Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde jl_rona » Vin Apr 11, 2008 8:43 pm

cr3tz scrie:iar eu te-am invitat sa iesi ziua si nu ai vrut. :P

asa e cretule. las ca ne-om potrivi-o noi vreodata.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Vin Apr 11, 2008 9:27 pm

the_scavenger scrie:Realitatea ti-o faci tu in capshor, oricat ai labagii-o cu "date concrete, analize etc".

Iar de zici:

atunci lucrurile pot fi foarte, foarte obtuze. Si chiar ne-reale! :)

Vaz ca la tine, oricat de grosolan de adevarate is reactiile, totu-i fantezie.

'poi nu, din moment ce te justifici cu vise, pareri de autodidact si amintiri frustrante ?

Auzi, hai sa nu intram in paranormal ieftin, da?

Si tu te ascunzi aci si-ti cauti un scop, iti plangi de mila

asta cu plansul de mila e partial adevarat. imi place sa vorbesc mult despre mine, asta nu inseamna neaparat ca-mi plang de mila, ba din contra.

- iar caterinca ceea e cel mai usor mod de a devia.

pai caterinca se face cand nu se poate face altceva.
posturile serioase si elaborate nu vor avea niciodata audienta mare.

[quote](Linku era catre jurnalu lu zorox, care scria destul de "veridic", cam ca tine]

asa e. am observat dupa ce-am scris postu, da n-am mai modificat.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde Max Him » Sâm Apr 12, 2008 8:45 pm

jl_rona scrie:am uitat ce-ai zis si cand ai zis, fara misto. :n:

Pai, nu era mare lucru ci doar o afirmatie, la un moment dat, in topicul "Ce ai facut Kant-emire?" ... ma bagam si eu in seama ;w
Max Him
Junior Member

Mesajde piskeshu » Sâm Apr 12, 2008 11:38 pm

max him, tu in afara de cacatu ala cu muzica disco plm n-ai mai citit nica pe forum? nu stii ca n-ai voie sa scrii pe jurnalele oamenilor? de maine ai ban 1 an!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Dum Apr 13, 2008 5:04 am

piskeshu scrie:max him, tu in afara de cacatu ala cu muzica disco plm n-ai mai citit nica pe forum? nu stii ca n-ai voie sa scrii pe jurnalele oamenilor? de maine ai ban 1 an!

bai nu bana oamenii ca te bat. tu nu stii sa-i informezi civilizat? ce intelectual esti tu? de cacat?

pe ce jurnal a scris?
jl_rona
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Apr 13, 2008 6:44 am

pe al tau - am mutat eu :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde jl_rona » Dum Apr 13, 2008 10:56 am

Shaki scrie:pe al tau - am mutat eu :)

hahah. merci. lasa-l ma sa scrie, dar totusi, jurnalul e jurnal, e cam mult sa permit si asta, ca p-orma nu se mai intelege nimic din el.

cu toate ca eu am avut un jurnal interactiv pe un alt forum, in jurul caruia reusisem sa adun o gramada de curiosi, dar m-am plictisit la un moment dat sa fiu tinta tuturor atacurilor, asa ca am venit aici.
jl_rona
Junior Member

Mesajde nbm » Mar Apr 15, 2008 11:14 am

bai inteleg ca va spurcati pe 15-20 de subiecte, dar asta era un forum serios pana de curand
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde jl_rona » Mar Apr 15, 2008 10:52 pm

pai inca mai este foarte serios. am fost in locomania si e trist de tot. nu merge.
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Mai 05, 2008 11:49 am

la inceput am ras, apoi am plans ma rona.
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Lun Mai 05, 2008 10:56 pm

piskeshu scrie:la inceput am ras, apoi am plans ma rona.

de ce draga, ai inceput sa ma iubesti?
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mai 15, 2008 11:50 pm

De flori de lac te vezi tras in adancuri
Crescute-n rasuflari de vrejuri care simt

care este, breh

bucurejteanco
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde piskeshu » Mar Mai 20, 2008 10:43 am

gabitzule, ai fost cumva recent la o emisiune?
piskeshu
banned

Mesajde piskeshu » Sâm Mai 24, 2008 12:26 pm

frumos gabuba
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Sâm Mai 24, 2008 10:52 pm

ce e frumos ma? maxima asta care suna ca o laba trista? "ceva ce vrei sa ai si n-ai. retine rationamentul asta fundamental al durerii."

o laba-n stilul tau.

cand n-ai ce vrei sa ai, creezi ceva si o sa ai, iar peste un timp iti dai seama ca iti doreai fie o inutilitate, fie o nulitate.

numai daca e vorba de sanatate merge maxima aia.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Mai 24, 2008 11:09 pm

cam statuta, este?
kant emir

Mesajde jl_rona » Sâm Mai 24, 2008 11:12 pm

nu, obosita doar. am cusut toata seara pantaloni pe care i-am cumparat din piata si i-am imbunatatit cu niste nasturi metalici in parti, i-am scurtat, le-am mai pus o gaica, le-am recusut fermoarul si le-am scurtat buzunarele, ce mai, i-am facut de la inceput. plus ca am vrut sa ma mai iau de piskeshu un pic. statut esti tu, sau cel putin asa suni.

de fapt forumu asta e statut. asta si din cauza ta, care n-ai imaginatie sa postezi asa cum fac eu. io un singur om, nu pot sa tin un forum. asta-i monolog, d-aia cica sun eu statut.

da nici cu loco nu mi-e rusine. de cand m-au dat afara si pe mine si pe gigi, iara se joaca loto prono sport acolo. astia se sinucid singuri, sa dea dreaq.

cretu se trage de putza cu moshu, thyl ii da la gioale lu cret, useru picteaza in transa-i idealista cate un tablou pe zi, iar fetele ciripesc ca pasarelele, pe limba lor.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mai 25, 2008 12:02 am

statut esti tu

asa imi zice si pijke

vezi, de aia il iubejtu atata

si creca tot de aia nu te iubejte iel pe tine

si nici revenegutzu cela
kant emir

Mesajde jl_rona » Dum Mai 25, 2008 12:09 am

astia nu ma iubesc pentru ca io am testosteron cat si pentru ei. d-aia lesin io si vad stele verzi, ca ma misc cat amandoi la un loc. daca ar fi sa ma futa unu-n pizda si unu-n cur, tot io ar trebui sa fiu aia care face du-te-vino.

vezi ca am dat edit la postul de mai sus. nu stiu daca esti statut, dar esti extrem de clasic pentru gustul meu. io creca tu futi numai in pizda, asa-i?

hai ca ma duc sa ma culc. pa sefu.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mai 25, 2008 9:49 am

si din cauza ta, care n-ai imaginatie sa postezi asa cum fac eu. io un singur om, nu pot sa tin un forum

ma lasi? ce-ai vrea, satz fac conversatie despre necazurile tale de pe loco, necazurile tale cu reveneagu (carele nu te vrea), necazurile tale cu pijke (carele nu te vrea), necazurila tela cu tuata lumea si cu putin si cu restu?

shanume de ce crezi tu ca ar trebui sa tzii tu (sau io, sau tu si io) forumu asta? un forum nu se face cu doi sau trei sau 5 useri, trebe mai multz

iar astuia i-a apus steaua, gata, neam lamurit

io creca tu futi numai in pizda, asa-i?

presupun ca ai gandit asa:
io creca macar tu futi, fie si numai in pizda, asa-i?
kant emir

Mesajde jl_rona » Dum Mai 25, 2008 5:26 pm

ii amesteci p-astia 2 aiurea. reveneagu nu ma vrea pentru ca e speriat de bombe si poate chair nu ma place de nici o culoare, iar piskeshu nu e ca nu ma vrea, ci e un labagiu notoriu.

din punctul meu de vedere nu a apus si nu a rasarit nimic. eu am venit aici cand mai erau 2-3 oameni si vad ca se poate discuta, in tot cazul mult mai bine decat pe loco, care, repet, e o hazna cu femei jegoase si useri prafuiti. mie asa imi pare, cel putin. cand il deschid parca simt mirosul ala de pishat din trenuri. Nu exagerez. Asta simt, asta spun.

nu ca m-a banat piskeshu ma vait io acuma de loco. asta a fost parerea mea despre hazanaua aia de la bun inceput.

mie nu-mi trebuie useri multi, ci useri de calitate. aici, fata de loco, calitatea e sa zic 7-8 pe o scara de 1 la 10, fatza de 3-4 acolo, 3-4 care o da numai thyl si cu useru, ca altfel ar fi 1-2.

fac tot felul de panouri, de concursuri de parca ar fi soimii patriei, concursuri din care bineinteles ca nu iese nimic. fac intalniri forumiste, se intalnesc la bere, pai asta pot sa o fac si in viata reala, frate, nu tre sa bat toba despre asta 1000 de ani pe un forum. dar, in esenta, NU se discuta nimic. Sa vad si eu o dezbatere pe marginea unui subiect, sa vad cum iau oamenii linkurile in mana si se ambitioneaza care mai de care sa dea un raspuns mai bun. De unde? Pula!

Tot de ce sunt ei in stare e sa se ia unu de altu, sa dea la gioale si sa joace loto prono sport.

Mie nu-mi trebuie prietenii pe net, mie-mi trebuie creierele plutitoare pe care nu le poti avea in discutiile fatza in fatza.

In forumu asta de bine de rau nu pot sa te fut io cum vreau nici pe tine, nici pe shaki, nici pe scavy chiar, nici pe piskeshu (care la capitolul umor imi e superior) etc. aici s-a discutat si destul de ok, as zice.

era un singur motiv pentru care postam eu in loco, de fapt. si ala NU era piskeshu.

daca cretinul m-a banat, atuncea sa stea cu fofoloancele lui de provincie. eu acolo NU ma mai intorc si nici cu el nu mai am nici o chemare sa ma intalnesc in Buc. (io il anunt de pe-acum, asta ca sa nu aiba vreo deziluzie mai tarziu).

Nu a ajuns el sa ma frece cum vrea. Poa sa ma baneze si de-aicea. Faca ce-o vrea. I-am demonstrat cu varf si indesat ca sunt mult deasupra lui. Pentru egoul meu e ultra suficient.

Pentru mine pijke, dintr-un potential iubit, a ramas doar un papagal slab caruia pot sa ii demonstrez cu usurinta ce creier bun am. atat. Mi-a placut de el, iar el a recurs la banare, chestie care stie ca ma deranjeaza cel mai tare si asta nu pot sa o uit, nici sa o iert, nici sa o inteleg. Cei care baneaza oameni sunt cretini. Deci si el e un cretin.

Sper sa vina cat mai curand si ziua cand o sa depasesc faza asta "emo" si cand nu m-o mai interesa de el deloc.

Cat despre demonstratii, mie imi place sa demonstrez. ca e pijke, ca esti tu sau altul, nu conteaza. Eu demonstrez ca sa ma dau mare si-mi place mult. Incercand sa demonstrez imi vin noi idei de a citi altceva si altceva si a ma face si mai si decat sunt, ca niciodata nimeni nu a ajuns la perfectiune, insa spre asta ar trebui sa tindem cu totii.

Ei imi dau teme, eu le rezolv si imi imbogatesc mintea. INTERACTIVITATE. Asta e cu netul; am mai spus-o si de-asta bantui eu prin forumuri. Rezolv 2 lucruri: imi satisfac si egoul facandu-i pe altii papagali si imi cultiv si mintea, citind ca sa pot sa-i fac papagali.

De forumul asta mi se rupe. Insa eu cand sunt prin vreun forum, oricare ar fi ala, postez argumentat, nu frec menta. Sunt foarte rea cu mine si implicit si cu cei din jurul meu pe care-i vad cum dorm de-a-n-picioarelea.

Ar trebui sa ma mai calmez un pic, macar 3 luni, sa vad daca imi revin cu sanatatea, pentru ca e infiorator sa ai creer dar sa nu ti-l sustina organismul cu energie ca sa mearga la ce capacitate ar putea el sa mearga.

Insa statul degeaba ma innebuneste efectiv.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Dum Mai 25, 2008 9:46 pm

adica japita asta ordinara, dupa ce ma sufla din mana ta: credeam ca vrei s-o futi pe poiata", "credeam ca vrei s-o futi pe poiata", ii dedica o manea lu iubita lui vera jeleu, dupa care nu e in stare o singura data sa apese si el pe butonul ala de la messenger ca sa imi zica un buna ziua sau un futu-te-n cur. nici macar de ziua mea un la multi ani, ca nu-i cadeau plombele. Exact ca reveneagu.

Imi zice p-orma ca daca, ca parca, ca el are alte scheme, ca el are servici in cluj, ca el are alte femei, ca el fute alte femei, ca acu se duce sa futa, de parca cauta sa ma umileasca in continuu, ca io arat ca dracu, ca sunt imbracata ca o toapa, ca nu-i place parul meu, ca hau ca mau, ca el vrea o amica pa net, nu o femeie cu pizda, ca el fute in alta parte si ca io sunt doar un user cu care o freaca p-aici pa forum, asa ca sa mai invete si el una-alta, sa se mai distreze si el. Pai, pula mea, tu crezi ca te distrezi pa seama mea, ma papagalule?

adevarul e ca ii e frica si de o femeie ca mine care il mitraliaza in tir incrucisat si mai ales de faptul ca o sa-l manance ursul pe-aici prin bucuresti.

aicea toti taranii isi gasesc de lucru mult mai usor decat la ei acolo, ca doar d-aia si vin aicea puhoi. dar daca lui ii e frica, io n-am ce sa fac. sa putrezeasca acolo la el.

si de frica ca mi s-a pus mie o mare pata pe el, mama ce dreaq de stalker a gasit el, agatatoare ca telegrafu de care nu mai scapa nici mort, catadicseste in final sa ma baneze, ca sa scape de mine.

a scapat. si-a taiat coaiele singur.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mai 25, 2008 10:09 pm

ca e pijke, ca esti tu sau altul

aham, chip de lut: cetz pasa tzie?
imi satisfac si egoul facandu-i pe altii papagali si imi cultiv si mintea, citind ca sa pot sa-i fac papagali.

alta grija nu mai ai decat sai faci pe "altzii" papagali? nu posa cetejt de placerea si bucuria cetitului?

dupa ce ma sufla din mana ta:

a
o
le
o
o
o

cei cu mana mea si cu suflatu, teai bolunzit?
kant emir

Mesajde jl_rona » Dum Mai 25, 2008 10:30 pm

nu m-am bolanzit deloc. tu m-ai agatat si m-ai intrebat de sanatate, in timp ce el a venit ca un sarpe veninos, pronuntand cuvantul futere ca asa stia el ca se starnesc femeile toate , ca toate vor pula, pula multa.

ce crezi ca io nu am mai auzit de trucuri d-astea? da inca cad in ele, ca asa-s femeile, muste proaste adicte dupa pula si io nu fac nici o exceptie.

n-ai inteles-o p-aia cu grija si cu interactivitatea netului. o discutie cu papagali, care de fapt mai au si ei niste idei care nu-ti vin, dar pe care poti sa le dezvolti, da roade mult mai mari decat studiul individual care te adoarme, lipsindu-ti si motivatia si imaginatia si unde bati pasul pe loc uneori fara sa-ti dai seama. eu dupa niste discutii d-astea cu papagali, pe teme politice in general, ca ala e domeniul meu, am avut niste revelatii fantastice la care nu m-as fi gandit cu capul meu singur si care mi-au schimbat in bine toata analiza politica din unele dintre articolele mele.

io le zic papagali, dar ei in necunoasterea lor, tot le mai vine cate o idee care e bine de luat in seama.

cand faci o analiza nu esti pur si simplu capabil sa vezi toate unghiurile din care poate fi privita problema. Tu vezi unele, altii vad altele si in final tu poti intocmi o analiza buna cu ajutorul comentariilor care s-au postat pe forum. z

Ei nu pot, pentru ca nu sunt in stare sa sintetizeze si sa dea o forma cat de cat decenta articolului.

hai pa. un week placut va doresc.

good night. e tarziu ca dreaq.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mai 25, 2008 10:43 pm

tu m-ai agatat si m-ai intrebat de sanatate

ejnebuna

nu team aghetzat breh, numa team bagat oleaca in seama, ca prea scriai deampruasta poiezii năuce pentru revenagu si nimeni nuzdadea nicio atentie

ca pe forum, adica, intre useri, nu ca intre mascul si muere

optsedato si statuto, ca numa la secs visezi din tuate partile si te vezi asaltata de plutuane de faluşi pofticioşi dupa tine zăbăloşi
kant emir

Mesajde jl_rona » Lun Mai 26, 2008 9:20 pm

azi mi-au facut poze cel putin 3 insi pe strada. alergau disperati cu telefoanele mobile dupa mine. poti sa te uiti pe blog si tu si piskeshu sa va mai clatiti si voi ochii, ca prea-s urdurosi de pizdele provinciale imputite de pe loco. hai la multi ani!

mailul asta l-am primit azi, de la un englez care ma cunoaste de pe un alt forum: tipu tocmai a implinit 40 de ani, are niste picioare de invidiat, e suplu si e in Londra, asa ca mizeriile imputitilor de pe loco ma lasa cub de gheata pe mine. Ei nici nu au NOTIUNEA a ce inseamna metropola sau moda. NIMENI din vest nu m-a facut taran, in schimb se gasesc taranii din ardeal si de mai stiu eu unde, sa ma comenteze pe mine. Nici nu-si dau seama ce penibili sunt. Ca dovada, bucurestenii n-au avut comentarii negative, de fapt nu m-au comentat de loc, nici thyl, nici titina, nici cretz. Voi traiti in cercul vostru stramt, intr-o mahala care n-are nici o treaba cu nimic ceea ce inseamna civilizatie, arta sau globalizare.

Imi pare rau ca nu esti din Buc sefu, ca tu ai fost intotdeauna un domn decent si n-am ce sa zic in privinta ta. De fapt nici de tine loco nu s-a lipit. E evident asta.

Deci asta a scris tipu. Vreajeala ieftina, dar i-a placut, altfel nu mai scria nimic.

After looking at your latest photos (in great detail) I have to ask. How the hell do any of the men at your office manage to keep their minds in their work? I swear, I wouldn't be able to take my eyes off you, dressed like that. :))
Actually, you dress great on most days so I'd never get any work done!!!

Black and Pink...a perfect combination...and that split up the skirt.....jesus!!!! :P

Hope you slept well, dear. xxx

PS. Don't be such a stranger, ok?
jl_rona
Junior Member

Mesajde the_scavenger » Lun Mai 26, 2008 11:09 pm

esti meseriasha, jl_rona, brava! dar parca londra-i nitel mai departe decat clujul! :)

habar n-aveam ca tipele ne apreciaza (si) dupa picioare: io le am slabe, lungi, nodurose si paroase (stai sa vad daca gaasesc vreo poza p-aci..). dar deh, pentru provincie merg si astea! :D

(n-am somn, deci nu ma bagati in seama)
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mai 27, 2008 5:46 am

de pizdele provinciale imputite de pe loco

dau o bere daca te calmezi si nu te mai iei de oameni, mai ales de cei care nus de fatza

si daca nu mai amesteci forumurile

Imi pare rau ca nu esti din Buc sefu

mie numi pare rau

numi pare nici bine

mii (mi-e mie, abarnai tu cei aia) indiferent, nush daca ma crezi
kant emir

Mesajde piskeshu » Mar Mai 27, 2008 8:26 am

jeleu, vrei sa vezi ca pot sa-ti dau ban si aci? taci in plm, vezi-ti de viata ta de pe fanclub!
piskeshu
banned

Mesajde Ayala » Mar Mai 27, 2008 8:43 am

azi mi-au facut poze cel putin 3 insi pe strada. alergau disperati cu telefoanele mobile dupa mine. poti sa te uiti pe blog si tu si piskeshu sa va mai clatiti si voi ochii, ca prea-s urdurosi de pizdele provinciale imputite de pe loco.

esti ca matusa-mea care cand iese pe strada evident ca se uita lumea dupa ea, ca se vede in felul in care se imbraca si isi face parul ca nu e cu toate mintile acas. iti recomand un site politic unde scrie cum arata englezoaicele, italiencele, austriecele etc, o sa vezi si tu ca alea sunt ori mai imbracate ori mai grase, deci barbatii lor nu prea au ce alege, stiu romanca urata care si-a gasit austriac frumos. da tu n-ai sanse, ca macar aia era desteapta.

iti recomand sa iti urmezi instinctul ala care iti spune ca totusi, daca pizdele alea de pe loco au dreptate?
Ayala

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale