)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde RajaF » Dum Oct 29, 2006 1:20 am

Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde shiona » Dum Oct 29, 2006 12:17 pm

ceci est ceci et cela est cela et tout est Vodka!
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Sică » Dum Oct 29, 2006 1:06 pm

am uitat si de toate durerile pe ziua de azi
milan 3 - 4 inter
ma duc sa beau o :bere in cinstea scorului acesta
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Oct 30, 2006 1:47 pm

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=498804&postcount=67

deci pe doritori ii si imbraca ii si executa. care o fi ordinea?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde FleurDuLys » Lun Oct 30, 2006 7:11 pm

De ce n-o avea hainute si pentru pisici?? Si ele sufera de frig saracutele... :( asta se numeste discriminare (... ma scuzati, am o prietena la asistenta sociala)
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Oct 31, 2006 11:55 am

Nu fiti rai mah.Cati nu aveti animale pe-acasa si vine iarna?.O afacere ca oricare alta.
Si asta trece !
pacha

Mesajde eyewitness » Mar Oct 31, 2006 7:54 pm

bre, io nu-nteleg o chestie

useru x, se duce pe locoprostia, ii pupa-n cur pe aia p-acolo ca ce bine ie pe locoprostia si pan la cuada tot pe fc sta

useru shiva, cameleon al nickurilor, se da in branci cu texte telijente gen "muie pijkesu" si alte alea pe locoprostia, vine pe fc, baga un cacat, toti il iau la mijto, il pisha cu efect si dupa ce-si stuarce tricou de pishatu fanclubijtilor, se intuarce mandru pe locoprostia si afirma dezinvolt "ce projti ie aia de pe fc, n-au inteles nimic"

ma puate ilumina careva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nbm » Mar Oct 31, 2006 7:57 pm

ma puate ilumina careva?

eventual si poate... numai impricinatii :D

sau... semnatura mea ;)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Mar Oct 31, 2006 8:11 pm

hehehehehe, asta ie buala veche la uameni bre - tuata slanina agatzata sus musai ie inputzita, ca si strugurii cei acrishori - tot pe sus cresc

shin plus (shaici n-am intentia sa jicnesc pe nimeni) - tot omu poasa priceapa pana nivelu lui (adica pe cei mai projt sau ca iel), ca daca ie mai sus zice la fel: pute si ie acri
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde useru_X » Mar Oct 31, 2006 8:26 pm

eyewitness scrie:bre, io nu-nteleg o chestie

useru x, se duce pe locoprostia, ii pupa-n cur pe aia p-acolo ca ce bine ie pe locoprostia si pan la cuada tot pe fc sta

bre, nush cum sa-tzi explic, da ptr mine e o bucurie sa scriu, e noul meu hobby, iar jignirile astea ma lasa rece, mai ales ca mi-am gasit o chirie beton in seara asta :)
useru_X
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 31, 2006 9:06 pm

bre, nush cum sa-tzi explic, da ptr mine e o bucurie sa gasesc nijte caractere indoielnice, e noul meu hobby, adica unu cu curu-n doo luntre, care se duce intr-o spelunca, spurca o obarsie, periaza pielea gruasa a porcului sef a speluncii si p-orma revine la obarsia pe care a scuipat. e de cacat bre, n-am nimic cu tine insa pentru tine tresa fie grav, fuarte grav
eyewitness

Mesajde useru_X » Mar Oct 31, 2006 9:36 pm

pai e simplu, nu tre sa mai vorbesti cu mine
useru_X
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 31, 2006 10:26 pm

oricum n-am io treaba cu tine bre, nu-ti fa iluzii, ierea strict pentru tine, nu ie nici o problema daca n-ai inteles, tu sa fii sanatos
eyewitness

Mesajde kant emir » Mie Noi 01, 2006 12:53 am

mwahahahahahahahahaha, userashule, ete ca tzo trage si moshu cel oripil:
oripilocofanu scrie:usere x, ai cam belit-o pe doamna pula vad ca ai certuri cu marii sefi de pe nepretuit din cauza locoprostiei
imi cer scuze ca te-am compromis total. ai fi facut o cariera de vis acolo si pe forumul fermecat. poate chiar ajungeai pe cm daca le sugeai penisu mult pe la aia.
asta e. n-ai fost intelept...iar acum vei fi doar o locomotiva ruginita dintr-un depou lugubru.
eu in locul tau as crapa de rusine !

ps : salut eye ! salut shaki ! salut kant emirutzu ! stiu ca sunteti fideli fani mocofania si ca cititi pe aici. si eu va mai citesc prostiile pe forumurile pe care activati. cred ca a devenit o chestie reciproca.
gata. ma reintorc la meci. incepe repriza II...Barca - Chelsea !

(e drept, a editat partea in care ne saluta pe noi - nush de ce]

poi cum mah, pana acuma teo laodat ca ejt baet dejtebt, si ca faci subecte culte - shamu gata? locomotifa rucinita, in tepou lucupru? si nici no lasa pe Ayala sa te consoleze, ca se baga iel:
toto ripilu scrie:Ayala si eu te apreciez foarte mult. Cei de pe nepretuit cred ca-si musca unghile acum ca s-au purtat urat cu tine. Oricum...stai linistita...ca nu pierd ei nici macar un cuvintel din posturile tale. Tii capul de afis si pe nepretuit si pe forumul fermecat.
Cum ziceam...pentru mine este o mandrie ca tu scrii aici cu noi. Serios iti zic. Chiar nu e kterinca. Merluc
.......................(necst)
da. plus ca esti cea mai frumoasa si cea mai desteapta de pe acest forum

uitucule! ia nu ie asa, ia ie minunata! pursisinplu minunata!

bah omeule, userasule, Ayalo si tot restu: nu intelegeti nimic!
daca voi va simtiti bine cu voi, ie oche! nu mai caotatz confirmari, nu va mai imaginati (cu absconsa satisfactie) suferinta dujmanilor care n-au stiut sa va aprecieze valuarea shamu va regreta!

[size=75]ete, spre conparatzie, dau pilda iliescului sha pesedeului: nu cred in inocentza niciunui aderent la partidul-caracatitza - toti care s-au bagat acolo au facut-o ori cu interes (parale, functie, putere etc), ori din inimaginabila prostie (presupunand - cu toata generozitatea de care ma simt capabil - ca li s-au alaturat si oameni care n-au urmarit interesul personal, ci au fost calauziti de firestile idealuri nobile - binele tarii si al poporului)]

cazul vostru: sunteti (mai presus de orice dubiu, pot demonstra asta!) o comunitate de lutze si ionutzi; sunt convins ca stetz oameni de treaba, cei mai multz dintre voi, insa nu va mai amagiti ca plange fanclubul dupa voi, pt ca nu e asa - si pot sa explic asta: (1) cei care va apreciaza si care ar fi capabili sa va regrete prezenta si prestatia sunt deja acolo (pe locomunitatea vuastra; iar daca nu-s, ajung garantat; ce naiba, a nimerit el orbul Braila, nosa gasesca ionutzu locofania? ba bine ca nu!) si (2) cei care nu va apreciaza, ori care va dispretuiesc, ori care, pursisinplu, va ignora - ce sa mai regrete acestia? ca nu mai citesc jmecheriile cele lococultiste? pretziozitatzile oribilmoshiste? ca n-au de cine sa se ia? ca n-au de cine sa faca mijto? fals, pt tuate astea exista locofania - ie la indemana si la dispozitia oricui sa va viziteze si sa adune material de "gazeta de perete"

sau poate ca ar trebui sam fie rushinicaca va mai citesc? nu bre, ca io si la caricaturi ma mai uit cateodata, si la ciudatzenii, si la curiozitatz de tofelu

iara daca Ayala (or alcineva, care or mai fi p'acolo - plecatz de pe fc ori ba) ajunge sa fie iubit si stimat si adanc respectat acolo la voi - asta nu face decat sa verifice vorba din popor:

"decat codash in orash, mai bine la tzara fruntash"
[size=75](sau: decat pe fece codash, mai bine pe loco fruntash)

si asa ie: pentru unii oameni e mai bine sa stea printre altzii mai maruntzei, in scopu de a se simti iei mai inaltz (sau macar sa nu se mai simta scunzi) - ie confortul de care are sufletu lor nevoie - ce, ie fro problema?
shapoi - cine se aseamana, se aduna - alta vorba inteleapta (si verificata); daca voi va simtiti bine cu voi, io nu pot decat sa ma bucur pt voi - brava voo, ingioi!

dar o treaba tot v-ash mai ruga: nu mai folositi termeni precum fcprostia - n-aveti caderea sa scuipati incoace; fanclub este locul unde au stralucit minti iscusite, locul unde s-au purtat discutii demne de cele mai serioase foruri culturale, locul in care s-au discutat idei pe care voi n-o sa le intelegeti niciodata; daca voi n-ati vazut decat caterincile, sexul, hiphuapele, manelele, telenovelele, animalixshizero si alte chestiuni comune si cotidiene, nu inseamna ca la acestea se rezuma fc; imi pare rau sa va atrag atentia, dar nu este decat vina (sau incapacitatea) voastra ca n-ati gasit/inteles mai mult.

despre mine: da, accept sa ma numiti increzut lipsit de clasa, zeflemist, sa spuneti ca ma cobor (pana la nusce nivel socotitz voi - in urma unei lecturi pe diagonala, ofcors - ca m-am coborat, in ascunzishu meu si pe la spatele vostru) in micimea mea - ie oche, pot sa inteleg ca asa se vede de acolo - sa fiti sanatosi! spuneti ce vreti voi, n-o sa comentez; dar cand va luati de fanclub, e ca si cum v-ati lega de familia mea, ori de tot poporul meu - shatunci tresa iau atitudine.
atata am avut de zis - locofanitzi-va in pace
kant emir

Mesajde baixinho© » Mie Noi 01, 2006 8:27 am

kant emire, te rog frumos, fa un pustiu de bine si nu mai da citate din dobitoc aici. dar daca nu poti sa te stapanesti, baga macar linkul.

mersi anticipat
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayala » Mie Noi 01, 2006 10:40 am

kant emire, daca tie iti place sa crezi ca eu nu inteleg nimic, atunci asa sa fie! :) inca o data imi demonstrezi ca nu oricine ma intelege, in fine, gandeste-te ca am criticat o atitudine si nu o persoana, insa, vorba aia, daca perseverezi in a te repeta, devii ceea ce faci
Ayala

Mesajde nbm » Mie Noi 01, 2006 10:44 am

ayala, eu sunt de parere ca tu CHIAR nu ai inteles nimic. reciteste, te rog, cu atentie (daca mai ai chef) ultimele 10-15 mesaje si POATE o sa intelegi la ce se referea kant emiru
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Ayala » Mie Noi 01, 2006 11:01 am

aaa, nu, mi-e imposibil sa recitesc, mie mi-e foarte clar si expunerea e f clara, nu vad ce e de neinteles aici, adica imi sugereaza ca pot sa fiu la inaltime doar printre cei mici (handicapati), ei bine, linistiti-va, nu o sa va contrazic. mi-a facut placere sa stam de vorba
Ayala

Mesajde piskeshu » Mie Noi 01, 2006 2:18 pm

Kant Emir n-ar fi mai bine sa stai tu pe putzuca ta si sa nu te mai strofoci p-aci? Tocmai tu te crezi in masura sa aperi fanclubu? Faptu ca scrii mult nu te face inteligent, denota doar ca n-ai viata reala.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Mie Noi 01, 2006 5:11 pm

eyewitness scrie:useru shiva, cameleon al nickurilor, se da in branci cu texte telijente gen "muie pijkesu" si alte alea pe locoprostia, vine pe fc, baga un cacat, toti il iau la mijto, il pisha cu efect si dupa ce-si stuarce tricou de pishatu fanclubijtilor, se intuarce mandru pe locoprostia si afirma dezinvolt "ce projti ie aia de pe fc, n-au inteles nimic"

ma puate ilumina careva?

mori de ciuda aiule ca ti-am pisat trei useri "de vaza" cu un subiect de copii mici. ati ajuns de rasul curcilor.
pe mine nu indrazneste nimeni sa ma ia la misto, da, dara sa ma mai pise.
daca imi promiti ca nu imi dai BAN, te fac si pe tine. singurul motiv pentru care nu ma iau de tine este faptul ca atunci cand te vezi incoltit, dai in delir si Banezi.
ce zici? promiti sa nu ma banezi, iar eu iti spun vreo 2 vorbe? fi sigur ca nu te voi insulta. iti dau la cap cu ce ai scris.

te cunosc prea bine, o s-o dai cotita zicand ca nu te iei in gura cu retarzii...

sa nu uit: eu muiez si locoprosti si sillyclubari, is pe cont propriu, nu fac parte din niciun "clan". imi place sa rad de prosti, iar voi sunteti ai mai tari. aia barem au o scuza: sunt imaturi/minori, inca mai invatza, pe cand voi...
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde memetshot » Mie Noi 01, 2006 5:25 pm

shiva tata.
permitemi sal rog pe ochila, ca orce atac al tau la adresa mea sa fie trecut cu vederea.
is curios cum ma "pisezi" si pe mine.
oricum, ideea ta de "pisat" este destul de haioasa. Faza este asa: cand pishi pe unu, ala tre sa fie ud. daca tricoul tau este cel ud, el tea pishat pe tine. Amu ca team lamurit, astept sa ma pishi pana ti se uda tot tricoul si porma mai vedem.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Invincible » Mie Noi 01, 2006 5:41 pm

Memetule, am postat pe evrei dar SillyClubu e de kkt, nu merge si am pierdut postarea.
mai am 1 min..plec
da detalii la e altceva

Fi pe pace, nu te insult, iar de pisat, nu e nevoie fiindca o faci tu (pe tine). eu doar iti dau un imbold.

Mesajde kant emir » Mie Noi 01, 2006 8:51 pm

baics - ie oche, nici n-aveam asemenea intentie, dupa cum nici sa desvolt discutziuara n-aveam in plan (nici n-am cu cine, ie iefident! cu Ayala, pijke si vintzibilu? atata?)

atata duar, ca n-am vrut sa lasa sa treaca
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Noi 01, 2006 9:17 pm

kant emir scrie:atata duar, ca n-am vrut sa lasa sa treaca

stai linistit, de data asta ai fost previzibil, iti intuiam demult opinia, oare te crezi tu prea subtil sau ma crezi pe mine imbecila? oricare dintre variante, nu te onoreaza
Ayala

Mesajde baixinho© » Mie Noi 01, 2006 9:40 pm

Shiva scrie:imi place sa rad de prosti, iar voi sunteti ai mai tari.

ia pleaca in handel, ca ma enervezi. sunt cu capsa pusa, asa ca ne vedem anul viitor pe vremea asta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Shaki » Mie Noi 01, 2006 10:10 pm

emire, memete, zau k nu avetzi ce face ... :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Joi Noi 02, 2006 9:21 am

Ma bucur c-ati ajuns din nou la parerea mea cu Invincibilu. Kant Emir, cum n-ai cu cine? Cu pretena ta , doamna profesoara virtuala Shaki.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Joi Noi 02, 2006 11:08 am

shaki: chiar naveam :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cubu » Joi Noi 02, 2006 12:26 pm

Ayala scrie:nu oricine ma intelege

Duduie, nu mai manca potol reciclat, ca incepe sa puta a modestie pe langa tine. Ai sa-ti zic o chestie. Aveam io un vecin de palier pe cand steteam intr-un camin studentesc, al dracu daca il intelegea vreunu. La un moment (t) dat chiar incepuse sa ma complexeze, ma facea sa ma simt un simplu cacat aburind in ploaie. Numai ca m-am linistit cand am vazut cum reactioneaza dupa ce pica un examen, iar cand a venit dubita si l-a dus la agitati, am zis ca inca mai merita sa traiesc. Plus ca imi pare bine pentru omu, acolosa unde sade el toata lumea il intelege.
indescifrabil
cubu

Mesajde Ayala » Joi Noi 02, 2006 3:41 pm

am avut o zi prea buna azi ca sa nu fiu generoasa, deci va dau tuturor dreptate, chiar si anticipat, care vrea sa vina sa ia
Ayala

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati