ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?
ce parare aveti de noua piesa 3se ? are un sound destul de cool...ce sa mai spun? shi videoclipul e destul de bine realizat...masina aia o fi masina baietilor? astept raspunsurile voastre...
-

sly - Mesaje: 2918
Eu cred ca piesa contine ceva mai profund, si are un fel de vraja pentru mine, pt. ca de fiecare data cand aud imi vine sa dansez ca un nebun. Imi place foarte mult. E SUUUUUUUUPER !!!!!!!
- Mis Vierme
- Junior Member
Re: ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?
Initial trimis de sly
shi videoclipul e destul de bine realizat...masina aia o fi masina baietilor? astept raspunsurile voastre...
clipu e naspa shi mashina adik un CLK ct-82-GDP nu e a baietzilor ci a lu unu din consantza....mitica nu mai shtiu cum....
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
parerea mea pesonala este ca e super melodia si clipul...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-

sandrino - Junior Member
Initial trimis de sly
e o piesa de dragoste asha cum ne a obisnuit 3se in ultimul timp..sunt curios sa ascult shi celelalte piese de pe albumul "De dorul tau"....cred ca sunt in acelasi gen...
Albumul se numeste: "Top".
Fan al muzicii bune de orice gen
- Aburila
- Junior Member
Initial trimis de Ana_pink
Eu stiam ca albumul s-a lansat pe 20 mai. Dar in Bacau inca nu se gaseste. A ascultat cineva tot albumul?
Da. Si eu spun ca-i super. Imi place foarte mult. Azi am cumparat, dar am auzit melodiile, si la concertul din Oradea, care a fost foarte bun.
- Mis Vierme
- Junior Member
ma.. fac o mica paranteza.. de unde pot face rost melodia "Antidrog" sau nu cum se cheama.. ma poate ajuta cineva ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-

sandrino - Junior Member
Mi se pare super piesa si nu copiata.Am ascultat si melodia aceea straina care se spunea ca seamana cu piesa De dorul TAu.Sunt doar cateva elemente care seamana putin intre ele,atat.
Bila neagra vine pentru MUZICA ANTIDROG (de pe albumul baietilor,Sandrino)care are niste versuri care suna:" spune nu LA DROGURI".Eu stiam ca se articuleaza,si devine:' spune nu drogurilor",Corectati-ma daca gresesc
Bila neagra vine pentru MUZICA ANTIDROG (de pe albumul baietilor,Sandrino)care are niste versuri care suna:" spune nu LA DROGURI".Eu stiam ca se articuleaza,si devine:' spune nu drogurilor",Corectati-ma daca gresesc
-

Sonya17 - Junior Member
Re: copiata?
Initial trimis de Snicks
Parerea mea e ca e super copiata.. daca nu e dupa cea care o da la radio 21,a tunci e dupa "Lady", "emilia- big big world" si multe altele :bleah:
Da ,intr-adevar melodia se aseamana putin cu 'Lady'
- Ana_pink
- Junior Member
mda ... ma abtin de la orice comentariu ...
-

sandrino - Junior Member
Initial trimis de sandrino
ma.. fac o mica paranteza.. de unde pot face rost melodia "Antidrog" sau nu cum se cheama.. ma poate ajuta cineva ...
o mica parte din piesa "Muzica antidrog" se gaseste pe site-ul oficial 3se: http://www.3se.ro
-

rammonny - Junior Member
eu nu pot asculta nici o piesa de pe http://www.3se.ro
nu se conecteaza si merge si prost serverul lor ... ;P
nu se conecteaza si merge si prost serverul lor ... ;PIf you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
mda ... ma abtin de la orice comentariu ...
eu in skimb nu ma abtin de la nici un comentariu: malodia e copiata dupa "I can't stop"(Deja vu). ar trebui sa zic deja ca e cover, nu copiata. rusine lor!
aucun art ne peut egaler la vie!
-

Anna|s - Junior Member
Initial trimis de Sonya17
Mi se pare super piesa si nu copiata.Am ascultat si melodia aceea straina care se spunea ca seamana cu piesa De dorul TAu.Sunt doar cateva elemente care seamana putin intre ele,atat.
1. Melodia NU se gaseste pe album.
2. Eu cred ca suna asa mai bine "La droguri", decat drogurilor.
- Mis Vierme
- Junior Member
Eu nu inteleg ceva... Pana acuma ati enumerat vreo patru piese dupa care e copiata. Daca piesa "De dorul tau" se aseamana cu toate patru, inseamna ca si ele se aseamana intre ele. Nu credeti ca ar trebui sa fie si ei copiate cumva ?
- Mis Vierme
- Junior Member
O fi sunand mai bine "la droguri" dar nu e corect .Cat despre Imnul antidrog,aveti dreptate,nu se gaseste pe albumullor,dar la vremea cand am scris eu pe forum ei asa anuntasera ca melodia se va gasi sipe albumul lor si pe cel al Cristianei si pe viitorul album Animal X.
De dorul tau se aseamana si cu noua melodie al lui Cher nu numai cu cele pe care le-ati amintit voi.Parerea mea e ca nu e copiata ci doar au folosit aceeasi tehnologie.
De dorul tau se aseamana si cu noua melodie al lui Cher nu numai cu cele pe care le-ati amintit voi.Parerea mea e ca nu e copiata ci doar au folosit aceeasi tehnologie.
-

Sonya17 - Junior Member
poate o fi copiata melodia dar tin sa reamintesc ca nu sunt singurii care copie melodii deci nu tre sa le sarim in cap numai lor...
If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
verysweetgirl69 corect ... cred ca ar fi bine sa terminam cu aceste comentarii la molodia 'De doorul tau' ... ok ... obs. ca moderatorii nu prea is fac datoria ... mda ..
-

sandrino - Junior Member
Eu am citit intr-un ziar, ca dupa terminarea turneului, va aparea ceva carte si ceva material discografic despre turneul AntiDrog. Eu cred ca si inmul turneului (melodia "AntiDrog) si melodia "Spune nu la droguri" (sper ca asa o cheama) va fi pe el.
- Mis Vierme
- Junior Member
verysweetgirl69 corect ... cred ca ar fi bine sa terminam cu aceste comentarii la molodia 'De doorul tau' ... ok ... obs. ca moderatorii nu prea is fac datoria ... mda ..
lol ... de cand am plecat eu (eu am fost cu ideea sa fie acest forum si am fost moderatoare...long story) s-a dus forumul ... no offence gabytzu si nu vreau sa ma laud dar ma rog ... si chiar asa ... sa terminam cu comentariile la adresa melodiei "de dorul tau" ca n-are nici un rost sa criticam doar o mel si pe celelalte sa lasam sa treaca ...
If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
si.. de ce acum nu incerci sa-ti recapeti postura de moderator... 

-

sandrino - Junior Member
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3