mwahahahahahahahahaha, userashule, ete ca tzo trage si moshu cel oripil:
oripilocofanu scrie:usere x, ai cam belit-o pe doamna pula vad ca ai certuri cu marii sefi de pe nepretuit din cauza locoprostiei
imi cer scuze ca te-am compromis total. ai fi facut o cariera de vis acolo si pe forumul fermecat. poate chiar ajungeai pe cm daca le sugeai penisu mult pe la aia.
asta e. n-ai fost intelept...iar acum vei fi doar o locomotiva ruginita dintr-un depou lugubru.
eu in locul tau as crapa de rusine !
ps : salut eye ! salut shaki ! salut kant emirutzu ! stiu ca sunteti fideli fani mocofania si ca cititi pe aici. si eu va mai citesc prostiile pe forumurile pe care activati. cred ca a devenit o chestie reciproca.
gata. ma reintorc la meci. incepe repriza II...Barca - Chelsea !
(e drept, a editat partea in care ne saluta pe noi - nush de ce]
poi cum mah, pana acuma teo laodat ca ejt baet dejtebt, si ca faci subecte culte - shamu gata? locomotifa rucinita, in tepou lucupru? si nici no lasa pe Ayala sa te consoleze, ca se baga iel:
toto ripilu scrie:Ayala si eu te apreciez foarte mult. Cei de pe nepretuit cred ca-si musca unghile acum ca s-au purtat urat cu tine. Oricum...stai linistita...ca nu pierd ei nici macar un cuvintel din posturile tale. Tii capul de afis si pe nepretuit si pe forumul fermecat.
Cum ziceam...pentru mine este o mandrie ca tu scrii aici cu noi. Serios iti zic. Chiar nu e kterinca. Merluc
.......................(necst)
da. plus ca esti cea mai frumoasa si cea mai desteapta de pe acest forum
uitucule! ia nu ie asa, ia ie minunata! pursisinplu minunata!
bah omeule, userasule, Ayalo si tot restu: nu intelegeti nimic!
daca voi va simtiti bine cu voi, ie oche! nu mai caotatz confirmari, nu va mai imaginati (cu absconsa satisfactie) suferinta dujmanilor care n-au stiut sa va aprecieze valuarea shamu va regreta!
[size=75]ete, spre conparatzie, dau pilda iliescului sha pesedeului: nu cred in inocentza niciunui aderent la partidul-caracatitza - toti care s-au bagat acolo au facut-o ori cu interes (parale, functie, putere etc), ori din inimaginabila prostie (presupunand - cu toata generozitatea de care ma simt capabil - ca li s-au alaturat si oameni care n-au urmarit interesul personal, ci au fost calauziti de firestile idealuri nobile - binele tarii si al poporului)]
cazul vostru: sunteti (mai presus de orice dubiu, pot demonstra asta!) o comunitate de lutze si ionutzi; sunt convins ca stetz oameni de treaba, cei mai multz dintre voi, insa nu va mai amagiti ca plange fanclubul dupa voi, pt ca nu e asa - si pot sa explic asta: (1) cei care va apreciaza si care ar fi capabili sa va regrete prezenta si prestatia sunt deja acolo (pe locomunitatea vuastra; iar daca nu-s, ajung garantat; ce naiba, a nimerit el orbul Braila, nosa gasesca ionutzu locofania? ba bine ca nu!) si (2) cei care nu va apreciaza, ori care va dispretuiesc, ori care, pursisinplu, va ignora - ce sa mai regrete acestia? ca nu mai citesc jmecheriile cele lococultiste? pretziozitatzile oribilmoshiste? ca n-au de cine sa se ia? ca n-au de cine sa faca mijto? fals, pt tuate astea exista locofania - ie la indemana si la dispozitia oricui sa va viziteze si sa adune material de "gazeta de perete"
sau poate ca ar trebui sam fie rushinicaca va mai citesc? nu bre, ca io si la caricaturi ma mai uit cateodata, si la ciudatzenii, si la curiozitatz de tofelu
iara daca Ayala (or alcineva, care or mai fi p'acolo - plecatz de pe fc ori ba) ajunge sa fie iubit si stimat si adanc respectat acolo la voi - asta nu face decat sa verifice vorba din popor:
"decat codash in orash, mai bine la tzara fruntash"
[size=75](sau: decat pe fece codash, mai bine pe loco fruntash)
si asa ie: pentru unii oameni e mai bine sa stea printre altzii mai maruntzei, in scopu de a se simti iei mai inaltz (sau macar sa nu se mai simta scunzi) - ie confortul de care are sufletu lor nevoie - ce, ie fro problema?
shapoi - cine se aseamana, se aduna - alta vorba inteleapta (si verificata); daca
voi va simtiti bine cu
voi, io nu pot decat sa ma bucur pt
voi - brava
voo, ingioi!
dar o treaba tot v-ash mai ruga: nu mai folositi termeni precum fcprostia - n-aveti caderea sa scuipati incoace; fanclub este locul unde au stralucit minti iscusite, locul unde s-au purtat discutii demne de cele mai serioase foruri culturale, locul in care s-au discutat idei pe care voi n-o sa le intelegeti niciodata; daca voi n-ati vazut decat caterincile, sexul, hiphuapele, manelele, telenovelele, animalixshizero si alte chestiuni comune si cotidiene, nu inseamna ca la acestea se rezuma fc; imi pare rau sa va atrag atentia, dar nu este decat vina (sau incapacitatea) voastra ca n-ati gasit/inteles mai mult.
despre mine: da, accept sa ma numiti increzut lipsit de clasa, zeflemist, sa spuneti ca ma cobor (pana la nusce nivel socotitz voi - in urma unei lecturi pe diagonala, ofcors - ca m-am coborat, in ascunzishu meu si pe la spatele vostru) in micimea mea - ie oche, pot sa inteleg ca asa se vede de acolo - sa fiti sanatosi! spuneti ce vreti voi, n-o sa comentez; dar cand va luati de fanclub, e ca si cum v-ati lega de familia mea, ori de tot poporul meu - shatunci tresa iau atitudine.
atata am avut de zis - locofanitzi-va in pace
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine