o discutie serioasa despre lupul nebun, parul si neravul sau

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde eyewitness » Lun Iul 31, 2006 1:15 pm

numai daca se va schimba actuala generatie de politicieni cu o alta generatie mult mai tanara cred va fi mai bine

looooooooooooooooool batrane lord ~p
in romania, educatia in spiritu tunurilor si a dedesupturilor coruptiei se-nvata inca din gradinita. uite la ponta, crezi c-ar fi rezistat langa nastase daca ierea incoruptibil? politician sa fii, ti-ai educa tu copilu alfel decat in spiritu unor injinerii financiare cu borduri, asfaltari, terenuri in herastrau, privatizari si fonduri fare? ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde old lord » Lun Iul 31, 2006 2:15 pm

astia de acum fura fara masura si nu fac nimic sau fac foarte lent sau fac gresit
mha gandesc ca niste politicieni mai tineri vor mai schimba cate ceva
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Invincible » Mar Aug 01, 2006 9:50 am

Batrane lord, vad ca ma tot bagi in seama. Ti-as raspunde cu mare placere insa nu se indeplineste conditia care este:
------------------------
------------------------
In fine, se pare ca de azi inainte voi fi avocatul „diavolului” si, imi inchipui ca se vor gasi multi care sa ma contrazica. Pentru a nu pierde timpul, precum si din alte rationamente va spun din capul locului ca nu voi acorda atentie celor care nu-si dau pe fata culoarea politica. Daca n-aveti nici una --> ignore- si sper sa intelegeti de ce. Va multumesc!

Idem Kant emir
Invincible

Mesajde old lord » Mar Aug 01, 2006 12:01 pm

Nu cred ca egzista un partid care sa reprezinte culoarea mea politica
Eu sunt un liberal radical
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde stefan » Mar Aug 01, 2006 4:06 pm

Shiva, ignore-ul poate funcţiona şi in sens invers. In plus, noi suntem mai mulţi :D. Momentan nu am o opţiune de vot şi nici nu simpatizez cu vreun partid.

Cat despre Alcibiade, chiar mata cu manuţa ta ai citat că "during which he changed allegiance three times". Am zis şi in postul meu de mai sus, ca să nu mă repet dau quote:

Alcibiade a fost un tip lipsit de caracter (cel putin asa reiese din relatarile lui Tucidide), care a impins Atena inapoi in razboi cu Sparta din orgoliu (pentru ca spartanii nu l-au luat ca negociator cand s-a facut pacea, in fine), pentru a o trada imediat ce concetatenii sai au hotarat sa-l judece pentru un presupus sacrilegiu, apoi s-a intors in tabara ateniana. Tot ce l-a interesat a fost gloria lui; in privinta lipsei de caracter, asemanarea cu Vadim nu poate fi negata. E posibil ca omul sa fie mai constient de defectele sale decat lasa sa se vada.

Totusi, Alcibiade a fost in stare sa convinga atenienii sa mearga de nebuni sa invadeze Sicilia, i-a jucat pe degete de multe ori (dealtfel si pe spartani), pe cand Vadim nu cred sa se fi dovedit vreodata asa de carismatic. Mai degraba a fost el jucat pe degete. Dar nu ar fi deloc improbabil ca tribunicu sa se creada un picutz mai dashtept decat este de fapt.

Linkul aici.

Văd că-s multe lucruri pe care nu le ştii, ia să vedem, ştiai că tribunul i-a scris niscaiva ode lui Elena Ceauşescu? Că in vremurile de tristă amintire era primul pupincurist al ţării? Mircea Dinescu l-a caracterizat aşa la un moment dat (citat aproximativ): "dom'le, toată lumea zice acum: Vadim in sus, Vadim in jos. Dar multă lume uită ce a fost Vadim inainte de '89 - un mancător de căcat!".

Incearcă să te informezi din mai mult de o sursă (şi cele două să nu fie două numere diferite din RM, sau RM şi alt ziar al tribunului). Şi dacă te apuci să discreditezi ziare din cauza unor greşeli de exprimare, dar pe de altă parte iţi iei informaţiile dintr-altul in care tu singur spui că scrie cine are chef şi ce vrea... Asta dacă e să-l credem pe tribun, desigur.

Uite o retrospectivă a Cotidianului cu CVT:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=45&art=12961&cHash=33bd6b193f

Sunt sigur că organizaţiile evreieşti au destule mostre de bucăţi antisemite din harţoaga tribunului. Dă-o-n plm, chiar eu ţin minte (era prin '99 sau 2000) cand i-a inventat lui Isărescu un părinte "jidan" - ai memorie cam scurtă, dacă zici că-l citeşti din '96.

later: uite o analiză a unui număr din RM făcută de Andrei Cornea in "22". Sunt destule citate interesante acolo, cu numărul precis in care au apărut. Unele-s citate şi in articolul din "Cotidianul".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Invincible » Mie Aug 02, 2006 8:55 pm

Shiva, ignore-ul poate functiona si in sens invers. In plus, noi suntem mai multi. Momentan nu am o optiune de vot si nici nu simpatizez cu vreun partid.

Am scris: „Pentru a nu pierde timpul, precum si din alte rationamente va spun din capul locului ca nu voi acorda atentie celor care nu-si dau pe fata culoarea politica. Daca n-aveti nici una --> ignore- si sper sa intelegeti de ce. Va multumesc!â€Â
Invincible

Mesajde Invincible » Mie Aug 02, 2006 8:55 pm

quote] Creatorul de porecle nationale Punerea in circulatie a unor porecle atribuite membrilor elitelor postcomuniste este una dintre „performantele“ greu de contestat ale lui Corneliu Vadim Tudor. [/qote]
Poreclele se gasesc in „Alcibiade” si, mai ieri am spus ca acolo scriu cel putin 100 de oameni. Asa ca „punerea in circulatie a unor porecle ca una dintre performantele greu de contestat”, e foarte fragila. Dar ce conteaza? Obrazul este gros si prosti „e” multi.

Teroare in 2000: 2000 este anul („”) in care tonul exprimarilor „Tribunului“ e de o violenta extrema. In 2000, Vadim vrea „Sus Patria! Jos Mafia!“
.
Foarte violent, frate! Bine ca n-a fost ales si am avut „Alaturi de Mafie, impreuna cu ea!”
Tot atunci promite ca, in cazul in care va lua puterea, „va nationaliza totul“ si, mai ales, ca, „daca PRM vine la putere, vor avea loc executii publice pe stadioane dupa modelul chinez“.

Interviu in care se vb despre…. * Realizator: Vreau să vă pun o intrebare. Toti liderii de partid, inclusiv dvs., se pling că sint săraci. Cum rezolvă PRM chestiunea fondurilor pentru campania electorală? Este o campanie grea, cu trei intimplări la urne. Cu ce veti acoperi acest efort? * Corneliu Vadim Tudor: In două feluri, ambele la vedere. Beneficiem de fondurile alocate prin lege, de la bugetul de stat, pentru partidele parlamentare, si să nu uităm că sintem un partid foarte mare. Avem 115 senatori si deputati acum. Şi, de asemenea, sperăm că vom avea parte si de sponsorizările celor cu dare de mină si simtire romanească. Politica mare, de anvergură, nu se poate face fără bani. Om fi noi idealisti, dar lumea trebuie să simtă că ne miscăm foarte repede. Şi trebuie bani pentru afise, pentru videoclipuri pe posturile de Televiziune, pentru tot felul de manifestări cultural-sportive. Ştiti bine cum sint campaniile electorale, cu niste accesorii pe care nu le-am inventat noi, romanii. Este de la sine inteles că eu nu mă ocup de bani si nici nu mă interesează. Eu nu sint contabil - sint sef de partid, sociolog si istoric. Dar, si aici se minte in delir. Un iresponsabil de la foaia cu nume imposibil „Academia Catavencu“ a debitat pe postul REALITATEA TV mirsăvia că eu as fi vizitat Irakul si că as fi primit bani de la o retea arabă numită Mathaba, de care nu am auzit in viata mea. Iar ziarul „Romania liberă“ a debitat o altă mirsăvie, cum că Saddam Hussein mi-ar fi dăruit un ceas de aur si că PRM ar primi fonduri de la organizatii extremiste. Evident, m-am adresat justitiei si i-am dat in judecată pe acesti calomniatori de profesie, care sint teleghidati de Serviciile Secrete ale acestui regim, să mă compromită si să mă oprească, cu orice pret, din cursa prezidentială. Se mizează si pe un joc al nervilor, dar vă asigur că am nervi de otel. Tot ceea ce se spune despre mine in acest an electoral in mass-media obedientă mafiei politice oglindeste panica infiorătoare care a pus stăpinire pe cei care stiu bine ce au furat, cite miliarde de dolari au depus in băncile din străinătate si cite alte nelegiuiri au mai săvirsit. íŽi sfătuiesc pe membrii si simpatizantii PRM, ca si pe toti cetătenii Romaniei, să nu creadă nici măcar un singur cuvint din valurile de dejectii care apar despre mine si PRM, in acest an electoral, in publicatii otrăvite si minjite cu „bani negri“, precum „Ziua“, „Evenimentul zilei“, „Romania liberă“. Totul face parte din strategia Anti-Vadim, clocită in laboratoarele de intoxicare ale Puterii incă din anul 2002. Nu am cum să-i ajut pe acesti disperati, decit, poate, să le dau un sfat de bun-simt: să se ducă singuri, cu miinile ridicate, si să se predea la prima circă de Politie. Am să comand la Institutul Cantacuzino... * Realizator: Dar nu pe stadion. * Corneliu Vadim Tudor: Nu, aia e o altă minciună, că executăm oameni pe stadioane. Populatia ne-a cerut să facem procese publice la marii gangsteri, nicidecum executii. De ce se tem? Dacă se simt unii curati, nu au de ce să se teamă de dictatura legii. Am să comand la Institutul Cantacuzino 100 de kilograme de vaccin antirabic, fiindcă văd că turbarea face ravagii. * Realizator: Am citit intr-o gazetă, in această dimineată, o declaratie a dvs. foarte interesantă. Spuneati asa: „Eu nu voi fi presedintele romanilor, eu sint“. Dvs. sinteti scriitor, domnule presedinte, stiti valoarea verbelor, a timpurilor verbale. * Corneliu Vadim Tudor: Nu, nu am zis asa. * Realizator: Spuneti-mi, cum ati spus, pentru că mi s-a părut o confuzie... * Corneliu Vadim Tudor: Intrebarea reporteritei de la „Jurnalul national“, doamna Marina Constantinoiu, căreia vreau să-i multumesc, pentru că a făcut un interviu remarcabil, zic eu, un material din care lumea află exact adevărata fată a mea si a Partidului Romania Mare... Ea mi-a spus: „Dacă veti fi presedintele Romaniei“. Deci, era un conditional. * Realizator: Şi dvs. ati răspuns? * Corneliu Vadim Tudor: Şi eu am zis: „Nu dacă, ci atunci cind voi fi presedintele Romaniei“.

. Alte antume 1992. Vadim scrie despre Nicolae Vacaroiu: „Am avut un Ienachita Vacarescu, acum avem un Vacaru si un Vacaroiu“.
Si ce sa intelegem din asta? ca l-a insultat pe Vacaroiu? ~p

. „Eu am spus-o si o repet: decit o democratie bolnava, mai bine o dictatura sanatoasa.“
.
Partidul Romania Mare constata ca viata politica de la noi din tara seamana tot mai mult cu un avion care a intrat in turbulenta si ceata si nu poate ateriza. Adica nu mai are nici o legatura cu pamintul, cu realitatea, decit, eventual, printr-o prabusire. Aproape tot ceea ce se intimpla pe scena politica romaneasca e strain de nevoile si interesele populatiei. Certuri, certuri si iar certuri. Calcule meschine. Schimbari neasteptate de macaz si de doctrina. Pindirea adversarilor pentru a li se aplica lovitura de gratie. Prietenii de ieri devin dusmanii de miine si viceversa. Nu se mai respecta nici o norma morala. Hotii striga primii ,,Hotii!” Viata politica e viciata grav de fosti barbugii, smecheri de mahala, fosti securisti si activisti imbatriniti in rele, prostituate feminine si cocote masculine, tragatori de sfori si maestri ai combinatiilor, indivizi fara morala si fara rusine - toti laolalta alcatuind o fauna sinistra, care, de 16 ani, ii fac tarii un rau mai mare decit i-au facut cele doua razboaie mondiale, cu ocupatiile nemteasca si ruseasca la un loc. Nicaieri in Europa nu se petrece ceea ce se petrece la noi. Nicaieri in Europa Mafia n-a acaparat functiile vitale ale Statului. Si nicaieri in Europa imperecherea dintre sistemul democratic si lacomia umana n-a dat nastere unui avorton atit de monstruos, ca in Romania. ,,Ne-ar trebui o mie de ani sa recladim ce-am sfarimat in tara cu nebunia noastra” - as putea spune, parafrazind un cintec pe cit de frumos, pe atit de trist. Ne-am facut singuri tara praf. Intr-o carte a mea de aforisme scriam: ,,Decit o democratie bolnava, mai bine o dictatura sanatoasa”. Fireste ca e o figura de stil, nu vrea nimeni dictatura - dar nici ceea ce se intimpla acum nu e normal si produce traume inimaginabile, care vor culmina cu un enorm gol demografic. Lucrurile au scapat de sub control. Parlamentul nu mai e Parlament. Guvernul nu mai e Guvern. Armata nu mai e Armata. Politia a devenit mai periculoasa chiar decit bandele de hoti. Nu-i mai apara nimeni pe cetateni. Ne mor batrinii tilhariti sau arsi de vii, din pricina mizeriei, a instalatiilor improvizate din locuintele saracacioase. Copiii sint rapiti, violati si chiar omoriti. Retelele de prostitutie care serpuiesc, din Romania, catre mai toate tarile europene aduc capeteniilor un profit de nu mai putin de 1.000.000 de euro pe zi. Capetenii care sint cunoscute, folosite si protejate de unii sefi ai Politiei si ai Serviciilor Secrete, care profita din plin. N-avem decit sa privim emisiunile de stiri ale tuturor posturilor de Televiziune, care gem de atitea cazuri scandaloase, de crime, violuri, rapiri, abuzuri, acte de coruptie - si ne dam seama cit de mult ne-am degradat ca tara si ca popor. Poporul Roman a intrat intr-o psihoza istorica. Au fost vremuri fericite, cind Dumnezeu umbla pe jos in tara asta. Au fost vremuri cind nu indraznea nimeni sa batjocoreasca simbolurile nationale, fiindca institutiile Statului functionau, iar, la scara mica, intotdeauna se gasea cite un roman destoinic si demn, care apara onoarea natiunii sale cu o pereche rasunatoare de palme. Au existat destule scene din astea, de-a lungul timpului, una dintre ele fiind aceea din 13 septembrie 1848, cind, la o ofensa adusa garnizoanei de pompieri din Dealul Spirii, de catre un turc, ce a scuipat, dispretuitor, in urma trupei romane - capitanul Pavel Zaganescu s-a intors pe calciie si i-a tras nemernicului doua palme care l-au facut sa vada semilune verzi. Ceea ce a urmat, se stie, evenimentele fiind numite de Karl Marx ,,Baia de singe de la Bucuresti”. Dar ce mai conta? Onoarea Ostirii Romane, a Tarii Romanesti, fusese aparata cu bravura. Astazi, nu mai are nimeni barbatia sa palmuiasca vreun venetic obraznic, care ne scuipa nu in spate, ca la 1848, ci drept in fata!
Invincible

Mesajde Invincible » Mie Aug 02, 2006 8:57 pm

Imediat, intervin ,,cozile de topor”, tablagiii ,,coloanei a V-a”, pigmeii platiti din strainatate, tocmai pentru a extirpa nervul demnitatii nationale. ,,Vai, vai, ce-o sa zica Europa? Da’ America? Nu va dati seama ca vom fi taxati ca extremisti si xenofobi? Aveti grija sa nu ne bombardeze!” - si alte timpenii de genul acesta, menite sa ne paralizeze orice reactie, sa ne transforme dintr-un popor de pui de lei intr-o populatie de iepuri fricosi, care se sperie si de umbra lor. In acest cor al bocitoarelor moraliste cele mai stridente voci, care ne predica ,,democratia capitularii”, apartin odraslelor sau urmasilor de kominternisti si agenti ai Moscovei, care au nenorocit tara asta cu ocupatia stalinista. Practic, ei au intors, pe dos, discursul politic al parintilor sau unchilor lor, care se numeau Leonte Rautu, Leon Tismenitchi (sau Tismaneanu), Paul Cornea, Walter Roman-Neulander s.a.
Cu ce-o fi gresit poporul acesta si ce blestem ispaseste incit e condamnat sa fie, mereu, la cheremul unor komisari straini, care il trateaza ca pe un copil retardat, ii ordona pe ce parte a gurii sa mestece atunci cind maninca - daca maninca -, ii deschide ochii cu ghiarele, ca sa-i arate de unde vine lumina, il terorizeaza cu tot felul de amenintari apocalipticea Pozitia umilitoare fata de straini este, intr-adevar, o reminiscenta a comportamentului de pe vremea marilor migratii, a ocupatiei turcesti si a epocii fanariote - dar, o data cu trecerea timpului, in loc sa dispara, aceasta ramasita de drojdie s-a umflat si a umplut paharul. Istoricii viitorului - evident, daca mai avem vreun viitor - vor scrie despre interferentele dintre mafia straina si mafia autohtona, care au parcelat Romania pe zone si pe domenii, fiind adevaratele forte care conduc tara. Ce lupta impotriva coruptiei? Cine sa lupte? Hotii cu staif si ,,gulere albe”, care fac putina galagie, de ochii romanilor si ai cancelariilor occidentale, dupa care se opresc brusc, fiindca nu-si permit sa mearga mai departe, vorba inscriptiei de la ferestrele trenurilor din copilarie, ,,E pericoloso sporgersi” - ,,E periculos sa te apleci in afara”! Sau: „Frica pazeste pepenii”. Poate ca cel mai graitor exemplu de complicitati romano-straine, dar si de inghetare totala a curajului de a face lumina, este Cazul Patriciu. Maniera in care a fost facut scapat acest personaj, contra unor mari sume de bani si prin neutralizarea, reciproca, a ambelor tabere, reprezinta esecul cel mai scandalos al Justitiei noastre. Anuntam pe aceasta cale, cu durere in suflet, incetarea din viata a luptei impotriva coruptiei inca inainte de a se naste - asa ar putea suna un ferpar intr-o gazeta cinstita, dar care e gazeta aia, fiindca aproape toate primesc ,,bani negri” de la Mafie. Etc., etc., etc..

2005. In „Academia Catavencu“ se publica un articol din care rezulta ca Vadim Tudor i-ar fi oferit lui Eugen Barbu, inainte de 1989, fetite in virsta de 15 ani. In acelasi an, apar tot mai multe informatii despre colaborarea lui Vadim Tudor cu Securitatea.
Am mai scris despre asta. Facaturi.

Ce vedem? Abureli, trunchieri, scoateri din context marca SOV & Patriciu. Astia 2 stiu foarte bine ca o sa dea de naiba daca vine el la putere asa ca fac si ei ce pot.
Da mai da-i naiba! Da-l naiba si pe Vadim ca am obosit tot cautand prin articole. …
Invincible

Mesajde stefan » Joi Aug 03, 2006 1:54 am

OK, Shiva, ai cam intrecut măsura. Dacă te-am lăsat să răspunzi in stilul tău lăbărţat de cateva ori nu inseamnă că ţi-am dat voie să faci din subiectul ăsta un fel de "citim azi din Romania Mare", cum ar veni, un vehicul de campanie pentru Partidul Impostura Mare (cum ar trebui să se cheme de fapt). Dacă ai ceva de spus, spune-o cu cuvintele tale, nu cu nşpe posturi cu citate aberante din RM, da?

Cunoaştem cu toţii stilul megalomaniaco-delirant al tribunului, nu trebuie să ni-l tot scoţi in faţă. Şi mai ales, n-aş avea nimic impotrivă să răspunzi in 3 posturi, dacă nu ţi-ar ajunge spaţiul pentru a răspunde punctual tuturor argumentelor, numai că in cazul tău e vorbă de risipă de spaţiu, şi de azi (pe zi) o să incep să purec posturile tale. Un forum se doreşte a fi un loc unde poţi discuta punctual anumite probleme, pentru propagandă sau monoloage există alte medii.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde old lord » Joi Aug 03, 2006 6:39 am

Mha shiva de ce tie frica sa spui cati ani ai ? io pariez ca nu ai mai mult 16. Iar daca ai mai mult e jale mare :D
old lord

Mesajde cr3tz » Joi Aug 03, 2006 7:14 am

parca ieri au dat pe antena 1 un fragment cu CV ,la emisiunea lui tuca, de pe vremea cand era Constantinescu presedinte.era vorba de scandalul cu Rona Hartner.proba de necontestat a lu' CV era o poza in care se observa cum Constantinescu ii tine mana pe buric in timpul unui dans.daca acolo stateau argumentele lui forte,in poza, vai si amar de el

p.s. stiu ca era vorba si de un jurnal(cu care nu cred ca a reusit sa convinga pe cineva),dar la acea emisiune vadim a inceput pledoaria cu acea poza;moment in care rona hatner a plecat din emisiune :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde old lord » Joi Aug 03, 2006 10:00 am

macar avea o poza in cele mai multe cazuri nu ar decat vorbe
Vadim cred ca a adunat cam 500 de procese pana acum si le pierde pe unul dupa altu
old lord

Mesajde cr3tz » Joi Aug 03, 2006 10:49 am

am avut o singura data "ocazia" sa il vad live.se plimba cu alaiul prin cismigiu.el in frunte incadrat de 2 fetite parca,e posibil sa fie ale lui, si in spate o turma de vreo 10 oameni.asta nici la plimbare nu poate sa iasa fara sa se simta important?

din cate am observat eu , el se bazeza pe vorbe nu pe fapte.ar fi bine sa isi faca curat in partid si dupa sa vina sa acuze pe toata lumea
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde old lord » Joi Aug 03, 2006 11:23 am

ce curat bre :D tu stii ce greu e sa gasesti patrioti care sa sponsorizeze bine ........
old lord

Mesajde cr3tz » Joi Aug 03, 2006 11:34 am

macar sa musamalizeze ~p

pana una alta e bine ca a iesit din prim plan :D
cr3tz

Mesajde Invincible » Joi Aug 03, 2006 7:34 pm

eu am pus citatele alea ca sa intaresc spusele. ce era important am ingrosat.
din partea mea poti sa te joci cu pusca-n text cat vrei.
gata, ma las de politica pana dupa alegeri.
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Aug 04, 2006 8:18 am

Shiva, zic si eu (desi am mai spus pe treadul asta): cum poti sa ai incredere intr-un om fara verticalitate, unde este demnitatea lui de barbat si cetatean? daca arunca in toti cu noroi, nu e musai sa fie proba de curaj sau implicare, ci, mai degraba, de comportament de mahala (adauga si proverbul cu cainele care nu musca, desi latra cat e ziua de lunga); sunt atatia pe care i-a lingusit/laudat si apoi i-a tavalit in mocirla - asta nu iti spune nimic? s-a retras de la sefia partidului sau si a predat stafeta, dupa care s-a razgandit si si-a cerut jucariile inapoi - dar in ce maniera? daca lasi deoparte "indemanarea" de a tine discursuri sforaitoare (care prind la o anumita categorie da elegatori) intesate cu citate si date istorice, nu ramane nimic; ba, mai mult chiar: daca discutia nu decurge conform planului (s-a vazut la tv, in diverse emisiuni in direct), se supara si se isterizeaza (si as mai mentioana un aspect: daca discursul sau nu vizeaza un adversar politic, pe care vrea el sa-l "desfiinteze" - situatie in care tuna si fulgera amenintari si "dovezi zdrobitoare", sau o promisiune electorala, tot din categoria amenintarilor - el ii "prinde si executa pe toti", discursul este o simpla insiruire de fraze bombastice care nu transmit nimic, nu urmaresc nicio idee)

si daca mai pui la socoteala ca se lauda ca este patriot si bun crestin - adica virtutile nu se impaca deloc cu modestia?

e un vierme, Shiva, e doar o taratoare
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde old lord » Vin Aug 04, 2006 9:07 am

Cred ca-ti bati mintea degeaba, Shiva ori e prea tanara ori prea naiva.
Sa speram ca nu e proasta, iar daca are cap pe umeri mai tarziu sau mai devreme o sa inteleaga despre ce vorbim noi aicea.
una peste alta, vorba lui cr3tz, vadim a iesit din prim plan si nu are nici o sansa sa devina presedintele romaniei iar partidul sau nu va obtine mai mult de 15% la alegeri
old lord

Mesajde kacio » Vin Aug 04, 2006 10:27 am

hmm...vadim tudor...hmmm...un om care minte si cand zice adevaru . si spre rusinea mea recunosc ca l-am votat si poate o sa-l mai votez , in lipsa unei alte alternative. il prefer oricand pe asta decat pe iliescu...sau poate decat si basescu cu traitu lui din ce in ce mai prost

defapt...nici unul nu-mi place :)
kacio
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Aug 04, 2006 11:02 am

recunosc si io ca l-am votat pe vadim si nu o data ci de 3 ori
primele doua ori vroiam cu orice pret sa scap de iliescu, vadim e o varianta de 100 de ori mai buna decat iliescu
a treia oara l-am votat pentru a scap de adrian nastase, solutia salvatoare e fost basescu :D
old lord

Mesajde stefan » Vin Aug 04, 2006 4:16 pm

old_lord şi kacioss, cum ar fi, decat să votaţi nişte politicieni corupţi, mai bine votaţi pe unul care e şi corupt (sau aţi uitat pe cine are in partid? sau cum a vandut revista unui iranian mai demult?), şi lipsit de orice urmă de caracter. Veeery smart.

Shiva, e absolut pueril să-l compari pe Vadim, care a dus pupincurismul pe cele mai inalte culmi, cu alţi oameni care, de bine, de rău, au incercat să-şi vadă de treabă sub odiosul şi au făcut compromisuri cand a fost nevoie - nu au fost practic parte din sistemul represiv. Dinescu măcar a avut curajul să spună unele lucruri - ia arată-mi tu mie cand a avut curajul marele-om-de-caracter Vadim să zică măcar pas impotriva lui Ceaşcă.

Comparativ cu prezenţa numelui intr-un "volum omagial", imi vine in minte măreţul volum "Mandria de a fi roman" (apărut in 1985). Pot să-l imprumut doritorilor, vă garantez că e o lectură edificatoare asupra acestui personaj, să vedeţi acolo ce "critică" sistemul comunist, de la un capăt la altul.

E uşor să te dai om de mare caracter pe landă un public fără memorie. Public care uită pupincurismul din anii '80, uită discursul de mahala din RM din anii '90, uită sutele de procese pe rol (şi cele incă nu ştiu cate pierdute deja)...
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Aug 04, 2006 6:03 pm

old_lord şi kacioss, cum ar fi, decat să votaţi nişte politicieni corupţi, mai bine votaţi pe unul care e şi corupt (sau aţi uitat pe cine are in partid? sau cum a vandut revista unui iranian mai demult?), şi lipsit de orice urmă de caracter. Veeery smart.

ai dreptate dar eram foarte tanar pe atunci si nu aveam net sau mijloace de informare
Cand l-am votat prima (si a doua oara) data aveam 18 ani
si totusi eu am o ura fantastica pe omul asta, care se numeste ION ILIESCU, nu mha pot controla
old lord

Mesajde eyewitness » Vin Aug 04, 2006 6:26 pm

pentru cei care sustin acest inbecil perfid si fara scrupule, aceasta zdreanta corupta, aceasta shulfa comunist securista, vadim tudor pe numele lui, le sugerez sa caute in biblioteci, colectia saptamanalului "saptamana culturala a capitalei" redactor sef: eugen barbu, redactor trepadush: corneliu vadim tudor, macar numerele din anii 80

in plus, sa-l votezi pe vadim avand ca alternativa iliescu este iar o mare tanpenie. singuru aspect negativ al iliescului este faptu ca a fost, este si va ramane un comunist. atat. alternativa vadim insa este odiuasa, o combinatie periculoasa de extrema dreapta, extrema stanga, nationalizm, anarhie, feudalizm, plm, o minte bolnava si inprevizibila care pe noi romanii ne-ar fi izolat conplet de europa. intotdeauna am conparat o romanie supt vadim ca o coree supt kim :)
eyewitness

Mesajde kant emir » Sâm Aug 05, 2006 1:41 am

singuru aspect negativ al iliescului este faptu ca a fost, este si va ramane un comunist
setea de putere nu este podoaba comunistului; pacatele iliescului sunt mult mai multe decat comunismul idiot care-l caracterizeaza
(sau, io stiu? daca te gandesti la alti conducatori comunisti - stalin, de exemplu - care, si ei, au mintit, dezbinat si ucis in numele unei ideologii, se poate sa-l gasim chiar dragutz pe acest iliesc)

dar, oricum ar fi, asta nu m-a facut sa votez cu maimutzoiul
kant emir

Mesajde pacha » Lun Aug 07, 2006 9:59 am

Da,asta n-a ucis pe nimeni?
Si asta trece !
pacha

Mesajde old lord » Lun Aug 07, 2006 10:15 am

Vadim a ucis pe cineva ?
old lord

Mesajde kant emir » Mar Aug 08, 2006 12:54 am

vadimache? abarnam, da a promis (stii tu, stadiuanele, executziile publice, etc)
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 5:23 am

kante mire, io vorbesc duar din perspectiva alegerilor prezidentiale care au avut loc in romania postdecenbrista adica alternativele pe care le-au avut romanii. in 92 candidati au fost iliescu, ratiu si canpeanu. romanii au ales iliescu fiind indobitociti de massmedia si propaganda initiata de fojtii secretarii de partid si securisti care au vehiculat lozinci gen "iliescu a mancat salamu nostru de soia", "iliescu ne asigura ca ne pastram slujbele", "iliescu se opune privatizarilor", "nu ne vindem tara" samd

in 96 candidati au fost iliescu si constantinescu, a cajtigat constantinescu iar in 2000 candidati au fost iliescu si vadim si cred ca 99% din cei care au votat iliescu au votat inpotriva lui vadim defapt, io inclusiv, adica din doo rele romanii au ales raul mai mic. repet, partile negative ale iliescului pleaca esclusiv de la formatia comunista inradacinata de care nu se poate detasa insa partile negative ale vadimului sunt mult mai multe si pleaca de la faptul ca este bolnav mintal, locu lui este intr-un ospiciu si nu in societate

si ca sa-ti alung dubiile am aceiasi scarba vis a vis de iliescu ca si fata de vadim si recent, din 2004 si fata de acest inbecil de marinar. ma enerveaza la culme ca in cele 4 alegeri presidentiale nu s-au gasit in cele 22 miliuane de romani nijte uameni nepatati, integrii, romani adevarati, care sa ne conduca
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Aug 08, 2006 5:46 am

da mah, stem de acord, ie linpede
nuantele care se inpun: daca ionilici era un simplu comunist (stii, idealurile nobile ale egalitatii, disparitzia claselor aleaalea), sau un comunist de treaba - ar mai fi fost cumva, rezonabil; dar ilici a fost o vipera mincinoasa si sangeroasa - nu pot sa-i uit si sa-i iert minciunile si mineriadele (las la o parte manipularea prostimii, politica paguboasa, privatizarea, coruptia samd)

cu alegerile este o situatie trista si rusinoasa, intr-adevar; am avut, si eu, momente de speranta si de bucurie (96, 2004), dar votul a fost, de fiecare data, negativ (asta ca sa fiu sincer): sa nu iasa iar ilici (dar sa iasa constaninescu, pt ca are sanse - adica nu mi-am votat favoritul adevarat!), sa nu iasa vadimache (duamne, ce moment penibil! asta a fost ca diferenta dintre avans si hartuiala, nu e de glumit!), sa nu iasa poponel
pacat, mare pacat ca nu avem conducatori. sau poate ca nu suntem poporul care sa merite mai mult
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 6:03 am

un comunist de treaba

este duar o notiune la nivel teoretic, in practica nu a fost dovedita
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica