Shiva, ignore-ul poate funcţiona şi in sens invers. In plus, noi suntem mai mulţi

. Momentan nu am o opţiune de vot şi nici nu simpatizez cu vreun partid.
Cat despre Alcibiade, chiar mata cu manuţa ta ai citat că "during which he changed allegiance three times". Am zis şi in postul meu de mai sus, ca să nu mă repet dau quote:
Alcibiade a fost un tip lipsit de caracter (cel putin asa reiese din relatarile lui Tucidide), care a impins Atena inapoi in razboi cu Sparta din orgoliu (pentru ca spartanii nu l-au luat ca negociator cand s-a facut pacea, in fine), pentru a o trada imediat ce concetatenii sai au hotarat sa-l judece pentru un presupus sacrilegiu, apoi s-a intors in tabara ateniana. Tot ce l-a interesat a fost gloria lui; in privinta lipsei de caracter, asemanarea cu Vadim nu poate fi negata. E posibil ca omul sa fie mai constient de defectele sale decat lasa sa se vada.
Totusi, Alcibiade a fost in stare sa convinga atenienii sa mearga de nebuni sa invadeze Sicilia, i-a jucat pe degete de multe ori (dealtfel si pe spartani), pe cand Vadim nu cred sa se fi dovedit vreodata asa de carismatic. Mai degraba a fost el jucat pe degete. Dar nu ar fi deloc improbabil ca tribunicu sa se creada un picutz mai dashtept decat este de fapt.
Linkul
aici.
Văd că-s multe lucruri pe care nu le ştii, ia să vedem, ştiai că tribunul i-a scris niscaiva ode lui Elena Ceauşescu? Că in vremurile de tristă amintire era primul pupincurist al ţării? Mircea Dinescu l-a caracterizat aşa la un moment dat (citat aproximativ): "dom'le, toată lumea zice acum: Vadim in sus, Vadim in jos. Dar multă lume uită ce a fost Vadim inainte de '89 - un mancător de căcat!".
Incearcă să te informezi din mai mult de o sursă (şi cele două să nu fie două numere diferite din RM, sau RM şi alt ziar al tribunului). Şi dacă te apuci să discreditezi ziare din cauza unor greşeli de exprimare, dar pe de altă parte iţi iei informaţiile dintr-altul in care tu singur spui că scrie cine are chef şi ce vrea... Asta dacă e să-l credem pe tribun, desigur.
Uite o retrospectivă a Cotidianului cu CVT:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=45&art=12961&cHash=33bd6b193f
Sunt sigur că organizaţiile evreieşti au destule mostre de bucăţi antisemite din harţoaga tribunului. Dă-o-n plm, chiar eu ţin minte (era prin '99 sau 2000) cand i-a inventat lui Isărescu un părinte "jidan" - ai memorie cam scurtă, dacă zici că-l citeşti din '96.
later: uite o analiză a unui număr din RM făcută de Andrei Cornea in "22". Sunt destule citate interesante acolo, cu numărul precis in care au apărut. Unele-s citate şi in articolul din "Cotidianul".