Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde nino_niculescu » Vin Noi 24, 2006 8:06 am

PWR-PLY pentru astazi (o zi ploioasa si cetoasa): KARL OTTO AND JOEY MAURO - ELECTRIC LOVE ==D Apropo, muzica frantuzeasca e ok... pana la o limita :n: ... Eu raman "fan" al stilului Modern Talking... Prea mult mi-a "leganat" acest stil adolescenta... :baby: A-)
nino_niculescu
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Noi 24, 2006 10:33 am

NINO,
din [pacate nu cunosc piesa propusa de tine, asa ca nu-mi permit sa o comentez.Poate baietii...?!
ZKISS,
Ei, nici chiar asa!Multuimesc ptr.aprecieri, insa nu ma consider chiar un mare profesionist in materie de italo music.
apropo, de la Facts&Fiction este singura piesa care o cunosc si eu, PLUS ca am si videoclipul piesei...Hm! Ca sa vezi ca in aceea perioada era ceva normal ca artistii de culoare sa cante(si) muzica producatorilor europeni...ptr.ca duoul Fact&Fictions era compus din 2 baieti de culoare.
anyway, piesa este excelenta.
Merci beaucoup de intrebare, piccolo Max Him e super jucaus! ;)
GARBO,
ma uimesti si pe mine!
Care va sa zica ti-a predat si tie sotia ceva lectii de franceza. ;)
Extraordinare piesele enumerate de tine.Ca de obicei, selectiile sunt de top!
Hm! Nu cunosc insa PHILIPE CATALDO! trebuie sa fie ceva special.
Apropo de muzica franceza, am mai discutat pe larg despre aceasta in acest thread cu ceva vreme in uram; daca o sa cauti in paginile anterioare o sa poti citi cate ceva din ce am scris eu...si nu numai!
Ok, trebuie sa-ti spun ca sunt de aceeasi parere. Francezii sunt foarte conservatori si tin la limba lor . este la fel de adevarat ca au ratat o serie de locuri fruntase in topuri, chart show-uri, vanzari, etc. tocmai pentru ca sunt extrem de incapatanati, si refuza sa scoata piesele si in limba engleza.
Am ceva prieteni francezi si te asigur ca SUNT caposi! ;)... nu in sensul rau al cuvantului, dar sunt greu de convins.
Revenind la muzica lor, da, SANDRA KIM- J'aime la Vie a fost number one la Eurovision editia 1986, si mie cel putin mi se pare ca ramane una dintre piesele de referinta din istoria Eurovision.
Si apropo de asta, premiul unu de anul acesta arata clar cat de degradat a ajuns chiar si aceasta manifestare.
De fapt, nu ma mir, deoarece chiar si marele festival al cantecului italian de la San Remo a devenit un joc de culise, muzica nu prea buna, si o publicitate aiurea. Nu mai au clasa pe care au avut-o odata...parerea mea!
A, cat despre STEPHANIE de Monaco, daca nu ma insel BESOIN este singurul album scos de ea prin 1986; album de pe care fac parte si piesele discutate de noi mai sus.
Anyway, este laudabil pasul ei de a canta piesele atat in franceza cat si engleza.
Ok, revin mai tarziu. Marturisesc ca ma bucura discutiile cu voi.
O zi ITALO va doresc.
A, si POWER PLAY:
LEOPOLD NORD ET VOUS- C'Est L'Amour ==D ==D

http://www.mytempdir.com/1080148

...mervellieuse!
Max Him
Junior Member

power play!

Mesajde Max Him » Vin Noi 24, 2006 11:49 am

POWER PLAY:
Yvonne Kay- I've Got The Music In Me (Extended)

http://www.mytempdir.com/1080223

...care nu e nimeni alta decat SPAGNA, adica Ivana Spagna, la inceputul carierei sale solo din anii '80. ==D ==D
Max Him
Junior Member

Mesajde zkiss » Vin Noi 24, 2006 2:56 pm

salutare baieti,
nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine ma bucura faptul ca ca nu trebuie sa dau mult din scroll ca sa ajung la topicul nostru. :*
vroiam sa zic ca acest topic este tot timpul printre primi 10 ~a ==D :D: :D :da: :da:
cu aceasta ocazie un power play:

