Cum va arata Steaua in sezonul 2002-2003

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

Mesajde lucianus » Sâm Mai 11, 2002 8:23 pm

Initial trimis de bhuttu
Si un Mitrovici ar merge langa Claudiu, in atac, zic eu.

Da..ar merge si un Mitrovici
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 11:23 pm

Si poate ar merge si un Owen, un Roberto Carlos si un Kluivert. :D
Bagheera
Junior Member

uite ce zice propsortul, cititi cu atentie numele

Mesajde Aliosha » Lun Mai 13, 2002 5:21 am

Piturcí£ zice cí£ mai este nevoie de 3-4 jucí£tori. Eu, pentru cí£ m-am supí£rat, vreau sí£ aduc 10! Si asa voi face, pentru cí£ echipa asta nu mai e de perspectiví£. Declaratia ii apartine lui Gigi Becali si a fost fí£cutí£ dupí£ esecul din Ghencea, 0-1, in fata lui Dinamo. Desi mai sint trei sí£ptí£mini piní£ la incheierea oficialí£ a sezonului, conducerea Stelei a intocmit deja o listí£ consistentí£ care contine numele celor vizati, iar discutiile cu o parte dintre ei au si fost demarate. Tinute in mare secret, numele au fost deconspirate pentru ProSport de surse apropiate grupí£rii campioane. Pe lingí£ cei doi fotbalisti acontati piní£ acum, atacantul Oprita (21 de ani, de la CSM Resita) si fundasul Valeriu Mieilí£ (26 de ani, Extensiv), ros-albastrii il vor readuce si pe George Ogí£raru (22 de ani), imprumutat la Otelul. Tot de la Galati ar mai putea lua drumul Bucurestiului si Ciprian Mozacu (25 de ani), jucí£torul de bandí£ stingí£ crescut in Ghencea, si Bostiní£ (25 de ani), dorit incí£ din iarní£ de Victor Piturcí£. Managerul Stelei a pus ochii si pe trei dintre piesele grele ale Bací£ului: fundasul Radu Ciobanu (26 de ani), mijlocasul Adrian Pitu (27 de ani) si í’virfulí“ Cí£tí£lin Cursaru (24 de ani). Alte tinte ale campionilor en titre sint olteanul Grigorie (20 de ani), goal-keeperul brasovean Dossey (29 de ani) si atacantul Jean Vlí£doiu (33 de ani), iar Marian Aliutí£, si el produs al Stelei, se aflí£ la final de contract cu ucrainenii de la Sahtior Donetk si este printre priorití£tile lui Piturcí£. Pentru cí£ aducerea in Ghencea a acestor jucí£tori ar presupune un efort financiar imens din partea clubului, conducerea ros-albastrilor va incerca sí£ perfecteze si citeva schimburi, cei vizati fiind, se pare, Lití£, Pompiliu Stoica, Falemi, Luca sau Lung. Pe lingí£ fotbalistii autohtoni, e de asteptat ca in aceastí£ varí£ in Ghencea sí£ mai fie testati si citiva bulgari, croati si macedoneni.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cutuma© » Mar Mai 14, 2002 8:52 pm

Io am mai zis-o shi o mai repet: Cursaru!!!!!! Apoi n-ar strik grigorie(99% sigur insa la Dinamo), Aliutza, Radu Ciobanu shi Boshtina...Vladoiu insa e prea batran pt Steaua...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Aliosha » Mie Mai 15, 2002 4:44 am

Nu stiu unde am citit de Cursaru ca si-ar fi prelungit contractul cu inca 2 ani de zile. Poate am vazut eu gresit.
Aliosha

Mesajde cutuma© » Dum Mai 19, 2002 12:11 pm

Shi kre-i problema aliosha? Sa bage gigi mana-n buzunar mai adanc shi sa il aduca!

cutuma©

Mesajde cutuma© » Lun Mai 20, 2002 8:49 pm

Aliutza a semnat pt 3 ani cu Steaua...sa vedem ce e de capul lui

cutuma©

din ziare

Mesajde Aliosha » Mie Mai 29, 2002 5:02 am

"Cu doar citeva zile inainte de finalul campionatului, anuntata remaniere a lotului Stelei incepe sí£ prindí£ contur. Piní£ acum, Steaua si-a asigurat serviciile a trei fotbalisti, Aliutí£, Oprita si Mieilí£, insí£ lista de posibile achizitii este in continuare deschisí£, conducí£torii declarind cí£ vor mai fi adusi incí£ 3-4 jucí£tori de valoare. In aceste conditii, este cert faptul cí£ alti citiva stelisti vor fi nevoiti sí£ pí£rí£seascí£ echipa din Ghencea, pentru a face loc nou-venitilor. Dací£ o parte dintre ei vor fi folositi ca monedí£ de schimb pentru tranzactii interne, de curind au apí£rut si oferte din strí£iní£tate.

Concret, o delegatie de impresari din Turcia a ajuns sí£ptí£mina trecutí£ la Bucuresti, cu misiunea de a trata in numele unor grupí£ri din Tara Semilunei transferurile unor jucí£tori romani. Emisarii au urmí£rit meciul Steaua - Sportul Studentesc, 1-2, si l-au remarcat pe Eugen Tricí£, mijlocasul care a intrat dupí£ pauzí£ si a reusit in repriza secundí£ o barí£ si un gol. Ieri, insotiti de Cornel Pavlovici, membru in Adunarea Generalí£ a ros-albastrilor, procuratorii au fost la stadionul din Ghencea pentru o primí£ rundí£ de discutii cu Tricí£, acesta fiind dorit de Ankaragucu, echipí£ clasatí£ pe locul 4 in ultima editie a campionatului din Turcia.

Surse autorizate sustin cí£ oficialii Stelei ar fi dispusi sí£ accepte plecarea lui "Jose" in schimbul unei sume de aproximativ 600.000 de dolari. Dací£ pí£rtile vor bate palma, in contul grupí£rii din Ghencea nu va intra insí£ nici un leu, pentru cí£ Tricí£ a ajuns de la Universitatea Craiova la Steaua in contul unei datorii de un milion de dolari pe care oltenii o aveau la George Constantin Pí£unescu, fratele actualului presedinte, iar acesta isi va recupera banii o datí£ cu transferul. Tot de o formatie din Turcia este dorit si Falemi, mijlocasul intrind in atentia celor de la Goztepe.
"
Aliosha

Mesajde cutuma© » Joi Mai 30, 2002 8:50 pm

Shi Steaua care a pompat in jucator o groaza de bani cu salariul, prime etc. ramane cu buza umflata. Oricum, 600.000$ este o suma mica pt un jucator de valoarea lui Trica!!! Vreau sa vad shi eu ziua in care Steaua va vinde un jucator pe mai mult de 5 milioane de $

cutuma©

Mesajde lucianus » Joi Mai 30, 2002 9:20 pm

Initial trimis de decret
Shi Steaua care a pompat in jucator o groaza de bani cu salariul, prime etc. ramane cu buza umflata. Oricum, 600.000$ este o suma mica pt un jucator de valoarea lui Trica!!! Vreau sa vad shi eu ziua in care Steaua va vinde un jucator pe mai mult de 5 milioane de $

Nu cred ca vom apuca ziua in care Steaua va
vinde un jucator cu 5 milioane de $
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Mai 30, 2002 9:56 pm

Park vad cum o sa plece shi Radoi la sfarshit de contract peste vreo 2-3 ani pe 0 lei, cum a fost shi cu linkr acum!!!

cutuma©

Mesajde lucianus » Vin Mai 31, 2002 10:08 am

Initial trimis de decret
Park vad cum o sa plece shi Radoi la sfarshit de contract peste vreo 2-3 ani pe 0 lei, cum a fost shi cu linkr acum!!!

DAca o sa plece nu stiu cum o sa ramana echipa mai buna sau mai slaba?Ce credeti?Eu cred ca o sa fie mai slaba.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mai 31, 2002 8:53 pm

Dinamo o sa se intareask super tare pt sezonul viitor in conditziile in kre netzoiu le aduce gratis o groaza de jucatori valoroshi...Steaua va trebui sa transfere destui jucatori shi pt asta e nevoie de bani, acum sa te vedem Gigi....
Apropo, se zvonea shi ceva de Milan Osterc, coshmarul sloven, dar se pare k e prea scump pt steaua...

cutuma©

Mesajde bhuttu » Mar Iun 04, 2002 10:38 pm

Si parca nici n-as vrea sa-l ovationez pe Osterc!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Craioveanu ?

Mesajde Aliosha » Mie Iun 05, 2002 4:19 am

"GicíƒÃ‚£, e posibilíƒÃ‚£ venirea ta la Steaua?

Am avut o discutie cu Piti, e adevíƒÃ‚£rat. I-am spus cíƒÃ‚£ dacíƒÃ‚£ nu gíƒÃ‚£sesc nici un club íƒÃ‚®n Spania, vin la Steaua. Ce síƒÃ‚£ zic, tata a fost mereu stelist, eu la fel cíƒÃ‚®nd eram copil. Dar peste toate astea, síƒÃ‚®nt foarte bun prieten cu Piti si n-o síƒÃ‚£ uit niciodatíƒÃ‚£ cíƒÃ‚£ m-a ajutat íƒÃ‚®n carieríƒÃ‚£. DeocamdatíƒÃ‚£ n-am putut íƒÃ‚®ncíƒÃ‚£ síƒÃ‚£ dau un ríƒÃ‚£spuns ferm, probabil voi lua o decizie píƒÃ‚®níƒÃ‚£ la íƒÃ‚®nceputul lunii iulie."
Aliosha

Re: Craioveanu ?

Mesajde lucianus » Mie Iun 05, 2002 10:24 pm

Initial trimis de Aliosha
"GicíƒÃ‚£, e posibilíƒÃ‚£ venirea ta la Steaua?

Am avut o discutie cu Piti, e adevíƒÃ‚£rat. I-am spus cíƒÃ‚£ dacíƒÃ‚£ nu gíƒÃ‚£sesc nici un club íƒÃ‚®n Spania, vin la Steaua. Ce síƒÃ‚£ zic, tata a fost mereu stelist, eu la fel cíƒÃ‚®nd eram copil. Dar peste toate astea, síƒÃ‚®nt foarte bun prieten cu Piti si n-o síƒÃ‚£ uit niciodatíƒÃ‚£ cíƒÃ‚£ m-a ajutat íƒÃ‚®n carieríƒÃ‚£. DeocamdatíƒÃ‚£ n-am putut íƒÃ‚®ncíƒÃ‚£ síƒÃ‚£ dau un ríƒÃ‚£spuns ferm, probabil voi lua o decizie píƒÃ‚®níƒÃ‚£ la íƒÃ‚®nceputul lunii iulie."

SPer sa nu gaseasca si sa vina la Steaua.Sper sa faca el macar
ceva din echipa asta.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Iun 06, 2002 10:06 pm

Da-o ma dracu de treaba, Craioveanu, exista jucatori mult MAI TINERI shi MAI IEFTINI decat el...hai sa fim serioshi, cu el cu vladoiu cu mitritza, poate schimbam denumirea in FC Pensionarii

cutuma©

Mesajde cutuma© » Vin Iun 14, 2002 8:47 pm

De la Cr Munteanu mi-am luat gandul caci a semnat pt Dinamo.
In schimb, l-am luat pe Boshtina shi se pare k shi MM Stoica se va alatura clubului in postura de director executiv.

cutuma©

Cum va arata Steaua sezonul asta

Mesajde cutuma© » Lun Iul 01, 2002 9:24 pm

ma refer aici in primul rand la sistemul de joc shi la formula de baza
Lotul este urmatorul :
Portari: Tudor, Nae, Lung
Fundashi : Balan, Ogararu, Ghionea,Miu,Radoi,Mutica, Mieila, Bordeanu
Mijlocashi: Fl Dumitru, Lita, Stoica, Trica, Aliuta, Bostina, Nesu,Falemi,Paraschiv,Vintila
Atacanti : Cl Raducanu, Luca, Oprita, Neaga, Piturca jr.

Io ash prevedea un sistem 1-3-5-2 (in paranteza voi scrie numele unor jucatori pe care i-ash vrea la steaua)
Tudor(Dossey)-Miu,Mutica,Ghionea-Dumitru,Radoi,Bostina,Aliuta,Lita-Raducanu,Neaga(cursaru)

Voi ce zicetzi?

cutuma©

Mesajde lucianus » Mie Iul 03, 2002 11:59 am

Eu zic sa castige steaua campionatul asta este important.eu as zice un sistem 4-4-2.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 06, 2002 12:17 pm

Cautarea unui atacant continua pe lista aflandu-se Radu Niculescu,Cursaru shi piteshteanul Tanasa dintre cei 3 primul avand cele mai mari shanse odata cu caderea transferului sau la Besiktas.

cutuma©

Mesajde Alexievici Raul » Mar Iul 09, 2002 10:58 am

Bah baieti,
trebuie sa transferam si noi doua varfuri valoroase,ca asa nu mai merge.Personal,eu ma-m gandit la varianta CURSARU si CRAIOVEANU sau VLADOIU.Voi ce parere aveti?

Si la mijloc ne trebuie ceva jucatori valorosi.De exemplu GABI POPESCU sau DAN PETRESCU.

Cam atat am vrut sa spun.

Cu STEAUA inainte
Alexievici Raul

Mesajde cutuma© » Mar Iul 09, 2002 8:43 pm

Vladoiu,Petrescu shi Craioveanu au peste 34 de ani...daca e sa facem ceva, macar sa facem o echipa de perspectiva...shi in plus cum s-ar simtzi Oli sa lucreze cu jucatori mai in varsta decat el ?

cutuma©

Mesajde Alexievici Raul » Joi Iul 11, 2002 5:02 pm

Sper ca va arata ca o echipa adevarata,nu ca una lipsita de idei si total ineficienta ca sezonul trecut.
Sper sa vina un varf adevarat (Niculescu,Cursaru,Vladoiu etc.) si inca un mijlocas valoros,care sa-l ajute pe Aliuta.
CE PARERE AVETI?
Alexievici Raul

fcm prahova - Steaua

Mesajde AxL » Vin Iul 12, 2002 10:03 pm

am fost io azi la meci la prahova - steaua si nu a jucat cine stie ce. au castigat cu 3-2, dar chinuit, dupa ce prahova a condus de doua ori. gol misto neaga de la vreo 20 si ceva de metri si in rest nici numai stiu cine le-a dat :D meci de somn...
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 13, 2002 10:47 am

Acum shi tu, e meci de pregatire, inca nu s-au obishnuit jucatorii cu ce le cere oli, cei noi nu s-au acomodat, ramane de vazut ce facem in campionat...acolo conteaza, nu un amical....

cutuma©

Mesajde cutuma© » Mie Iul 24, 2002 8:39 pm

Fusei azi pe Ghencea sa vad amicalul rosh-albashtrilor cu National.
N-ar fi multe de spus shi nici nu ma simt eu in stare sa descriu intr-un mod plastic ce-a fost acolo.
Atmosfera placuta (ca intotdeauna pe Ghencea), meci bunicel, prestatzie satisfacatoare a echipei, arbitru injurat la greu de tribuna pt imbecilitatea de care a dat dovada shi proasta organizare, pana mea, habar n-aveai cine joaca decat daca ii shtiai dupa fatza (mergea la jucatorii vechi da' i-am confundat pe Panc shi Mieila) ba mai mult, doi jucatori s-au aflat simultan pe teren cu nr 11 pe tricou.
Steaua a jucat un 3-5-2 cu Tudor in poarta fundashi centrali Ghionea, Mieila, Miu, pe dreapta Dumitru pe stanga Stoica la mijloc Trica, Lita (eliminat total aiurea pt doua galbene) shi Bostina. In atac Raducanu(eliminat pt lovirea adversarului) shi Neaga(mai penibil ca niciodata).
De remarcat i-ash remarca pe Miu, Aliuta (genial jucator) shi Bostina. Mai e totushi de lucrat...

cutuma©

NE FACURAM DE KKO!!!!

Mesajde cutuma© » Lun Iul 29, 2002 8:52 pm

Steaua a inceput "puternicul" turneu din anglia cu o catastrofala infrangere cu 1-4 in fatza unei divizionare secunde Millwall. Din cate am intzeles eu steaua a dominat meciul ca posesie neconcretizand insa pe tabela. Oli, ai 3 saptamani sa ii pui la punct k la cum arata acum steaua e demna de locurile 4-5.

cutuma©

Re: NE FACURAM DE KKO!!!!

Mesajde lucianus » Vin Aug 02, 2002 11:00 pm

Initial trimis de decret
Steaua a inceput "puternicul" turneu din anglia cu o catastrofala infrangere cu 1-4 in fatza unei divizionare secunde Millwall. Din cate am intzeles eu steaua a dominat meciul ca posesie neconcretizand insa pe tabela. Oli, ai 3 saptamani sa ii pui la punct k la cum arata acum steaua e demna de locurile 4-5.

Da,dar nici Dinamo nu a inceput bine
3-1 pentru Brudge
No Comment
lucianus
Junior Member

Re: Re: NE FACURAM DE KKO!!!!

Mesajde AxL » Sâm Aug 03, 2002 9:21 am

Initial trimis de lucianus

Da,dar nici Dinamo nu a inceput bine
3-1 pentru Brudge

Da, dar... nu se compara Bruges, echipa de pe locul 2 din prima divizie in Belgia calificata in turul preliminar al Champions League cu o echipa, Millwall, de divizie inferioara din Anglia pentru care cupele europene sunt o enigma...
Deci, o comparatie total nepotrivita.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la FanClub Steaua