Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Iun 06, 2002 4:53 pm

Prieteni!

Doamnelor si domnilor:-)

Am un anunt de facut!!!

Toata suflarea fanclub.ro este invitata la concertul de lansare de pe 8 iunie, de la Teatrul de Vara de langa Stadionul National "Lia Manoliu din Bucuresti!

Stiu ca vreti de mult sa ne intalnim cu totii asa ca nu pierdeti aceasta ocazie!!!

Asadar... cu masina, cu catzel si purcel, cu trenul sau pe jos:-) veniti la concert si "va fi bine":-)

Intalnirea este la intrarea din spatele scenei, intrarea prin parcul "Lia Manoliu". Seful vostru pe ziua aceea este Razvanel (092 252 886), nu ezitati sa-l sunatzi cand ajungeti acolo.

Ora intalnirii: 18,00

Abia asteptam sa ne intalnim si sa ne cunoastem cu totii!!:-)

Va asteptam!

:-)ne distram, ne distram, ne distraaaaam....
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare

Mesajde Dee Dee » Joi Iun 06, 2002 5:51 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q
Prieteni!

Doamnelor si domnilor:-)

Am un anunt de facut!!!

Toata suflarea fanclub.ro este invitata la concertul de lansare de pe 8 iunie, de la Teatrul de Vara de langa Stadionul National "Lia Manoliu din Bucuresti!

Stiu ca vreti de mult sa ne intalnim cu totii asa ca nu pierdeti aceasta ocazie!!!

Asadar... cu masina, cu catzel si purcel, cu trenul sau pe jos:-) veniti la concert si "va fi bine":-)

Intalnirea este la intrarea din spatele scenei, intrarea prin parcul "Lia Manoliu". Seful vostru pe ziua aceea este Razvanel (092 252 886), nu ezitati sa-l sunatzi cand ajungeti acolo.

Ora intalnirii: 18,00

Abia asteptam sa ne intalnim si sa ne cunoastem cu totii!!:-)

Va asteptam!

:-)ne distram, ne distram, ne distraaaaam....

:o cool!
abia ashtept!!
.....sa scriu pe forum pareri dupa intalnire :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Si eu :-)

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 06, 2002 8:19 pm

Andra si eu sper sa ajung .. maine dimineata .. in bucuresti .. si apropos.. incearca sa`l suni pe florin maine seara ca sa stiu cum facem cu intalnirea sau mai bine call me in seara asta please dupa ora 23:00

Andrei
AnDrEi
Junior Member

shmiork

Mesajde RAMIRA_RO » Joi Iun 06, 2002 8:21 pm

:((((((((((((((((((((((((( si eu vreau sa vin!!!!!da nu cred ca pot...si voi imi tot faceti aici pofta...railor!

p.s.sa va distrati si pt mene mai ales ca maine e ziua mea...sa inchinati un pahar de ceva plss(4 me):))) si HAVE FUN!!
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Joi Iun 06, 2002 9:32 pm

si mie imi faceti pofta, da deja e prea tarziu. totusi poate ne intalnim si la mare. acolo o sa poata sa vina mai multa lume cred.
sa va distrati si p mine. andrei sa te gandesti si la mine cad faci ...stii tu ce. :)
intoxic8
Junior Member

Mesajde sly » Vin Iun 07, 2002 5:44 pm

Initial trimis de tzepo0o
si mie imi faceti pofta, da deja e prea tarziu. totusi poate ne intalnim si la mare. acolo o sa poata sa vina mai multa lume cred.
sa va distrati si p mine. andrei sa te gandesti si la mine cad faci ...stii tu ce. :)

deja e prea tarziu ca sa ajung...oricum distractie placuta , sa faceti cat mai multe poze shi sa da-ti muzica mai tare alaturi de HI-Q&team...
dar poate o sa mai facem o adunare generala la mare deoarece se pot aduna mai multi ...ce ziceti?
sly

zicem.....

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 9:35 pm

zicem ca ar fi fost frumos sa ne vedem acum cu totii mai ales ca si florin a propus asta si chiar "s-a agitat" ca sa ne intalnim cu totii, sa ne cunoastem si sa ne distram impreuna cu ocazia acestui eveniment special: terminarea turneului si lansarea albumului "Pentru prieteni"
alexa
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 07, 2002 9:56 pm

buna idee sly. apreciez de asemenea "eforturile" lui Florin sa ne adunam si cred ca a reusit ceva ceva, dupa cate se scrie pe aici si dupa succesul turneului.
intoxic8
Junior Member

Mesajde djdiu » Sâm Iun 08, 2002 1:17 pm

Dar io nu pot veni. Kiar dac` pin`la urma mi-am convins parintii sa ma lase...sunt bolnav si nu am voie sa plek din casa...
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 08, 2002 7:52 pm

Initial trimis de tzepo0o
buna idee sly. apreciez de asemenea "eforturile" lui Florin sa ne adunam si cred ca a reusit ceva ceva, dupa cate se scrie pe aici si dupa succesul turneului.

oricum acuma ca albumul s*a lansat shi turneul HI-Q s-a terminat tre sa ne mutam la mare , la olimp unde va fi mega distractie...sper sa ne vedem la mare !!
ps:oricum cred ca a iesit marfa show-ul de astazi...
sly

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 08, 2002 9:50 pm

true thing sly. la olimp toata lumea de pe 6 iulie incepand.

cat despre show-ul de astazi... nici nu vreau sa ma gandesc la ce am pierdut.
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 09, 2002 7:48 am

tzepoo cui nu-i pare rau mai :((( eu nici nu mai am curaj sa ridic ochi in fata lor .. a celor de la Hi-Q si a celor de pe cest forum care au fost la concert.. :( ;P
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde djdiu » Dum Iun 09, 2002 11:08 am

sandrino..nu se poate! nu ai fost la lansare? Imi pare rau pt. tine; dar sa stii ca nici io nu am fost din motive intemeiate.. :)
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde sly » Dum Iun 09, 2002 4:49 pm

Initial trimis de sandrino
tzepoo cui nu-i pare rau mai :((( eu nici nu mai am curaj sa ridic ochi in fata lor .. a celor de la Hi-Q si a celor de pe cest forum care au fost la concert.. :( ;P

gata numai disperati...concertul a trecut acuma tre sa ne mutam la mare shi sa ii sustinem la emisiuni care vor fi super reusite asha ca TzepoOo dupa ce terminam site-+ul shi chestia aia(cu stii tu) decolam la mare la emisiune...
ps:avem un motiv in plus ca nu au iesit pozele alea
:(((((((((((((
sunt fff trist ca nu au iesit dar o sa facem destule poze la mare..nu?
sly

Mesajde sandrino » Dum Iun 09, 2002 5:01 pm

heheheh.. las mai vedem noi... deja eu nu mai am rabdare...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Dum Iun 09, 2002 10:47 pm

mai pe 15 cica vor concerta la deschiderea sezonului estival la antena 1. am sa va spun si unde se va tine concertul.

poate ne vedem acolo!!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Lun Iun 10, 2002 6:41 am

Initial trimis de sly

gata numai disperati...concertul a trecut acuma tre sa ne mutam la mare shi sa ii sustinem la emisiuni care vor fi super reusite asha ca TzepoOo dupa ce terminam site-+ul shi chestia aia(cu stii tu) decolam la mare la emisiune...
ps:avem un motiv in plus ca nu au iesit pozele alea
:(((((((((((((
sunt fff trist ca nu au iesit dar o sa facem destule poze la mare..nu?

poate s`a speriat aparatul de fatza ta :PPP si de asta nu a iesit nici o poza:))))) :kiss: ka sa nu te zuperi :P
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 10, 2002 7:23 am

preferata... vrb mai frumos cu baiatul mai.. i se putea intampla ori cui ca sa nu mearga aparatul de fotografiat.. asta este...
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Iun 10, 2002 7:55 pm

Initial trimis de sandrino
preferata... vrb mai frumos cu baiatul mai.. i se putea intampla ori cui ca sa nu mearga aparatul de fotografiat.. asta este...

mersi de sustinere ...de acuma numai postez nimic pe acest topic ...daca asha a fost sa fie sa se voaleze de ce tre sa facem atatea glume ...?
sly

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 10, 2002 9:57 pm

PreferatA daca ai avea pic de bun simt in tine nu ai comenta in asha hal despre faze din astea. de unde stii tu cum arata sly??? daca vrei sa afli de ce se voaleaza filmele foto trimite-mi un pm si am sa-ti spun.

cat despre topic-ul asta: 8 iunie a trecut, lansarea a fost un real succes, de intalnit stim foarte bine cine cu cine s-a intalnit. dupa parerea mea nu-si mai are sensul. sau il putem tine in viata ca sa facem post-uri sa ne punem avatar!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Înapoi la Hi-Q