de onk » Dum Mai 26, 2002 6:21 pm
pai.. cum sa va zic... pe rand:
K-gula:
nu mai raspunde frate la provocari in acelasi stil, pen' cí£... stai satz spui: dak faci gloata cu.... (fara adjective) lumea din jur s-ar putea sa nu sesizeze diferenta... in alta ordine de idei, costas nu cre ca e atat de ..... (fara adjective) pe cat pare, mai degraba sufera de o maaaaaaaare nebagare de seama, e normal, in varful lumii unde se afla e cam pustiu, iata, se vede ca a cam inceput sa-si uite limba (romana), in concluzie, face ce face, produce lovele, tzushti la net, si in lipsa de altceva, se ia de toata lumea... desi ar putea sa comita posturi normale, da nu vrea el, uite asa, de ce sa nu vorbeasca toata lumea cu el...stii tu "mai bine sa te injure toti decat sa te ignore unul", si la urma urmelor, mai bine fruntash (sau singur, deci tot shef) in disidenta decat unul dintre cei multi (da' buni, mí£ria ta).
costasilviu:
mai fratie, pastreaza polemicile pentru threadul asta, te rog io frumos, uite ce e (si acu urmeaza retragerea strategica) treaba aia cu posturile am inceput-o uite asa, ca prea se speriau tzintele miscatoare si cum apareau asha si dispareau de pe forum, recunosc faptul ca te-am subapreciat, rezisti mult mai bine atacurilor, (bine, si pricepi mai greu... stii tu, cioran, nichita... da mai bine mai tarziu decat niciodata, cum zice francezu'), in concluzie, mi-era teama ca piere farmecul forumului... asa ca scuza-ma ca te-am bagat in seama cu posturile alea, promit ca nu mai fac...
in alta ordine de idei... acu era vorba si de un sentiment d'asta, mai natzionalist, dak te suparai pe noi, cautai un forum italienesc, si noi pierdeam o valoare, da castigau ei un ce care sa le spuna el cum e cu adevarata fatza a lu Eminescu, si a lu ceilalti, despre care ei probabel stiau ca sunt neshte valori si de fapt ele nu e...
bine.. acu trecem la treburi serioase: ce faci? ba zici ca pleci si ne lasi de o dam toti in lacrimi " a plecat costas si nu se mai intoarce... ;P " ba te intorci da numa asha, la deruta, sa ne faci pofta, bagi la greu fo 10 posturi, ne scuipi pe totzi in cap, da fugi repede-repede, de n-apucam si noi satz prezantam cum devine cazul cu actiunea si reactiunea la romani... hotaraste-te, ca ne ametzesti...
bine... cam asta ar fi domnule costas, te asteptam pe forumul de literatura sa .. vedem noi... da ...
PENTRU TOTZI:
MAI SUBTIRE CU INJURATURILE CA AR FI PACAT SA DISPARA FRUMUSETZE DE POSTURI....
k sa nu mai zic ca, in caz de BAN (si se simte unul in aer...) ce sa mai zic... doliu natzional....