Foot fetish

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 2:57 pm

pijkeshule, este o diferenta intre a face ceva de placere si a face ceva din necesitate. Diferenta dintre raul necesar si placere.

Nu poti sa compari motivul pentru care pasionatii de trampling se lasa calcati in picioare de tocuri cui si modul cum percep ei durerea respectiva (probabil ca o mare placere si n-am zis ca asta e condamnabil) si motivul pentru care o femeie (sau un barbat) alege sa suporte durerea epilatului inghinal.

Numai ca n-am dorit sa dau iarasi "lectii" :doh: asa ca intrebarea mea urmarea doar ca Ayala sa zica singura care este motivul pentru care suporta durerea respectiva si ca e diferit de motivul pentru care un foot-fetishist suporta tocurile cui pe propria persoana.

ps - este o nedreptate sa faci comparatii atat de laxe.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 3:30 pm

Djinn scrie:pijkeshule, este o diferenta intre a face ceva de placere si a face ceva din necesitate. Diferenta dintre raul necesar si placere.

Nu poti sa compari motivul pentru care pasionatii de trampling se lasa calcati in picioare de tocuri cui si modul cum percep ei durerea respectiva (probabil ca o mare placere si n-am zis ca asta e condamnabil) si motivul pentru care o femeie (sau un barbat) alege sa suporte durerea epilatului inghinal.

Numai ca n-am dorit sa dau iarasi "lectii" :doh: asa ca intrebarea mea urmarea doar ca Ayala sa zica singura care este motivul pentru care suporta durerea respectiva si ca e diferit de motivul pentru care un foot-fetishist suporta tocurile cui pe propria persoana.

ps - este o nedreptate sa faci comparatii atat de laxe.

ca "avocat al apararii" recunosc ca nu mi-am facut temele foarte bine, din motive de viteza, dar sunt sigura ca cine vrea intelege ce vreau sa spun, iar cine nu vrea nu vrea si pace, indiferent de argumente.
care e diferenta intre mine, care nu suport lama, indiferent de loc, si cele care o prefera epilatului?
daaa, eu sunt masochista... nu, sunt perfectionista si foarte atenta la amanunte, subtilitati si atitudini.
daca cineva isi baga capul intre picioarele mele, nu e un motiv sa merg mai departe cu sexul, exista mari sanse sa nu ma excit.
eu spun asa...placerile simple pentru oameni simpli
Ayala

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 4:08 pm

Ayala scrie:daca cineva isi baga capul intre picioarele mele, nu e un motiv sa merg mai departe cu sexul, exista mari sanse sa nu ma excit.

acu, normal ca n-are rost sa ne cantonam in automatisme sexuale, ca moare naibii toata placerea... jocurile sunt binevenite. :D

Personal nu-s pentru sadomasochisme (nu ma excita deloc sa stiu ca fac pe cineva sa sufere, chit ca ala moare de placere).
Djinn

Mesajde Unleashed » Mie Iun 28, 2006 5:37 pm

Ayala scrie:Unleashed de exemplu banuiesc ca pretinde ca are umor, dar el nu stie ca e de proasta calitate si e lipsit de clasa.
(...)
va invit sa discutati, nu sa criticati, e mai constructiv

Io stiu asa : daca tot esti cum esti, macar nu semnaliza. Adicatelea vin doi incuiatzi ipocritzi cu gandu' de a rupe gura targului ca ei este preshe cool, iar ceilalti habar n-are, aruncand cu replici de doi lei celor ce nu-nteleg. Ok, am inteles ca sunteti incapabili sa purtati o discutie, desi tot aruncati cu noroi "ahh, voi nu stiti, ca noi astia cu futfetish shtim", ca pe ici si pe dincolo, ok, am zis "hai treaca-mearga", da' sa zici ca io nu-s amuzant? Pfff! Pana aci!:) Daca tu esti incapabila sa intelegi, nu da vina pe altii.

nu, sunt perfectionista si foarte atenta la amanunte, subtilitati si atitudini.
daca cineva isi baga capul intre picioarele mele, nu e un motiv sa merg mai departe cu sexul, exista mari sanse sa nu ma excit.

Ba ce va place unora sa va rupeti in figuri. Daca si tu esti perfectionista si foarte atenta, apai s-o dus pe apa sambetei semnificatia cuvantului "atent". Iar aia cu "placerile simple pentru oameni simpli" chiar iti da foc la valiza. De unde scoateti excrementele astea verbale dom'le? V-atzi nascut asa "dashteptzi" sau ati urmat cursuri de specialitate. Sa fim seriosi, e una sa-ti placa o anumita kinkyneala (poate fiecare are o placere ascunsa), da' alta-i sa vii sa aberezi pe banda rulanta, incercand sa pari doamna cand scuipi.
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Blade_Runerr » Mie Iun 28, 2006 6:22 pm

Am facut un experiment nu de alta dar ca sa vb in cunostinta de cauza desi banuiam eu cam care vor fi rezultatele...
Deci am postat pe cateva forumuri de afara de interes GENERAL la sectiuni pe tematica sexuala acelasi mesaj de la inceputul acestui thread .Raspunsurile n-au intarziat sa apara si au fost exact asa cum ma asteptam cu mult bun simt si cu o doza substantiala de inteligenta si civilizatie.A fost o reala placere sa le citesc desi veneau din partea unor persoane care nu aveau nimic de-a face cu acest fetish.
Acest test mi-a dovedit inca odata (daca mai era nevoie) ca traiesc in Romania o tara cu oameni inteligenti si frumosi cu suflete curate si minti deschise, o tara in care homosexualii sunt batuti cu pietre, o tara in care daca un individ are curajul si puterea sa-si declare adevaratele lui dorinte si pasiuni este improscat cu noroi si insulte ....
O singura persoana a fost in stare sa vada lucrurile si dintr-o alta perspectiva si a beneficiat instantaneu de acelasi tratament.Frumos !
Ayala iti multumesc si nu pentru mesaje sau pentru sustinere ci pentru faptul ca existi.Cu persoane ca tine mai avem totusi o sansa sa devenim o tara civilizata si in rand cu lumea.Cat despre ceilalti (nu toti) sincer sa fiu mi-e mila de voi...tare mila...

P.S. Domnule moderator rolul dumitale pe acest forum este sa << MODEREZI >> daca stii ce o fi insemnand asta si nu sa rastalmacesti nick-urile membrilor sau sa faci haz de ei !
Blade_Runerr
Junior Member

copile....

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 6:31 pm

Unleashed scrie:Io stiu asa : daca tot esti cum esti, macar nu semnaliza. Adicatelea vin doi incuiatzi ipocritzi cu gandu' de a rupe gura targului ca ei este preshe cool, iar ceilalti habar n-are, aruncand cu replici de doi lei celor ce nu-nteleg.
Ba ce va place unora sa va rupeti in figuri. Daca si tu esti perfectionista si foarte atenta, apai s-o dus pe apa sambetei semnificatia cuvantului "atent". Iar aia cu "placerile simple pentru oameni simpli" chiar iti da foc la valiza. De unde scoateti excrementele astea verbale dom'le? V-atzi nascut asa "dashteptzi" sau ati urmat cursuri de specialitate. Sa fim seriosi, e una sa-ti placa o anumita kinkyneala (poate fiecare are o placere ascunsa), da' alta-i sa vii sa aberezi pe banda rulanta, incercand sa pari doamna cand scuipi.

daca nu intelegi si vrei sa intelegi, ti s-a oferit ocazia.
dar daca nu intelegi si nici nu vrei sa intelegi, ce mai cauti aici?
si daca nu intelegi si nici nu vrei sa intelegi ceea ce ti-e necunoscut, cum o sa evoluezi?
sau crezi ca gata, evolutia ta e terminata, nu mai ai nimic de descoperit?
vorbesti mult fara sa argumentezi nimic, adica fara sa dai valoare afirmatiilor tale.
esti previzibil... exista totusi femei care, desi nu si-o trag cu tine sunt interesante si pot deveni si interesate in timp... insa e evident ca nu stii sa te promovezi

Blade
problema cu romanii e ca mass-media din Rom nu prezinta intr-o lumina obiectiva minoritatile sexuale, si timpul de emisie acordat e foarte redus comparativ cu timpul de care beneficiaza in alte tari. Plus ca nu avem nici vechime, vezi comunismul.
aici la TV ni se arata doar ciudatii, de ex homosexualii care au pb psihice, si nu e de mirare, avand in vedere atitudinea societatii fata de ei. Si multe subiecte nu sunt abordate, nu stiu de ce, pentru ca sunt convinsa ca interes ar exista. Acolo se abordeaza totul, in direct si cu subiectii practicanti sau interesati. Aici probabil aceleasi bariere, nimeni nu ar avea curajul sa vina la TV sa spuna ce ai spus tu. Din cauza celorlalti. Asa ca, oameni, nu va plangeti, daca sunteti ignoranti este pentru ca o meritati. Si fiti sinceri macar o data cu voi insiva: sunteti ignoranti.
Ayala

Mesajde nbm » Mie Iun 28, 2006 7:07 pm

Domnule Blade_Runerr,

Probabil ca nu o sa intelegi ce vreau sa zic, dar eu sper totusi ca nu o sa-mi bat gura de pomana.
Problema ta, ca si a homosexualilor de exemplu (fara a intentiona sa te includ in aceasta categorie or smth), este - DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, sa nu avem discutii - ca vreti sa va impuneti cu forta.
Mie sincer mi se rupe de ce faci tu sau altii acasa, mi se rupe chiar si daca iti etalezi muschii pe forumuri si ne povestesti ceea ce faci. Este treaba ta. Insa nu ma lasa indiferent faptul ca vrei sa ne IMPUI ca e misto ceea ce faci tu si ca NOI SUNTEM INCUIATI ca nu iti intelegem gusturile.
Aceeasi observatie si pentru doamna/domnisoara Ayala. Ce e asha rau la lucrurile simple? De ce trebuie sa fii neaparat un om simplu pentru a aprecia lucrurile simple? (ca o paranteza fie spus, credeti ca oamenii nu erau fericiti inainte de a se inventa tocurile cui?)
Domnule Blade_Runerr, poate nu ai remarcat acest lucru, dar eu nu am intervenit in acest subiect pina nu l-ai masacrat pe Eminescu si ai mai avut si tupeul de a face pe desteptul cu "adaptarea" ta. (nu sunt deloc un fan al lui eminescu, btw)
Iar interventia mea a fost o incercare de a-ti arata ca e o diferenta intre a fi un om interesat de o "fantezie sexuala" si un om care jigneste oameni care nu l-au agresat.
Stiu ca o sa negi faptul ca ai fi vrut sa ne impui sa ne placa fetishul tau, asa ca nu te mai obosi. Cred ca nu sunt singurul de aici care a avut aceasta impresie. Si crede-ma ca sunt destui oameni deschisi la minte care sa accepte o asemenea fantezie, dar descrisa intr-o lumina normala, fara exagerari.
Daca esti dispus sa continui discutia in acest sens, este posibil ca eu sa mai urmaresc acest thread. Daca insa preferi sa monologhezi si sa o tii ca surda pe coliva, mergi pe forumurile straine si lasa-ne pe noi, incuiatii, sa discutam despre placerile sexului fara tocuri cui. OK?
Cu stima,
subsemnatul
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Blade_Runerr » Mie Iun 28, 2006 7:57 pm

Asa este Ayala .....din pacate asa este mass-media are o mare parte din vina
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Blade_Runerr » Mie Iun 28, 2006 8:12 pm

Domnule NBM cu tot respectul pentru cele scrise mai sus de dumneata sunt foarte mirat de ideea dumitale pe care au mai exprimat-o si altii din cei care posteaza aici cum ca eu as vrea sa IMPUN.Ma vad nevoit sa fac iar trimitere la primul meu mesaj.Spuneam acolo ca deschid acest thread cu dorinta de a intalni aici alte persoane cu aceleasi inclinatii ca si ale mele.Asta e tot.Departe de mine ideea ca as dori sa conving pe cineva ca trebuie sa faca ce fac eu.Ma opresc aici ca sa nu ma acuzi iar ca monologhez.
Inteleg ca esti dispus discutiilor "intr-o lumina normala".OK ! Sunt de acord.
Deci daca doresti sa ma intrebi ceva despre mine sau despre fetishul meu iti stau la dispozitie .

Cu tot respectul
Blade
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Iun 28, 2006 8:20 pm

Ayala scrie:... problema cu romanii e ca mass-media din Rom nu prezinta intr-o lumina obiectiva minoritatile sexuale, si timpul de emisie acordat e foarte redus comparativ cu timpul de care beneficiaza in alte tari. Plus ca nu avem nici vechime, vezi comunismul.... Asa ca, oameni, nu va plangeti, daca sunteti ignoranti este pentru ca o meritati. Si fiti sinceri macar o data cu voi insiva: sunteti ignoranti.

ma numesc neco si sunt ignorant.

sau ignorat. una din astea doo, ca nu stiu ecsact care-i termenu corect. ideea e ca ma simt ignorant - sau ignorat - pentru ca mass-media din Rom (ma refer la sat Romulejti - comuna Talpasita) nu vrea sa ma dea la difuzor, nici la caminu cultural, nici la biblioteca sateasca, nici la gazeta de pe peretele de la circiuma si nici gornistu nu vrea sa ma stige duminica la hora-n sat. toti zice ca-s minoritar si caca mine altu nu-i. ca vezi Doamne merg pe strada cu stingun dreptu si invers. pai ce n-am voie? ca mie asa mi se pare ca ie bine si placut da iei zice ca daca se ntilnesc cu mine pe drum nainte de apusu soarelui, le merge rau toata zioa de a doa zi. si-si fac cruce si scuipa-n sin de parca ar fi vazut un derivat secsuat sau cum i-o spune. si nun tzeleg de ce? ce? problema mea nu-i inportanta? ba ie ! pentru mine ie mai inportant si decit intrarea Rom ( Romulejti) in UE (Uniunea Ecstracomunala).

plus ca nu am nici vechime pentru ca am vazut comunismul. si cind l-am vazut a trebuit sa tac, ca nu puteam vorbi, da cuma pot si vreau sa strig in gura mare, sa ma jtie tuata lumea si din comunele limitrofe, pina hat departe la judej: sunt deviat de la directie !!! da nima nu ma baga n seama. de aceea ma simt ignorat... sau ignorant... mar og! ceva de genu asta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 8:28 pm

nbm scrie: Insa nu ma lasa indiferent faptul ca vrei sa ne IMPUI ca e misto ceea ce faci tu si ca NOI SUNTEM INCUIATI ca nu iti intelegem gusturile.
Aceeasi observatie si pentru doamna/domnisoara Ayala. Ce e asha rau la lucrurile simple? De ce trebuie sa fii neaparat un om simplu pentru a aprecia lucrurile simple?
Iar interventia mea a fost o incercare de a-ti arata ca e o diferenta intre a fi un om interesat de o "fantezie sexuala" si un om care jigneste oameni care nu l-au agresat.
Stiu ca o sa negi faptul ca ai fi vrut sa ne impui sa ne placa fetishul tau, asa ca nu te mai obosi. Cred ca nu sunt singurul de aici care a avut aceasta impresie. Si crede-ma ca sunt destui oameni deschisi la minte care sa accepte o asemenea fantezie, dar descrisa intr-o lumina normala, fara exagerari.

eu nu am avut impresia ca e mandru de fetisul lui si ca vrea sa-l impuna.
iubesc oamenii si lucrurile simple, ii prefer celor complicati intr-un mod defect, insa cred ca dupa un timp incep sa ma plictisesc daca e vorba sa traiesc cu ei. Recunosc ca n-am avut ocazia sa-mi dau seama pentru ca ei s-au retras cam repede, anticipand ca ma voi plictisi. Si cred ca au avut dreptate.
Insa ceea ce ma stradui sa explic e paradoxul ca unii gasesc placeri nemaipomenite in lucruri simple.... amanunte pe care majoritatea abia le observa... e adevarat, si complicatiile inerente...
Insa ma deranjeaza ca oamenii nu se gandesc ce greu e sa fii diferit de majoritatea. Ce greu e sa simti dezaprobarea celor de langa tine, sa simti ca nu esti acceptat. Nu ma mir de rezultat, cum am spus, cei mai multi sunt supusi depresiei, pentru ca nimeni nu alege sa fie diferit, e instinctual

Necko
==D m-am amuzat copios
acum serios, tu stii ca in Franta homosexualii nu au fost luati in consierare de catre stat decat in momentul in care s-a constatat ca reprezinta 4 procente (daca tin bine minte) din puterea electorala, deci pt ca aveau nevoie de voturile lor?!
ca sa revin, nu ai de unde sa stii cati sunt ca Blade din aceeasi cauza...rusinea lor si ignoranta societatii. si exista o multime de fetisuri, despre care eu am auzit vorbindu-se la televiziuni straine, insa niciodata la cele romanesti.
Ayala

Mesajde Unleashed » Mie Iun 28, 2006 8:29 pm

Ayala, ai nostalgii cu gradinitza? Ca prea vad ca te folosesti de apriga metoda "ba tu".

@cei doi footilishti - nu m-as fi luat de voi daca n-as fi observat aceste evidente aere de superioritate si n-as fi observat acest ghiveci verbal pe care-l numiti "dialog". As da exemple cu c/p si quote ca sa vedeti exact ce si unde gresiti, da' evident ca mi-ati spune "nu stii tu ba! asa facem noi astia" (aduceti umpic cu frati-miu de are 13 ani care, cand le comite, afirma "Asa zic/fac eu") si ca sunteti hipotermici. Nu am nici o problema cu inclinatiile voastre, da' ma deranjeaza persoanele ce apartin intervalului stupid-cretin ce-si ascund greselile in spatele unor afirmatii gen "ahh discriminare! saritzi!". Iar daca voi eratzi baietzi deshtepti mergeati in ton cu gluma. Din punctul meu de vedere sunteti niste mucosi de wannabe cu aere de intzelepti. Si cu asta inchei discutia inutila cu niste cartitze ca voi, nu d-alta, da' sunt inginer acum (pfff ce impresii am :D ) si am pretentzii de la mine, nu sa pierd timpu' cu niste frustrei.

P.S.: Nu stiu de ce, da' nu-mi suna coincidentza venirea celor doi useri pe forum la un interval de timpa asa apropiat...

LE : necko sa-tzi dau umarul meu sa plangi male/male? hai acum, cat inca-i straight! :D ki ki ki
Unleashed

Mesajde nbm » Mie Iun 28, 2006 8:34 pm

Pentru fiecare dintre noi testul cel mare la capitolul open mind este sa accepti pe cei din jur asa cum sunt ei si cum i-a lasat natura sa fie fara sa incerci sa-i judeci dupa canoanele proprii si mai ales sa intelegi ca ceea ce unora li se poate parea ridicol altora li se poate parea ceva sublim.

Mai baieti cucuieti ajung sa ma citez pe mine ca sa va deschid un pic dovleceii aia verzi ce ii purtati pe umeri sa nu va ploua-n gat !!!

Domnule Blade_Runerr,
Astea ar fi doar doua spicuiri din afirmatiile dumitale in care ne jignesti la gramada, fara a ne cunoaste si fara ca cineva sa te fi jignit pe tine direct.
Dar, in fine, sa trecem peste asta.
... deschid acest thread cu dorinta de a intalni aici alte persoane cu aceleasi inclinatii ca si ale mele.Asta e tot.

din pacate pentru dumneata, acesta nu este site de matrimoniale sau de anunturi de orice fel, ci un forum. iar pe orice forum, ca in orice comunitate umana, trebuie sa te astepti sa intilnesti si oameni care nu sunt de acord cu tine, unii mai vehementi, altii mai potoliti, ca deh asta e firea omului.
mai departe, acest forum este plin de oameni cu simtul umorului, insusire care - dupa aprecierile mele - nu e tocmai puntul tau forte. mai direct spus, unii au incercat sa glumeasca, iar tu le-ai raspuns foarte afectat, ceea ce nu a facut decit sa-i stirneasca. de-aici, trage tu concluziile.

revenind la subiectul dumitale, precum spuneam si in mesajul anterior, este dreptul tau de a-ti exprima parerile si optiunile sexuale, dar nu te astepta ca noi sa te aplaudam pentru asta. fanteziile tale pot fi deviatii pentru altii, iar in unele tari te poti trezi condamnat pentru deviatii.
sfat prietenesc: nu te astepta sa fim de acord ca mass-media e de vina sau prejudecatile sau whatever, pentru ca sunt satul de declaratiile cliseistice cum ca "traim intr-o tara inapoiata in care libertatea de exprimare nu e respectata samd". nu suntem nici prima, nici ultima tara in care fantezia ta este condamnata de unele babe si nici macar singurii care aruncam cu pietre in homosexuali

in rest, bafta cu tocurile celea si mai povesteste din experientele tale... cine stie, poate mai gasesti amatori

exista o multime de fetisuri, despre care eu am auzit vorbindu-se la televiziuni straine, insa niciodata la cele romanesti.

Ayala, exista de asemenea o multime de formatii si interpreti care se difuzeaza la televiziuni straine, care nu au aparut niciodata la cele romanesti. chiar crezi ca suntem ignoranti?
iar exemple pot gasi cu carul.
plus ca nici nu sunt sigur de afirmatia ta. poti spune cu mina pe inima ca ai monitorizat tu 100% toate posturile autohtone, ca sa faci aceasta afirmatie??
nbm

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 8:52 pm

unleashed:
dupa parerea mea, inca n-ai trait nimic, urmeaza...
cat despre glumele tale...trebuie sa fii sclipitor sa-ti dai seama cat, cand si cum
Ayala

Mesajde pacha » Mie Iun 28, 2006 8:52 pm

Cu persoane ca tine mai avem totusi o sansa sa devenim o tara civilizata si in rand cu lumea.Cat despre ceilalti (nu toti) sincer sa fiu mi-e mila de voi...tare mila...

Mah las-o-n colo de treaba !Nu esti pe un forum pentru imbecili.

Fetis,fetis da nu va dati minoritate ca e jenant.Rad si eu care sunt batran.

Mah,chiar fetisul acesta nu vad ce datisfactie poate aduce.Sa nu poti trege una mica in buda publica fara sa lingi podeaua mi se pare discriminatoriu.Sau la iarba verde sa ma duc cu tocurilre in portbagaj.Mi se pare complicat si de aceea nu vad sa fie multi adepti pe aici.
Cum spuneam,o treaba mai mult banala care nu atrage.Nu vad de ce se supara profesionistul,lipsa de aplause nu inseamna ca nu vom intra in UE.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Necko » Mie Iun 28, 2006 8:52 pm

Ayala scrie:... iubesc oamenii si lucrurile simple, ii prefer celor complicati intr-un mod defect, insa cred ca dupa un timp incep sa ma plictisesc daca e vorba sa traiesc cu ei. Recunosc ca n-am avut ocazia sa-mi dau seama pentru ca ei s-au retras cam repede, anticipand ca ma voi plictisi. Si cred ca au avut dreptate...

Ayala mami, daca tu ai citi paragraful de mai sus, scris de alta persoana decit cea a ta, ce parere ti-ai face despre persoana respectiva? te las sa te gindesti. si ca sa-ti vind totusi un pont, e o vorba care spune ca plictiseala si prostia merg mina-n mina.

si mai explica-mi totusi, de ce ar trebui mass-media romaneasca sa vorbeasca despre fetishuri fel si fel, despre homosexuali, despre heterosexuali, despre cei care sforaie, despre cei care se scobesc in nas sau despre cei care merg cu chilotii pe dos?

* anlishd, da eu vreau umaru tau sting pentru obrazu meu drept si invers. te tine?
aizzz&co
Necko

Mesajde pacha » Mie Iun 28, 2006 9:00 pm

Asa este Ayala .....din pacate asa este mass-media are o mare parte din vina

Kkt,si astia sunt tot oameni !
Si asta trece !
pacha

Mesajde Blade_Runerr » Mie Iun 28, 2006 9:29 pm

nbm scrie:... fanteziile tale pot fi deviatii pentru altii, iar in unele tari te poti trezi condamnat pentru deviatii....

Probabil ca acele tari sunt la fel ca si a noastra pentru ca eu stiu ca mai in toate tarile din vestul Europei nu numai ca nu se dau condamnari pt asa ceva dar in schimb exista un sector in media unde "deviatii" astia ca mine se pot exprima liber fara a fi ironizati si ridiculizati.Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca uneori in acele emisiuni apar personalitati, oameni cunoscuti de o lume intreaga !
Ce parere ai de exemplu ca intr-o emisiune Tyra Banks isi pune picioarele in bratele lui Quentin Tarantino acesta recunoscand cu sinceritate ca are un fetish pentru picioarele de dama ? O fi si el un deviat nu-i asa ? Sau ca unul din cei mai mari creatori de moda in domeniul incaltamintei de dama din Italia recunoaste si el pasiunea lui pt picioarele femeilor ba mai mult in plina emisiune ridica piciorul unui fotomodel si il saruta ! A da si asta e un deviat ...
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 9:40 pm

Blade_Runerr scrie:Ce parere ai de exemplu ca intr-o emisiune Tyra Banks isi pune picioarele in bratele lui Quentin Tarantino acesta recunoscand cu sinceritate ca are un fetish pentru picioarele de dama ?

Quentin Tarantino e un ciudat oricum :D

unul din cei mai mari creatori de moda in domeniul incaltamintei de dama din Italia recunoaste si el pasiunea lui pt picioarele femeilor ba mai mult in plina emisiune ridica piciorul unui fotomodel si il saruta !

asta e meseria lui, e normal sa fie innebunit dupa picioarele femeilor :P

acu, serios: oamenii astia recunosc ca le plac picioarele de dama, sunt probabil partea lor favorita din corpul feminin, dar au zis cumva ca le place sa fie calcati in picioare de donshoare incaltzate cu pantofi cu toc cui? asa, de curiozitate...
Djinn

Mesajde pacha » Mie Iun 28, 2006 9:47 pm

Stati asa ca si mie imi plac picioarele femeilor.Vorba lui Polnareff "sunt un barbat".

Blade-"Ce parere ai de exemplu ca intr-o emisiune Tyra Banks isi pune picioarele in bratele lui Quentin Tarantino acesta recunoscand cu sinceritate ca are un fetish pentru picioarele de dama ? O fi si el un deviat nu-i asa ? Sau ca unul din cei mai mari creatori de moda in domeniul incaltamintei de dama din Italia recunoaste si el pasiunea lui pt picioarele femeilor ba mai mult in plina emisiune ridica piciorul unui fotomodel si il saruta ! A da si asta e un deviat ..."

Tu chiar ai o problema.Transpare o ciuda si o iritare din cuvintele tale.Ce drac vrei sa faci prozeliti aici?fii serios si simte-te bine !
Si asta trece !
pacha

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 9:57 pm

Necko scrie:Ayala mami, daca tu ai citi paragraful de mai sus, scris de alta persoana decit cea a ta, ce parere ti-ai face despre persoana respectiva? te las sa te gindesti. si ca sa-ti vind totusi un pont, e o vorba care spune ca plictiseala si prostia merg mina-n mina.

si mai explica-mi totusi, de ce ar trebui mass-media romaneasca sa vorbeasca despre fetishuri fel si fel, despre homosexuali, despre heterosexuali, despre cei care sforaie, despre cei care se scobesc in nas sau despre cei care merg cu chilotii pe dos?

nu ma dezamagiti, imi place sa cred ca, desi prost informati, romanii sunt un popor de oameni destepti si le merge mintea.
parafrazez, nu mai tin minte pe cine: diferenta intre un om trist si unul plictisit e urmatoarea- in cazul primului, incearca in zadar sa obtina ceva ce-i place, pe cand al doilea a incercat in zadar sa placa ceea ce obtine.
de unde crezi ca vine creatia, de la oameni care nu s-au multumit sa traiasca in banal, e verificat ca toti marii oameni au fost nu numai extraordinar de inteligenti dar si, dupa unii, niste "ciudati".
e usor sa atingi inimile jignindu-le...
sustin cu convingere ca ar trebui sa se vorbeasca in mass-media despre fetisuri, o societate mai toleranta ar salva multi oameni de la depresii si sinucideri.
si, cum a spus Blade, oameni care sunt apreciati pentru realizarile lor, echilibrati, ca sa aiba credibilitate si nu sarmanii care nu au reusit sa treaca peste limitarile celor din jur si au clacat
Ayala

Mesajde pacha » Mie Iun 28, 2006 10:21 pm

Ayala-"de unde crezi ca vine creatia, de la oameni care nu s-au multumit sa traiasca in banal, e verificat ca toti marii oameni au fost nu numai extraordinar de inteligenti dar si, dupa unii, niste "ciudati"."

Evident exagerezi.

Americanii,indeosebi,vorbesc despre toate lucrurile acestea dar acest lucru nu i-a impiedicat sa deschida si afaceri pentru ajutorarea " sarmanii care nu au reusit sa treaca peste limitarile celor din jur si au clacat"
Si asta trece !
pacha

Mesajde Necko » Mie Iun 28, 2006 10:38 pm

Ayala mami, esti dusa rau de tot cu pluta.

tu chiar nu citesti ce scrii? citeste cu voce tare, poate daca te auzi o sa intelegi ce ineptii poti spune si culmea ! aceste ineptii tu sustii ca sunt argumente. nu are nici-o legatura plictiseala prostului si infatuatului cu adevarata creatie care rezulta din pasiune si putina 'nebunie', cum zici tu.

sa inteleg ca tu, pina vei reusi sa realizezi ceva notabil, stai si te plictisesti in compania oamenilor simpli, prea simpli ca sa te poata distra.
aizzz&co
Necko

Mesajde nbm » Mie Iun 28, 2006 10:44 pm

Blade,
sa ai o pasiune pentru picioarele femeii nu este o deviatie, nici macar o fantezie. cind obiectul fanteziei este tocul cui din acelashi picior este cu totul alta problema ;)

in ceea ce priveste
Probabil ca acele tari sunt la fel ca si a noastra pentru ca eu stiu ca mai in toate tarile din vestul Europei nu numai ca nu se dau condamnari pt asa ceva dar in schimb exista un sector in media unde "deviatii" astia ca mine se pot exprima liber fara a fi ironizati si ridiculizati.Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca uneori in acele emisiuni apar personalitati, oameni cunoscuti de o lume intreaga !

aici eu ma referam la deviatii in general, nu la a ta in special.
pina la urma, poate sa vina cineva aici si sa ne laude sexul cu copii (aka pedofilie). si despre astia se vorbeste in mass-media, ba chiar destul de mult :D crezi ca putem fi de acord cu el?
ai fi surprins cite fantezii sunt inca interzise in tari asa-zis civilizate...

si totusi, parca discutia nu era despre mass-media si prejudecati, ci despre o anume pasiune. nu vrei sa mai oferi si alte detalii. ca vad ca prozeliti se gasesc...
nbm

Mesajde Unleashed » Mie Iun 28, 2006 10:52 pm

Ayala scrie:unleashed:
dupa parerea mea, inca n-ai trait nimic, urmeaza...
cat despre glumele tale...trebuie sa fii sclipitor sa-ti dai seama cat, cand si cum

Ai rest mai cheis! :)

@neko - sa ma pun in jenunki?
Unleashed

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 11:01 pm

Necko scrie:Ayala mami, esti dusa rau de tot cu pluta.

tu chiar nu citesti ce scrii? citeste cu voce tare, poate daca te auzi o sa intelegi ce ineptii poti spune si culmea ! aceste ineptii tu sustii ca sunt argumente. nu are nici-o legatura plictiseala prostului si infatuatului cu adevarata creatie care rezulta din pasiune si putina 'nebunie', cum zici tu.

sa inteleg ca tu, pina vei reusi sa realizezi ceva notabil, stai si te plictisesti in compania oamenilor simpli, prea simpli ca sa te poata distra.

draga...cred ca ai ai pus la plesneala 47 ani, u poti avea mai mult de 20, cu indulgenta, vobesc de varsta psihologica.
cred ca am realizat mai mult decat tine pana acum si sunt mandra de asta. atat in plan uman cat si material. si nu, nu ma plictisesc cu nimeni, mai corect, nimeni nu se plictiseste cu mine, daca e cu mine....
o sa va las singuri cu cruzimea voastra, locul meu nu mai e aici
Ayala

Mesajde iupife76 » Joi Iun 29, 2006 6:32 am

salutare omenire.........din start va spun ca sunt prieten cu blade, deci ce va urma nu trebuie sa va mire prea mult...as fi vrut sa raspund punctual fiecaruia, dar sunt unii care nu merita sa-mi obosesc degetele...tramplingul si footworshipingul sunt niste lucruri minunate...cam majoritatea femeilor accepta ca un barbat sa le sarute picioarele....faptul ca sunt unii care ne considera deviati, ma dezgusta profund...probabil sunt acel gen de oameni care se dau "macho", zic ca fac si dreg, iar cand ajung cu o femeie in pat nu li se mai scoala........si atunci ar da orice ca tipa sa nu rada de el, si ar fi chiar fericiti daca tipa le-ar spune:" ok, nu poti sa mi-o tragi...dar macar linge-mi talpile...".cam astia sunteti voi mai baieti......blade nu facut decat sa puna o intrebare (de bun simt) si a asteptat ceva reactii...nimic mai mult...nu trebuie sa radeti de noi, doar sa acceptati ca asa cum exista gay pe lume, existam si noi...voi reveni..........P.S. ayala respect...esti o lady din toate punctele de vedere...........see ya!!!
iupife76
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iun 29, 2006 7:07 am

Ayala scrie:o sa va las singuri cu cruzimea voastra, locul meu nu mai e aici

te inseli:
1 - nu suntem singuri, suntem mai multi (chiar mai multi decat voi - sic!)
2 - nu e nicio cruzime, e doar discutie]sunt unii care ne considera deviati, ma dezgusta profund...probabil sunt acel gen de oameni care se dau "macho", zic ca fac si dreg, iar cand ajung cu o femeie in pat nu li se mai scoala........si atunci ar da orice ca tipa sa nu rada de el, si ar fi chiar fericiti daca tipa le-ar spune:" ok, nu poti sa mi-o tragi...dar macar linge-mi talpile...".cam astia sunteti voi mai baieti.....[/QUOTE]
mai domol cu "astia sunteti voi, v-am citit, m-am lamurit etc", pentru ca abia te-ai inregistrat (daca tot n-ai ce sa discuti cu noi, la ce bun sa te inregistrezi, sa iti pierzi timpul cu cititul si srisul pe aici?)
tramplingul si footworshipingul sunt niste lucruri minunate...

or fi, dar nu pentru toti - eu nu-mi pot imagina un om normal care sa pupe talpile care-l maseaza (cu tocuri ori fara) si gata - orgasmul navalnic! pot sa inteleg orice natie de joc erotic (si apoi, omul face ce vrea el sub paturica lui - cata vreme are partener care sa ii accepte joaca, e ok), dar de aici pana la generalizari (au mai spus-o mai multi aici) gen "daca nu esti ca mine, esti najpa" mai e cale lunga; de ce nu va multumiti sa va postati parerile si sa selectati doar raspunsurile care va satisfac? este in firea omului (mai ales pe forum) sa combata ce nu e pe placul (sau pe intelesul) lui, iar maniera (politicoasa, bataioasa ori de-a dreptul agresiva ori mitocaneasca) depinde de felul omului (adica suntem si noi: baieti buni, carcotasi, bascaliosi, marlani - toata gama); daca cele prezentate de voi sunt "noutati", explicati calm si pe larg povestea si evitati cearta inutila (ca omul se inversuneaza mai tare cand il injuri, nu? chiar daca ai dreptate)

punctul meu de vedere: imi plac picioarele frumoase, imi plac picioarele frumoase ale femeilor frumoase, imi plac femeile frumoase (si ma bucur grozav ca e vara si ca umbla despuiate - e mai vesela lumea cand vezi fete dragutze si femei frumoase peste tot); dar nu-mi vine sa le pup talpile, nu-mi trebuie sa se plimbe pe mine, dar nici nu ma incurca daca altii (adica voi, certatretzilor!) nu pot fara; o femeie frumoasa nu e numai picioare: are (in primul rand!) o fatza frumoasa si inteligenta, are o privire deosebita, are armonie in miscari si vorbe - este o persoana agreabila (restul formelor - nurii - vin mai pe urma la analizat) - deci mie imi plac femeile, nu perechile de picioare femeiesti; si n-am fetishuri, imi ajunge (banala) normalitate, ma satisface pe deplin
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde iupife76 » Joi Iun 29, 2006 7:26 am

crezi tu mai baiatule ca sunteti mai multi ca noi? te inseli...eu zic ca din toti barbatii astia de pe lume, cam 80% au un fetish care-l recunosc sau nu...
iupife76
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iun 29, 2006 7:33 am

mai baiatule, atata ai priceput tu din ce am zis io? n-ai priceput nimic (de pilda pe treadul asta - ca despre el este vorba in primul rand, nu de statistici mondiale - voi sunteti doar trei, noi suntem mai multi)
sau nah, ca sa fii multumit: am si eu fetishuri (pe care nu le recunosc, sau poate ca nici nu le cunosc), dar imi place sa discut (chiar si la caterinca) despre orice; nu zic despre nimeni care nu-mi impartaseste gusturile sau opiniile ca este incuiat, pritzi?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex