Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare
Prieteni!
Doamnelor si domnilor:-)
Am un anunt de facut!!!
Toata suflarea fanclub.ro este invitata la concertul de lansare de pe 8 iunie, de la Teatrul de Vara de langa Stadionul National "Lia Manoliu din Bucuresti!
Stiu ca vreti de mult sa ne intalnim cu totii asa ca nu pierdeti aceasta ocazie!!!
Asadar... cu masina, cu catzel si purcel, cu trenul sau pe jos:-) veniti la concert si "va fi bine":-)
Intalnirea este la intrarea din spatele scenei, intrarea prin parcul "Lia Manoliu". Seful vostru pe ziua aceea este Razvanel (092 252 886), nu ezitati sa-l sunatzi cand ajungeti acolo.
Ora intalnirii: 18,00
Abia asteptam sa ne intalnim si sa ne cunoastem cu totii!!:-)
Va asteptam!
:-)ne distram, ne distram, ne distraaaaam....
Am un anunt de facut!!!
Toata suflarea fanclub.ro este invitata la concertul de lansare de pe 8 iunie, de la Teatrul de Vara de langa Stadionul National "Lia Manoliu din Bucuresti!
Stiu ca vreti de mult sa ne intalnim cu totii asa ca nu pierdeti aceasta ocazie!!!
Asadar... cu masina, cu catzel si purcel, cu trenul sau pe jos:-) veniti la concert si "va fi bine":-)
Intalnirea este la intrarea din spatele scenei, intrarea prin parcul "Lia Manoliu". Seful vostru pe ziua aceea este Razvanel (092 252 886), nu ezitati sa-l sunatzi cand ajungeti acolo.
Va asteptam!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Intalnire FanClub pe 8 iunie la concertul de lansare
Initial trimis de Florin Hi-Q
Prieteni!
Am un anunt de facut!!!
Va asteptam!
:o cool!
abia ashtept!!
.....sa scriu pe forum pareri dupa intalnire

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Si eu :-)
Andra si eu sper sa ajung .. maine dimineata .. in bucuresti .. si apropos.. incearca sa`l suni pe florin maine seara ca sa stiu cum facem cu intalnirea sau mai bine call me in seara asta please dupa ora 23:00
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
shmiork

p.s.sa va distrati si pt mene mai ales ca maine e ziua mea...sa inchinati un pahar de ceva plss(4 me):))) si HAVE FUN!!
- RAMIRA_RO
- Junior Member
Initial trimis de tzepo0o
si mie imi faceti pofta, da deja e prea tarziu. totusi poate ne intalnim si la mare. acolo o sa poata sa vina mai multa lume cred.
sa va distrati si p mine. andrei sa te gandesti si la mine cad faci ...stii tu ce.![]()
deja e prea tarziu ca sa ajung...oricum distractie placuta , sa faceti cat mai multe poze shi sa da-ti muzica mai tare alaturi de HI-Q&team...
dar poate o sa mai facem o adunare generala la mare deoarece se pot aduna mai multi ...ce ziceti?
-
sly - Mesaje: 2918
zicem.....
zicem ca ar fi fost frumos sa ne vedem acum cu totii mai ales ca si florin a propus asta si chiar "s-a agitat" ca sa ne intalnim cu totii, sa ne cunoastem si sa ne distram impreuna cu ocazia acestui eveniment special: terminarea turneului si lansarea albumului "Pentru prieteni"
alexa
alexa
-
allidda - Junior Member
Initial trimis de tzepo0o
buna idee sly. apreciez de asemenea "eforturile" lui Florin sa ne adunam si cred ca a reusit ceva ceva, dupa cate se scrie pe aici si dupa succesul turneului.
oricum acuma ca albumul s*a lansat shi turneul HI-Q s-a terminat tre sa ne mutam la mare , la olimp unde va fi mega distractie...sper sa ne vedem la mare !!
ps:oricum cred ca a iesit marfa show-ul de astazi...
-
tzepoo cui nu-i pare rau mai
( eu nici nu mai am curaj sa ridic ochi in fata lor .. a celor de la Hi-Q si a celor de pe cest forum care au fost la concert..
;P

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de sandrino
tzepoo cui nu-i pare rau mai( eu nici nu mai am curaj sa ridic ochi in fata lor .. a celor de la Hi-Q si a celor de pe cest forum care au fost la concert..
;P
gata numai disperati...concertul a trecut acuma tre sa ne mutam la mare shi sa ii sustinem la emisiuni care vor fi super reusite asha ca TzepoOo dupa ce terminam site-+ul shi chestia aia(cu stii tu) decolam la mare la emisiune...
ps:avem un motiv in plus ca nu au iesit pozele alea

sunt fff trist ca nu au iesit dar o sa facem destule poze la mare..nu?
-
heheheh.. las mai vedem noi... deja eu nu mai am rabdare...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Bau
Initial trimis de sly
gata numai disperati...concertul a trecut acuma tre sa ne mutam la mare shi sa ii sustinem la emisiuni care vor fi super reusite asha ca TzepoOo dupa ce terminam site-+ul shi chestia aia(cu stii tu) decolam la mare la emisiune...
ps:avem un motiv in plus ca nu au iesit pozele alea(((((((((((
sunt fff trist ca nu au iesit dar o sa facem destule poze la mare..nu?
poate s`a speriat aparatul de fatza ta

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
preferata... vrb mai frumos cu baiatul mai.. i se putea intampla ori cui ca sa nu mearga aparatul de fotografiat.. asta este...
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de sandrino
preferata... vrb mai frumos cu baiatul mai.. i se putea intampla ori cui ca sa nu mearga aparatul de fotografiat.. asta este...
mersi de sustinere ...de acuma numai postez nimic pe acest topic ...daca asha a fost sa fie sa se voaleze de ce tre sa facem atatea glume ...?
-
PreferatA daca ai avea pic de bun simt in tine nu ai comenta in asha hal despre faze din astea. de unde stii tu cum arata sly??? daca vrei sa afli de ce se voaleaza filmele foto trimite-mi un pm si am sa-ti spun.
cat despre topic-ul asta: 8 iunie a trecut, lansarea a fost un real succes, de intalnit stim foarte bine cine cu cine s-a intalnit. dupa parerea mea nu-si mai are sensul. sau il putem tine in viata ca sa facem post-uri sa ne punem avatar!
cat despre topic-ul asta: 8 iunie a trecut, lansarea a fost un real succes, de intalnit stim foarte bine cine cu cine s-a intalnit. dupa parerea mea nu-si mai are sensul. sau il putem tine in viata ca sa facem post-uri sa ne punem avatar!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1