Macar in utlimul ceas "domnisoara plagiat" a realizat ceea ce a facut. Motiv pentru care, io una nu ca o iert -pentru ca ceea ce a facut nu e de iertat- dar am s-o trec din acest moment pe lista lucrurilor de dat la cosh si am sa incerc sa uit ca exista.
piskeshe imi dau seama ca poate, pentru tine, atitudinea noastra (a unora cu precadere

) ti se pare oarecum hilara. Te intrebi de ce atata tevatura? pentru ca, desi
ne-am asumat riscul de a fi la un moment dat plagiati (cum de altfel, mi-am asumat un anume risc atunci cand am postat pozele mele -

) de un oarecare, nu ne-am dorit si nu ne-am inchipuit totusi ca acest lucru se va intampla. Si ca vom avea de-a face cu un
asa plagiator. Si da, recunosc, poate ca am parut comica la faza cu CV-ul si cu avocatul dar crede-ma pe cuvant, as mege pana in panzele albe pentru o asemenea chestie. Poate ca n-as da in judecata pe cineva care imi fura o haina cumparata din targ, desi din acel moment este a mea. Pentru ceea ce
realizez eu insa, as merge foarte departe. Problema e ca, recunosc, atitudinea mea a fost putin brutala si exagerata dar crede-ma fierbeam de nervi!
Am mai gasit si pe alte site-uri texte ce-mi apartin (posturi de pe fc) dar apar in ghilimele, cu sursa indicata. Lucru care nu m-a deranjat defel si nu cred ca ar deranja pe careva de pe aici.
Si nu, nu e vorba de laude pe care vrem sa le auzim postand gandurile noastre. E vorba despre lucruri, depsre stari, despre intamplari pe care vrem sa le impartasim, atata doar. N-am dreptate?
Ma rog, ma opresc aici, imi este sila de subiectul in sine. Multumesc inca o data pentru sustineri

Din punctul meu de vedere, subiect inchis!