piskeshu scrie:da, draga, ala e raspunsu intelectual, exista in tara pizda ca a ta, cata frunza si iarba. sa te santajez ? doamne, amu incep sa te cred si proasta, nu numa nebuna. deja aberezi, nu de pizda duc io lipsa, bomboana roz ce esti.
ti-am ridicat mingea la fileu, sa vad daca esti si tu in stare sa cauti pe google.
NU esti, dupa cum se poate vedea foarte clar.
Faci o laba sterila in forumurile astea de mana a doua, repet a nu stiu cata oara.
Nici eu nu duc lipsa de snobi cretini ca tine, draga. ORICAND imi pot gasi unu cu fatza ca a ta ca sa ma futa.
In afara ca esti cu 10 ani mai tanar ca mine nu ai nici o calitate.
Nu esti genul meu de frumusete, nu te preocupa politica si rockul, deci n-avem ce discuta, esti manelist (asta e penibil de-a dreptul!), ai idei preconcepute - vezi tzopi si alte alea.
Acuma o sa-ti fac un istoric despre moda, poate intelegi si tu ceva din el.
Tu ai 28 de ani si nu ai prins moda anilor 80, chiar 90, cand lumea se imbraca foarte colorat, strident chiar.
ti-am dat si niste link-uri aicea, ca tu am inteles ca nu stii sa cauti pe google:
http://www.tripletsandus.com/80s/fashion.htm#Fashion
http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/19243.jpg
Faptul ca ma crezi tampita si toapa e treaba ta, eu la stilul de imbracaminte 80 n-o sa renunt ca imi spune mie un putoi ca tine cum sa ma-mbrac.
Moda a evoluat inspre cacat (parerea mea). Mi-ar fi usor si mie sa-mi iau o pereche de adidasi, niste blugi si un tricou pe care scrie niste idiotii, dar nu vreau.
Am personalitatea mea si asa o sa raman.
N-am auzit sa-ti placa nici de Titina care e de departe cea mai marfa din forumurile astea. De ce? Pentru ca e prea glamouroasa pentru tine. Tie-ti trebuie una constipata care sa se-mbrace in asa fel incat nimeni sa nu poata sa-i zica ei (SI implicit NICI TIE) da-te mai incolo. Nu suporti criticile, iar una care arata ciudat te-ar expune acestor critici.
Pe mine ma doare-n pula ce zice unu si altu despre cum ma-mbrac. Penibila sau nu, macar ca sunt altceva decat toti robotii imbracati in "jeans" care trec pe langa mine in fiecare zi.
De ce port colanti maro si nu negri? Pentru ca am picioarele prea subtiri (apropo, dungile de la bluza aia erau maro).
Dar ce rost are sa-ti fac tie teoriile astea cand acuma, sa presupunem teoretic ca s-ar pune problema unei relatii intre noi, tu n-ai ce sa-mi oferi:
mai destept nu esti
mai frumos nu esti
bani mai multi ca mine nu cred ca ai
esti doar simpatic, dar asta nu prea tine de cald si in plus esti cusurgiu si sacaitor. Intr-o relatie de-adevaratelea fazele astea pe care le faci pe net nu mi s-ar mai parea de loc simpatice.
Si-atuncea cu ce iesi tu in fatza? Cu nimic!
Ai hobbiuri intelectuale cu care nu defilezi pe forum? Ma ma lasi? Daca te-ar preocupa ceva cu adevarat in afara sa numeri pizdele care cad in cap dupa tine, n-ai putea sa te abtii si ai veni aicea cu propuneri de subiecte interesante. Da' cand colo, pula!
Daca ar fi existat pizda ca a mea cata frunza si cata iarba, nu te-ai mai fi pishat pe tine aicea dupa mine punandu-mi pile in locomotiva pentru ca-s un "user interesant".
Da stii ce nu-mi place mie? Cand omu se caca pe tot ce-a fost si nu mai vrea sa recunoasca nimic.