Tocanita...cinematografica

sub lumina lanternei magice

Re: eu nu

Mesajde Mirela » Mar Apr 23, 2002 10:47 pm

Initial trimis de Joao
daca vrei sa fii super erou,ori esti Gandalf,ori esti Yoda!

pai eu de ce ii dau mai sus cu bad-guyz-ii??nu asa ca-s mai mishto ca eroul cateodata??especially when they go down in style(ba,jJoao,pardon,da p'asta in romaneste nu stiu cum as pune-o...)
primul exemplu care imi vine in minte...celebrul Lee van Cleef--mai ales in "Bunul,Raul si Uratul"
ar mai fi....Patrick Swayze in Point Break...si mai sunt cativa dupa care mi s-a rupt inima la sfarsitul filmului...:cool:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

hmmmmmm

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 10:49 pm

daca ma gandesc bine,cred ca pe cinemagia am vazut asta....sau poate pe rotten tomatos?,nu mai stiu,ma uit si-ti pun linkul aici,dar nu azi ca-s prea obosit!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 9:43 pm

iti raspund aici,sa nu zici ca-s oftopic iar.
deci nu mi-a placut muzica,desi am apreciat virtuozitateaa ei.
despre sw:dau astia pe prtv si episode I
iar despre episode II am mai citit cum ca ar fi in el o batalie cu o groaza de jedi,printre care si Yoda,si acum chiar ca ma duc la el al primul spectacol,ca ma facura curios rau!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 30, 2002 10:19 pm

Misto. Eu la inceput am fost dezamagit de titlu "Attack of the clones" dar dupa ce am revazut "A new hope" mi-am dat seama ca Ben Kenobi spune ca a luptat alaturi de tatal lui Luke in Razboiul clonelor... asa ca mi-am mai schimbat parerea. Daca e si Yoda in el... I'm there.
"Against modern football."
Aliosha

sa fii sigur de asta!

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 10:22 pm

Initial trimis de Aliosha
Misto. Eu la inceput am fost dezamagit de titlu "Attack of the clones" dar dupa ce am revazut "A new hope" mi-am dat seama ca Ben Kenobi spune ca a luptat alaturi de tatal lui Luke in Razboiul clonelor... asa ca mi-am mai schimbat parerea. Daca e si Yoda in el... I'm there.

eu sunt curios,cum dreacu o sa se bata el cu sabia?????????:con:
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 30, 2002 10:26 pm

Yoda n-are nevoie de sabie sa rupa capu. El muta nave cu ajutotul fortei, face chestii mai complicate. :p
Aliosha

ha?

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 10:34 pm

Yoda n-are nevoie de sabie sa rupa capu. El muta nave cu ajutotul fortei, face chestii mai complicate. :p

adica aia se bat cu sabiile si el sta ascuns si le tranteste nave-n cap?:con:

mda ar fi ceva,dar eu cred ca el n-o sa se bata totusi,sau poate o sa stea pe scaun si dusmanul jos.........:D
Joao
Junior Member

Mesajde vali » Mar Apr 30, 2002 11:18 pm

Bah vali, fara misto acum, spune-mi si mie pe tocanitza ce te-a impresionat asa mult la Citizen kane ca io l-am vazut si ... pauza.

sincer, nu am citit niciodata rubrica asta, din motive de repulsie fatza de titlu, da hai, treaca de la mine

in primul rand contine o groaza de bucati devenite clisee, atat ca scenariu, cat si ca unghi si mod de filmare

in al doilea rand e povestea si interpretarea de exceptie

/me off for this topic
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Mar Apr 30, 2002 11:28 pm

Da din punctul asta ai dreptate dar totusi parca nu imi vine sa il apreciez doar ca a fost deschizator de drumuri, sa zic asa.
Parca nu e deajuns. Ma rog....

Continua discutia unde vrei tu daca aici nu iti place. :p
Aliosha

Mesajde vali » Joi Mai 02, 2002 9:19 pm

in seara asta e la HBO o porcarie de filme numit light it up "rebeliune in liceu" ... genul de filme facute pentru artisti ... ca sa arate ca nu au talent actoricesc

mai vazui si ocean's 11, dar nu am vazut de ce e nominalizat la x premii, pentru ca e un film mai mult decat mediocru
some people deserve to die
vali

Mesajde Mirela » Mar Mai 07, 2002 2:42 pm

mi s-au recomandat 2 filme.....Ulysses' Gaze(Harvey Keitel si Maia Morgenstein) si Thrpugh the Olive Trees(in regia iranianului Abbas Kiarostami)
Stie cineva daca merita sau nu vazute??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mie Mai 08, 2002 5:18 am

Eu nu le-am vazut dar uite ce zice imdb-ul Mirela:

http://us.imdb.com/Title?0114863

http://us.imdb.com/Title?0111845

Par a fi fime bune. Ambele au peste 7 stele iar oamenii astia se inseala destul de rar.
Aliosha

Mesajde Mirela » Mie Mai 15, 2002 6:43 pm

vreau sa revin la topicul nostru mai vechi...si anume traducerile/subtitrarile de filme.
asta pentru ca uitandu-ma pe un site romanesc de cinema am dat peste urmatorul lucru...
<< BíƒI, CARE MI-AI SUTIT MASINA? (Dude, Where is My Car).Este o comedie savuroasí£, cu multe scene dinamice....etc etc >>
vazand prima data titlul in romana...m-am intrebat ce film o mai fi si asta,prea e autohtin titlul deci trebuie sa fie o producite romaneasca....cand ma duc pe site sa citesc despre ce e vorba vad titlul adevarat in engleza si nu stiu daca sa rad sau sa plang...
acum nu mai imi vin in minte exemple....dar am dat de multe filme traduse in acest fel si auzind numele in original nu l-am recunoscut...
...........

acu' dupa ce am scris,rostul postului de mai sus chiar nu il vad...dati si voi un comentariu sa vedem ce-o iesi
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Mai 15, 2002 11:59 pm

in seara asta am programate The Bone Collector(Denzel Washington)--care am auzit ca e mishto-- si Law of Desire(Antonio Banderas)--care iar cica e un film din ala ciudatu' si bun(??)......si mi-e un soooomn,si vreau sa le vad pe amandouaaaaa....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mai 16, 2002 4:04 am

"Dude, where's my car? " este o nulitate de film. Asta ca mi-ai adus aminte de el....
Aliosha

huaaa

Mesajde Joao » Joi Mai 16, 2002 10:09 pm

dude,where's my car,nu merita vazut nici pe hbo!
Joao
Junior Member

Re: huaaa

Mesajde Mirela » Sâm Mai 18, 2002 3:17 pm

Revazut aseara alt film bunicel(bunicel spre mediocru adik) Six Days,Seven Nights.vazut...din plictiseala si de dragu'lu'Harisson Ford(yay!2 filme in aceeasi zi)
dar mai ales...vazut de dragu' coloanei sonore(ritmurile "exotice" continand si 2 melodii ale marelui Bob Marley)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 22, 2002 3:30 pm

Iar eu am vazut Inspectorul Gadget..un film de maxim 5 stele.
Singurul personaj marfa din film..este masina Inspectorului Gadget...care la un moment dat ii spune stapanului sau : "Nu ma face sa-l fac pe De la Hoya cu tine ! "

Sper ca stie toata lumea cine este De La Hoya !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

from the dusk till down

Mesajde Aliosha » Vin Mai 24, 2002 10:07 pm

ha ha nu stiu la ce sectiune sa il bag asa ca l-am pus la tocanitza.
Cred ca Tarantino era drogat rau cand a scris scenariu. Dialogurile sunt misto, faze dragute dar chiar asa dupa un jaf de banca ... vampiri in mijlocul desertului... parca e prea de tot.
Aliosha

Don Juan de Marco

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 3:25 pm

il pun pe tyocanitza...doar de dragul lui Marlon Brando si pt. versiunea spaniola a melodiei lui Bryan Adams(aia...Have you Ever Really Loved a Woman)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 5:18 pm

Vorba Mirelei..daca nu era Marlon Brando...filmul trebuia pus la alea proaste !
...........

Dragi iubitori ai filmului..va anuntz ca astazi am vazut o comedie romantica..ce il are in rol principal pe celebrul actor ..Tunde Adebimpe . Mare actor ! De o naturaletze desavarsita !
Filmul s-a numit Jump Tomorrow...si este destul de dragutz. In film intalnim..nigerieni,sud americani ,un francez...si alte lucruri interesante..printre care si cascada Niagara !

Oricum....crez ca vom mai auzi de acest ilustru actor...Tunde Adebimpe.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 9:01 pm

Ce lum einculta pe forumul de cinema ! nu mi-a raspuns nimeni la mesajul de mai sus..cu Tunde Adebimpe ! :(

...........

Eu & Darky am urmarit in aceasta seara American Psycho...si nu prea ne-a placut..desi a fost un film super laudat !
Si desi...Dana pominise de el..in singurul post facut de ea pe cinema ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mai 26, 2002 10:56 pm

moshule...povesteste-ne si tu cine este Tunde Adebimpe,in ce filem jucat etc etc..pentru ca noi nu am auzit de el(eu una cel putin..)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 11:41 pm

Pai..Tunde Adebimpe este un actor nigerian..care a jucat intr-un singur film..cel pe care l-am vazut eu !
Este negru tuci..dar este foarte simpatic. Are asa o mutra de prostanac !
Cred ca o sa ajunga un mare actor..acest Tunde Adebimpe !
Oribilul Mosh
Junior Member

wtf

Mesajde Aliosha » Mie Mai 29, 2002 6:21 am

Cum este posibil ca Hudson Hawk sa aiba numai 5 /10 la imdb????
Aliosha

Mesajde Rolf » Mie Mai 29, 2002 11:18 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

Sper ca stie toata lumea cine este De La Hoya !

Cine e de la Hoya? :D
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 11:21 am

Oscar De La Hoya....este un mare pugilist mexican (daca nu ma insel) ..de categorie mijlocie.
Am vazut live pe HBO..un meci cu el. Meci de centura mondiala,pe care l-a pierdut in fatza porto ricanului Felix "Tito" Trinidad.
Dar de ce ma intrebi ? Nu ai Google la dispozitzie ????? :p

Asa....iar in filmul cu Inspectorul Gadget..era masina nervoasa pe Inspector..si asa i-a spus : "Nu ma face sa fac pe De la Hoya cu tine ! " . Auzi tu,bai Rolf....ce film ciudat !!! Sa zica asa ceva o masina ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Mai 29, 2002 11:25 am

De aia am si pus :D ca am google, da vroiam sa te aud vorbind despre de la Hoya... plus ca, desi boxu nu ma pasioneaza, de Oscar de la Hoya am auzit chiar si io...

Baaaa, pai filmu ala e sefeu ma! Daca vorbeste masina! Nu cred ca se poate!
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 11:30 am

Chiar daca ai auzit tu de De la Hoya....nu cred ca ai vazut meciul sau impotriva lui Felix Trinidad ! :D

Ba..masina nu numai ca vorbeste...dar are si ochi din care clipeste ! Nu e SF filmul...e produs de Disney pt. copii !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Mai 29, 2002 11:35 am

Sigur e sefeu frate! Masina cu ochi si vorbitoare se cheama sefeu!

N-am vazut meciu ca nu ma uit la box!
Rolf
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film