Olaroiu principal la Steaua

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

Olaroiu principal la Steaua

Mesajde SOD » Mar Iun 25, 2002 5:42 pm

gata!s-a terminat cu Piturca!
olaroiu a fost numit antrenor principal la Steaua iar obiectivele declarate de el si de Paunescu sunt castigarea Cupei si a Campionatului.
credeti ca se vor edea schimbari tactice si de mentalitate ?va reusi sa faca ceea ce n-a reusit Piturca?vom avea event in Ghencea?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde ptz » Mar Iun 25, 2002 6:41 pm

de ce credeti ca odata cu numirea lui oli se va schimba totul???Event...nu cred ca o sa vedeti cel putin nu sezonul asta...intai sa va faceti echipa pt. ca lotul pe care il aveti e mai slab ca al Bacaului :)
ptz
Junior Member

Mesajde AxL » Mar Iun 25, 2002 7:41 pm

nu o sa facem nimic si nu s-a terminat deloc cu piturca care ramane manager general... o sa fie mai greu ce-i drept sa-l manipuleze pe olaroiu decat pe iovan, dar de manipulat oricum o sa-l manipuleze. daca i se scoala lui oricum o sa dea afara pe cine vrea.... inclusiv pe olaroiu, ca nu cred ca se risca somnorila si oieru` sa se certe cu nea piti...
in concluzie...... nimic nou :mad:

"lotul pe care il aveti e mai slab ca al Bacaului"
- lotul e mai valoros si decat al pechinezilor, dar din pacate nu e condus de persoane care sa merite lucru` asta plus ca si pe jucatori (pe majoritatea, dar nu toti) ii doare in fund de culorile pe care le reprezinta.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde ptz » Mar Iun 25, 2002 11:56 pm

esti subiectiv axl...poate ca am exagerat dar totusi aveti un lot mult mai slab decat in alti ani.
ptz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Iun 26, 2002 8:45 pm

Deh, noi n-avem pe unu ca Gigi Netzoiu sa ne aduca pe gratis tone de fotbalishti...
shi chiar sh-asha, steaua are lot bun, cu concurentza pe posturi, ne mai trebuie 1-2 atacantzi shi lotul devine competitiv...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde AxL » Joi Iun 27, 2002 8:23 am

Initial trimis de decret
Deh, noi n-avem pe unu ca Gigi Netzoiu sa ne aduca pe gratis tone de fotbalishti...

Lasa asa.... asta ne mai lipsea unu "gigi CAINEtzoiu"... Nu e destul ca-l avem pe bEEcali ? da-l in mortii lui pe cainetoiu ca e mai degradat decat oieru` nostru. bEEcali macar are niste principii, pe cand tiganul ala borat nu are nici un Dumnezeu.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde Alexievici Raul » Joi Iul 11, 2002 5:11 pm

Probabil cea mai buna achizitie a Stelei.Sper sa confirme inca o data ca este cel mai tanar si cel mai promitator antrenor di football-ul romanesc.Poate o data cu el vor sosi si jucatori valorosi de la FC National (Ovidiu Petre,Gigel Coman etc.)
In concluzie e super bine !!!!!!!!!!!!!!!
Alexievici Raul

Re: Olaroiu principal la Steaua

Mesajde Rosu Oana » Sâm Iul 13, 2002 4:46 pm

Sincer chiar ma bucur ca Olaroriu e antrenorul vostru, sper sa faca
treaba buna cu voi ca sa fie campionatul mai activ,mai dinamic.
De ce nu sa revedem Steaua de pe vremuri, mai stii ?
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 13, 2002 5:19 pm

Itzi raspund astfel draga Oana shi threadului de pe dinamo unde nu mai am voie sa postez....
E prea devreme sa apreciem valoarea acestui tehnician, in fond n-are nici 3 ani de cand antreneaza, dar in mod cert este un cashtig pt fotbalul romanesc in privintza mentalitatzii. Acest lucru s-a vazut in cantonamentul stelei de la Forban unde a renuntzat la alergarea traditzionala pe pantele montane, fiind primul antrenor kre admite factorul negativ pt organism pe care acestea il reprezinta...
Astfel se trece la o noua era a tehnicienilor, o era binevenita shi ale carei roade cred k nu vor intarzia sa apara.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Rosu Oana » Sâm Iul 13, 2002 7:03 pm

Mersi decret pentru raspuns si te rog lamureste-ma in legatura cu
forumul Dinamo. Cum adica "nu mai am voie sa postez" ? Vorbesti de parca ti-a interzis cineva. Din partea mea poti posta fara nici o
problema.
Rosu Oana
Junior Member

Înapoi la FanClub Steaua