Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Shaki » Mie Sep 13, 2006 8:26 am

Lace2 scrie:Nu am facut decat sa postez ce mi`a placut.Nu am spus ca trebuia sa se simta cineva flatat, dar voi a`ti sarit ca niste vulturi pe mine. Daca va simtiti mai bine, sa aruncati cu cuvinte vulgare si jignitoare la adresa mea,atunci asa sa fie. Oricum eu imi cer scuze, si va doresc numai bine.
O zi faina.

nu ai facut decat sa-tzi atribui scrierile altora shi apoi sa ascultzi ca o mironositza laudele. stai flecsata k nu te-a jignit nimeni, inca, am spus numai purul adevar, dar tu eshti prea lasha shi lipsita de caracter k sa recunoshti. apropo, se scrie "atzi sarit", donshuara scriituare...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kahlan » Mie Sep 13, 2006 9:24 am

Oricum eu imi cer scuze, si va doresc numai bine.
O zi faina.

..Shi ashteptam shtergerea restului de pagini care nu itzi apartzin.
kahlan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 9:41 am

Ba nush ce va strofocati asa. Era evident ca din momentu in care postezi ceva poa sa copieze oricine. Si n-o sa-i gasiti voi in veci pe toti neputinciosii care va copiaza operele de arta. Daca nu vreti sa vi le fure nimeni scrieti-le acasa si bagati-le sub pat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Lace2 » Mie Sep 13, 2006 9:58 am

piskeshu scrie:Ba nush ce va strofocati asa. Era evident ca din momentu in care postezi ceva poa sa copieze oricine. Si n-o sa-i gasiti voi in veci pe toti neputinciosii care va copiaza operele de arta. Daca nu vreti sa vi le fure nimeni scrieti-le acasa si bagati-le sub pat.

Asta ziceam si eu. Nu e un site cu copyright. Si apoi eu nu am castigat bani din plagiat, fiindca nu am publicat nimic. Ce pagini care nu imi apartin?! Imaginati`va ca pot si eu sa scriu ceva original. Scutiti`ma cu pledoariile astea idioate, si cu moraliste care scriu cu 'h', si apoi ma invata pe mine gramatica.
Eu am gresit, mi`am asumat greseala, si am sters creatia voastra, mi`am cerut iertare, scuze, dar hai sa ne oprim aici, fiindca totul are o limita.
Whatever...
Mi`am sters si blogul. Fericiti acum??!
Lace2
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Sep 13, 2006 10:07 am

Lace2 scrie: Imaginati`va ca pot si eu sa scriu ceva original.

Incerc, dar n'am atata imaginatzie din pacate. Aici m'ai prins, tre sa recunosc.

Scutiti`ma cu pledoariile astea idioate, si cu moraliste care scriu cu 'h', si apoi ma invata pe mine gramatica.

Mi scuzi, dar is convinsa ca moralista din mine, deshi scrie cu h, z shi altele (limbaj de chat shi forum, in caz ca nu tzi'ai dat seama), shtie sa puna cratima unde trebuie.

Mi`am sters si blogul. Fericiti acum??!

Nu trebuiau luate masuri exagerate. Insa cred ca mi'am dat seama de nivelul de intzelegere in ceea ce priveshte unele lucruri.

O zi buna in continuare.
kahlan
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Sep 13, 2006 10:31 am

Lace2, dupa ce ca esti nesimtita si copiezi, mai ai si tupeu. Taci in plcl din gura, baga capul in pamant si basti de aici.
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mie Sep 13, 2006 11:58 am

Nu e un site cu copyright

dupa logica ta (si a lui keshu dar el este praf la capitolul asta) daca eu copiez o poezie a lui eminescu de pe un site fara copywrite pot sa mi-o asum daca nu castig nimic din vanzarea ei?

Imaginati`va ca pot si eu sa scriu ceva original.

nu e asa? dar e mai usor sa copiezi, desi in tine zace un mic nichita stanescu.

Scutiti`ma cu pledoariile astea idioate

pisi, tu stii ce este aceea o pledoarie?
gaga

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 12:08 pm

Da ba, Gaga. Tzutzu mutzu tu esti cea mai priceputa. Scuza-mi impertinenta de a judeca obiectiv.

Nu ma gandeam ca oamenii de aici isi castiga existenta din aceste minunate jurnale (apropo ideea pretenului tau bun OM) si au nevoie sa fie asigurati impotriva miilor de vizitatori mai mult sau mai putin plagiatori.

De acum n-o sa-ti mai listez retetele sa le duc acasa si sa le dau prietenilor ca sa nu incalc copiraitu.

Mult zgomot pt nimic, credeam ca fiecare e multumit ca stie ca el o scris jurnalu ala, nu ca faima e ce cautati.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mie Sep 13, 2006 12:11 pm

pijke, tu ai prins esenta ideii care se discuta aici? ~p
io unu nu cred
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 12:15 pm

Ideea mea e urmatoarea: intotdeauna o sa se gaseasca scursuri ca pizda aia care-o sa copieze si Shaki n-o sa le gaseasca pe toate. De aia n-are rost sa facem atata tam-tam pe-o chestie care se poate repeta la nesfarsit fara vreo posibilitate de control in momentu de fatza. Si inca ceva: daca vrei sa te feresti de plagiat , scrie-l domle acasa si nu-l pune pe net. Ce e asa greu de inteles?
Si nu in ultimu rand: da, ma plictisesc!
piskeshu
banned

Mesajde useru_X » Mie Sep 13, 2006 12:25 pm

piskeshu, iti dai seama ca si jurnalele noastre pot fi copiate ? Si folosite ?
useru_X
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Sep 13, 2006 12:26 pm

piskeshu scrie: si Shaki n-o sa le gaseasca pe toate.

de fapt, meritul e al lui weet-weet :D k eu nu-mi insushesc meritele altora. eu n-am facut decat s-o zgaltzai unpic
lace, n-o sa-tzi mai acord atentzie pentru k imi inspiri multa sila
keshule, nu mi se pare k ai dreptate deloc

Shaki

Mesajde eyewitness » Mie Sep 13, 2006 12:32 pm

pijke, acu ceva tinp, au aparut intr-o publicatie bucurejteana fro doo posturi ale lu neatzu si baics culese de pe cemeu si grupate intr-un articol supt semnatura. ulterior, intr-o publicatie ieseana a aparut tot intr-un articol supt semnatura nijte posturi de-ale lui sod. nu cred ca ar fi avut cineva ceva inpotriva daca se mentiona "culese de pe fanclub.ro" insa tupeul, inpertinenta, josnicia unor persoane este revoltatuare si inaceptabila si refularea fetelor carora li s-au furat ideile prin copy/paste se refera nu la operele lor plagiate, care fiind pe-un forum nici macar n-au valoare pentru copyright, ci se refera tocmai la aceasta nesimtire a unora de-asi insusi meritu altora. si mai revoltator este ca o pizda inculta, handicapata, agramata si seaca de idei, trasa la raspundere, mai are tupeul sa fie si fudula si sa raspunda cum a facut-o. din punctu meu de vedere este exact invers, prea putin zgomot pentru mult
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 12:33 pm

Shaki, de ce n-am dreptate, o sa stati toata ziua cautand jurnalele pe net?

Usere, imi dau seama si ce plm vrei sa fac?

O mai fost un caz mai demult cu revista aia obscura si dupa cate stiu n-a rezolvat nimeni nimica. Asa ca o sa faceti si acuma cacatu praf.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mie Sep 13, 2006 12:35 pm

Asa ca o sa faceti si acuma cacatu praf.

bre, fetele nu doresc sa faca plangere lu basescu ci duar s-o futa putin in gura pe plagiatuare. e dreptu lor si io unu n-o sa dau ban pentru asta ~p
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 12:39 pm

Ba io n-am contestat josnicia lu idioata aia. Am subliniat doar inutilitatea discutiei, River zicea de nushce Cv-uri si avocati. ~P Mi s-a parut de ras deja. Si puteati s-o banati direct pe aia daca nu voiati s-o ascultati.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mie Sep 13, 2006 12:41 pm

Si puteati s-o banati direct pe aia daca nu voiati s-o ascultati

...si miji cui mai dam? :D
eyewitness

Mesajde Shaki » Mie Sep 13, 2006 12:43 pm

keshule, nici chiar eu n-am atata timp de pierdut :D

e vorba ca suntem pe jurnale, unde se afla sentimente, idei, trairi, shi uneori creatzii (poezii, povestiri) ale unor persoane... k au aparut sub numele alteia pe un blog e una, da nu mi-ar placea deloc sa le vad culese shi publicate cine shtie unde, sub numele cine shtie caror anonime prafuite cu aere de mari sensibile, care sa shi le aroge. nu cred k e ceva de facut, sau cel putzin nu-mi dau eu seama...
shi da, precum zice aiutz, nici eu, k mod pe jurnale, nu o sa dau nici macar un avertisment in cazu lu lace2, orice limbaj s-ar folosi

edit: a, river mi se pare k are chiar nishte drepturi de autor serioase :D

Shaki

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 12:47 pm

Slab miji Aiule. Mai bine v-ati gandi cum sa protejati jurnalele astea cu ceva parole sau ceva decat sa-i dam in gura la neputincioasa aia. Sa nu mai vorbesc de discernamantul ei: o pune pe Katika cu Darky si River.
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Sep 13, 2006 1:15 pm

Scuza-mi impertinenta de a judeca obiectiv.

vezi ca te-a molipsit aiala, ea se autodeclara dejteapta la fel cum te autodeclari tu obiectiv (din seria cin' se-aseamana se-aduna)
gaga

Mesajde piskeshu » Mie Sep 13, 2006 1:21 pm

Da, vad ca vii cu argumente pertinente. Ayala... Problema ta cu Ayala n-are legatura cu ce vorbesc aci.

Ai uitat de prietenu tau Gabriel.
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Mie Sep 13, 2006 1:23 pm

despre ayala shi gabriel o sa va rog sa discutatzi pe say what. sau pe jurnalele voastre.

Shaki

Mesajde gaga » Mie Sep 13, 2006 1:49 pm

piskeshu scrie:Ai uitat de prietenu tau Gabriel.

kesule cu asta ai incheiat ultima ta conversatie cu mine pe ym, cu asta o inchei si aici.

scuze mozilor, case closed, continuatzi :D
gaga

Mesajde river » Mie Sep 13, 2006 4:07 pm

Macar in utlimul ceas "domnisoara plagiat" a realizat ceea ce a facut. Motiv pentru care, io una nu ca o iert -pentru ca ceea ce a facut nu e de iertat- dar am s-o trec din acest moment pe lista lucrurilor de dat la cosh si am sa incerc sa uit ca exista. :D

piskeshe imi dau seama ca poate, pentru tine, atitudinea noastra (a unora cu precadere :D ) ti se pare oarecum hilara. Te intrebi de ce atata tevatura? pentru ca, desi ne-am asumat riscul de a fi la un moment dat plagiati (cum de altfel, mi-am asumat un anume risc atunci cand am postat pozele mele - :n: ) de un oarecare, nu ne-am dorit si nu ne-am inchipuit totusi ca acest lucru se va intampla. Si ca vom avea de-a face cu un asa plagiator. Si da, recunosc, poate ca am parut comica la faza cu CV-ul si cu avocatul dar crede-ma pe cuvant, as mege pana in panzele albe pentru o asemenea chestie. Poate ca n-as da in judecata pe cineva care imi fura o haina cumparata din targ, desi din acel moment este a mea. Pentru ceea ce realizez eu insa, as merge foarte departe. Problema e ca, recunosc, atitudinea mea a fost putin brutala si exagerata dar crede-ma fierbeam de nervi!
Am mai gasit si pe alte site-uri texte ce-mi apartin (posturi de pe fc) dar apar in ghilimele, cu sursa indicata. Lucru care nu m-a deranjat defel si nu cred ca ar deranja pe careva de pe aici.

Si nu, nu e vorba de laude pe care vrem sa le auzim postand gandurile noastre. E vorba despre lucruri, depsre stari, despre intamplari pe care vrem sa le impartasim, atata doar. N-am dreptate? :)

Ma rog, ma opresc aici, imi este sila de subiectul in sine. Multumesc inca o data pentru sustineri :) Din punctul meu de vedere, subiect inchis!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Lace2 » Mie Sep 13, 2006 5:32 pm

eyewitness scrie:pijke, acu ceva tinp, au aparut intr-o publicatie bucurejteana fro doo posturi ale lu neatzu si baics culese de pe cemeu si grupate intr-un articol supt semnatura. ulterior, intr-o publicatie ieseana a aparut tot intr-un articol supt semnatura nijte posturi de-ale lui sod. nu cred ca ar fi avut cineva ceva inpotriva daca se mentiona "culese de pe fanclub.ro" insa tupeul, inpertinenta, josnicia unor persoane este revoltatuare si inaceptabila si refularea fetelor carora li s-au furat ideile prin copy/paste se refera nu la operele lor plagiate, care fiind pe-un forum nici macar n-au valoare pentru copyright, ci se refera tocmai la aceasta nesimtire a unora de-asi insusi meritu altora. si mai revoltator este ca o pizda inculta, handicapata, agramata si seaca de idei, trasa la raspundere, mai are tupeul sa fie si fudula si sa raspunda cum a facut-o. din punctu meu de vedere este exact invers, prea putin zgomot pentru mult

Mersi frumos.
Sa judeci si sa arunci cu insulte e mult mai grav decat ce am facut eu. Apelativele tale nu ma caracterizeaza catusi de putin. Dar hei, cine sunt eu in fata domniilor voastre?! Jos palaria pentru limbajul nobil.
Eu nu sunt fudula.Dar macar stiu sa fiu modesta si umila si sa`mi recunosc greseala. Daca pentru asta merit sa fiu pusa la zid, intr`un asemenea hal, atunci e alegerea voastra. Eu nu aveam de gand sa public acele texte.Au fost postate in blog doar virtual. Greu de crezut, dar notiunea de decenta imi este cunoscuta. Si fiindca nu mai vreau sa fiu bataia voastra de joc, am sa ma retrag de pe acest forum. Am intrat doar sa`mi cer iertare si sa dau explicatiile necesare. Se pare ca voi nu stiti sa acordati o a doua sansa.
Numai bine.
Lace2
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 13, 2006 5:41 pm

[michimaus cu aplauze]

paralela: stimat juriu, este adevarat ca am furat. dar nu am furat pentru a vinde, nu, doar pentru a ma afisa cu cele furate. rog onoratul juriu sa imi aprecieze decenta, recunosc, am furat ca sa primesc laude, sa ma simt mai bine.
stiu ca onoratul juriu imi va intelege scuzele si imi va acorda a doua sansa, promit sa inapoiez ferrariul. multumesc pt intelegere.

ps: din penibil in jenant cad mesajele tale draga "artista" care binentzeles ca esti un geniu, desi ai ales sa folosesti munca altora in favoarea ta.

ps2: mozilor de ce nu faceti un split cu don'soara?
gaga

Mesajde Shaki » Mie Sep 13, 2006 5:43 pm

gaga scrie:
ps2: mozilor de ce nu faceti un split cu don'soara?
pentru k speram sa plece pe bune :D

Shaki

Mesajde nocturna » Mie Sep 13, 2006 5:46 pm

Lace2 scrie:Imaginati`va ca pot si eu sa scriu ceva original.

le-am vazut si p'alea scrise de tine. ca o cititoare obiectiva ce sunt, crede-ma pe cuvant ca is foarte, foarte, foarte proaste. defapt, is de-a dreptul execrabile, infecte, de ar rade si copiii care abia invata abecedaru'.
nu stiti sa acordati o a doua sansa.

de ce doresti a doua sansa? ai mai pus ochii pe ceva de aici? ~p

nici delphyna n-a scapat de ochiu' vigilent, sensibil si empatic, al talentatei scriitoare, marelealbastru, korali, dana, lace, muce, in fine, cum ii zice.

apropous, draga, am auzit ca ai fost sfatuita sa-ti publici scrierile. ce modesta, ce suflet nobil ca n-ai acceptat.

peseu: huo, relelor ! ba sa nu plece, ca abia acum am ajuns shi io acasa. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Sep 14, 2006 6:09 am

Si fiindca nu mai vreau sa fiu bataia voastra de joc, am sa ma retrag de pe acest forum

du-te-n(...)vartindu-te ca oricum copipeist poti face si ca guest :D
eyewitness

Mesajde piskeshu » Joi Sep 14, 2006 3:55 pm

Da, Shaki, dorinte refulate, limbi in pizda! ~p
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale