Djinn scrie:1. HIM canta love metal, which is rather boring and repetitive, I daresay, compared to gothic metal.
2. Marilyn Manson canta mai degraba ceva spre industrial (aici m-ar putea corecta nocti sau neatzu, ca stiu mai bine, da' mare e gradina uzinei si dupa ce sound are maestrul, nu cred ca gresesc). Oricum, gotic nu e nici in visele lui rele
3. de Elend n-am auzit (da bre, incultura e mare ), dar dupa o rapida verificare auditiva pe site-ul oficial al dansilor, permite-mi sa te urechez ca nu ti-ai facut temele: are un sound catalogabil drept gotic, dar nu este metal. Si n-am prea gasit racnetele alea de care zici matale, vocea parea destul de clara. Io zic sa-ti destupi urechile.
Uff.. ok, pe intelesul d-voastra de data asta, si pentru ultima data, ca ma plictiseste teribil treaba asta.
Deci, ca si impatimiti ascultatori de muzica (in special rock) ce va dati, ar fi tb sa stiti ca trebusoara asta cu, catalogatul genurilor e o mare incurcatura/increngatura, si ca nu e nici pe departe batuta'n cuie. Insa genul de oameni care'ntr'o discutie se leaga de faptul ca n'a pus unul punctul unde trebuie este larg raspandit, si foarte zgomotos. Deh, cand nu prea stiu ce sa spuna in legatura cu subiectul respectiv, prefera sa se ia de punctuatie decat sa taca din gura. Mai bine vorbitor decat filozof, nu?!!
Revenind, HIM
NU canta love metal pur si simplu doar pt ca HIM spune ca este love metal. Daca ala copchil minune s'ar trezi maine cu fata'n perna si dosu'n are si'ar racni ca el canta muzica clasica, inseamna ca gata, asa e?!!
Wikipedia scrie: Genre controversy
HIM’s musical style varies between albums, and the exact genre to which they belong is debated—in particular, the validity of describing their music as "metal", even in the unique context of "love metal". Some of the more common genres applied to their music include:
Alternative metal
Alternative rock
Goth metalGoth rock
Heavy metal
Rock
http://en.wikipedia.org/wiki/HIM_(band)
Chiar si pe Amazon albumul Love Metal este catalogat ca Goth(ic). Si'ntr'o mie de alte parti (clue: google it!!!).
N'o sa mai stau sa'ti cotrazic si argumentez urmatoarele puncte din citatul tau, pt ca deja am pierdut mult prea mult timp scriind asta in loc sa fac ceva mai bun cu timpul meu, si sincer mi s'a facut scarba de atitudinea asta vis-a-vis de mine pe care'o tot afisati si nu vreti s'o lasati deoparte cu nici un chip.
Oricum, mi se rupe mie de ce gen de rock canta HIM (daca este rock), Marylin Manson, Elend sau oricare altii. Prefer sa ascult orice muzica imi spune si ma face sa simt ceva atunci cand o ascult, decat sa stau s'o clasific in fel si chip.
Ar fi cazul sa mai cresteti si voi un pic mai copii. Sincer.
PS: si te rog nu intelege ca HIM
este gothic, nu asta am vrut sa spun, ci doar ca HIM poate fi catalogat ca si gotic (cum la fel de bine poate fi, si este, catalogat si ca alte subgenuri). asta asa, pt cei mai incetisori la minte dintre voi..
PPS: si la fel de sincer, asculta Elend daca nu ai ascultat pana acum. Si eventual Lacrimosa (care canta ceva asemanator). Chiar merita.