Ce-ai facut Kantemire?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 8:23 pm

piskeshu scrie:da, draga, ala e raspunsu intelectual, exista in tara pizda ca a ta, cata frunza si iarba. sa te santajez ? doamne, amu incep sa te cred si proasta, nu numa nebuna. deja aberezi, nu de pizda duc io lipsa, bomboana roz ce esti.

ti-am ridicat mingea la fileu, sa vad daca esti si tu in stare sa cauti pe google.

NU esti, dupa cum se poate vedea foarte clar.

Faci o laba sterila in forumurile astea de mana a doua, repet a nu stiu cata oara.

Nici eu nu duc lipsa de snobi cretini ca tine, draga. ORICAND imi pot gasi unu cu fatza ca a ta ca sa ma futa.

In afara ca esti cu 10 ani mai tanar ca mine nu ai nici o calitate.

Nu esti genul meu de frumusete, nu te preocupa politica si rockul, deci n-avem ce discuta, esti manelist (asta e penibil de-a dreptul!), ai idei preconcepute - vezi tzopi si alte alea.

Acuma o sa-ti fac un istoric despre moda, poate intelegi si tu ceva din el.

Tu ai 28 de ani si nu ai prins moda anilor 80, chiar 90, cand lumea se imbraca foarte colorat, strident chiar.

ti-am dat si niste link-uri aicea, ca tu am inteles ca nu stii sa cauti pe google:

http://www.tripletsandus.com/80s/fashion.htm#Fashion

http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/19243.jpg

Faptul ca ma crezi tampita si toapa e treaba ta, eu la stilul de imbracaminte 80 n-o sa renunt ca imi spune mie un putoi ca tine cum sa ma-mbrac.

Moda a evoluat inspre cacat (parerea mea). Mi-ar fi usor si mie sa-mi iau o pereche de adidasi, niste blugi si un tricou pe care scrie niste idiotii, dar nu vreau.

Am personalitatea mea si asa o sa raman.

N-am auzit sa-ti placa nici de Titina care e de departe cea mai marfa din forumurile astea. De ce? Pentru ca e prea glamouroasa pentru tine. Tie-ti trebuie una constipata care sa se-mbrace in asa fel incat nimeni sa nu poata sa-i zica ei (SI implicit NICI TIE) da-te mai incolo. Nu suporti criticile, iar una care arata ciudat te-ar expune acestor critici.

Pe mine ma doare-n pula ce zice unu si altu despre cum ma-mbrac. Penibila sau nu, macar ca sunt altceva decat toti robotii imbracati in "jeans" care trec pe langa mine in fiecare zi.

De ce port colanti maro si nu negri? Pentru ca am picioarele prea subtiri (apropo, dungile de la bluza aia erau maro).

Dar ce rost are sa-ti fac tie teoriile astea cand acuma, sa presupunem teoretic ca s-ar pune problema unei relatii intre noi, tu n-ai ce sa-mi oferi:

mai destept nu esti
mai frumos nu esti
bani mai multi ca mine nu cred ca ai
esti doar simpatic, dar asta nu prea tine de cald si in plus esti cusurgiu si sacaitor. Intr-o relatie de-adevaratelea fazele astea pe care le faci pe net nu mi s-ar mai parea de loc simpatice.

Si-atuncea cu ce iesi tu in fatza? Cu nimic!

Ai hobbiuri intelectuale cu care nu defilezi pe forum? Ma ma lasi? Daca te-ar preocupa ceva cu adevarat in afara sa numeri pizdele care cad in cap dupa tine, n-ai putea sa te abtii si ai veni aicea cu propuneri de subiecte interesante. Da' cand colo, pula!

Daca ar fi existat pizda ca a mea cata frunza si cata iarba, nu te-ai mai fi pishat pe tine aicea dupa mine punandu-mi pile in locomotiva pentru ca-s un "user interesant".

Da stii ce nu-mi place mie? Cand omu se caca pe tot ce-a fost si nu mai vrea sa recunoasca nimic.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 8:32 pm

kant emir scrie:(shapoi, la buale inchipuite merge, cel mai bine, leacuri inchipuite. or revelate de gugal)

vezi de ce e rau sa fii prost? mori cu zile.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 9:12 pm

in forumurile astea de mana a doua

daca despre mine iti permit sa sugerezi ce vrei tu (prostie, murit cu zile si ce te mai stimuleaza pe tine sa secretz), despre "forumurile astea" n-o sa iti mai indur sa spui ca is de mana a doua

eu stiu ca tu n-ai cum sa intelegi, si ca nu-ti sar in ochi decat caterincile pe care le pricepi si grosolaniile si sexul, dar imi permit sa cred cu toata taria ca, macar pe fanclubul asta (acuma muribund, dar a fost si tanar si vanos) s-au shimbat mai multe idei (de mii de ori mai multe!) decat a intalnit si inteles tot arborele tau genealogic, de la supa primordiala pana la tine (ca mai incolo nu cred sa mearga)

asa ca nu stai pe scaunul potrivit pentru a emite asemenea judecati de valoare

bun, acuma sa revenim la oile nuastre:
Acuma o sa-ti fac un istoric despre moda

gigi in piciuare

Penibila sau nu, macar ca sunt altceva

adolescenta rebela? nui intotdeauna asa mare sfaraiala sa fii altceva, pentru ca nui musai sa te si avantajeze

Cand omu se caca pe tot ce-a fost si nu mai vrea sa recunoasca nimic.

ceai mah? ti-a jurat iubire vesnica si acuma o pus ochii pe alta? o fugit in lume cu restu de la paine?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 9:24 pm

kant emir, nu te-ai plictisit sa tot iei apararea forumului astuia unde ti-ai gasit "familie"? pana la urma e doar un forum pe moarte si nu cineva care iti poate mari "familia" si nici nu-ti poate fi recunoscator pentru abnegatia cu care ii aperi "onoarea".

rona, te comporti ca si cineva care si-a sarit adolescenta si acum cauta sa si-o traiasca, nu ca ar fi ceva rau dar cred ca e obositor pentru tine si crede-ma, nu-l vrei pe pishky
Ayala

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 9:28 pm

sa-mi bag pula-n el de post ca am apasat pe ceva si am pierdut tot ce-am scris.

ziceam pe scurt ca un forum in engleza ar fi un lucru bun, nu e snobism nu e nimic, dar tu te opui cu inversunare ca un catar provincial.

ziceam ca merlucius si locomotiva sunt cu mult mai slabe si ca d-aia am ramas aici, pentru ca forumul nu e chiar asa de rau, dar nici nu se ridica la inaltimea altora.

De ex asta mi se pare mai bun,

http://www.roportal.ro/discutii/index.php

dar lumea nu si-o ia la pula toata ziua si asta ma plistiseste. poti sa te iei si la pula si sa fii si constructiv, si cu dorinta de cultura si toate alea. ele NU se exclud.

Gigi esti tu.

Da, adolescenta rebela, asa vrea muschiu meu.

Nu cred ca daca m-as imbraca "ca pentru varsta mea" m-ar avantaja mai bine.

Ma imbrac si asa cand am meetinguri pe la servici iar cand ies de-acolo se iau de mine numai ghertani bortosi, cheliosi si cu mertan care-mi pupa mana. Nu, merci frumos.

NU ma caracterizeaza. Doar vezi cine sunt eu, dupa stilul cum scriu aicea. Formalitatile sociale nu-si au NICI un rost, IMO.

Da, m-a jignit. Putea sa o faca doar o data, dar a insistat la infinit cu haina aia roz. Prima data nu m-am suparat, dar daca o tine tot asa, imi bag pula-n ea de smecherie si zic si io ce gandesc despre el, nu e corect?

O relatie trainica se construieste numai pe baza de adevar, nu? :)

Macar ca m-a facut bomboana roz, nici nu i-am multumit pentru asta. Mi-a placut.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 9:30 pm

Ayala scrie:crede-ma, nu-l vrei pe pishky

hopa, pishky mai are o admiratoare. o sa ejaculeze pe tastatura.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 9:37 pm

kant emir, nu te-ai plictisit sa tot iei apararea forumului astuia

nu
numi face o placere deosebita, dar nici sa ma intorc cu spatele nu pot
unde ti-ai gasit "familie"?
nu e de gasit familie, ci e ca am intalnit oameni intersanti, evoluati, starlucitori

chiar daca n-am fost contemporan cu ei (cacu unii nam fost, ori am fost prea putin), m-am bucurat sa vad si altceva decat prostia cotidiana, de pe strazi si de la tv si de oriunde

nui vina mea ca n-ai purtut si tu sa intalnesti oameni care sa te bucure

pana la urma e doar un forum pe moarte

da, dar asta n-o sa-l faca nicodata un forum de mana a doua

dupa cum nici discutiile despre britni or dragostea din tei n-or sa-l faca un forum de plozi fara minte

ziceam pe scurt ca un forum in engleza ar fi un lucru bun,

si? n-ai gasit pe nicaieri? sau te-am impiedicat eu in vreun fel sa te afirmi? deschide tread in engleza, hodorogeste cat poftesti, asteapta raspunsuri
ce vrei tu, numa sa nu iesi de pe caterinci

d-aia am ramas aici, pentru ca forumul nu e chiar asa de rau, dar nici nu se ridica la inaltimea altora.

si cine te tine? de ce nu te duci acolo unde inaltimea e mai motivanta?

sa nu ma intelegi gresit: nu tin sa pleci, dar nici sa stai pe aici; dar daca stai, nu te mai arunca in aprecieri nejustificate

observi ca nu team frecat la cap prea tare cu regulamentul, da? deci nu tin mortis sa demonstrez nimic, numai nu te intrece
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 9:43 pm

sefu, tu crezi ca asa o sa fie mereu aicea? rona vine, ii canta ode lu pishky si sta pana la 3 noaptea de vorba cu sefu?

de saptamana viitoare ma duc la servici, tata!

cat despre threadul in engleza, am inteles ca nu imi va raspunde nimeni aici in limba asta.

si da, se uita. eu am fost in italia si am uitat mult in 3 luni fara net acolo.

stau aici pentru ca sunt un om serios si un taur caruia nu ii place sa se mute dintr-un forum in altul si pentru ca pot sa mi-o iau la pula cu voi. discutii libere, imi plac astea, nu canoane cu reguli si tot felul de idiotii ca in locomotiva sau ca in forumul pe care l-am afisat mai sus, unde lumea parca si-a facut injectii cu diazepam ca sa nu se-njure unii pe altii.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 9:44 pm

problema lui pijke e ca nu stie ce are si te vad asa mai fragila, cred ca ti-ai dat seama ca nu poti avea pretentii sa te respecte, el n-o respecta decat pe shaki, nu stiu de ce
Ayala

Mesajde the_scavenger » Mie Apr 02, 2008 9:45 pm

jl_rona scrie:dar lumea nu si-o ia la pula toata ziua si asta ma plistiseste. poti sa te iei si la pula si sa fii si constructiv, si cu dorinta de cultura si toate alea. ele NU se exclud.

Nu s-or exclude, dar nici nu le vezi mergand mana in mana - dovada ca nu te satisface vreun forum dintr-ala, ci doar asta unde se pot deversa multe, fara vreo jena.

Unde plm e dorinta de cultura in ce s-a scris zilele astea? Ce rahat din astea a fost constructiv? Suntem niste refulati, maniaci si cu fixuri, d-asta coloram ifose "intelijente" cu scarnavii de la gura cortului.

Nu-i nici o chestie deosebita ca poti se borasti cele mai execrabile potriviri de vulgaritati. E doar interzisul lasat pe dinafara, cat sa-l dam de la unu la altul: o posta de neconventionalisme stridente!

E drept, ce scriai in "anii fara ani" era si fain. Dar sa nu ne luam sub scutul dezvoltarilor filosofice, al inovatiilor sociale si ale ascunsurilor culturale, ca toti suntem, scriind la katerinci, tot o apa si-un pamant, pierduti prin pizdatzatzapulacur si replici-n oglinda.

In rest: de acord cu kantemir, s-au scris si lucruri bune. De acord si cu ayala, forumu e pe moarte si unii joaca tontoriu pe starvu-i.
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 9:50 pm

de saptamana viitoare ma duc la servici, tata!

mah, tu nu intelegi un lucru sinplu: mie mersul fanclubului nu-mi aduce apsolut nica; ori postezi tu, ori ba, tot atata mii, ca asta nu inseamna reinvierea forumului - e mort, si mort ramane, garantat; tu si cu mine si cu pijke si, accidental, ceilaltzi, nu facem decat o bascaliutza oarecare, nu discutam nimic, nu impartasim nimic

cat despre threadul in engleza, am inteles ca nu imi va raspunde nimeni aici in limba asta.

aia ie, o patzit si aiala, si inca mai rau decat atata; da o supravietzuit, asa ca nici tu nu risti nica
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 9:52 pm

da io ce-am patit?
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 9:54 pm

intrebarea treadului nui ceai patzit tu, ci cea-am facut io

tu tzai facut rost de niste antipatii care puteau fi evitate

si care sau pastrat si sau invejnicit
kant emir

Mesajde ella87 » Mie Apr 02, 2008 9:55 pm

Ai supravietzuit, n-auzi? Apropo, voi stiti ce inseamnaitalo disco dance?
ella87
Junior Member

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 9:57 pm

important e ca eu nu am antipatii fata de nimeni iar pt cei care isi pastreaza antipatiile pentru vejnicie nu pot sa am decat compasiune
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 10:02 pm

eu nu am antipatii fata de nimeni

ba ai

ori nu vorbim noi aceeasi limba: ai tu deschidere sa comunici amical, ca si cu un posibil prieten, cu anume persuane pe care le stim noi? sau mai ie fro scama care sa te tzina
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 10:10 pm

eu nu-s omul care sa traga de ceilalti, in cazul in care comunicarea nu e fireasca, sincera si placuta, nu insist, nu e genul meu. nu sunt o persoana care sa aiba probleme de comunicare, dar nici nu-mi doresc prieteni si cu toate astea mi-am facut destui prieteni in ultimul timp, nu am ce sa-mi doresc mai mult in aceasta privinta

pe scurt, imi conserv energia
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 10:13 pm

eram cat pe ce sa inchei vorba si sa zic: bine mah, conservatzo!

da uite ca nu pot sa trec peste asta:
dar nici nu-mi doresc prieteni

esti sigura ca asta ai vrut sa zici? ori ai scapat o gafa de ecs primare?

chiar is curios
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 10:15 pm

da, am observat da lenea-i mare, am vrut sa spui ca nu-mi doresc mai multi decat am, sau, mai precis, nu-mi doream mai multi decat aveam deja
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 10:17 pm

bine

atunci conservatzo
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 10:20 pm

Ayala scrie:problema lui pijke e ca nu stie ce are

?

-------------
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Mie Apr 02, 2008 10:23 pm

am zis destul, de acu il las pe pijke sa se descrie, ca un gentleman care este
Ayala

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 10:37 pm

Ayala scrie:problema lui pijke e ca nu stie ce are si te vad asa mai fragila, cred ca ti-ai dat seama ca nu poti avea pretentii sa te respecte, el n-o respecta decat pe shaki, nu stiu de ce

da, am mai fost acuzata de multe ori de "labilitate psihica". Nu apartin niciunei organizatii secrete, asa ca viata mea e o carte deschisa.

Daca toti ne-am da jos mastile si ne-am povesti viata, am avea multe de discutat.

Din punctul meu de vedere labili psihic sunt cei care simt nevoia sa se ascunda, sa isi ascunda trairile si sentimentele, eu nu am nimic de ascuns (sau mai nimic, ca sa fie intru totul corect).

Nu s-or exclude, dar nici nu le vezi mergand mana in mana - dovada ca nu te satisface vreun forum dintr-ala, ci doar asta unde se pot deversa multe, fara vreo jena.

Unde plm e dorinta de cultura in ce s-a scris zilele astea? Ce rahat din astea a fost constructiv? Suntem niste refulati, maniaci si cu fixuri, d-asta coloram ifose "intelijente" cu scarnavii de la gura cortului.

Nu-i nici o chestie deosebita ca poti se borasti cele mai execrabile potriviri de vulgaritati. E doar interzisul lasat pe dinafara, cat sa-l dam de la unu la altul: o posta de neconventionalisme stridente!

E drept, ce scriai in "anii fara ani" era si fain. Dar sa nu ne luam sub scutul dezvoltarilor filosofice, al inovatiilor sociale si ale ascunsurilor culturale, ca toti suntem, scriind la katerinci, tot o apa si-un pamant, pierduti prin pizdatzatzapulacur si replici-n oglinda.

In rest: de acord cu kantemir, s-au scris si lucruri bune. De acord si cu ayala, forumu e pe moarte si unii joaca tontoriu pe starvu-i.

Pai hai sa-ti explic eu scavy:

suntem niste refulati, da.

insa eu am fost singura care mi-am recunoscut frustrarile. restul se ascund in spatele faptului ca nu divulga nici o informatie despre ei, dar in acelasi timp nu au nici vlaga de a posta ceva interesant.

eu am incercat cu medicina, n-am mers, cu engleza, n-a mers, cu poezia, a mers prea putin, aproape deloc, cu politica, n-a mers, cu psihanaliza de balta pe care o mai stiu si eu, n-a mers.

A mers un pic doar cu rockul, asta-i tot.

Fata aia - Katika scria deosebit de bine, iar voi nu erati in stare decat sa o luati la misto, ce sa zic?

Pai tu ce crezi Kantemire ca mie-mi pasa de forumu asta? Eu postez aicea acuma pentru ca ma trage ata, cand nu m-o mai trage n-o sa mai postez, dar dincolo de asta, imi place cum facem noi un concurs: care ingroapa mai repede forumul, de parca ar fi o rusine sa mai postezi in el.

Pentru dumnezeu, e doar un spatiu de memorie de pe net! Nu e nici un starv, nici o mortaciune, nici o cauza pierduta, nici o cauza castigata, nici o speranta, nici o deziluzie. Nu e nimic decat un loc unde unii pot (DPDV TEHNIC EL MERGE INCA), sa scrie cate ceva.

Am observat ca orice intentie de a posta aici e descurajata. Va iese ceva la treaba asta? Acu fara misto. Sunt si eu curioasa.

O sa va deschid thread cu politica in engleza. Posteaza cineva sau iar cad de papagal aiurea?

merci pentru anii fara ani. poezii mai bune si mai proaste si foarte proaste, dar cred ca am mai progresat un pic de la deschiderea jurnalului si pana acum. e o chestie de obisnuinta, de rodaj, ca in orice domeniu.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 10:53 pm

Ayala scrie:am zis destul, de acu il las pe pijke sa se descrie, ca un gentleman care este

voi 2 aveti vreo problema mai aparte unu cu altu? ca am vazut ceva pe locomotiva.
jl_rona
Junior Member

Mesajde the_scavenger » Mie Apr 02, 2008 10:59 pm

jl_rona scrie:eu am incercat cu medicina, n-am mers, cu engleza, n-a mers, cu poezia, a mers prea putin, aproape deloc, cu politica, n-a mers, cu psihanaliza de balta pe care o mai stiu si eu, n-a mers.

Fata aia - Katika scria deosebit de bine, iar voi nu erati in stare decat sa o luati la misto, ce sa zic?

Bine, ai incercat cu toate astea, dar ai ajuns sa dezvolti numai pe caterinca. Sa faci ceva trebuie si sa-ti placa, nu-mi spune ca e doar ultima solutie pentru a renaste forumul si faci un compromis.. Nu poti sadii dorinta de a discuta despre multe cele, dintr-o data, intr-un loc ca ista dat uitarii.

Katika n-avea nevoie de comentariile noastre. Se descurca bine, stia asta. A ramas ceva din vizitele ei pe forum, ceva ce poate fi apreciat, chiar in tacere.
Ea s-a intiparit prin imagini, nu prin informatii exhibitioniste despre viata ei.

jl_rona scrie:O sa va deschid thread cu politica in engleza. Posteaza cineva sau iar cad de papagal aiurea?

Eu sper sa citesc. Daca o sa inteleg si cred ca am ceva de spus, poate oi spune. Timpul o sa-ti aduca mai multe raspunsuri, nu numai subiectul-soc.

jl_rona scrie:poezii mai bune si mai proaste si foarte proaste, dar cred ca am mai progresat un pic de la deschiderea jurnalului si pana acum. e o chestie de obisnuinta, de rodaj, ca in orice domeniu.

Antrenamentul se pierde cu inactivitatea: scrie, o sa se citeasca (poate si comenta).
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 10:59 pm

Am observat ca orice intentie de a posta aici e descurajata.

nu, nici vorba

noi, userii, suntem descurajati
eu am incercat cu medicina, n-am mers, cu engleza, n-a mers, cu poezia, a mers prea putin, aproape deloc, cu politica, n-a mers, cu psihanaliza de balta pe care o mai stiu si eu, n-a mers.

mah, nu vreau satz stric inima, da nui asa; ia in calcul ca s-au discutat (nu doar aici, ci de catre noi) atatea teme, si in atatea feluri, ca nu le-a mai incaput k&a pe toate, asa ca e cam greu sa ne (noua, celorcare mai intram p'aci) ridici interesul

ai zis o vorba de duh, scavangere:
A ramas ceva din vizitele ei pe forum, ceva ce poate fi apreciat, chiar in tacere.

si o sa extindem aceasta apreciere asupra activitatii tuturor (marog, fiecare cu ce-l duare, cu ce gusta, cu ce pricepe), nu doar a katikai
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 11:10 pm

the_scavenger scrie:Bine, ai incercat cu toate astea, dar ai ajuns sa dezvolti numai pe caterinca.

Pai am dezvoltat unde-a mers.

Sa faci ceva trebuie si sa-ti placa,

Asa e. Deocamdata sunt intr-o deriva sentimentala si n-am chef de nimic.
Singurul catalizator care ma poate face sa am chef de ceva e o imagine de mascul pe care sa il doresc.

nu-mi spune ca e doar ultima solutie pentru a renaste forumul si faci un compromis.. Nu poti sadii dorinta de a discuta despre multe cele, dintr-o data, intr-un loc ca ista dat uitarii.

n-a zis nimeni asta, dar nici negativismul asta al vostru cum ca e un starv si alte alea nu e numai neconstructiv, nu e nici logic.

Katika n-avea nevoie de comentariile noastre. Se descurca bine, stia asta. A ramas ceva din vizitele ei pe forum, ceva ce poate fi apreciat, chiar in tacere.
Ea s-a intiparit prin imagini, nu prin informatii exhibitioniste despre viata ei.

Auzi, daca n-ar fi prietena mea as lua-o si pe ea la pula acuma, da' ea n-are nici o vina ca niste tampiti ma jignesc aicea.

Eu sper sa citesc. Daca o sa inteleg si cred ca am ceva de spus, poate oi spune. Timpul o sa-ti aduca mai multe raspunsuri, nu numai subiectul-soc.

sper sa ma adun din WC-ul asta sentimental in care ma aflu si sa fiu in stare sa postez ceva candva.

Antrenamentul se pierde cu inactivitatea: scrie, o sa se citeasca (poate si comenta).

pai asta ii ziceam io lu sefu de engleza.

nu pot sa scriu decat cand am muza. asta e.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 11:15 pm

kant emir scrie:
A ramas ceva din vizitele ei pe forum, ceva ce poate fi apreciat, chiar in tacere.

pai taci in pula mea, daca asa zici ca-ti place, nu? jesus christ! hai ca ma duc sa mananc. pa.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 11:15 pm

nu pot sa scriu decat cand am muza. asta e.

pe mine sa nu te bazezi, ca nusdau poza

ca ma tem ca vaduvejt bucurejtu de nepretzuita prezentza da, si vii sa te mutz la mine cu tot cu firoscosu de tacto

si te lasi si de forumit, ceea ce ar fi o a doa ireparabila perdere, daca nu chear prima

asa ca insista pe pijke (renunta si tu la gunoiu ala roz si puate senbuneaza)

pai taci

ariu tochin tu mi?

poi tumi ceri chear nemurirea mea

si tacutu cela nu prea tzi se aplica, cacand scriai numa pe jurnal, nici sa tac despre tine numi aminteam
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 11:33 pm

kant emir scrie:pe mine sa nu te bazezi, ca nusdau poza

ca ma tem ca vaduvejt bucurejtu de nepretzuita prezentza da, si vii sa te mutz la mine cu tot cu firoscosu de tacto

si te lasi si de forumit, ceea ce ar fi o a doa ireparabila perdere, daca nu chear prima

asa ca insista pe pijke (renunta si tu la gunoiu ala roz si puate senbuneaza)

ariu tochin tu mi?

poi tumi ceri chear nemurirea mea

si tacutu cela nu prea tzi se aplica, cacand scriai numa pe jurnal, nici sa tac despre tine numi aminteam

bai Kantemire, ai scos cea mai mare perla din viata ta. Jurnalul e o chestie cel putin decenta, daca nu chiar ok pe ici pe colo.

Ai inceput sa vb cu mine si sa-ti placa doar cand am inceput io sa ma iau la pula cu voi p-aicea.

Asta chiar voiam sa zic: ca ce scria Katika acolo era cu totul supranatural pentru majoritatea (inclusiv pentru mine, tre sa recunosc, cu toate ca io i-am luat toate poeziile la servici si le-am citit in pauza de masa, chestie pe care n-am mai facut-o decat cu jurnalul lu pishky ca mi se pusese hormonu pe el, nu ca era el mare scula, deci vreau sa zic ca pe mine, UNLIKE pe altii, Katika m-a interesat.

Ca sa reinvii un forum nu-ti trebuie filozofii si elucubratii pe care lumea sa nu le-nteleaga. Cu cat un material e mai bun si cere mai mult efort intelectual ca sa fie citit, cu atata o sa fie citit de mai putina lume, asta se stie demult.

Eu eram in forumul lu Putin si erau o gramada care postau p-acolo, pana cand omu m-a excitat asa de rau ca m-am apucat serios sa vad ce draq vrea asta si cand am ajuns la un nivel, tot postand acolo, toata lumea s-a dus in pizda masii iar eu am ramas singura facand filozofia chibritului. Eu nu am stofa de animatoare.

M-ati gasit voi ca va-njur p-aicea si vi s-a parut interesant, da o sa va plictisiti, iar eu de comert cu care sa invii forumu nu sunt capabila.

Pe unde am fost n-am raliat in jurul meu adepti, ci mai degraba latram ca lupul la luna de una singura. Asta nu ca ma dau mare (ca asa o s-o interpreteze manelistu), ci pentru simplu fapt ca am avut (cel putin pana acu) dorinta ca ceea ce fac sa fac bine si m-am bagat prea in strafunduri cu toate.

Nu vezi ca si cu pishky am inceput s-o iau razna si sa-l caut pe google si astea? Io asa sunt.
jl_rona
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma