festivalul de la mamaia

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

festivalul de la mamaia

Mesajde cri-cri » Sâm Iun 15, 2002 1:46 pm

se spune ca anul acesta de festivalul de la mamaia se va ocupa tot titus munteanu, de data aceasta in colaborare cu antena 1... sa fie, oare, o schimbare de la proasta calitate la nu chiar asa de prosta caliate a acestui festival care se vrea a avea o traditie poate mult prea lunga dar care este, totusi, singurul festival national?!? sincer, eu sunt pesimista. adaptand o vorba de duh care spune ca fiecare tara are conducatorii pe care-i merita, as putea spune ca fiecare popor are muzica ce o merita... si pana nu se trezeste tot norodul la realitate, pana nu incetam a promova incultura, la toate nivele, nu doar incultura muzicala, nu vom ajunge nicaieri.
nu mai aberez ca incep sa ma plictisesc si pe mine:) voi ce credeti despre acest "minunat" festival si despre editia lui din acest an?
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Re: festivalul de la mamaia

Mesajde tre » Dum Iun 16, 2002 2:48 am

Initial trimis de cri-cri
se spune ca anul acesta de festivalul de la mamaia se va ocupa tot titus munteanu, de data aceasta in colaborare cu antena 1... sa fie, oare, o schimbare de la proasta calitate la nu chiar asa de prosta caliate a acestui festival care se vrea a avea o traditie poate mult prea lunga dar care este, totusi, singurul festival national?!? sincer, eu sunt pesimista. adaptand o vorba de duh care spune ca fiecare tara are conducatorii pe care-i merita, as putea spune ca fiecare popor are muzica ce o merita... si pana nu se trezeste tot norodul la realitate, pana nu incetam a promova incultura, la toate nivele, nu doar incultura muzicala, nu vom ajunge nicaieri.
nu mai aberez ca incep sa ma plictisesc si pe mine:) voi ce credeti despre acest "minunat" festival si despre editia lui din acest an?

antena 1 au antecedente - vezi 'premiile industriei muzicale...' - asa ca eu zic ca va fi tocmai invers, din prost in mai prost....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Re: festivalul de la mamaia

Mesajde cri-cri » Dum Iun 16, 2002 2:47 pm

Initial trimis de tre cool

antena 1 au antecedente - vezi 'premiile industriei muzicale...' - asa ca eu zic ca va fi tocmai invers, din prost in mai prost....

da-mi voie sa te contrazic... este adevarat ca antena 1 s-a ocupat de "premiile industriei muzicale romanesti", insa realizatorul, deci cel care a conceput show-ul, nu este nicidecum titus munteanu... macar pentru imaginea destul de buna pe care o are acesta nu cred ca se va face de cacao. oare?:) in plus de asta, fondurile de care dispun cei de la antena 1 sunt de departe mai mari decat cele de care dispunea tvr.
heheheh oare formatia vama veche va canta?!?:B :p
cri-cri
Junior Member

Re: Re: Re: festivalul de la mamaia

Mesajde tre » Lun Iun 17, 2002 1:58 am

da-mi voie sa te contrazic... este adevarat ca antena 1 s-a ocupat de "premiile industriei muzicale romanesti", insa realizatorul, deci cel care a conceput show-ul, nu este nicidecum titus munteanu... macar pentru imaginea destul de buna pe care o are acesta nu cred ca se va face de cacao. oare?:) in plus de asta, fondurile de care dispun cei de la antena 1 sunt de departe mai mari decat cele de care dispunea tvr.
heheheh oare formatia vama veche va canta?!?:B :p

adica tvr n-are fonduri!?!?! nu ti-e bine? iau bani din reclame, de la stat si din abonamente!!
tre
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Iun 17, 2002 12:18 pm

Pi or fi luand, da' probabil ca ii baga pe toti in buzunar. Ca echipament au asa cum arata imaginea de-o vezi la tv, machiajul lasa de dorit, iar banii showmanilor sunt subtziri aproape ca la Tele7...
dinu
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iun 18, 2002 12:26 am

Initial trimis de dinu
Pi or fi luand, da' probabil ca ii baga pe toti in buzunar. Ca echipament au asa cum arata imaginea de-o vezi la tv, machiajul lasa de dorit, iar banii showmanilor sunt subtziri aproape ca la Tele7...

ma... si-au mai revenit la generice, promo-uri si chestii d-astea. adica acum, cel putin cu tv-ul pe mute, arata a post competitiv (in majoritatea timpului). cu logistica stai ei cam (foaaarte) prost, asa ca abia astept sa ma amuz copios la mamaia 02...
tre
Junior Member

Mamaia sucks

Mesajde dadius » Mar Iun 18, 2002 10:39 am

Mamaia sucks si intotdeauna va fi asa.Numai prin faptul ca se tine intr-un teatru de vara ca sa nu mai vorbim de altele.Cand se vor tine si la noi spectacolele ca AFARA? never ever.

dadius
dadius

Mesajde dinu » Mar Iun 18, 2002 11:05 am

Lool si cand se va vorbi si la noi ca in America ? In afara de o stupida manie a imitatiei, mai e un motiv pentru care "sa se tina si la noi spectacolele ca AFARA" ?
dinu
Junior Member

Re: Mamaia sucks

Mesajde cri-cri » Mie Iun 19, 2002 12:52 am

Initial trimis de dadius
Mamaia sucks si intotdeauna va fi asa.Numai prin faptul ca se tine intr-un teatru de vara ca sa nu mai vorbim de altele.Cand se vor tine si la noi spectacolele ca AFARA? never ever.

dadius

also, din cate cunosc eu, pana la ora asta nu a fost aleasa inca locatia in care se vor desfasura cantarile... poate, pentru pastrarea traditiei se va mentine teatrul de vara din mamaia sau, poate, se va amenaja altceva.
cat despre "spectacolele de afara", nu vrei sa dezvolti putin ideea?!? vrei un concert in aer liber in care sa cante toate trupele, sa fie invitat presedintele si pana sa vina momentul in care sa presteze artistii pe gustul lui sa stea cu dopuri in urechi, dopuri, evident, asortate costumului (vezi concertul organizat la londra cu ocazia implinirii a 50 de ani de la urcarea pe tron a reginei elisabeta II)?!?
cri-cri
Junior Member

Re: Re: Mamaia sucks

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 2:17 pm

also, din cate cunosc eu, pana la ora asta nu a fost aleasa inca locatia in care se vor desfasura cantarile... poate, pentru pastrarea traditiei se va mentine teatrul de vara din mamaia sau, poate, se va amenaja altceva.
cat despre "spectacolele de afara", nu vrei sa dezvolti putin ideea?!? vrei un concert in aer liber in care sa cante toate trupele, sa fie invitat presedintele si pana sa vina momentul in care sa presteze artistii pe gustul lui sa stea cu dopuri in urechi, dopuri, evident, asortate costumului (vezi concertul organizat la londra cu ocazia implinirii a 50 de ani de la urcarea pe tron a reginei elisabeta II)?!?

Foarte bine draga.
Din toate concertele din lume ai ales chiar asta ca sa-ti sustii ideea.
Oricum am sa fiu mai clar pt ca vad ca nu esti pe frecventa cu mine:

Acest fest nu are rost sa se tina.Cum pe Mariah Carey nu mai vrea sa o vada nimeni, asa nici acest spectacol muzical distractiv nu isi mai are rostul.Intotdeauna e acelasi cacat pe scena si in sala foarte multe scaune goale.Unele lucruri e bine sa se mai si termine (cum ar fi "Tanar si nelinistit"}
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: Re: Mamaia sucks

Mesajde tre » Mie Iun 19, 2002 4:31 pm

Initial trimis de dadius

Foarte bine draga.

Acest fest nu are rost sa se tina.Cum pe Mariah Carey nu mai vrea sa o vada nimeni, asa nici acest spectacol muzical distractiv nu isi mai are rostul.Intotdeauna e acelasi cacat pe scena si in sala foarte multe scaune goale.Unele lucruri e bine sa se mai si termine (cum ar fi "Tanar si nelinistit"}

tragic e ca nu prea erau goale scaunele asta vara la mamaia 2001... erau babatii, copii de tzatza si...ceva tineret.

da...tanar si nelinistit trebuie musai sa se termine...
tre
Junior Member

Re: Re: Re: Mamaia sucks

Mesajde cri-cri » Mie Iun 19, 2002 5:57 pm

Initial trimis de dadius

Foarte bine draga.

daca parerea mea, a ta si a altor cativa este ca acest festival nu ar trebui sa se mai tina, nu inseamna ca este o opinie impartasita la nivel national. cat despre mariah carey, sunt sigura ca mai are cativa fani:D scaune goale, la mamaia??! neah, nici macar atunci cand ploua; este acoperita sala:D
"tanar si ne-a linistit"?!?:D eu am auzit persoane in varsta care-si doresc sa nu-l mai difuzeze de teama ca vor muri inainte de a vedea sfarsitul:D
cri-cri
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 12:43 am

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
tre
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii