BUN VENIT ZEROZET, MIN HIM!
Imi place ca numarul nostru creste, iar aria discutiilor asupra muzicii italo of the '80s se largeste.
Apropo de asta, da, ai dreptate MIN HIM, referitor la SPAGNA. Dar cred ca problema asta am mai discutat-o cu ceva timp in urma. Sau, probabil ca ai vazut chiar tu postarile respective. Uite, chiar si eu am facut confuzie insa cu rectificarea de rigoare . Cautand in urma am dat peste postarea respectiva si rectificarea cu pricina, din data de 25.08.2005.
STAR BLITZZZZZ : Ivana SPAGNA
--------------------------------------------------------------------------------
Hm! SCUZE ! MEA CULPA!
In primul rand RECTIFIC:
piesa "Last Night" o canta YVONNE K., adica YVONNE KOOMEN si care NU... este Ivana Spagna.
Apoi corect e YVONNE KAY si nu IVONNE.
DA, YVONNE KAY este una si aceeasi cu Ivana SPAGNA.
Deci :
YVONNE KOOMEN - Last Night.
PRUTAGU, nu cred ca totusi este vorba de aceasi artista cu pseudonimul de YVONNE KOOMEN. Cel putin eu nu stiu ca SPAGNA sa fi folosit si acest pseudonim!!!...Dar, cine stie, poate ma insel
A, si deoarece ieri desi stiam eu ca SPAGNA a mai folosit un pseudonim dar nu-mi aduceam aminte, in afara de YVONNE KAY si MIRAGE, va fac cunoscut ca o gasiti si sub numele de :
CAROL KANE
...si desi am cerut infos despre aceasta YVONNE KOOMEN nu am aflat mare lucru. Crede-ma ca discutii pe margine adevaratei identitati a acestei artiste am intalnit si in alte forumuri.
...Si apropo de... "culturalizare", de ce imi face impresia ca am mai auzit aceasta expresie TOCMAI in acest thread. Trebuie sa te intreb din curiozitate daca esti prima data in thread sau ai mai activat cu alt nume? Ei?
ZEROZET,
MULTUMESC ca ai acceptat invitatia postata pe forumul de gen dela EuropaFM!
Asadar, desi am crezut ca poate Zkiss este cel mai tanar, iata ca am surpriza sa vad ca avem de-a face cu... o "aripa tanara" a "partidului" italo disco.
Ooook, mai urmeaza sa intre Vlad, Lucian si alti italo fani despre care stiu ca au numai... 19-20 de ani, si putem lansa linistiti concursul cu premii "Care e cel mai tanar Italo Disco FAN din Romania?!"
Ok, am glumit destul.Deci, FELICITARI SI BINE AI VENIT!
Robert Bravo este excelent asa cum spui tu.
GARBO,
esti de milioane omule!
Sioncer, nu prea ma incumet a comenta artistii germani postati de tine deoarece nu ma prea invart pe teritoriul Germaniei muzicale.
Cu mici exceptii, care ii cuprind pe SARAGOSA BAND, PETER KENT- despre care sincer nu stiam ca e neamt, PETER MAFFAY. Artisti care sunt cu adevarat DE MARCA.
Din lipsa de timp ma voi rezuma doar in a-ti da dreptate.
Cel putin PETER KENT are un palmares foarte bogat in spate, desi probabil ca si tine, apreciez mai mult perioada anilor '80 si cu precadere duetul cu LUISA FERNANDEZ...care imi face impresia ca aduce cu danezii de la LABAN. E doar o parere personala.
Ok, cat despre SARAGOSA BAND si GUMBAY DANCE BAND faceau furori in perioada anilor '70 mai ales, alaturi de la fel de renumitii DGHINGHIS KHAN despre care am mai discutat de altfel in acest thread cu ceva timp in urma.
ZKISS,
ca de obicei FOARTE prezent, multumesc pentru infos! Astept mai multe detalii despre Hazell Dean pe P.M. Sa nu-mi spui ca ai gasit Hazell Dean in oferta firmei de la care ai cumparat CD-urile respective!
Anyway, astept mailul tau
MARK,
o adevarat placere sa ne reantalnim!
Deocamdata nu pot decat sa va salut, promit insa sa revin ca sa va tin de vorba!
POWER PLAY:
VIVIEN VEE- Heartbeat
o SUPER piesa a artistei care la mine dureaza exact 7 minute.
Parerea mea este ca piesa intrece cu mult alte succese cunoscute ale ei cum sunt AMERICANO, sau GIVE ME A BREAK; care oricum sunt ceva mai de la inceputul anilor '80 si nu beneficiaza de beat-ul si amploarea sonora a piesei HEARTBEAT.