People Like Us - Deliverance

din pacate e singura piesa de la ei.
max him, ma uimesti cu ceva detalii despre ei? ~a
sau altcineva?
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde nino_niculescu » Vin Noi 24, 2006 3:02 pm

@zkiss, mai au cateva piese: Resurrection, Fighting for our lives, Midnight Lover, Hiroshima, Heart in the night... poate mai sunt...
nino_niculescu
Junior Member

Mesajde zerozet » Vin Noi 24, 2006 9:20 pm

salutare tuturor fanilor italo disco
sunt nou pe acest forum asa ca ar trebui sa spun cate ceva despre mine
sunt din Bucuresti am 22 de ani si imi place la nebunie acest gen de muzica
pentru inceput va propun si eu o melodie :

Robert Bravo - Keep on driving

ii multumesc inca o data lui Max Him pentru aceasta melodie care dupa parerea mea e extraordinara
zerozet
Junior Member

I Am Back!!

Mesajde Mark Ashley » Vin Noi 24, 2006 11:37 pm

WAW...

Am fost cam ocupat in ultimele 2 saptamani... am intrat pe forum azi... mama, ce agitatie pe aici. Desi nu ne-am strans din pacate pt un revelion, ma bucur totusi ca suntem multi care putem discuta impreuna... chiar aici pe forum.
Bun venit noilor membri! La cat mai multe interventii!
Ascult de vreo 2 zile la nebunie: Toy For Boys - Your Body Your Feeling
Dar uite ce powerplay propun pentru azi:
Shooting Party - Safe In The Arms of Love :dir: :dir: :dir: MAMA, CATE AMINTIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As vrea sa fac un upload dar imi da eroare, cu prima ocazie deci...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde zkiss » Sâm Noi 25, 2006 10:47 am

bine ai venit zerozet si salutare tuturor.
uite max him, inca un tanar infectat cu virusul italo...
am vrbit cu mflex si i-am tradus salutarile noastre.
zicea ca incearca de vreo 2 sapt sa se inregistreze...
zice ca daca reuseste, ne da iste muzica de sta mita in coade.
mai jos te saluta Mate:
vvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssss
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Sâm Noi 25, 2006 11:05 am

salut Mark Ashley.
sper ca nu ne mai onorezi cu absente asa lungi.
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Sâm Noi 25, 2006 9:40 pm

ahoi rockFM,
unde sunteti?
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Sâm Noi 25, 2006 9:45 pm

max him,
iti mai aduci aminte, ti-am povetsit ca mi-am comandat 3 CD-uri.
na, astazi mi-a venit un mail si mi-au cerut adresa. cred ca totusi este valabila traba, vom vedea...
mai demult povesteam de hazell dean si-ti spuneam ca am piesa doare Searchin'.
intre timp am auzit piese chiar mai bune de la ea. cred ca-mi fac vreme si downloadez albumul acela.

power play:
Kai Morgan - Secret Lover
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde dezmatz » Sâm Noi 25, 2006 11:44 pm

suntem aici, ne pregatim sa incheiem un an fructuos, din toate punctele de vedere

asa ca revin cu o piesa mai putin cunoscuta

Chantal - Ladie's Night
dezmatz
Junior Member

Mesajde Garbo » Dum Noi 26, 2006 3:29 pm

Bine v-am regăsit!
Bine ai venit printre noi, zerozet şi bine aţi revenit celor care au luat o scurtă pauză (aşa ca mine :) )
In primul rand mulţumesc celor care m-au considerat anterior, dar adevărul e că pană la „centuraâ€Â
Garbo
Junior Member

Fratiorilor!

Mesajde MIN HIM » Dum Noi 26, 2006 9:33 pm

Hello!

Iata-ma-s si eu pe aici, cu un pic mai mult timp decat aveam atunci cand ma ardeau degetele sa va raspund!

In fine, am intrat si am de gand sa stau ceva vreme!

Si ca sa incep de undeva, am o propunere: hai sa incercam sa-i culturalizam un pic pe cei care cred ca stiu italo-euro, etc... Si sa-i initiem, nu haotic, pe cei care e evident ca habar n-au!

Si ca sa foloseasca cuiva ce scriu eu aici, am sa termin cu o rectificare: GARBO e una si aceeasi formatie cu CORA, care a scos nu una, ci zeci de melodii eurodisco senzationale!

Yvonne Kay si Yvonne Koomen nu e una si aceeasi, mare confuzie! Spagna e numai prima dintre ele! Mai puteti citi si aici:
http://it.wikipedia.org/wiki/Ivana_Spagna sau aici:
http://www.discogs.com/artist/Yvonne+Kay
http://swisscharts.com/showitem.asp?int ... or+My+Love)&cat=s

Cu Carol Kane e corect!

Powerplay: Cora- Amsterdam (sic!)
MIN HIM
Junior Member

Mesajde nino_niculescu » Lun Noi 27, 2006 7:48 am

PWR-PLY de inceput de saptamana: The Hurricanes - Horse On Fire \:/
nino_niculescu
Junior Member

Bun Venit!

Mesajde Max Him » Lun Noi 27, 2006 1:38 pm

BUN VENIT ZEROZET, MIN HIM!
Imi place ca numarul nostru creste, iar aria discutiilor asupra muzicii italo of the '80s se largeste.
Apropo de asta, da, ai dreptate MIN HIM, referitor la SPAGNA. Dar cred ca problema asta am mai discutat-o cu ceva timp in urma. Sau, probabil ca ai vazut chiar tu postarile respective. Uite, chiar si eu am facut confuzie insa cu rectificarea de rigoare . Cautand in urma am dat peste postarea respectiva si rectificarea cu pricina, din data de 25.08.2005.
STAR BLITZZZZZ : Ivana SPAGNA

--------------------------------------------------------------------------------

Hm! SCUZE ! MEA CULPA!
In primul rand RECTIFIC:
piesa "Last Night" o canta YVONNE K., adica YVONNE KOOMEN si care NU... este Ivana Spagna.
Apoi corect e YVONNE KAY si nu IVONNE.
DA, YVONNE KAY este una si aceeasi cu Ivana SPAGNA.
Deci :
YVONNE KOOMEN - Last Night.

PRUTAGU, nu cred ca totusi este vorba de aceasi artista cu pseudonimul de YVONNE KOOMEN. Cel putin eu nu stiu ca SPAGNA sa fi folosit si acest pseudonim!!!...Dar, cine stie, poate ma insel
A, si deoarece ieri desi stiam eu ca SPAGNA a mai folosit un pseudonim dar nu-mi aduceam aminte, in afara de YVONNE KAY si MIRAGE, va fac cunoscut ca o gasiti si sub numele de :
CAROL KANE

...si desi am cerut infos despre aceasta YVONNE KOOMEN nu am aflat mare lucru. Crede-ma ca discutii pe margine adevaratei identitati a acestei artiste am intalnit si in alte forumuri.
...Si apropo de... "culturalizare", de ce imi face impresia ca am mai auzit aceasta expresie TOCMAI in acest thread. Trebuie sa te intreb din curiozitate daca esti prima data in thread sau ai mai activat cu alt nume? Ei? ;) ;)

ZEROZET,
MULTUMESC ca ai acceptat invitatia postata pe forumul de gen dela EuropaFM!
Asadar, desi am crezut ca poate Zkiss este cel mai tanar, iata ca am surpriza sa vad ca avem de-a face cu... o "aripa tanara" a "partidului" italo disco.
Ooook, mai urmeaza sa intre Vlad, Lucian si alti italo fani despre care stiu ca au numai... 19-20 de ani, si putem lansa linistiti concursul cu premii "Care e cel mai tanar Italo Disco FAN din Romania?!"
Ok, am glumit destul.Deci, FELICITARI SI BINE AI VENIT!
Robert Bravo este excelent asa cum spui tu.

