Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 2:55 pm

Dupa cum ziceam, am fost la piscina. Iar la piscina nu poti sa te simti bine pentru ca unii barbati intrec in mod flagrant limita bunului simt in sensul ca avansurile se transforma in hartuiala. Cum se face ca, daca ii spui unui om in cel mai categoric fel cu putinta ca NU si NU si NU, fara a-l jigni si fara a-i zambi ca sa nu interpreteze in mod gresit, el tot insita ca prostul? Cat de disperat poate sa fie sa se faca de ras in halul asta si cum dreacu e disperat cand are sus in hotel tot haremul dupa el (pe bune)?????? Poate reusiti voi sa-mi explicati, poate au loc ceva reactii chimice in corpul barbatului de-i intuneca mintile (metaforic vorbind :P), sau io stiu ce altceva se intampla.

Ati insistat vreodata mai mult decat trebuia (adica nu v-ati oprit nici dupa al treilea NU? Si daca da, ce anume v-a determinat sa faceti asta? Ati fost vreodata hartuiti de o femeie (vorbesc cu barbatii :zambet:!)? Se intampla si in sens invers? daca da, voi cum v-ati simtit? Ati fost flatati? V-a gadilat treaba asta la orgoliu sau doar simteati nevoia s-o apucati de cosite si s-o scoateti afara cu suturi in popo? Pe fete nu le mai intreb; sunt convinsa ca nu este una care sa nu fi trecut prin asa ceva. Deci fetelor, daca aveti ceva de spus, faceti-o. Mai ales daca aveti retete secrete.

Un exemplu cras si foarte proaspat e cel al unui domn venit de peste sapte mari si tari in calatorie de afaceri pe banii firmei (el fara harem). In prima seara se duce la piscina unde o intalneste pe prietena mea care lucreaza la receptie si gata: nu mai pleaca de acolo. Vine in fiecare zi la ora deshiderii si pleaca de fiecare data la zece minute dupa ora inchiderii, neuitand sa intrebe “vii sa dormi la mine?â€Â
............................
sin ella

Mesajde Djinn » Lun Iul 31, 2006 3:10 pm

Bre, io zic ca nenea ala cu haremu (ca multi altii) se plictisise de said harem si voia ceva nou. Si i-a casunat pe tine (hai, fii sincera, arati a top model, asa-i? A-) ). O alta cauza a insistentei: nenea nu stie ce-i ala "nu", el intotdeauna obtine ceea ce-si doreste. Daca tot e cu harem si-asa mai departe, n-a-ncercat cumva sa te si cumpere?

Si pe mine ma nedumeresc indivizii care insista desi le zici clar, in fatza, ba uneori chiar cu ura (ca ai ajuns la capatul rabdarii) ca "nu dom'le, car'te-n plm d-acia si lasa-ma sa respir!!".

Tot iritanti sunt si jmecherii stradali care zac intr-o rana pe la fro dugheana sau o tabla si se intreaba in gura mare cu accent de "singurica-singurica" de ce esti asa suparata (cand tu de fapt te gandesti la ale tale si nu esti suparata deloc) sau, vezi doamne, ce-i place lui la tine si ce ti-ar face...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 3:17 pm

(hai, fii sincera, arati a top model,

nici vorba, de unde si mirarea...

pe mine nu numai ca ma nedumeresc, ma enerveaza asa de tare ca i-as pocni in oo. jur. nu ma refer la un om care face glume si la un moment dat isi declara intentiile. astia de obicei inteleg. ma refer la cei obraznici si nesimtiti si cu atitudine ostentativa.

nenea nu stie ce-i ala "nu", el intotdeauna obtine ceea ce-si doreste

nu cred. cred ca (astia cel putin) au o impresie falsa despre europence; isi inchipuie ca daca pentru noi sexul e sa zicem "liber", nu pierdem nici o ocazie, mai ales daca ni se ofera sampanie :doh:. prietena asta imi spunea ca toti arasbii care vin la hotel intreaba ceva de genul: "aaa. aveti sauna? si sunt femei dezbracate :??: ? aaa? si masaj? si pot sa comand in camera?" dar nici vesticii nu-s mai brezi. un alt exemplar din nordul europei era cu familia la piscina si ii spune prietenei: "vii cu mine la dus?" si nevasta era la cinci pasi mai in spate, avea grija de copii... cat de porc poate sa fie?!?!
sin ella

Mesajde Weet-weet » Lun Iul 31, 2006 3:19 pm

Ori nu intru in categoria celor vizate de oamenii de genul ala, ori stiu sa ma uit urat :D sau am dat doar peste masculi simtiti..

Mi s-a intamplat sa merg de multe ori in parc singura si sa se gaseasca unu' mai singur si sa incerce sa intre in vorba cu mine, dar de obicei aveam o carte de citit si ma faceam ca ploua, sau raspundeam la salut si imi continuam treaba.. Unul a insitat odata, cand mergeam spre casa si chiar ma grabeam.. Dar i-am aratat un deget si a plecat. Degetul cu verigheta, evident :D

Nu tin minte sa fi avut probleme serioase cu cineva.. doar un fost insistent, dar aia e alta poveste.. dar cred ca cel mai simplu e sa ii ignori.. sau sa te uiti urat.. daca te tine..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 3:28 pm

treaba cu verigheta functioneaza de multe ori. de cand am descoperit-o viata e mult mai usoara. eu am intalnit tare multi nesimtiti. incep sa cred ca io-s de vina...
sin ella

Mesajde Djinn » Lun Iul 31, 2006 3:39 pm

weet-weet, multi sunt oameni de inteles, dar mai exista si fenomene d-astea de care se plange sinella (si nu numai :D )

sin ella scrie:pe mine nu numai ca ma nedumeresc, ma enerveaza asa de tare ca i-as pocni in oo.

idem. tot la aia nesimtiti ma refer si eu. daca m-as apuca sa le zic tot ce-mi vine in momentul ala de iritare ar ramane trazniti de ce poa sa fie la gura unei donsoare delicate ca mine ~p ma rog, intre timp am mai crescut si eu :doh: si mi-am dat seama ca n-are rost sa-mi fac sange rau si sa-mi creasca tensiunea din cauza unui magar, asa ca ma multumesc sa-i ignor sau sa ma port rece si cu asta basta...

"aaa. aveti sauna? si sunt femei dezbracate :??: ? aaa? si masaj? si pot sa comand in camera?"

loool. da mah, la ei e tabu cu gagicile dezbracate, poate d-aia :D

un alt exemplar din nordul europei era cu familia la piscina si ii spune prietenei: "vii cu mine la dus?" si nevasta era la cinci pasi mai in spate, avea grija de copii... cat de porc poate sa fie?!?!

stai tu linistita, ca nici esticii nu-s mai grozavi. :D sa fie clar, nu generalizez. dar unii barbati, daca li se ofera posibilitatea, mama ce si-ar insela nevasta cu fro tinerica sburdalnica sau o gagica bunaaaa. Ca e doar sex, nu? Tot la nevasta se intoarce. Ceea ce ar fi ok daca ar fi reciproc, nu pe inselatelea.
N-am date statistice :n: dar din cele observate pana acu, as zice ca majoritatea cam asa is.
Djinn

Mesajde cr3tz » Lun Iul 31, 2006 4:05 pm

Cum se face ca, daca ii spui unui om in cel mai categoric fel cu putinta ca NU si NU si NU, fara a-l jigni si fara a-i zambi ca sa nu interpreteze in mod gresit, el tot insita ca prostul?

poate crede ca e un joc si de fapt femeia sa "pice" mai greu :n:
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 5:20 pm

poate crede ca e un joc

da. de box :box: . Ai mah cr3tz, cum sa creada ca e un joc cand esti categorica si il refuzi, vorba lui flufi, cu ura de-a dreptul si nu il incurajezi in nici o forma? Nici nu-i zambesti, nici nu-ti falfai genele, nici nu inclini capul a predare, nici nu iti treci degetele prin par, nici macar nu il privesti, nu nimic?
Ceea ce ar fi ok daca ar fi reciproc, nu pe inselatelea

si nu in contextul ala. off, barbatii astia... :zambet:
sin ella

Mesajde eyewitness » Lun Iul 31, 2006 5:34 pm

iubi, barbatu asta de la piscina era musulman cunva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 5:38 pm

era arab si avea multe multe femei cu el (nu la piscina, in camere), deci cred ca da. adica da.
sin ella

Mesajde eyewitness » Lun Iul 31, 2006 6:01 pm

mi-am inchipuit, nici-un crejtin dupa 1-2 refuzuri categorice n-ar mai incerca fro punte de comunicare insa la musulmani, care inca sunt la nivelu evului mediu al evolutiei este normal. singura metoda de a scapa de acest gen de hartzuire este fie demonstratia clara (verigheta) ca esti "alocata" altui tiran sau, metoda agresiva, subjugarea agresorului in sensu aspectului fizic, ca e chelios, burtos, batran, plm gasesti tu defecte :D sau psihic, ca ai palate in spania , rols la intrare, iaht in monaco si daca vrei il inbraci in aur de 24 de carate cand ti se scuala tie lindicu. cand musulmanii realizeaza ca-s altii mai tari ca iei se furiseaza afara cu capu plecat. injuraturile gen fuck off you dirty piece of shit ajuta enorm cand ii indici ca nici fata de a-ti lustrui sandalele n-are. uita de diplomatie si bun simt, fii dura, injura-l, spurca-l. garantez 100% ca scapi de povara. chestiune de mentalitate si educatie, sinplu :D
eyewitness

Mesajde vali » Lun Iul 31, 2006 6:03 pm

ella, in a 3a zi trebuia sa vina cu un tip inalt si muschiulos, pe post de prieten. si i se taia.
some people deserve to die
vali

Mesajde Titina » Lun Iul 31, 2006 6:05 pm

ii zici k eshti lesbiana loool :)) io am scapat de unii in felu asta, da in general pur shi simplu ii las in prostia lor...da am intalnit f multi kre dupa 3 NU-uri au kontinuat...dak n-au alta treaba, mie mi-e tot una, nu ma stresez din kauza lor :D
Titina
Junior Member

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 8:41 pm

iubi, mersi de sfaturi ~p~p. o sa retin pe viitor.

zoso, n-are de unde sa scoata insotitor din ala musculos si impresionant ca aici majoritatea-s firavi, cu fond de ten pe fata, un kilogram de gel in cap si epilati pe piept ca niste muieri... oricum daca nu-i ala, e altul.

da in general pur shi simplu ii las in prostia lor...da am intalnit f multi kre dupa 3 NU-uri au kontinuat...dak n-au alta treaba, mie mi-e tot una, nu ma stresez din kauza lor

si eu l-am lasat in prostia lui, doar nu le dau apa la moara, dar el a venit (aproape in fuga!!!) dupa mine la sauna, desi de-abia iesise si desi ii spusesem deja de zece ori eu si de zece ori prietena mea (ca imi oferea si prin intermediul ei) ca nu vreau sampania lui. A mers pana la usa, a vazut ca nu-s acolo, m-a cautat (io-l vedeam prin geam), m-a gasit in baia cu aburi, a intrat acolo, si-a dat jos prosopul, si-a fluturat zurgalaul ostentativ in fata mea si apoi s-a asezat si tot timpul i-am simtit privirea in ceafa. L-am ignorat, nu l-am privit nici cu coada ochiului. Cand a inceput sa faca conversatie am mers la dus; a venit si acolo dupa mine. Daca in sauna am stat cu prosopul, la dus trebuia sa mi-l dau jos si eu. El se instalase in asa fel incat sa vada bine si se holba fara jena, de parca n-a mai vazut femeie. Bineinteles ca i-am transmis un sg pl prietenesc, care insa nu l-a afectat deloc, dar macar m-am simtit eu ceva mai bine. apoi a trecut prietena mea si m-a vazut cam crispata asa ca si-a gasit de lucru pe acolo, timp in care nenea tot facea piruete in curu gol si tot vorbea ca sa atraga atentia asupra lui si a zurgalaului. fara succes, evident. am prins un moment propice si am fugit lasand-o pe asta singura, ca deh, prietenul la nevoie se cunoaste :zambet: (stiam ca se descurca, ea nu-i bleaga ca mine). Dupa care domnul a venit la piscina unde ma refugiasem eu si iar a inceput cu sampania. Offfffff.... nuuuuu. Asa ca ne-am retras noi doua in birou si am baut cafea ca fetele si intr-un tarziu a plecat. Numai ca eu as fi vrut sa ma relaxez acolo ca era foarte putina lume si foarte fain, nu sa ma tot ascund de un nebun. Macar asta a plecat intr-un tarziu, dar americanul ala perseverent de care ziceam mai sus nu a plecat decat cand i s-a spus ca e ora inchiderii. noroc ca n-avea treaba cu mine. Asa ca, iubi, nici nu stiu care-s mai rai... da-i in pl. Oricum eu sunt cu inima impacata, stiu ca n-am provocat pe nimeni. Poate ca ar fi trebuit sa fiu mai relaxata si mai putin sperioasa, ba chiar a dracului. o sa incerc si asa.
sin ella

Mesajde eyewitness » Lun Iul 31, 2006 8:51 pm

iubi, tu stii ca io am incredere uarba in tine, io imi fac probleme duar cand vine instalatoru sau ala de citeste contoaru :D
eyewitness

Mesajde cr3tz » Lun Iul 31, 2006 9:04 pm

cred ca zoso a pus o virgula in plus:
"ella in a 3a zi trebuia sa vina cu un tip inalt si muschiulos, pe post de prieten. si i se taia."
adica tu (sin ella) sa fi venit a 3 a zi cu un tip inalt si muschiulos :P

eye nu toti renuntza la 1-2 refuzuri categorice.cunosc lume care la bautura nu mai are limite ... saracele fete
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde sin ella » Lun Iul 31, 2006 10:51 pm

dar voi de ce nu-mi ziceti ca nu-i "hartuiala", ci "hartuire"???

greu tare limbul romun :zambet:
sin ella

Mesajde Titina » Lun Iul 31, 2006 10:57 pm

eh,sin ella,kiar k era disperat :D sper sa nu mi s intample shi mie ceva asemanator :D ca uneori stau cam prost cu nervii (chiar daca incerk sa ignor la inceput :) ) shi poate explodez p'akolo cu zbieratu` la el :D
Titina
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Iul 31, 2006 11:22 pm

E cel mai nasol cand ii dai unui tip cunoscut in club, numarul tau de tel....Normal, te simti bine..sub influenta alcoolului nu prea realizezi si te trezesti a doua zi cu telefoane. Il refuzi asha subtil, ii spui ca ai treaba...ca nu poti sa te intalnesti...dupa 2 ore iar te suna..iar ii spui ca ai treaba...si tot asha..A doua zi , a treia zi..pana nu-i mai raspunzi la tel..si el insista si tot insista....iti pui pe silent si vezi cum licare ecranu..anywayz...intr-un final renunta...dar asha la o sapt tot mai incearca...si incearca cu alt numar..sau pe numar ascuns...si intr-un final ii spui..ca nu..ca n-are rost sa te mai caute...ca nu ai nici un gand...si el cik de ce??...:))

Aiuletz, pai daca ne iau arabii la bataie???.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde cubu » Lun Iul 31, 2006 11:33 pm

Nanuco, matale povestesti din proprie ecsperienta? Lasa-ti bre verigheta pe deget cand pleci prin cluburi si n-o sa mai ai nici o problema de genu asta. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Nanuka » Lun Iul 31, 2006 11:45 pm

Bre, da ce legatura are vergheta in toata treaba asta???..poate ca faze cu telefoane mi se intamplau in liceu..dupa liceu...vorbesti de-an pulea ...si te bagi aiurea....
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde cubu » Lun Iul 31, 2006 11:56 pm

Hai nu te supara, pisi, am facut doar o supozitie. :D Problema era alta, m-am indignat asa de tare cand am vazut in ce situatii naspa te pun porcii astia de barbati, incat m-am trezit vorbind aiurea. Nu numai ca iti iau nr de telefon cu forta, dar alcoolu ala de care zici tu tot ei ti-l baga pe gat, iar dimineata sunt atat de nesimtiti incat te suna... Revoltator, inadmisibil. Astia ar trebui impuscati. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Eagle Raider » Mar Aug 01, 2006 12:05 am

sinelo concluzia ie urmatoarea: piscina iti face rau
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde wednesday » Mar Aug 01, 2006 2:09 am

cr3tz scrie:eye nu toti renuntza la 1-2 refuzuri categorice.cunosc lume care la bautura nu mai are limite ... saracele fete

ooo daaa
imi aduc aminte o patanie recenta din vama, cand dansam eu intr-un coltisor la stuf pe plaja, departe lumina singurului bec din zona, nici nu ma rupeam in figuri. vine unul, pe care l-am simtit ca se apropia dupa damful de vodka. danseaza un pic pe langa mine, nimic indecent. eu ma uit la fel de indiferent im vad de ritmul meu si da sa ma prinda de solduri! ii tirmit mainile acasa si-l privesc taios. ma mut imediat in alta parte mai aproape de prietenele cu care eram. dumnealui dupa mine, ii arunc o privire de 'te apropii te casapesc', iar incearca sa puna mana pe mine, il indepartez destul de smucit, chestie care si mai mult l-a animat, de a inceput sa se tavlaeasca/tarasca/unduiasca pe nisip intr-un mod foarte sugestiv :blink: din fericire a devenit imediat atractia ringului si eu m-am facut nevazuta la o masa, l-am lasat cu moonwalkul lui la orizontala...

si in alta seara a trebuit sa-mi apar o prietena de un tip la vreo 30 de ani foarte insistent care avea si un card e prieteni dupa el, care la randul lor veneau sa-si "ceara scuze" pentru prietenul lor insistent rupt de beat, sperand ca poate ei o sa aiba mai multa trecere decat susnumitul.
de-ar fi fost Raul cu mine sa le arate el lor :doh:
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde Djinn » Mar Aug 01, 2006 9:17 am

sinella, ma scuzi, da' m-am tavalit pe jos de ras ~p auzi ce tupeu pe unii. Trebea sa te uiti zambind cu mila cand isi flutura ciucurasu, vorba aiului :D
D-aia ma irita pe mine sauna mixta, ca risti sa te trezesti cu unu care nu vine sa faca sauna de fapt ci sa se holbeze, de parca n-a mai vazut femee (semi)guala la veatza lui... si se mai si impauneaza, vorba ta, de parca ar fi adonis reborn or smth :D:
Djinn

Mesajde Shaki » Mar Aug 01, 2006 1:02 pm

sin ella, eu am citit urmatorul sfat pe care-l aplic: daca cineva se uita dupa tine shi se tzine dupa tine shi comenteaza, nu-i raspunzi, itzi compui o expresie rece shi indiferenta shi iutzeshti pasu. merge la badaranii de pe strada mereu, rar cedez tentatziei de a-l baga pe vreunu la origini...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde SCORPY » Mar Aug 01, 2006 2:16 pm

faza cu verigheta nu functioneaza chiar mereu. Adicatalea pe unii ii doare fix in paishpe ca esti tu maritata sau nu. Daca singurul lor neuron, si ala blond, se plictiseste si e amortit, tot se va lua de tine. Cel mai bine e cum zice Shaki: Ignore...ignore...ignore...
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Aug 01, 2006 6:28 pm

citind despre tragediile de pe aici, Shakespeare ar fi fost realmente invidios, mai ca ma busheshte asha lacrameii mii shi mii. neputintza in fatza unor asemenea drame ma coplesheshte. ce coshmar, ce chin, ce oroare! sintetizand, nu poci decat sa exclam: ooooooooof, saracele fetele. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 6:36 pm

poi da, ne place sa ne plangem de mila si sa facem pe victimele :zambet:. Te-as vedea pe tine intr-o cameruta de unu jumate pe unu jumate singurica cu o matahala mustacioasa si flamanda si cu o scula de 15 centimetri in repaos (recunosc :a: ) care se aseaza fix in fata butonului pentru cazuri de urgenta :zambet:.

Dar la subiect n-ai nimic de spus? Tu ce le faci? Le tragi un asdf in poponeata de sar ca mingile :zambet: ?
sin ella

Mesajde Shaki » Mar Aug 01, 2006 6:38 pm

pe nopti n-o hartzuieshte nime k ie urata. cand ieshim pe strada ne punem pungile de hartie pe cap. de-aia nici nu punem poze :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma