ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?

Forum dedicat trupei 3se si fanilor acesteia

ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?

Mesajde sly » Sâm Mai 18, 2002 7:32 pm

ce parare aveti de noua piesa 3se ? are un sound destul de cool...ce sa mai spun? shi videoclipul e destul de bine realizat...masina aia o fi masina baietilor? astept raspunsurile voastre...
sly

Mesajde Al3xutza » Sâm Mai 18, 2002 8:24 pm

Da, este intr-adevar o piesa buna. Shi videoclipul la fel. Cat despre mashina, va pot spune ca nu e a lor. :)
Al3xutza
Junior Member

Mesajde rammonny » Sâm Mai 18, 2002 9:18 pm

daa...e ff misto....:
Si-atunci cand iti va fi mai greu
Sa te gandesti la mine mereu
Am sa ma intorc iubirea mea
De dorul tau......
I love it!I love it!:D
rammonny
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 18, 2002 9:37 pm

este divina piesa. cred ca cu am definit parerea mea depsre noul sigle 3se!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sly » Dum Mai 19, 2002 5:33 pm

e o piesa de dragoste asha cum ne a obisnuit 3se in ultimul timp..sunt curios sa ascult shi celelalte piese de pe albumul "De dorul tau"....cred ca sunt in acelasi gen...
sly

Mesajde Mis Vierme » Dum Mai 19, 2002 6:36 pm

Eu cred ca piesa contine ceva mai profund, si are un fel de vraja pentru mine, pt. ca de fiecare data cand aud imi vine sa dansez ca un nebun. Imi place foarte mult. E SUUUUUUUUPER !!!!!!!
Mis Vierme
Junior Member

Re: ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 12:26 am

Initial trimis de sly
shi videoclipul e destul de bine realizat...masina aia o fi masina baietilor? astept raspunsurile voastre...

clipu e naspa shi mashina adik un CLK ct-82-GDP nu e a baietzilor ci a lu unu din consantza....mitica nu mai shtiu cum....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde sandrino » Mar Mai 21, 2002 7:33 am

parerea mea pesonala este ca e super melodia si clipul...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Aburila » Mie Mai 22, 2002 12:52 am

Initial trimis de sly
e o piesa de dragoste asha cum ne a obisnuit 3se in ultimul timp..sunt curios sa ascult shi celelalte piese de pe albumul "De dorul tau"....cred ca sunt in acelasi gen...

Albumul se numeste: "Top".
Fan al muzicii bune de orice gen
Aburila
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 22, 2002 7:58 pm

stiam cum se numeste albumul dar din greseala am gresit...oricum asteptam lansarea ....
sly

Mesajde Ana_pink » Vin Mai 24, 2002 3:17 pm

Eu stiam ca albumul s-a lansat pe 20 mai. Dar in Bacau inca nu se gaseste. A ascultat cineva tot albumul?
Ana_pink
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 24, 2002 6:13 pm

eu am ascultat cateva secunde din viitorul album pe site-ul lor..e mega super ...plus ca au cantat in iasi cateva piese de pe album...
sly

Mesajde Mis Vierme » Sâm Mai 25, 2002 11:30 am

Initial trimis de Ana_pink
Eu stiam ca albumul s-a lansat pe 20 mai. Dar in Bacau inca nu se gaseste. A ascultat cineva tot albumul?

Da. Si eu spun ca-i super. Imi place foarte mult. Azi am cumparat, dar am auzit melodiile, si la concertul din Oradea, care a fost foarte bun.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Mai 27, 2002 8:42 am

ma.. fac o mica paranteza.. de unde pot face rost melodia "Antidrog" sau nu cum se cheama.. ma poate ajuta cineva ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Dum Iun 02, 2002 11:02 am

Mi se pare super piesa si nu copiata.Am ascultat si melodia aceea straina care se spunea ca seamana cu piesa De dorul TAu.Sunt doar cateva elemente care seamana putin intre ele,atat.
Bila neagra vine pentru MUZICA ANTIDROG (de pe albumul baietilor,Sandrino)care are niste versuri care suna:" spune nu LA DROGURI".Eu stiam ca se articuleaza,si devine:' spune nu drogurilor",Corectati-ma daca gresesc
Sonya17
Junior Member

copiata?

Mesajde Snicks » Mie Iun 05, 2002 9:41 pm

Parerea mea e ca e super copiata.. daca nu e dupa cea care o da la radio 21,a tunci e dupa "Lady", "emilia- big big world" si multe altele :bleah:
I have tasten the flash of... fallen angels
Snicks
Junior Member

Re: copiata?

Mesajde Ana_pink » Joi Iun 06, 2002 2:05 pm

Initial trimis de Snicks
Parerea mea e ca e super copiata.. daca nu e dupa cea care o da la radio 21,a tunci e dupa "Lady", "emilia- big big world" si multe altele :bleah:

Da ,intr-adevar melodia se aseamana putin cu 'Lady'
Ana_pink
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iun 06, 2002 10:19 pm

mai copii... eu shtiam ca inceputul a fost preluat.... eh!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sandrino » Vin Iun 07, 2002 8:15 am

mda ... ma abtin de la orice comentariu ...
sandrino
Junior Member

Mesajde rammonny » Vin Iun 07, 2002 12:54 pm

Initial trimis de sandrino
ma.. fac o mica paranteza.. de unde pot face rost melodia "Antidrog" sau nu cum se cheama.. ma poate ajuta cineva ...

o mica parte din piesa "Muzica antidrog" se gaseste pe site-ul oficial 3se: http://www.3se.ro
rammonny
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Vin Iun 07, 2002 2:08 pm

eu nu pot asculta nici o piesa de pe http://www.3se.ro :( nu se conecteaza si merge si prost serverul lor ... ;P
If you don't know me...DON'T judge me!!!
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde Anna|s » Vin Iun 07, 2002 7:37 pm

mda ... ma abtin de la orice comentariu ...

eu in skimb nu ma abtin de la nici un comentariu: malodia e copiata dupa "I can't stop"(Deja vu). ar trebui sa zic deja ca e cover, nu copiata. rusine lor!
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Sâm Iun 08, 2002 3:27 pm

Initial trimis de Sonya17
Mi se pare super piesa si nu copiata.Am ascultat si melodia aceea straina care se spunea ca seamana cu piesa De dorul TAu.Sunt doar cateva elemente care seamana putin intre ele,atat.
Bila neagra vine pentru MUZICA ANTIDROG (de pe albumul baietilor,Sandrino)care are niste versuri care suna:" spune nu LA DROGURI".Eu stiam ca se articuleaza,si devine:' spune nu drogurilor",Corectati-ma daca gresesc

1. Melodia NU se gaseste pe album.
2. Eu cred ca suna asa mai bine "La droguri", decat drogurilor.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Sâm Iun 08, 2002 3:31 pm

Eu nu inteleg ceva... Pana acuma ati enumerat vreo patru piese dupa care e copiata. Daca piesa "De dorul tau" se aseamana cu toate patru, inseamna ca si ele se aseamana intre ele. Nu credeti ca ar trebui sa fie si ei copiate cumva ?
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Iun 08, 2002 6:28 pm

O fi sunand mai bine "la droguri" dar nu e corect .Cat despre Imnul antidrog,aveti dreptate,nu se gaseste pe albumullor,dar la vremea cand am scris eu pe forum ei asa anuntasera ca melodia se va gasi sipe albumul lor si pe cel al Cristianei si pe viitorul album Animal X.
De dorul tau se aseamana si cu noua melodie al lui Cher nu numai cu cele pe care le-ati amintit voi.Parerea mea e ca nu e copiata ci doar au folosit aceeasi tehnologie.
Sonya17
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Dum Iun 09, 2002 5:19 am

poate o fi copiata melodia dar tin sa reamintesc ca nu sunt singurii care copie melodii deci nu tre sa le sarim in cap numai lor...
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 09, 2002 8:25 am

verysweetgirl69 corect ... cred ca ar fi bine sa terminam cu aceste comentarii la molodia 'De doorul tau' ... ok ... obs. ca moderatorii nu prea is fac datoria ... mda ..
sandrino
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Dum Iun 09, 2002 2:21 pm

Eu am citit intr-un ziar, ca dupa terminarea turneului, va aparea ceva carte si ceva material discografic despre turneul AntiDrog. Eu cred ca si inmul turneului (melodia "AntiDrog) si melodia "Spune nu la droguri" (sper ca asa o cheama) va fi pe el.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Lun Iun 10, 2002 4:00 am

verysweetgirl69 corect ... cred ca ar fi bine sa terminam cu aceste comentarii la molodia 'De doorul tau' ... ok ... obs. ca moderatorii nu prea is fac datoria ... mda ..

lol ... de cand am plecat eu (eu am fost cu ideea sa fie acest forum si am fost moderatoare...long story) s-a dus forumul ... no offence gabytzu si nu vreau sa ma laud dar ma rog ... si chiar asa ... sa terminam cu comentariile la adresa melodiei "de dorul tau" ca n-are nici un rost sa criticam doar o mel si pe celelalte sa lasam sa treaca ...
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 10, 2002 8:01 am

si.. de ce acum nu incerci sa-ti recapeti postura de moderator... :(
sandrino
Junior Member

Următorul

Înapoi la 3 Sud Est