :>
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
Morrison
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Lun Mai 08, 2006 11:13 am

Of. gaga, gaga...
De Dorna nu zice nimeni nimic?
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Mai 08, 2006 12:57 pm

e buna aia plata,la 1,5.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Lun Mai 08, 2006 1:43 pm

Bre, pe 11 se bea numai Talea...
indescifrabil
cubu

bafta

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 09, 2006 11:35 am

trumpet_freak scrie:.. suntem in turneu...

..sa aveti bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mar Mai 09, 2006 1:14 pm

:da: Dar stii la ce ma refeream, nu, Morrison? A-)
Mada@Cluj
Junior Member

noaptea trecuta prin under

Mesajde zabi » Joi Mai 11, 2006 1:58 pm

De loc: mi-a placut ca la un moment dat incepuse sa miroasa prin spate a betisoare parfumate, sau tigari aromate, nu stiu exact, oricum.. fain inceput..
De film: recunosc ca am plans cand am vazut mormanele de pesti in containere de gunoi, aruncati acolo cu furca... sunt din Delta, mi se scuza, da? Cat despre munti.. eu nu-mi pot imagina ca Gold va reusi sa-i distruga - imi pare un vis urat.
De concert: noroc cu lemnele alea ce tineau monitoarele, ca altfel as fi cazut nu o data pe scena. dupa "pe valuri ard" n-as mai fi vrut sa ma ridic de jos, dar ati ales sa urmeze "happyness provider"... ce ciudat le-ati aranjat, am tot pendulat intre stari, pana s-a terminat si, vrand-nevrand, a trebuit sa ies in ploaie, ca nu mai era mai nimeni prin club. azi sunt cam racita si cu nasul infundat,dar tin sa va multumesc. inca simt ca zbor si ca "undeva, candva" voi gasi un drum.
vous liriez ma lettre avec les levres
zabi
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Joi Mai 11, 2006 3:24 pm

"But no pill can make us innocent..."
(Miller)
Restul e... :ban:
Un salut cald, minunati iubitori de Luna Amara.
Mada
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde fix002 » Vin Mai 12, 2006 5:38 am

hai noroc!:D
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
fix002
Junior Member

Mesajde shiona » Joi Mai 18, 2006 5:50 pm

bafta in seara asta...de abia astept sa va aud :D
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde shiona » Sâm Mai 20, 2006 3:28 pm

mi-a placut mult cantarea de joi...pacat ca nu ati avut noroc de public care sa se manifeste...ar fi fost poate bine sa-ncepeti mai din forta sa n-apuce publicu tanar[ala putin care era] sa se lipeasca de scaune
m-a mirat totusi ca ati cantat atatea melodii de pe vechiul album[nu ca m-ar fi deranjat foarte tare...] de fapt daca nu ma-nsel au fost cam jumi juma...
pacat ca nu a fost ombladon pt loc lipsa...sau macar cineva care sa fi cantat in locul lui...nush...a sunat ciudat fara el
oricum...bravo pt concert...si succes in continuare
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde zabi » Sâm Mai 20, 2006 6:37 pm

hei, hei.. "loc lipsa", cred eu, le suna multora ciudat CU ombladon, cu chitara intr-un fundal vag, cu toate modificarile aduse ca sa iasa la TV.. noroc ca in concerte contiuna sa o cante FARA ombladon si.. cu tot cu chitara :n:
zabi
Junior Member

Mesajde shiona » Sâm Mai 20, 2006 9:51 pm

mai...o fi cum spui tu...dar dupa ce-am ascultat-o atata timp cu ombladon....mi se parea ca-i lipseste ceva....bucata pe care-o canta el....nush...era un gol in melodie....ce-i drept...de sunat nu suna rau....adik nu pica rau "pauza" aia de cuv. .....numai ca suna ciudat
shiona
Junior Member

Mesajde gaga » Dum Mai 21, 2006 8:52 am

misto si cantarea din club a, pacat ca nu a fost popularizata dar publicul care a fost a fo ok.

ps: toti au cerut gri dorian :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nakednoise » Dum Mai 21, 2006 11:44 am

shiona scrie:mai...o fi cum spui tu...dar dupa ce-am ascultat-o atata timp cu ombladon....mi se parea ca-i lipseste ceva....bucata pe care-o canta el....nush...era un gol in melodie....ce-i drept...de sunat nu suna rau....adik nu pica rau "pauza" aia de cuv. .....numai ca suna ciudat

golul ala e umplut foarte bine de soloul de chitara, care nu apare in vid sau orijinal .. pacat ..
Not all men who drink are poets. Some of us drink because we aren't poets.
nakednoise
Junior Member

Mesajde zabi » Dum Mai 21, 2006 1:29 pm

cred ca cel mai sincer "loc lipsa" a fost la stufstock2 (vara lui 2004). noroc ca Luna nu s-a schimbat cat s-a schimbat piesa asta.. stiu ca nu se poate spune pe un forum si ca o fi unele indatoriri si fata de casa de discuri, dar tare as fi curioasa daca baietilor le place piesa careia i-au facut videoclip. asa.. in comparatie cu originalul..

and now kill me.. :x
zabi
Junior Member

Mesajde fix002 » Dum Mai 21, 2006 4:44 pm

Azi baietii au concert in...Istambul.
Ofof....sper sa shie totu' bine. :)
It has to start sometime
fix002
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mie Mai 24, 2006 11:49 am

Salutare everybody! Fix, voi fi in Chisinau pentru o saptamana, din 26 mai in 2 iunie. Ce se mai canta pe la voi, pe-acolo, in perioada asta?
Si... da! A fost Istambul, se apropie Lille... Bafta multa si public fain!
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde SL1pknot_maggot » Mie Mai 24, 2006 12:09 pm

Imi place Luna amara,mai ascult si eu rock din Romania.Imi plac piesele Rosu aprins si Dizident.Or mai fi si altele bune,dar astea mi-au placut mie.

Sunt buni baietii.Nu i-am ascultat live da' cand voia avea ocazia ma duc(desi au fost cam multe ocazii:D).E cam varza rockul romanesc si ce avem e comercial...dar sunt si formatii care merita ascultate.

Daca totusi vreti sa ascultati ceva bun de la noi din tara va indic Cargo,Implant pentru refuz si Luna Amara.Sunt diferiti dar ascultati si voi ce va place si ce vi se potriveste:P
SL1pknot_maggot
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mie Mai 24, 2006 1:22 pm

salutare dragii mei.
azi am ajuns acasa, diseara plecam spre Franta.
cateva impresii: la Varna a fost foarte fain, deja ne stia lumea de data trecuta, atmosfera misto, sunet bun. dupa concert am mers pe plaja si am stat la niste beri cu rockistii de acolo si am invatat, ce altceva?, niste injuraturi bulgaresti.
Istanbul a fost o experienta fooooarte ciudata. orasul iti lasa impresia de "turnul Babel", mai ales centrul comercial si turistic, unde se afla clubul. seara, strada principala era plina de punkeri, blackeri, gothici, homosexuali, travestiti, transsexuali si ce mai vreti voi. turcii habar nu au alta limba in afara de cea natala, asa ca a fost destul de greu de comunicat. clubul s-a dovedit a fi din categoria "oldies but goldies", in sensul ca erau numa rockeri din aia cu tinte, Manowar, AC/DC, bla bla. in concluzie, s-au uitat cam ciudat la noi, mai ales ca doreau sa auda cover-uri si noi am bagat piese proprii. pana la urma a iesti ceva de genul "you are ok", noi am zis "thanks" si ne-am dus sa mancam niste scoici...

next:
SIBIU, 1 iunie, Club Stage, ora 20.
DEVA, 2 iunie (nu mai stiu clubul, va anunt...)
TIMISOARA, 3 iunie, Festivalul berii Timisoreana.
TG. LAPUS, 4 iunie, Zilele Orasului.
BUCURESTI, 8 iunie, Fire Club Festival
GALATI, 9 iunie, Casa de Cultura, ora 20.
BUCURESTI, 10 iunie, Festivalul STIMULTAN 2, Parcare Unirii (impreuna cu KUMM).

Vive la France!

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde fix002 » Joi Mai 25, 2006 6:02 am

La multi ani NICK!
24,ziua lui!:D

Mada..hm...check http://rupere.com/forums.php?forum=5
aici mai vezi ce concerte mai sunt pe la noi.(caci eu acum nu-s in chis).
It has to start sometime
fix002
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Mai 26, 2006 7:01 pm

dupa o prea lunga pauza revin si eu pe threadul despre Luna Amara. Am tot ascultat cd`ul nou (apropos, imi plac mult desenele), si dupa cum i-am promis si lui Nick o sa arunc aici cateva vorbe despre el (album adica, nu Nick). Nu o sa fie o recenzie lunga si gandita sau ceva de genul (poate mai incolo) ci doar cateva cuvinte aruncate acuma pe loc despre album, despre piesele care imi plac/care nu imi plac si toate cele.

Asa, deci Loc Lipsa suna super fain si pe album, nu doar la concerte. Oricum, cel mai fain a sunat de departe in Timi impreuna cu Vita (ipr/blazzaj) din cate concerte am vazut eu unde ati cantat piesa asta. Intunecare e o piesa buna de tot, imi place foarte mult tema de bass. Simpla, dar atat de eficienta. Si riffurile de chitara suna foarte ok iarasi.

Se intampla-n Ro. Umm .... deci piesa e fenomenala. DAR DAR DAR nu imi plac absolut deloc interventile lui Andy Ghost (le pot asculta, dar fara placere, vocea lui nu imi place absolut deloc si imi pare mega fortata. Deci cum ar fi sunat oare asta cu Vita in locul lui Ghost. Oaiiiiiii. Ei bine, cu tot cu Andy Ghost piesa ramane preferata mea de pe disc.

Luni de Fiere are un solo de zile mari, La vedere tot timpul mi-a placut enorm, la concertul din Papa Joe a sunat genial, ce imi place intro-ul lui Vali. Lume Oarba imi aduce ca feeling cu piesele de pe Asfalt .... ca si Somn de altfel.

In Cercuri se apropie mult de stilul care imi place mie, vocea suna super fain, riffurile sunt mega peezdah, interludiul rupe si finalul e mega iarasi. Cam aceleasi remarci pentru Cui si Spin care are cel mai fain intro din tot albumul. Super intra vocea lui Nick, riffurile se aud mega fain din spate (imi aduc aminte un pic de Simplify My Spider) si si versurile sunt faine de tot. Printre piesele mele preferate de pe album fara indoiala.

La Happiness Provider imi place super mult intro-ul foarte Tool like, si efectul ala pe voce si partea aia de downtempo din mijlocul piesei, care o sa genereze intr-o mosheala de zile mari la toate concertele. Piesa cu Iordache e interesanta, inca nu stiu sigur daca imi place sau nu :D

Radiohead nu mi-au placut niciodata, afara de vreo 3-4 melodii (si Street Spirit se numara printre ele). Si imi place si varianta voastra in masura in care unui om care nu asculta deloc si chiar detesta Radiohead pot sa ii placa Radiohead, hehe ...

Noa, deci pe scurt cam asta e. Am omis cateva piese, stiu ... dar per ansamblu, albumul imi pare bun de tot. Piesele sunt tare bine lucrate, vocile suna bine de tot, instrumentele la fel, versurile idem. Totusi, fane a remarcat bine, si eu am observat ca unele piese de aceeasi factura sunt puse una dupa alta. Poate ar fi curs mai fain una dupa alta in alta ordine. Ce nu mi-a placut a fost Andy Ghost. In rest nu ma pot plange de nimic. O sa mai ascult albumu fara indoiala de mai multe ori, si mai scriu si pe aici.

Apai servus Mihnea (si restul) si ne vedem toti (venim si noi cu trupa si prietenele) la concertul din Timi din 3 iunie, si vorbim mai multe acolo.
whatever

Mesajde screenager » Sâm Mai 27, 2006 1:30 pm

whatever, chiar vroiam sa te intreb : nu ti se pare cam ciudat masterizata varianta single de la Loc Lipsa(daca or fi mai multe)? mie mi se pare ca suna aiurea de tot chitara... pe alte piese sunetul e mult mai profi .
is there anyone here interested in extra nipples o_O
screenager
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Mai 27, 2006 1:35 pm

aaa ... mai degraba la riffuri imi pare mie ca suna asa, pentru ca acordurile luate se aud foarte clar.

eu tot ascult acuma Cui si Spin. Geniala. Serban, tie iti place ?
whatever

Mesajde trumpet_freak » Lun Iun 05, 2006 12:17 pm

salut.
scuze pt intarzierea cu care scriu, dar am avut o zi intre Franta si Sibiu, zi in care am spalat, dormit, mancat, re-facut bagaje... :n:
La Lille a fost deosebit de frumos: orasul, festivalul, trupele, publicul, sonorizarea. un exemplu concret de ce inseamna Europa, de ce inseamna o organizare reusita, de ce inseamna atitudine coerenta si gandire complexa in rock. trupele franceze ne-au cam dat pe spate, se pare ca si noi am facut impresie buna, asa ca toata lumea a fost fericita... speram sa ne intoarcem cat de curand acolo.
Sibiu si Deva: multumim foarte mult publicului, au fost niste concerte grozave! la Sibiu a iesit nebunie cu urcatul pe scena, am inteles ca s-a ofuscat patronul, ma doare-n cur, ati fost super! Deva, speram sa ne intoarcem intr-o locatie mai mare, meritati mai mult decat inghesuiala de vineri seara! respect.
Timisoara: festivalul berii, cu tot ce inseamna el. din care cauza public de rock putin. insa cei care au fost ne-au primit foarte bine si le multumim pt sustinere! ne vedem la Periam, right?... A-)

Bucuresti, ne vedem pe 8 la Fire Club si pe 10 la Stimultan 2, parcarea Unirii.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mie Iun 07, 2006 3:09 am

Welcome back, Mihnea! Cand te citesc povestind ma simt de parca as fi fost acolo, pe bune! Tocmai m-am intors si eu de pe cele drumuri moldovenesti cu o gramada de amintiri faine si prieteni noi. Ce se petrece in Republica e, din multe puncte de vedere, ingrozitor de asemanator cu ce se intampla in Ro acum 20 de ani (din 6 ziare in limba romana, doar 2 sunt cat de cat obiective - si de aceea foarte mici, oamenii merg cu ochii in pamant). Inainte de a pleca din Chisinau am primit un numar dintr-un foileton indraznet ("Curaj") in care se discuta situatia liceului G. Asachi (am fost acolo, cica or sa-l faca liceu teoretic pana la urma si gata, ceea ce, imi spunea unul din fostii elevi, e strigator la cer, fiindca acolo era oarecum ultimul bastion romanesc din Moldova, pe langa statuia lui Stefan si strazile cu nume neaose) Printre semnatarii protestului e si Mihnea. Si... da! Se asculta mult Luna Amara la Chisinau, oamenii pe care i-am cunoscut acolo s-au bucurat tare cand au aflat ca am la mine albumul nou. Ca tot veni vorba de "Loc Lipsa"... l-am redescoperit zilele astea, ascultand cu mai mult calm, fara patima din preajma lansarii, ciulesc urechile la versuri si empatizez...
P.S. gabriel without resources sustine TIFF. Why the fuck? :angry:
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Iun 13, 2006 9:08 pm

mada, Gabriel (without) Resources si-a luat-o in gura meserias la TIFF: Vanessa Redgrave a dedicat si donat premiul pentru intreaga activitate campaniei Salvati Rosia Montana!

in alta ordine de idei,

concert LUNA AMARA la CLUJ, duminica, 18 iunie, MUSIC PUB, ora 20, intrarea 10 RON

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mie Iun 14, 2006 3:20 pm

Da, da, da! (post-ul de mai sus e scris cu mult inainte de Gala TIFF, unde s-a intamplat toata povestea). Voi ati fost acolo? Vanessa a facut un gest uluitor de-a dreptul, nu cred ca se astepta cineva sa ia apararea Rosiei la modul atat de serios. A tinut un discurs consistent si cu adevarat emotionant, iar oamenii care au stat langa cei de la GR se asteptau ca indivizii s-o ia pe sus si s-o scoata din scena, asa niste fetze aveau! Parca am mai prins ceva curaj dupa momentul ala... cu toate rasturnarile de situatie din ultima vreme... Salvati Rosia Montana!
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde dust » Mie Iun 14, 2006 5:15 pm

salut! am aterizat si eu p'aici p la voi
am descoperit luna amara acum cateva luni desi stiam de existenta ei de acum cativa ani.
imi pare rau ca am ratat concertul din fire dar am fost la cel d la unirea. si a fost fffff misto.
pacat doar ca nu ati putut sa cantati mai mult. oricum felicitari pt tot ce faceti si tineti-o tot asa!
intrebare: in ce zi cantati la periam?
dust
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock