si ina ceva ayala,experientele tale confirma studiul ala?
Moderator: anjin-san
Ayala scrie:deeeeci.... ar fi prea mult de cautat, tradus, explicat, insa nu eu o spun, eu doar sunt de acord cu niste studii elaborate si explicate stiintific de catre un cuplu de psihologi care demonstreaza asta.
ps - place noul titlu, sefu?
eyewitness scrie:place ashea, da nu trebea si semnu intrebarii sau ie de vina berea si caldura din ctza?
Ayala scrie:pt ea e mai usor sa aprecieze daca un barbat e potential partenerul potrivit pt ea.
kant emir scrie:Probabil ca cu cat inainteaza in varsta si devine mai copt si productia de testosteron scade, barbatul gandeste mai mult cu creierul.
mwahahahaha, iar ai comis-o!
dupa ce se mai rutineaza umpic, alta faina se macina la muara lor, itz spui io
kant emir scrie:Insa hai sa ma simt "biciuita" de ironiile tale si sa ma retrag cu coada intre picioare. e bine asa?
mwahahaha, tzam zis io ca te ovtici? ete dovada lin pede
Ayala scrie:femeia practica o afectivitate foarte diferita de a barbatului.
stai k m-am oprit cu lectura aici...Ayala scrie: iar psihologii sunt renumiti, au scris multe carti, Allan si Barbara Pease.
eu vreau sa vad un ghid facut de sin ella pe aceasta tema
Si ultima chestie care imi vine in minte in ceea ce va priveste, pe unii, este: duceti-va si mai traiti si voi!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator