nu mai aberez ca incep sa ma plictisesc si pe mine:) voi ce credeti despre acest "minunat" festival si despre editia lui din acest an?
sunt fetita si-s prostuta
sunt fetita si-s prostuta
Initial trimis de cri-cri
se spune ca anul acesta de festivalul de la mamaia se va ocupa tot titus munteanu, de data aceasta in colaborare cu antena 1... sa fie, oare, o schimbare de la proasta calitate la nu chiar asa de prosta caliate a acestui festival care se vrea a avea o traditie poate mult prea lunga dar care este, totusi, singurul festival national?!? sincer, eu sunt pesimista. adaptand o vorba de duh care spune ca fiecare tara are conducatorii pe care-i merita, as putea spune ca fiecare popor are muzica ce o merita... si pana nu se trezeste tot norodul la realitate, pana nu incetam a promova incultura, la toate nivele, nu doar incultura muzicala, nu vom ajunge nicaieri.
nu mai aberez ca incep sa ma plictisesc si pe mine:) voi ce credeti despre acest "minunat" festival si despre editia lui din acest an?
Initial trimis de tre cool
antena 1 au antecedente - vezi 'premiile industriei muzicale...' - asa ca eu zic ca va fi tocmai invers, din prost in mai prost....
da-mi voie sa te contrazic... este adevarat ca antena 1 s-a ocupat de "premiile industriei muzicale romanesti", insa realizatorul, deci cel care a conceput show-ul, nu este nicidecum titus munteanu... macar pentru imaginea destul de buna pe care o are acesta nu cred ca se va face de cacao. oare?:) in plus de asta, fondurile de care dispun cei de la antena 1 sunt de departe mai mari decat cele de care dispunea tvr.
heheheh oare formatia vama veche va canta?!?:B :p
Initial trimis de dinu
Pi or fi luand, da' probabil ca ii baga pe toti in buzunar. Ca echipament au asa cum arata imaginea de-o vezi la tv, machiajul lasa de dorit, iar banii showmanilor sunt subtziri aproape ca la Tele7...
Initial trimis de dadius
Mamaia sucks si intotdeauna va fi asa.Numai prin faptul ca se tine intr-un teatru de vara ca sa nu mai vorbim de altele.Cand se vor tine si la noi spectacolele ca AFARA? never ever.
dadius
also, din cate cunosc eu, pana la ora asta nu a fost aleasa inca locatia in care se vor desfasura cantarile... poate, pentru pastrarea traditiei se va mentine teatrul de vara din mamaia sau, poate, se va amenaja altceva.
cat despre "spectacolele de afara", nu vrei sa dezvolti putin ideea?!? vrei un concert in aer liber in care sa cante toate trupele, sa fie invitat presedintele si pana sa vina momentul in care sa presteze artistii pe gustul lui sa stea cu dopuri in urechi, dopuri, evident, asortate costumului (vezi concertul organizat la londra cu ocazia implinirii a 50 de ani de la urcarea pe tron a reginei elisabeta II)?!?
Initial trimis de dadius
Foarte bine draga.
Din toate concertele din lume ai ales chiar asta ca sa-ti sustii ideea.
Oricum am sa fiu mai clar pt ca vad ca nu esti pe frecventa cu mine:
Acest fest nu are rost sa se tina.Cum pe Mariah Carey nu mai vrea sa o vada nimeni, asa nici acest spectacol muzical distractiv nu isi mai are rostul.Intotdeauna e acelasi cacat pe scena si in sala foarte multe scaune goale.Unele lucruri e bine sa se mai si termine (cum ar fi "Tanar si nelinistit"}
Initial trimis de dadius
Foarte bine draga.
Din toate concertele din lume ai ales chiar asta ca sa-ti sustii ideea.
Oricum am sa fiu mai clar pt ca vad ca nu esti pe frecventa cu mine:
Acest fest nu are rost sa se tina.Cum pe Mariah Carey nu mai vrea sa o vada nimeni, asa nici acest spectacol muzical distractiv nu isi mai are rostul.Intotdeauna e acelasi cacat pe scena si in sala foarte multe scaune goale.Unele lucruri e bine sa se mai si termine (cum ar fi "Tanar si nelinistit"}
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 0 vizitatori