Pentru fiecare dintre noi testul cel mare la capitolul open mind este sa accepti pe cei din jur asa cum sunt ei si cum i-a lasat natura sa fie fara sa incerci sa-i judeci dupa canoanele proprii si mai ales sa intelegi ca ceea ce unora li se poate parea ridicol altora li se poate parea ceva sublim.
Mai baieti cucuieti ajung sa ma citez pe mine ca sa va deschid un pic dovleceii aia verzi ce ii purtati pe umeri sa nu va ploua-n gat !!!
Domnule Blade_Runerr,
Astea ar fi doar doua spicuiri din afirmatiile dumitale in care ne jignesti la gramada, fara a ne cunoaste si fara ca cineva sa te fi jignit pe tine direct.
Dar, in fine, sa trecem peste asta.
... deschid acest thread cu dorinta de a intalni aici alte persoane cu aceleasi inclinatii ca si ale mele.Asta e tot.
din pacate pentru dumneata, acesta nu este site de matrimoniale sau de anunturi de orice fel, ci un forum. iar pe orice forum, ca in orice comunitate umana, trebuie sa te astepti sa intilnesti si oameni care nu sunt de acord cu tine, unii mai vehementi, altii mai potoliti, ca deh asta e firea omului.
mai departe, acest forum este plin de oameni cu simtul umorului, insusire care - dupa aprecierile mele - nu e tocmai puntul tau forte. mai direct spus, unii au incercat sa glumeasca, iar tu le-ai raspuns foarte afectat, ceea ce nu a facut decit sa-i stirneasca. de-aici, trage tu concluziile.
revenind la subiectul dumitale, precum spuneam si in mesajul anterior, este dreptul tau de a-ti exprima parerile si optiunile sexuale, dar nu te astepta ca noi sa te aplaudam pentru asta. fanteziile tale pot fi deviatii pentru altii, iar in unele tari te poti trezi condamnat pentru deviatii.
sfat prietenesc: nu te astepta sa fim de acord ca mass-media e de vina sau prejudecatile sau whatever, pentru ca sunt satul de declaratiile cliseistice cum ca "traim intr-o tara inapoiata in care libertatea de exprimare nu e respectata samd". nu suntem nici prima, nici ultima tara in care fantezia ta este condamnata de unele babe si nici macar singurii care aruncam cu pietre in homosexuali
in rest, bafta cu tocurile celea si mai povesteste din experientele tale... cine stie, poate mai gasesti amatori
exista o multime de fetisuri, despre care eu am auzit vorbindu-se la televiziuni straine, insa niciodata la cele romanesti.
Ayala, exista de asemenea o multime de formatii si interpreti care se difuzeaza la televiziuni straine, care nu au aparut niciodata la cele romanesti. chiar crezi ca suntem ignoranti?
iar exemple pot gasi cu carul.
plus ca nici nu sunt sigur de afirmatia ta. poti spune cu mina pe inima ca ai monitorizat tu 100% toate posturile autohtone, ca sa faci aceasta afirmatie??
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!