GARBO,
esti de milioane omule!
Sioncer, nu prea ma incumet a comenta artistii germani postati de tine deoarece nu ma prea invart pe teritoriul Germaniei muzicale.
Cu mici exceptii, care ii cuprind pe SARAGOSA BAND, PETER KENT- despre care sincer nu stiam ca e neamt, PETER MAFFAY. Artisti care sunt cu adevarat DE MARCA.
Din lipsa de timp ma voi rezuma doar in a-ti da dreptate.
Cel putin PETER KENT are un palmares foarte bogat in spate, desi probabil ca si tine, apreciez mai mult perioada anilor '80 si cu precadere duetul cu LUISA FERNANDEZ...care imi face impresia ca aduce cu danezii de la LABAN. E doar o parere personala.
Ok, cat despre SARAGOSA BAND si GUMBAY DANCE BAND faceau furori in perioada anilor '70 mai ales, alaturi de la fel de renumitii DGHINGHIS KHAN despre care am mai discutat de altfel in acest thread cu ceva timp in urma.

ZKISS,
ca de obicei FOARTE prezent, multumesc pentru infos! Astept mai multe detalii despre Hazell Dean pe P.M. Sa nu-mi spui ca ai gasit Hazell Dean in oferta firmei de la care ai cumparat CD-urile respective!
Anyway, astept mailul tau ;)

MARK,
o adevarat placere sa ne reantalnim!

Deocamdata nu pot decat sa va salut, promit insa sa revin ca sa va tin de vorba!
POWER PLAY:

VIVIEN VEE- Heartbeat ==D ==D

o SUPER piesa a artistei care la mine dureaza exact 7 minute.
Parerea mea este ca piesa intrece cu mult alte succese cunoscute ale ei cum sunt AMERICANO, sau GIVE ME A BREAK; care oricum sunt ceva mai de la inceputul anilor '80 si nu beneficiaza de beat-ul si amploarea sonora a piesei HEARTBEAT.
Max Him
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Lun Noi 27, 2006 3:12 pm

Salve!

Sunt pentru prima oara pe acest thread! Dar termenul de culturalizare ti se poate parea cunoscut, eu l-am mai folosit pe europafm.ro! Acolo unde poti sa-ti arunci un ochi si legat de Obi-Wan- Nobody Calls Me!

Numai bine!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Max Him » Lun Noi 27, 2006 3:18 pm

Am vazut forumul la EuropaFM, da-i te rog mai multe infos referitoare la OBY WAN lui ZKISS!
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde zkiss » Lun Noi 27, 2006 4:01 pm

bun venit pentru cei noi!! :-:
ma bucur ca vad si lume noua.

max him,
am vorbit cu mflex si zice ca a vazut ca l-am salutat pe forum si ne saluta pe noi.
referitor la hazell dean, sper ca pana ajung acasa va fi download-at albumul. daca nu, mai dau o data.
cele 3 CD-uri comandate sunt Best of the 80' vol 1,2,3.
apropo baieti: a cumparat cineva de la voi de la mediabiz.ro?

garbo,
cu artistii germani m-ai lovit ca si cu francezi. nu prea le cunosc. iata ce mare e paleta asta de muzica anilo 80.

min him,
ce ai scris de Obi Wan cam stiam si eu. cica Nobody calls me conducea topurile italiene in anii 80. demo-ul o am si eu demult, dar numai atat.
cica multi artisit isi fac piesele lor in studioul lui obi wan in italia(nu stiu numele studioului) ca si Dyva de exemplu.
daca stii de unde s-ar putea face rost de versiunea full, ar fi o treaba.

power play: D.D. Band - Mistery Woman

max him,
povestim seara.
ciao
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Lun Noi 27, 2006 5:04 pm

Chestia asta cu Obi-Wan care conducea topurile mie imi scapa! Depinde care topuri, de unde...

In fine, n-am melodia, dar mai sap si eu!

Altceva decat ce ai citit pe europafm.ro nu mai stiu...

Deocamdata!

Ma mir ca nimeni nu a comentat powerplay-ul meu!

Atunci ma opresc la altul: ANIKA- YOUNG GENERATION. Hmmm, o stiti?! Stiti si cine este in spatele melodiei?!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Garbo » Lun Noi 27, 2006 5:49 pm

Bine ai venit pe la noi, Min Him... şi spun asta sincer, deşi nuanţez o uşoară doză de maliţie in postul tău nr.1.
ORICINE este binevenit aici, indiferent daca stăpaneşte sau nu fenomenul muzical. Italo, in speţă. Muzica bună, in general.
Aici am şi eu o părere obiectivă. Cu scuzele de rigoare faţă de neobişnuita-mi modestie afişată pe randul de mai sus, cred că cel mai important este să agreezi genul in sine. Apoi, să-ţi placă cu adevărat, iar următorul pas (şi nu ultimul) ar fi să te pasioneze. In final, pe undeva in vecinătatea absolutului, ar urma să spunem desăvarşirea "culturalizării" fenomenului. Adică, aşa cum ar spune filosofii, să ne străduim intr-un sfarşit a inţelege de ce ne place muzica cu pricina. Eu recunosc, mă situez acum undeva pe la penultimul nivel din cele enumerate mai sus. Asta e... iar acum urmează şi propunerile mele. Astă-seară, mai multe dive italo şi piese de excepţie. Adică toate tari ca betonu’, cel puţin după urechea mea muzicală.
1. FRANCA RICCI - I Need Your Love.
2. MOULIN ROUGE – Tea For Two
3. ROXANNE – Boys In Black Cars
4. VIKKI BENSON – Easy Love
5. REX ABE – I Can Feel It

Slowul este pur şi simplu emoţionant. O artistă country (da, aţi citit bine) cu voce fermecătoare, pe care vă las să o descoperiţi singuri: K.T.OSLIN - 80's Ladies. Vă asigur că NU aveţi ce regreta.
Garbo
Junior Member

Mesajde nino_niculescu » Mar Noi 28, 2006 7:43 am

PWR-PLY pentru astazi: MAGIC - I WANNA BE YOUR LOVER. Si ca sa "comentez" si eu cate ceva: intr-un fel ma bucur ca nu am asa multe "cunostinte" referitoare la artisti, melodii si alte "cestiuni" legate de genul Italo... mi-as face prea multe probleme... imi e de ajuns MUZICA... sa o ascult, sa-mi fac selectii si... sa descopar din topicurile voastre ceea ce nu stiu... O fi suficient sa fiu fan? :blush:
nino_niculescu
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Noi 28, 2006 8:36 am

salutare baieti, ma bucur sa va vad.
min him, merci de info despre Obi Wan. din pacate nu cunosc muzica postata de tine, dar le trec pe lista mea cu muzica wanted.
si eu am observat un pic de suparare in postarea ta. cine te-a suparat?
dupa cum vei vedea si tu, aici s-au adunat niste tipi de treaba si povestesc de muzica, care cat stie.

max him
am reusit sa uploadez Thai Brake care e si power playeul meu:
Thai Brake - Flowers in the rain

http://www.mytempdir.com/1087522
astept comntariile voastre

Garbo,
nu cunosc melodiile postate.
inca 6 piese wanted ==D
ciao
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Noi 28, 2006 2:28 pm

unde sunt fanii italo?
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Noi 28, 2006 11:25 pm

Pai aici sunt fanii italo!
Citesc si se minuneaza cum se incearca "culturalizarea" lor. Suna de parca am fi pe vremea lui Gheorghiu_Dej, nu vi se pare?
Mai il asteptam si pe urmatorul membru care se va numi Mirk Ashley sau Bizac sa ne spuna ca suntem pe un drum gresit si sa ne dea povetze.
Ma gandesc totusi ca fara nenea "Min Him" cel adevarat acum circa jumatate de an acest forum s-ar fi dus "Min-Himului" de suflet si nu am mai fi avut unde scrie in acest moment. Dupa batalie multi viteji se arata.
Nea Bazac, stiu ca esti pe undeva pe "acolo" si ne urmaresti, ne-ar prinde bine cateva mostre de intelepciune, am gresit noi oare pe undeva?

Power-play "cu dedicatie": Angela Lee _ Why Can't We Live!!!! :dir: :dir: sau, in traducere libera "De ce ne freaca grija de altii si nu putem sta linistiti in banca noastra fara sa ne exprimam frustrarile?"
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Noi 28, 2006 11:33 pm

ZKISS,
stai linistit, suntem p'acilea.Doar ca am fost cam ocupat . Nu promit sa stau nici acum prea mult, insa promit sa revin.
Excelenta piesa propusa de tine.Din pacate aceasta este singura pe care o am si eu de la THAI BREAK. Aduce a SAVAGE, zic eu.
NINO,
he, he, he, doar simplul fapt ca iti palce genul italo disco este MAI MULT decat suficient ca sa fi fan... in opinia mea.
Probabil ca MIN HIM nu va fi iarasi de acord cu mine ;)
Apropo, MIN HIM
nu te mai mira atat! nu am recunoscut piesa si gata!
excelenta insa piesa Anikai, insa nu reprezinta o raritate in materie pe acest thread asa ca NU m-ai impresionat! ;) pentru ca, daca citeai ceva postari mai anterioare, vedeai ca piesa a mai fost prezenta in thread.
La intrebarea ta referitoare la piesa, si Anika, din cate stiu eu producatori sunt GIACOMO MAIOLLINI si ALEPH, adica pe numele adevarat GIANCARLO PASQUINI...sau sub alt nume DAVE RODGERS. Dar nu-ti pot spune exact care a produs YOUNG GENERATION si care CRAZY LOVERS.
A, si mai stiu ca melodiile astea doua au fost productie 1989.este superba si CRAZY LOVERS.
Au urmat dupa '90 PRECIOUS LOVE din 1991(EXCELENTA!), THELL ME FOR YOUR LOVE, FOREVER YOUNG si probabil a mai cantat si prin 1993. Mai incolo nu mai stiu.Multumit?
GARBO,
marturisesc ca sunt foarte bune propunerile tale! nu cunosc insa REX ABE – I Can Feel It
si K.T.OSLIN - 80's Ladies.
cel putin dupa nume si titlu.
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Noi 28, 2006 11:40 pm

Spiritual ca de obicei dl.MARK!
BINE AI REVENIT frate, da' pe unde ai colindat?
Hm! vad ca ramai dedicat mai mult stilului germanic. Alte noutati muzicale la tine? Ultima achizitie un FRED VENTURA Best Of. Cred ca nu mai are nevoie de alta prezentare.
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Noi 28, 2006 11:59 pm

Pai, da... spiritual si "germanic", asa cum ma stii...
Uite, mai aduc o data in atentie sa vedem unde se gaseste bariera intre italo si german disco?
Ascultati: UFFE SODERBERG - Lady Lady
http://www.mytempdir.com/1089028
si sa auzim reactiile... in ce categorie de muzica il incadram?

p.s. Am trecut pe VitaMax, asa ca voi incerca sa scriu mai des pe forum... scuze... dar sunt cam varza in ultima vreme ... al naibii capitalismul asta...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Noi 29, 2006 12:26 am

Hehehe, Dl. Max Him stii ce ma freaca la ora asta? Ma uit ca ai facut 642 de postari, iar forumul Italo-disco are 1281. Stiu ca ai mai avut cate cateva interventii si pe la forumul de muzica clasica. Oricum, cred ca putem spune cu certitudine ca 45% dintre posturile de pe forumul italo sunt ale tale. Dragi italofreaks, eu zic ca, avand putina ingaduinta putem sa il lasam sa isi pastreze numele de "Max" Him. Nu? Chiar daca mai greseste si el din cand in cand...
Mark Ashley
Junior Member

Mestere Mark Ashley!

Mesajde MIN HIM » Mie Noi 29, 2006 1:24 am

Nu duci lipsa de impertinenta, doar de luciditate! Incearca sa vezi ca in primul meu post aici am spus ca mi-as dori sa ii culturalizam (plural, fraiere, pricepi, plural, deci ma refeream si la voi!!!) pe cei care evident ca nu stiu (si aici nu ma refeream, fraiere, la voi, pricepi, din nou?!)

Mie nu imi pari deloc spiritual, caci spiritualul intr-un joc de cuvinte trebuie sa fie logic, potrivit si hazliu!

Sa te las pe tine la o parte si sa trec la un tip cu adevarat modest si binecrescut:

Max Him, nimeni nu vrea sa iti ia titlul de rege al acestui thread! Nick-ul meu a fost pus la misto, dar nu la misto de tine! Crede Mark Ashley ca ma arat viteaz dupa batalie, e treaba lui! Nu am postat din motivele pe care le-am enumerat si pe europafm.ro, atat si nimic mai mult! Asta era necazul tau, Mark Ashley, ca, fara Max Him, n-ai mai fi avut acum unde sa mazgalesti?! Ce marunt!... Atat poti?!

Culturalizarea nu e o chestie comunista, poate termenul e impropriu, mi s-a parut ca insusirea "bunurilor" italo se face haotic, de aceea de exemplu, tu, Max, stii o gramada de raritati, cum am vazut, dar spui ca nu cunosti Rex Abe, care e alfabet in italo (si ma si indoiesc ca n-o stii, probabil daca o auzi, iti aduci aminte!)... Mi s-ar parea corect ca orice incercare de mediatizare, ca si in promovarea oricarui produs, asa cum incercati voi sa faceti, sa aiba un iz de marketing corect aplicat! Atat, nimic mai mult! Nu povatuiesc pe nimeni, nu dau sfaturi, a fost o propunere!

N-am vrut sa te impresionez cu Anika in ce priveste raritatea (pot s-o fac la cerere), ci in ce priveste calitatea (e, trebuie sa recunosti, o piesa tare)! Desi ai raspuns corect, eu ma asteptam sa spui altceva: Clara Moroni! Daca iti doresti ca la fiecare postare sa ma refer la o piesa care n-a mai fost aici, nu pot sa-ti promit, caci nu am timp sa citesc tot si, asa cum am scris, e posibil sa vad ca se stiu lucruri rare si nu se cunosc altele, pe care le stapaneste un incepator! Faptul ca mai devreme te-ai dus la postarea in care iti rectificai greseala cu Spagna si Yvonne Kay dovedeste ca ai si timp mult si entuziasm... Eu nu am rabdare sa fac asa ceva! Am citit zilnic la inceput, dar am incetat s-o fac pe urma! Inchei subiectul spunandu-ti ca, daca iti doresti sa te impresionez neaparat, o pot face, dar nu asta mi-e scopul!

Cat despre Uffe, ca sa-i dau si papagalului raspunsul, il putem incadra in acelasi stil ca si pe Shanghai, caci- nu-i asa?!- Uffe a fost membru al grupului cu ani in urma (acum are o firma de impresariat, nu mai face muzica, dupa ce a scos cateva albume cu iz psihedelic, in afara de 2 albume Shanghai si cele 2-3 piese frumoase)...

Daca va doriti sa dispar de aici, o fac cu aceeasi placere cu care v-am urmarit pana acum, fara sa intru! Daca nu, sper sa nu mai fiu catalogat drept comunist si frustrat de cine stie ce mucos, care habar n-are cat de putin timp am si mai ales de ce e asa, caci evident nu stie cu ce ma ocup! Nu ca ar fi cazul, dar nu e o virtute sa faci ce iti place cand ai timp, ci abia atunci cand nu ai deloc...

Spre deosebire de unii pentru care ar fi fost un pacat ca acest thread sa moara (de ce oare, mestere?!), eu chiar am lucruri serioase de facut, nu traiesc din muzica, ci doar consum muzica. Faptul ca n-am intrat pana acum dovedeste tocmai asta si nu e cazul sa fiu considerat mai prejos de altii, care freaca toata ziua tastele pe aici (no offence, Max, dar alta treaba nu ai?!). Daca asta e virtutea pe care o vad prietenii tai (de aici) la tine, exista 2 variante: ori nu ai alta, ori nu-ti sunt prieteni!

Stiti ce e cu adevarat dureros pentru ego-ul vostru?! Ca- si o repet- cei care bubuie de italo nu sunt aici! Numai ca neintrand (ca sa dea o lectie, nu sa VA dea, ci sa dea, pur si simplu, iar concluzia s-o trageti dupa), sau intrand si fiind tratati cum am fost eu de catre Mark (caci ceilalti au fost cu bun simt), apar nedumeriri de genul celei careia nu-i faceai fata, mai deunazi, Max Him: "unde sunt adevaratii cunoscatori de italo, sa-i stim si noi"?! Nu am pretentia ca e citat mot-a-mot! Probabil ca de-aia nici nu intra, ca vad emfaza la niste diletanti, indiferent ca modesti ca Max sau plini de "spirit" (alcool in engleza) si de sine, ca Mark!

Vreti raritati?! OK, powerplay: ENZO PERSUADER- PRETTY LOVER

Numai bine!
MIN HIM
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica