Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde darkshines » Vin Mai 17, 2002 7:59 pm

mi-am adus aminte de un film haios , "dogma".
si am scos caseta din raft si l-am revazut.
iz very cool :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mirela » Vin Mai 17, 2002 8:10 pm

Initial trimis de Aliosha
Am zis ca e in genul "south central" dar cu mult sub. Acum tu ai vazut "South central " asa ca nu vad de ce iti trebuie detalii suplimentare. Filmul e o caterinca, nu stiu ce sa zic mai mult de atat.

lol,mah...surdul n-aude dar le potriveste

revazut "Indiana Jones and the Last Crusade".superb!!(de Harisson Ford e vorba :p)

Usual Suspects e intr-adevar un film mare,moshule!!Verbal e absolut genial,cum spune povestea aia asa din senin,imbinand adevarul cu fantezia si cum ii joaca el pe toti...mai multe nu zic pentru cei care nu l-au vazut inca
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 17, 2002 11:22 pm

Aliosha..s-a ramolit rau de tot ! Daca nu ii dau titlul filmului..nu stie despre ce e vorba !
Sau mai grav pentru un moderator...nu citeste tot ce se posteaza !
Oricum..ma bucur Mirela...ca macar tu ai apreciat excelentul film...Usual Suspects !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 17, 2002 11:31 pm

Aaaaaaaaa pai voi vobeati de "Usual suspects" ?
Pai ce sa zic este un film extraordinar si ca structura si ca tot.
Kevin Spacey, e impecabil. Si Byrne la fel. L-ati recunoscut de benicio del Toro ???

Filmul isi merita locul 15 de la imdb.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 18, 2002 1:35 am

Usuall suspects e unu din filmele mele preferate...Da ce parere avetzi de Byrne in end of Days?Faza aia cu Sometimes ...hell.....COMES TO YOU shi aia de la inceput din restaurant sunt superbe..mare actor...da noroc cu HBo k le-a potrvit bine de la 21 55 am vazut l-am vazut pe Byrne in rolu lu Dracu shi de la 23 shi ceva l-am vazut pe Byrne in rolu parintelui Andrew k...(nu ami shtiu) in Stigmata...Mersi HBO!Acuma dak baga shi Usuall suspects era chiar o zi mare...da io am vazut shi US dimineatza pe video..asa k in 12 ore am vazut 3 filme cu Byrne...mare actor...acuma astept sa il vad pe Benicio del torro in Snatch....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

atack of the clones!

Mesajde Joao » Sâm Mai 18, 2002 11:43 am

cel mai tare pana acum din seria star wars!
desi are vreo 30 de min de romanta stupida,lupta de la sfarsit este super tare!
Yoda se bate excelent,cred ca ar trebui sa vedeti filmul numai pt asta!
are niste faza de lupta superbe.Primul a fost copilaresc,dar al doilea are o intriga,de ma face sa-l mai vad o data ca nu am inteles tot!
il recomand cu caldura!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 18, 2002 5:03 pm

Joao m-ai bagat in priza rau de tot. Astept sa se scoale putoare2(fratimiu) si sa vedem la ce cinema ruleaza. OMG I'm gona see Yoda :p
E mai tare dupa tine si decat alea vechi ?
Aliosha

zilele astea...

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 18, 2002 6:36 pm

"Frequency" - cu Dennis Quaid. Un film de 7.5 stele pe imdb dar sincer nu inteleg de ce.
Cu ajutorul unui radio cu frecventa speciala tatal, in prezent mort, poate sa vorbeasca cu fiul in viitor...

"A Knight's tale" - un film tipic de floricele si cola. Distractiv si nimic mai mult. Ma steptam sa fie mai prost dar pana la urma m-am bucurat ca l-am vazut.
Aliosha

aliosha!

Mesajde Joao » Sâm Mai 18, 2002 7:06 pm

du-te bai,ca merita,eu ma mai duc o data cu reducere!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 18, 2002 7:41 pm

Diseara ma duc. Deja sunt entuziasmat.

Si pentru ca voiam sa mai fac o completare la "A knight's tale",
uitati-o si pe printesa din film

http://us.imdb.com/EGallery?source=ss&group=0183790&photo=kt_CT11031.jpg&path=gallery&path_key=0183790
Aliosha

Re: atack of the clones!

Mesajde cutuma© » Dum Mai 19, 2002 1:51 pm

Initial trimis de Joao
cel mai tare pana acum din seria star wars!
desi are vreo 30 de min de romanta stupida,lupta de la sfarsit este super tare!
Yoda se bate excelent,cred ca ar trebui sa vedeti filmul numai pt asta!
are niste faza de lupta superbe.Primul a fost copilaresc,dar al doilea are o intriga,de ma face sa-l mai vad o data ca nu am inteles tot!
il recomand cu caldura!

Intr-adevar,faza cu Yoda e super dar shi lupta aia cu droizi e mishto facuta. Ce ma bucura e k presimtzirea mea din Amenintzarea fantomei a fost adevarata shi anume k, Cancelarul Suprem e de fapt The Emperor.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Re: zilele astea...

Mesajde Mirela » Dum Mai 19, 2002 2:47 pm

Initial trimis de Aliosha
[B"A Knight's tale" - un film tipic de floricele si cola. Distractiv si nimic mai mult. Ma steptam sa fie mai prost dar pana la urma m-am bucurat ca l-am vazut. [/B]

Mie mi-a placut filmu'...relaxant!faza dura...inceputul cand scandeaza spectatorii la turnir "We will,we will rock you!" si danseaza in ritmuri de Queen...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

dar

Mesajde Joao » Dum Mai 19, 2002 3:30 pm

eu nu am inteles cine dreacu comandase armata clonelor!
Joao
Junior Member

The Cube

Mesajde Aliosha » Dum Mai 19, 2002 5:00 pm

Bai nu mai vorbiti de Star Wars sau daca da fiti foarte evazivi ca nu am apucat ieri sa il vad. :p

Am vazut filmul asta aseara, The Cube.

Un film extraordinar de bun pe care vi-l recomand. Este vorba de niste oameni care sunt captivi intr-un imens cub si incearca sa iasa. Nu o sa zic mai mult pentru ca este de ajuns atat.
Aliosha

m-am enervat

Mesajde Aliosha » Dum Mai 19, 2002 5:02 pm

Initial trimis de decret

Intr-adevar,faza cu Yoda e super dar shi lupta aia cu droizi e mishto facuta. Ce ma bucura e k presimtzirea mea din Amenintzarea fantomei a fost adevarata shi anume k, Cancelarul Suprem e de fapt The Emperor.

Bai Decret da-o dracu de treaba nu mai povesti fillmul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aliosha

Mesajde MiG29 » Dum Mai 19, 2002 11:30 pm

Vazut in sfarsit Snatch...amuzant shi relaxant..pacat k a inceput kkt-u ala de derby k nu am apucat sa vad decat o ora din film...sa nu cumva sa se apuce vreunu sa povesteasca sfarsitu:D:D:D...acuma miercuri la 21 50 e in reluare si cred k o sa renuntz a ma mai deplasa la Faru-Steaua k tre sa il vad shi io sau ma duc la meci shi vad numa sfarsitu.....
MiG29

The Talented Mr Ripley

Mesajde Aliosha » Lun Mai 20, 2002 7:05 pm

Am vazut si eu filmul asta de care vorbeati voi mai demult.
Mi-a placut mult de tot mai ales jocul celor doi, Jude Law si Matt Damon. Poveste interesanta si plina de neprevazut. Coloana sonora frumoasa dar nu chiar pe gustul meu.
Aliosha

Mesajde Mirela » Lun Mai 20, 2002 10:00 pm

Ma gandeam eu ca o sa-ti paca,Aliosha!

azi...tam-tam-tam...a avut loc "initierea" mea in Star Wars...cam canutza eu,sa incep cu ultimul asa,din oala...dar ma rog.
Attack of the Clones,intr-adevar frumos filmul,putin cam "futuristic" pentru gustul meu,dar probabil pentru ca l-am vazut si la ora nepotrivita...Bufnit in ras in hohote vazandu-l pe Yoda cu "light-sabre-ul" in mana(cei care au vazut filmul stiu la ce ma refer...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

?///

Mesajde Joao » Lun Mai 20, 2002 10:55 pm

mirela,mi s-a parut bine realizata faza cu sabia lui yoda!
am vazut the cube! mi-a placut finalul!
Joao
Junior Member

Mesajde vali » Lun Mai 20, 2002 11:12 pm

am vazut monty pythin and the holy graal ... un film ce trebuie neaparat vazut .. e o ironie la filmele cu cavaleri

apoi am vazut amelie...un kkt de film
some people deserve to die
vali

Mesajde MiG29 » Lun Mai 20, 2002 11:25 pm

mie unu mi-a placut Amelie...e mai altfel...nu pot sa zic ca e cine shtie ce dar decat vreo porcarie gen pearl harbour cu buget imens mai bine asta....
MiG29

Re: ?///

Mesajde Mirela » Lun Mai 20, 2002 11:26 pm

Initial trimis de Joao
mirela,mi s-a parut bine realizata faza cu sabia lui yoda!

Joao...n-ai prins ideea....pe mine m-a bufnit rasul deoarece: merge Yoda frumusel in baston,incet-incet,taras-grapish....si un minutzel mai tarziu scoate sabia si incepe sa sara si sa alerge de colo colo ca abia il poti urmari...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mar Mai 21, 2002 1:09 am

Joao - De la The Cube tocmai finalul m-a cam dezamagit putin pentru ca as fi vrut mai multe lamuriri. Stiu ca nu asta a fost intentia celor care au scris scenariul... Oricum un film foarte bun.

vali si mig planuiesc de mult sa vad si eu Amelie. Vad ca voi nu ati ramas cu o impresie prea buna desi eu am auzit numai cuvinte bune despre filmul asta pana acum.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 21, 2002 3:37 pm

Aliosha...eu am vazut The Cube pe HBO..acum 2 ani....si l-am catalogat cu 4-5 stele ! Dar probabil sunt eu de vina....ca nu l-am inteles !

La Atacul Clonelor..refuz sa ma duc ! Nu mai e Star Wars ce a fost ! Nici Amenintarea Fantomei de pe Pro Tv..nu am vazut-o !
Dar in episoadele astea nu apar Chubaka si Han Solo ,nu ??

In schimb..am revazut Gladiator si am plans ! Cand imi mai revin o sa scriu fazele de antologie din el !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mar Mai 21, 2002 10:36 pm

the cube e un film superb... cu un final mai mult decat neasteptat

si e foarte bine realizat

imi plac dialogurile si relatiile interumane
some people deserve to die
vali

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 11:26 pm

Aliosha.mie mi-a placut Amelia k a fost amuzant shi relaxant da nu e chiar ce ma asteptam...adik auzisem shi eu multe despre el shi am fost usor dezamagit

Faze memeorabile din Galdiator ar fii la inceput aia cu "Unleash Hell!" shi spre sfarsit cand isi da masca jos in arena...
MiG29

tomcats

Mesajde Aliosha » Mar Mai 21, 2002 11:55 pm

Nici de curiozitate sa nu il incercati. O porcarie incredibila cotata cu sub 5 stele /10 pe imdb.
Aliosha

Mesajde MiG29 » Mie Mai 22, 2002 12:55 am

Filme din care io nu am priceput nimik shi deci in concluzie sunt proaste:D(sau poate sunt io limitat)
Fight Club..Aliosha shtiu k o sa ma injuri da ..what the hell..cartea care a inspirat filmu e scrisa de un mecanic auto...shi in afara de faza aia cu power animal shi Slideeeeeeeeee..nu am retinut nimica(am vazut filmu de 3 ori k am tot sperat k o sa ii dau de cap...nope!)
Titanic...super siropos shi naspa
Pearl Harbour...buget mare,explozii multe shi atata
alea cu bataie cu chuck norris,lorenzo lamas,dolph lundgree,jc van damme(in afara de legionaru k ala mai misca)arnold(in afara de end of days k acolo era MARELE G.Byrne care duce filmu in spate)
-porcariile cu Adam Sandler
Deuce Bigallow,male giggolo-ordinar
Asfalt Tango shi Filantropica

shi ar mai fii destule da mai revin....
MiG29

Mesajde Aliosha » Mie Mai 22, 2002 2:18 am

Initial trimis de MiG29
Filme din care io nu am priceput nimik shi deci in concluzie sunt proaste:D(sau poate sunt io limitat)
Fight Club..Aliosha shtiu k o sa ma injuri da ..what the hell..cartea care a inspirat filmu e scrisa de un mecanic auto...shi in afara de faza aia cu power animal shi Slideeeeeeeeee..nu am retinut nimica(am vazut filmu de 3 ori k am tot sperat k o sa ii dau de cap...nope!)

;a ;g ;j
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 22, 2002 11:19 am

Mig..eu am numarat pe putin vreo 25 de faze de antologie..si o sa le scriu zilele astea !

Gladator este un film cu totul si cu totul special ! (dupa cum atzi vazut pe subiectul cu Top 5....este inclus in primele 5 filme pt. mine..all time)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film