mă]
Nu stiu la ce te referi cand spui "idei" sau "rationament". Nu-mi amintesc sa fi zarit asa ceva prin posturile tale

Moderator: ghionoiul
Separarea stiinta vs. arta mi se pare artificiala, cum artificiala - si de-a dreptul daunatoare - gasesc si separarea stiinte "reale" vs. stiinte "umaniste".
Evident că l-am studiat. Decat rezoluţiile de cacao de acolo, mult mai bine albumele de artă. Vorbesc de alea de oarece calitate.Ciuhandru scrie:Presupun ca l-ai vizitat si studiat pe indelete, din moment ce ai o opinie atat de bine formata.
AlexN scrie:Site-ul Ciuhandrului este echt genial, adica cu adevarat genial, in traducere. Imi place super mult, multumesc, Ciuhandru!.
AlexN scrie:Evident ca rezolutia nu e cea mai buna posibila, dar macar ai la dispozitie o colectie impresionanta de artisti, poti sa iti faci o idee in special despre cei de care nici n-ai auzit. Sau sa mai vezi tablouri pe care nu le stiai apartinand pictorilor favoriti (eu am gasit de exemplu astfel de lucrari necunoscute mie la C. D. Friedrich). Am vazut ca sunt si tururi "organizate", e super bestial! Asa ceva este fff util, mai ales cand vrei sa cunosti, sa te informezi.
Eu nu vad aici nici o certitudine, ci o insiruire de simboluri.
Foarte interesant ca vrand sa-mi demonstrezi rationalitatea matematicii folosesti un limbaj alegoric.
discutatzi despre nishte chestiuni atat de subiective incat invershunarea pur shi simplu nu cred ca are ce cauta in mesajele voastre..dar deh, suntetzi baietzi cu multa personalitate
Explica-mi, te rog, care este starea de fapt pe care o arata sirul de simboluri
1+1=2
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator