memento mori (avertismente)

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde K-gula » Vin Mai 24, 2002 5:55 pm

Initial trimis de MiG29
Lool!AN2!!!O vechitura care insa e folosita de multe tarzi(si romania e aici:D),in special la lucrari agricole shi la aerocluburile civile pentru lansari de parasutisti....
K-Gula oricum beton comparatzia:D:D:D

daca am facut si eu putin armata la parasutisti mai stiu si eu cate ceva. am zburat si cu MI 8 si cu C130 Hercules. super marpha.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde costasilviu » Sâm Mai 25, 2002 5:54 pm

Initial trimis de K-gula

comparativ cu MIG29 tu bai costasilviule esti un AN2 :D:D:D

K-gula.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Io-te, inca unu' ce se crede personaj! Bai, logica colectiva, de unde tot veniti frate si va bagati in seama? Din doua, una: ori vrei sa te bagi in seama, ori vrei sa te bage Daniela. Conunque, replica ta pica ca trenu intr-un magazin de sticlarie... Sa-ti raspund, sa nu-ti raspund...? Fie, hai sa te fericesc:
"Cagula, cagula, taci manca-mi-ai ochii." ca intrasi ca tanga-n dosul doamnaei la ciclu si cu diaree.
Si inca ceva, parasutistule, este ca s-a deschis de "n" minus unu si de-acolo febra ce-ti framanta, sa zicem, cerebelul?
costasilviu

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 6:09 pm

Costa, costa, acid ca intotdeauna!
Bine-ai revenit!
Combate-ne, combate-ne nu ne lasa! Da' sa stii ca noi te iubim!

PS: Stiu ca sunt off-topic si ca am un post de idiot, da' ma distrez de minune!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde K-gula » Dum Mai 26, 2002 11:47 am

Initial trimis de costasilviu

Io-te, inca unu' ce se crede personaj! Bai, logica colectiva, de unde tot veniti frate si va bagati in seama? Din doua, una: ori vrei sa te bagi in seama, ori vrei sa te bage Daniela. Conunque, replica ta pica ca trenu intr-un magazin de sticlarie... Sa-ti raspund, sa nu-ti raspund...? Fie, hai sa te fericesc:
"Cagula, cagula, taci manca-mi-ai ochii." ca intrasi ca tanga-n dosul doamnaei la ciclu si cu diaree.
Si inca ceva, parasutistule, este ca s-a deschis de "n" minus unu si de-acolo febra ce-ti framanta, sa zicem, cerebelul?

off topic:

[...] am fost unul din multime, dar parte din putinii multumiti. sunt in acest fel pt. ca am facut cunostinta cu cunoasterea. suntem putini, dar reprezentam multimea. daca nu am strigat la cer, a fost fiindca ma oprea linistea, iar aceasta liniste venea din interior. de ce? fiindca eu sunt samanta Lui Dumnezeu! [...] K-gula.

tu bai costa... esti samanta p*** vrei sa ne batem in rime si care este mai destept si cei debiteaza mintea. vrei sa dovedesti ceva prin imbecilitatea de care dai dovada? ne-am data seama ce poama de lepra esti de la primul post postat. ;B

tine minte oagare:

PE NET TOPICA TA ESTE CEA MAI PROST POSTATA CHIAR SI FITU ITI ZICE LA PROSTATA, ESTI PROST TATA, IAR NEVASTATA E LUATA IN p*** DE TOTI. SOCOTI CA NE SACI FATA LA TOTI? NE FACI BUZE IN AUTOBUZE. FACI PARTE DINTRE CEI CE POARTA ACELE DE MUCHO BLUZE. ESTI LACHE,ITI SPUN EU. ATARNI CU LIMBA LA CURUL MEU. M-AS MAI LUA DE TINE INSA II LAS SI PE ALTII SA SE COMBINE, IN FINE, ESTI HARTIA CU CARE MA STERG LA DOS CAND IMI VINE, INFANTILULE.

K-gula. :) :D :lol: :A :A :A
K-gula

Mesajde onk » Dum Mai 26, 2002 6:21 pm

pai.. cum sa va zic... pe rand:

K-gula:

nu mai raspunde frate la provocari in acelasi stil, pen' cí£... stai satz spui: dak faci gloata cu.... (fara adjective) lumea din jur s-ar putea sa nu sesizeze diferenta... in alta ordine de idei, costas nu cre ca e atat de ..... (fara adjective) pe cat pare, mai degraba sufera de o maaaaaaaare nebagare de seama, e normal, in varful lumii unde se afla e cam pustiu, iata, se vede ca a cam inceput sa-si uite limba (romana), in concluzie, face ce face, produce lovele, tzushti la net, si in lipsa de altceva, se ia de toata lumea... desi ar putea sa comita posturi normale, da nu vrea el, uite asa, de ce sa nu vorbeasca toata lumea cu el...stii tu "mai bine sa te injure toti decat sa te ignore unul", si la urma urmelor, mai bine fruntash (sau singur, deci tot shef) in disidenta decat unul dintre cei multi (da' buni, mí£ria ta).

costasilviu:

mai fratie, pastreaza polemicile pentru threadul asta, te rog io frumos, uite ce e (si acu urmeaza retragerea strategica) treaba aia cu posturile am inceput-o uite asa, ca prea se speriau tzintele miscatoare si cum apareau asha si dispareau de pe forum, recunosc faptul ca te-am subapreciat, rezisti mult mai bine atacurilor, (bine, si pricepi mai greu... stii tu, cioran, nichita... da mai bine mai tarziu decat niciodata, cum zice francezu'), in concluzie, mi-era teama ca piere farmecul forumului... asa ca scuza-ma ca te-am bagat in seama cu posturile alea, promit ca nu mai fac...
in alta ordine de idei... acu era vorba si de un sentiment d'asta, mai natzionalist, dak te suparai pe noi, cautai un forum italienesc, si noi pierdeam o valoare, da castigau ei un ce care sa le spuna el cum e cu adevarata fatza a lu Eminescu, si a lu ceilalti, despre care ei probabel stiau ca sunt neshte valori si de fapt ele nu e...
bine.. acu trecem la treburi serioase: ce faci? ba zici ca pleci si ne lasi de o dam toti in lacrimi " a plecat costas si nu se mai intoarce... ;P " ba te intorci da numa asha, la deruta, sa ne faci pofta, bagi la greu fo 10 posturi, ne scuipi pe totzi in cap, da fugi repede-repede, de n-apucam si noi satz prezantam cum devine cazul cu actiunea si reactiunea la romani... hotaraste-te, ca ne ametzesti...
bine... cam asta ar fi domnule costas, te asteptam pe forumul de literatura sa .. vedem noi... da ...

PENTRU TOTZI:
MAI SUBTIRE CU INJURATURILE CA AR FI PACAT SA DISPARA FRUMUSETZE DE POSTURI....
k sa nu mai zic ca, in caz de BAN (si se simte unul in aer...) ce sa mai zic... doliu natzional....
onk

Mesajde gaga » Lun Mai 27, 2002 8:46 am

onka mama, iar apare subiect de scandal, deja-s o multzime aici, literatzii se abereaza, huh?

io zic asha: e pacat sa stergem minunatzie de galceava, nu vrei sa luam toate posturile costas vs. restu' lumii shi sa le bagam in subiectul consacrat? ca sa poa lumea sa injure-n linishte.

your turn
gaga

mii de scuze ONK

Mesajde K-gula » Lun Mai 27, 2002 11:15 am

din partea mea este totul inchieat. daca mai continua fara a fi banat, promit ca il iau la breb de-i sar fulgii. vezi si tu acuma, ia masuri.

K-gula.
K-gula

Mesajde onk » Lun Mai 27, 2002 5:01 pm

Dana, k, buna idee, numa sa nu dispara, intr-adevar, arata bine posturile astea in care costas se ia de fiecare in parte si si-o ia fratzeste de la toti, e bine sa le colectzionam intr-un singur thread, mie mi-e teama de limbajul direct care ar putea duce la disparitzia replicilor, si ma enerveaza provocarile GRATUITE...

K-gula, auzi ca ai voie sa tragi in cine vrai, numa o tzarshica rabdare sa se mute posturile, io numa moderam, in sensul ca la ce sa fiu nevoita sa sterg ceva in week-end, sa piarda ceilaltzi frumusetze de show...
onk

Mesajde K-gula » Mar Mai 28, 2002 11:24 am

Initial trimis de onk
Dana, k, buna idee, numa sa nu dispara, intr-adevar, arata bine posturile astea in care costas se ia de fiecare in parte si si-o ia fratzeste de la toti, e bine sa le colectzionam intr-un singur thread, mie mi-e teama de limbajul direct care ar putea duce la disparitzia replicilor, si ma enerveaza provocarile GRATUITE...

K-gula, auzi ca ai voie sa tragi in cine vrai, numa o tzarshica rabdare sa se mute posturile, io numa moderam, in sensul ca la ce sa fiu nevoita sa sterg ceva in week-end, sa piarda ceilaltzi frumusetze de show...

ce ma bucur :B mutumesc pt. acord ;) promit sa nu fiu prea dur.

K-gula.
K-gula

Mesajde costasilviu » Joi Mai 30, 2002 7:14 pm

Bai oameni buni, sunt fara cuvinte, sa mor io, uite, nu mai stiu: sa ma bucur ca ma baga madama in seama, sa ma inervez ca cagula ie capu la toate rautaciosii de p'acilea?(auzi bre, ce vria sa insemneze numele asta, ha? ca-mi aminteste de una ce o cheama Virginica si se prezinta Viky.). Promiti sa nu fi prea dur? Da' poti? Chiar crezi ca rimele celea insemneaza ceva? Buze cu autobuze, tata cu prostata ? Esti un fel de parazitii fara talent, insa cu trei coaie, mai multe adica, dara mult mai seci, pricepi?, adica le vanturi, da nu egzista samanta-n iele. Da ai tupeu si asta-mi place, pe bune (bine, in fine, imi amintesti de un pechinez jegos crescut la tara ce latra nervos la un dog german de vila plictisit si parfumat). OK, te-am remarcat, continuam cu invectivele sau ne batem pe idei (alea care-ti vin tie cand rezolvi integrame pa buda)! Hai sa-ti dau un subiect, pe bune: de ce crezi ca literatura e condusa de doua femei?
Onca, sa sti ca ieu nu-s prost, ca a aparut o ciclopedie in limba italieneasca (termen consacrat, ha?) cu, zicea ei acolo -toti poetii lumii-. Madam, pe Eminescu nu l-am gasit ! Ungurii aveau vreo sase, bulgarii trei, pana si evreii, iti dai seama, natia antipoetica, avea unu. Romanii nexam, ne-au dat canci, ce zici? Ie niste inculti, niste magari si n-au maniera, este? (da' tre sa zic ca fara aceasta tara, (a nu se citii tzara) excursul e excelent).
Hai pa
costasilviu

Mesajde K-gula » Joi Mai 30, 2002 8:56 pm

Bai oameni buni, sunt fara cuvinte, sa mor io, uite, nu mai stiu: sa ma bucur ca ma baga madama in seama, sa ma inervez ca cagula ie capu la toate rautaciosii de p'acilea?(auzi bre, ce vria sa insemneze numele asta, ha? ca-mi aminteste de una ce o cheama Virginica si se prezinta Viky.). Promiti sa nu fi prea dur? Da' poti? Chiar crezi ca rimele celea insemneaza ceva? Buze cu autobuze, tata cu prostata ? Esti un fel de parazitii fara talent, insa cu trei coaie, mai multe adica, dara mult mai seci, pricepi?, adica le vanturi, da nu egzista samanta-n iele. Da ai tupeu si asta-mi place, pe bune (bine, in fine, imi amintesti de un pechinez jegos crescut la tara ce latra nervos la un dog german de vila plictisit si parfumat). OK, te-am remarcat, continuam cu invectivele sau ne batem pe idei (alea care-ti vin tie cand rezolvi integrame pa buda)! Hai sa-ti dau un subiect, pe bune: de ce crezi ca literatura e condusa de doua femei?
Onca, sa sti ca ieu nu-s prost, ca a aparut o ciclopedie in limba italieneasca (termen consacrat, ha?) cu, zicea ei acolo -toti poetii lumii-. Madam, pe Eminescu nu l-am gasit ! Ungurii aveau vreo sase, bulgarii trei, pana si evreii, iti dai seama, natia antipoetica, avea unu. Romanii nexam, ne-au dat canci, ce zici? Ie niste inculti, niste magari si n-au maniera, este? (da' tre sa zic ca fara aceasta tara, (a nu se citii tzara) excursul e excelent).
Hai pa

[...] un nou topic, demonic, hilaric, haotic. nu ma cred un gotic si nic un bun MC. nici parazitii si nici altii. sunt pumnul ce le rupe gura unora ca tine. jalnic esti prins si-nvins in vis cu jalba `n protap. de la rocca la mecca toti te fac de kkt. esti unul apt, adept de inaptitudine in adaptarea aderarii la beatitudine. menit sa ne inunzi sufletele de momente vesele. declansator de rasete si plansete, mi-e dor de gura ta. astept un moment sa nu mai fi atent cad trec. astept sa te intorci cu spatele ca sa te intep, cu-n cep. de vrei sa te masori cu mine-n vorbe, asteapta sa iti creasca florile pe prispele din spate ograzii. fa-ti tratamentul ginecologic, periodic. alegeti singur alifia cu care vrei sa te frec. direct din unda`perfida ta fata ma face sa-mi doresc o alta prefata si iata cum iti dau aceste versuri de pomana pt. a te face sa intelegi ca esti o poama. [...] CC.

daca nu ai inteles ceva pune mana pe cataloagele tale si cartile din care te cultivi si tradu` ai sa fi entuziasmat de rezultatu` obtinut. :cow:

esti mai "destept" decat credeam. sti bai fraiere ca exista o vorba: AL MAI "PROST" CEDEAZA IN FATA "DESTEPTILOR". eu m-am comvins in privinta ta si de "prost" ce sunt te las in idiotenia ta de baietel putred cu pampers-ul neschimbat din copilarie sa puti in infectia in care te invarti.

K-gula.;h
K-gula

Mesajde dinu » Joi Mai 30, 2002 11:41 pm

Initial trimis de K-gula

[...] un nou topic, demonic, hilaric, haotic. nu ma cred un gotic si nic un bun MC. nici parazitii si nici altii. sunt pumnul ce le rupe gura unora ca tine. jalnic esti prins si-n vins in vis cu jalba `n protap. de la rocca la mecca toti te fac de kkt. esti unul apt, adept de inaptitudine in adaptarea aderarii la beatitudine. menit sa ne inunzi sufletele de momente vesele. declansator de rasete si plansete, mi-e dor de gura ta. astept un moment sa nu mai fi atent cad trec. astept sa te intorci cu spatele ca sa te intep, cu-n cep. de vrei sa te masori cu mine-n vorbe, asteapta sa iti creasca florile pe prispele din spate ograzii. fa-ti tratamentul ginecologic, periodic. alegeti singur alifia cu care vrei sa te frec. direct din unda`perfida ta fata ma face sa-mi doresc o alta prefata si iata cum iti dau aceste veruri de pomana pt. a te face sa intelegi ca esti o poama. [...] CC. daca nu ai inteles ceva pune mana pe cataloagele tale si cartile din care te cultivi si tradu` ai sa fi entuziasmat de rezultatu` obtinut. :cow:

Hmmm bai pe tine te-a rugat cineva sa compui asemenea sau te chinuie talentu...

AL MAI "PROST" CEDEAZA IN FATA "DESTEPTILOR".
Si nu ti s-a intamplat fodata sa rupi o banca ? ;m
dinu
Junior Member

Mesajde onk » Joi Mai 30, 2002 11:56 pm

1. de ce crezi ca literatura e condusa de doua femei?
2. Onca, sa sti ca ieu nu-s prost,
3.ca a aparut o ciclopedie in limba italieneasca (termen consacrat, ha?) cu, zicea ei acolo -toti poetii lumii-. Madam, pe Eminescu nu l-am gasit ! Ungurii aveau vreo sase, bulgarii trei, pana si evreii, iti dai seama, natia antipoetica, avea unu.
4. Romanii nexam, ne-au dat canci, ce zici? Ie niste inculti, niste magari si n-au maniera, este? (da' tre sa zic ca fara aceasta tara, (a nu se citii tzara)
5. excursul e excelent).
Hai pa

1. dpdv-u meu, finca am fo shmechera si m-am pus bine cu Dana inaintea altora....
2. nu? ;P pai atunci de ce ne faci sa credem asta... ? :con:
3. bine, retractez: da castigau ei un ce care sa le spuna el cum e cu adevarata fatza a lu Eminescu, si a lu ceilalti, despre care ei probabel stiau ca sunt neshte valori si de fapt ele nu e... devine da castigau ei un ce care sa le spuna care sunt adevaratele valori universale (hihihi, intelegi ce vrei...)
4. asta e , taratzi sau nu, sunt verii nostrii si cu ei defilam, da macar putem sa-i ignoram unpic, pe ei si pe cei carora le ofera gazduire....
5. ce-i aia?
onk

......... tu esti dinu ........... ?

Mesajde K-gula » Vin Mai 31, 2002 12:35 am

Initial trimis de dinu

[b]AL MAI "PROST" CEDEAZA IN FATA "DESTEPTILOR".

Si nu ti s-a intamplat fodata sa rupi o banca ? ;m [/B]

.................. aaa .................. da. la vara am sa fac plaja la mare, pe zapada. cred ................. ca ............... da.

K-gula.;o
K-gula

Mesajde onk » Vin Mai 31, 2002 5:59 am

Initial trimis de dinu

[b]AL MAI "PROST" CEDEAZA IN FATA "DESTEPTILOR".

Si nu ti s-a intamplat fodata sa rupi o banca ? ;m [/B]

Dinu mama, am murit io cumva si te-a pus dana moderator? .... :con: desi mai degraba pari animator.... so:
and your problem is.....? :con:

cauta si tu ceva original de postat, nu te mai lua de altii, ca postul asta e ocupat de costasilviu si are drepturi de autor, epigonule care esti...

deci, lupta cinstit si da in aia care se iau direct de tine, nu te mai baga aiurea in seama in speranta unei distractii....
btw, acu nu te agatza si de postul meu in ideea ca vom continua sa ne luam in betze, pt ca te anuntz de acum ca nu itzi voi raspunde de data asta, asta e un post de avertizare nu de provocare....
onk

Mesajde gaga » Vin Mai 31, 2002 11:13 am

pana si evreii, iti dai seama, natia antipoetica, avea unu.

LOL bah, pe bune, eu credeam ca au gasit ei nishte geniali si-n domeniul asta shi ca i-au pus deja pe prima pagina a dictzionarului ca deh, daca romanul s-a nascut poet ovreiul s-a nascut atoateshtiutor. Da cred ca-i o meserie nerentabila. Cum potzi sa zici mah ca-s nepoetzi, n-ai vazut ce marpha de scenarii sunt la Hollywood?

dinu mama, parca eshti cutzu de la coltz, cum apare tanti care te hraneshte cum dai din coada p'acilea. nu te mai baga nimeni in seama? chiar daca le sti pe toate? incearza pe animal pix, 3 nor vest, acolo o fi some juicy brain cu care sa te dai utza.

onka, ii dam ban pe literatura?
adica nu, ca-i simpatic
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde onk » Vin Mai 31, 2002 1:55 pm

Dana, pe subectele de scandal nu-i dam ban ca pierdem toata distractzia, dar dak:
1. strica subiectele de literatura aiurea in tramvai, adik dak se baga in seama ca Gabytzu, sau
2. se dovedeste a fi tare in clanta numa pe subiecte de scandal, si nu posteaza si pe alte subiecte

eu zic sa-i comunicam ca e pafarist si doar un gigel la curtea regelui costas si sa-i dam zona interzisa... ce zici? fair enough?

iar tu Dinule care chiar le stii pe toate, ne cam deranjezi pe noi astia care credem ca le stim
onk

Mesajde gaga » Vin Mai 31, 2002 2:13 pm

Sure onka de zi; acu' mai e o kestie, poate face parte din literatura novatoare (era pe net o definitzie): Kashai.
Si atunci scandalul e viatza lui cum ar veni literatura. K-asha-i romanu.
gaga

Mesajde dinu » Vin Mai 31, 2002 6:22 pm

Initial trimis de onk
iar tu Dinule care chiar le stii pe toate, ne cam deranjezi pe noi astia care credem ca le stim

:D delicioz... ai un 9... cat despre cestia cu bagatu in seama, poate nu m-am prins io bine, da' cam asta face toti... si Dana mai mult ca oricine...
dinu
Junior Member

Mesajde onk » Vin Mai 31, 2002 10:57 pm

te-ai prins tu bine, numa ca trebe sa fii mai subtil, nu asa costasilvist, si mai cu seama original.....mí£i epigoane mí£i...a, si dak tot faci ce zici ca facem toti, baga si tu ceva mai diplomatic, nu gen "te chinuie talentu" ca talentu ne chinuie pe toti si suntem sensibili la aluzii, si nu suntem asa de plini de bunsimtz ca tine incat sa nu ne decartam creatziile........ te-ai prins?
onk

Mesajde dinu » Vin Mai 31, 2002 11:39 pm

Initial trimis de DANA
onka, ii dam ban pe literatura?
adica nu, ca-i simpatic

Bai dana, tu ai prieten ?
dinu
Junior Member

Mesajde onk » Vin Mai 31, 2002 11:45 pm

ia ai tu grija ca expresia asta repetitiva "BaidanaAiunprieteN" sa nu se faca de obsesie pentru tine
onk

Povestea banului

Mesajde dinu » Sâm Iun 01, 2002 12:12 am

Dragele mele, spunea un individ care are respectul meu neconditionat ca ideea de internet e legata inevitabil de "sindromul banului", si ca e fatalmente (mama ce-mi place cuvantu asta de doua zile incoace) imposibil ca navigand de colo-colo sa nu dai de fo crizata scalamba care a luat ceva multicele suturi in zona inferior-lombara, si care altceva nu stie... Aja ca dragele mele cele mai dragi, dati-mi in p**ele mele banu ala odata, macar atata orgasm sa cunoasteti si voi la viata voastra... m-am saturat la doua vorbe sa tot aud de "ban" ori il dati ori taceti-va dracu gurile si sugeti-o mai departe. Sa nu va mai aud, ca mi se face... :bleah: cald.
dinu
Junior Member

Mesajde onk » Sâm Iun 01, 2002 10:12 am

Dinule...asta e, credeam sincer ca chiar le stii pe toate, da vaz ca n-ai inteles nimic...chestia cu ban-urile era o gluma forumista, ce crezi ca suntem asa de exclusivisti? nu e forumul nostru, cei mai slabi se autodistrug, nu le da nimeni ban, tu te pierzi singur in umbra marelui costas, pe bune, parc-ai fi beregratis in deschidere la holograf, ii folosesti EXACT reactiile si expresiile, vrei sa dai? da, dar in felul tau, te rog. REPET: BAN-ul nu ti se da, ti-l iei singur, dak vrei...
a, si inca ceva: voi astia care credeti ca ne atingeti carecumva cu limbajul de cartier, ne deranjati la culme pe noi cei care stim sa vorbim frumos, adik putem sa tragem si finut, folosindu-ne de ALTE cuvinte din fondul lexical....
onk

Mesajde maximus » Sâm Iun 01, 2002 10:42 am

ce ban dom'le?
intreb si eu asa...
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde costasilviu » Sâm Iun 01, 2002 5:02 pm

Hemingway, saracu (c-a murit), zicea ca cel mai mult il inspira un creion proaspat ascutit. Pe mine cel mai mult ma inspira proshtii! Cagula, n-am sa-ti fac cinstea sa-ti intorc " nu, nici tu nu esti prost, mai," finca(!) esti ! Nu esti un prost comun, recunosc, ai stil si asta te face cu atat mai periculos. Iti mai zic odata, te-am remarcat, pechinezule, da' zi si tu ceva, sa ne batem in idei nu in vorbe ce, vorba aia, din coada au sa sune. Zi ceva pe bune, , o idee, un cuvant, un stranut inteligent, ceva efervescent, ce se poate combate, ca io-s sigur ca dupa prostiile alea pe care le-ai scris ti-ai frecat mainile de pics si ti-ai zis: i-am tras-o, hai, las-o, ca de fapt te-ai umplut cu si de materia aia ce nu-i cenusie, sti tu! Coaiele ti-s seci sau asta ii impresia mea ? Hai, tuseste ceva, man!
costasilviu

Scuze poate pentru offtopic

Mesajde afra » Dum Iun 02, 2002 11:46 am

Hemingway, saracu (c-a murit), zicea ca cel mai mult il inspira un creion proaspat ascutit. Pe mine cel mai mult ma inspira proshtii! Cagula, n-am sa-ti fac cinstea sa-ti intorc " nu, nici tu nu esti prost, mai," finca(!) esti ! Nu esti un prost comun, recunosc, ai stil si asta te face cu atat mai periculos. Iti mai zic odata, te-am remarcat, pechinezule, da' zi si tu ceva, sa ne batem in idei nu in vorbe ce, vorba aia, din coada au sa sune. Zi ceva pe bune, , o idee, un cuvant, un stranut inteligent, ceva efervescent, ce se poate combate, ca io-s sigur ca dupa prostiile alea pe care le-ai scris ti-ai frecat mainile de pics si ti-ai zis: i-am tras-o, hai, las-o, ca de fapt te-ai umplut cu si de materia aia ce nu-i cenusie, sti tu! Coaiele ti-s seci sau asta ii impresia mea ? Hai, tuseste ceva, man!

Costasilviule esti jalnic. In primul rand, habar nu ai sa scrii, in al doilea rand nu iti dai seama ca te repeti, iar in al treilea, esti mai prost ca noaptea Eminesciana. K-gula ti-a dat mura in gura si pe tava toate mesajele ce a vrut sa ti le trimita. Se pare ca nu il cunosti pe K-gula si din acest motiv nu stii nici cu cine stai de vorba. El este acel nimeni ce iti da acele rime in 3 sec. si 4 miscari. Vorbesti ca un porc dar ne amuzi si le rog pe cele doua moderatoare sa te mai lase o perioada prin preajma pentru a ne mai descreti fruntile si a-ti increti dosul la fiecare cotitura. Degeaba spui ca nu ii dai satisfactie si ca nu ai sa te intorci cu spatele le el, fiindca de cate ori ii dai cate un raspuns, fi sigur ca asta faci. Normal ca ti se par prostii ceea ce ti-a lasat ca amintire. Daca ai fi mai atent la ceea ce citesti in cartile alea din care ne tot dai citate, ai vedea cat de enigmatice si in acelasi timp, cat de pe fata sunt spuse de K-gula acele vorbe. eu ii propun sa nu-ti dea satisfactie si sa faca asa cum a spus. Ce-l mai "prost" cedeaza primul.

Hai ca te las acum si iti spun cum ti-a mai spus cineva inaintea mea: Vezi cum mai faci rost de ceva dineros ca ne plictisim de moarte in lipsa ta.

edit onk:
scuze ca am intrat pe post, am aranjat niste "i" percutate din viteza ca vine maine costas si ne face analfabeti pe toti, unii ca n-au observat, unii ca au tastat, etc...
afra
Junior Member

Mesajde onk » Dum Iun 02, 2002 10:35 pm

Initial trimis de maximus
ce ban dom'le?
intreb si eu asa...

uite cum e, ia incearca tu sa nu respecti una din regulile forumului, sau executa cateva aberatii da sonore, abateri de la orice regula elementara, ca cineva, de regula moderatorul, va anunta la "avertismente" in mod public faptul ca ai, fireste, un avertisment, si tot asa de fo doo ori, sau in functie de gravitatea faptului, e suficient 1 singura data, si domnul Sopra va face el ceva de acolo de unde e, si in functie de perioada pe care ti se va da bann, nu vei mai avea acces cu nick-ul "maximus" pe forum
onk

Mesajde maximus » Lun Iun 03, 2002 7:40 am

Initial trimis de onk

uite cum e, ia incearca tu sa nu respecti una din regulile forumului, sau executa cateva aberatii da sonore, abateri de la orice regula elementara, ca cineva, de regula moderatorul, va anunta la "avertismente" in mod public faptul ca ai, fireste, un avertisment, si tot asa de fo doo ori, sau in functie de gravitatea faptului, e suficient 1 singura data, si domnul Sopra va face el ceva de acolo de unde e, si in functie de perioada pe care ti se va da bann, nu vei mai avea acces cu nick-ul "maximus" pe forum

merci onk. tin la nick-ul asta si in plus am incredere in tine ca asa este...
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iun 03, 2002 8:23 am

Initial trimis de dinu

Bai dana, tu ai prieten ?

Bau eshti cu tac-tu. Jignirile erau exclusiv apanajul lui Silviu imitatorul pixului, eu inteleg sa-ti imiti idolul dar nu pot admira copia ca pe original.
Si in afara de asta, ai o obsesie.
Si in afara de obsesie ai raspuns la un post in care ma adresam onkai, suferi de singuratate acuta? Ia-ti macar o oglinda sau fa-tzi un prieten. Nu stii cum?

APASA AICI, VEI FI SFATUIT

linkul nu merge direct, ia un carnetzel, am sa incerc sa-ti explic fiindca s-ar putea sa te uiti la broasca sfartecata de blender shi nu asta voiam, sa te am pe constiinta. Notezi?

- exista un buton: "site map" dai click pe el
- exista o secte "cartoons" prima din stanga
- este un filmuletz care se cheama "James Brain", dai click pe el shi ashteptzi nitzel, depinde de cate beri potzi bea fara sa vezi dublu ca asha o sa-tzi faci o gashca shi nu mai vi pe-acilea p'orma

Abia acum: enjoy
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte