gata!s-a terminat cu Piturca!
olaroiu a fost numit antrenor principal la Steaua iar obiectivele declarate de el si de Paunescu sunt castigarea Cupei si a Campionatului.
credeti ca se vor edea schimbari tactice si de mentalitate ?va reusi sa faca ceea ce n-a reusit Piturca?vom avea event in Ghencea?
Olaroiu principal la Steaua
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
nu o sa facem nimic si nu s-a terminat deloc cu piturca care ramane manager general... o sa fie mai greu ce-i drept sa-l manipuleze pe olaroiu decat pe iovan, dar de manipulat oricum o sa-l manipuleze. daca i se scoala lui oricum o sa dea afara pe cine vrea.... inclusiv pe olaroiu, ca nu cred ca se risca somnorila si oieru` sa se certe cu nea piti...
in concluzie...... nimic nou :mad:
in concluzie...... nimic nou :mad:
- lotul e mai valoros si decat al pechinezilor, dar din pacate nu e condus de persoane care sa merite lucru` asta plus ca si pe jucatori (pe majoritatea, dar nu toti) ii doare in fund de culorile pe care le reprezinta."lotul pe care il aveti e mai slab ca al Bacaului"
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Deh, noi n-avem pe unu ca Gigi Netzoiu sa ne aduca pe gratis tone de fotbalishti...
shi chiar sh-asha, steaua are lot bun, cu concurentza pe posturi, ne mai trebuie 1-2 atacantzi shi lotul devine competitiv...
shi chiar sh-asha, steaua are lot bun, cu concurentza pe posturi, ne mai trebuie 1-2 atacantzi shi lotul devine competitiv...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de decret
Deh, noi n-avem pe unu ca Gigi Netzoiu sa ne aduca pe gratis tone de fotbalishti...
Lasa asa.... asta ne mai lipsea unu "gigi CAINEtzoiu"... Nu e destul ca-l avem pe bEEcali ? da-l in mortii lui pe cainetoiu ca e mai degradat decat oieru` nostru. bEEcali macar are niste principii, pe cand tiganul ala borat nu are nici un Dumnezeu.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Probabil cea mai buna achizitie a Stelei.Sper sa confirme inca o data ca este cel mai tanar si cel mai promitator antrenor di football-ul romanesc.Poate o data cu el vor sosi si jucatori valorosi de la FC National (Ovidiu Petre,Gigel Coman etc.)
In concluzie e super bine !!!!!!!!!!!!!!!
In concluzie e super bine !!!!!!!!!!!!!!!
- Alexievici Raul
Re: Olaroiu principal la Steaua
Sincer chiar ma bucur ca Olaroriu e antrenorul vostru, sper sa faca
treaba buna cu voi ca sa fie campionatul mai activ,mai dinamic.
De ce nu sa revedem Steaua de pe vremuri, mai stii ?
treaba buna cu voi ca sa fie campionatul mai activ,mai dinamic.
De ce nu sa revedem Steaua de pe vremuri, mai stii ?
- Rosu Oana
- Junior Member
Itzi raspund astfel draga Oana shi threadului de pe dinamo unde nu mai am voie sa postez....
E prea devreme sa apreciem valoarea acestui tehnician, in fond n-are nici 3 ani de cand antreneaza, dar in mod cert este un cashtig pt fotbalul romanesc in privintza mentalitatzii. Acest lucru s-a vazut in cantonamentul stelei de la Forban unde a renuntzat la alergarea traditzionala pe pantele montane, fiind primul antrenor kre admite factorul negativ pt organism pe care acestea il reprezinta...
Astfel se trece la o noua era a tehnicienilor, o era binevenita shi ale carei roade cred k nu vor intarzia sa apara.
E prea devreme sa apreciem valoarea acestui tehnician, in fond n-are nici 3 ani de cand antreneaza, dar in mod cert este un cashtig pt fotbalul romanesc in privintza mentalitatzii. Acest lucru s-a vazut in cantonamentul stelei de la Forban unde a renuntzat la alergarea traditzionala pe pantele montane, fiind primul antrenor kre admite factorul negativ pt organism pe care acestea il reprezinta...
Astfel se trece la o noua era a tehnicienilor, o era binevenita shi ale carei roade cred k nu vor intarzia sa apara.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Mersi decret pentru raspuns si te rog lamureste-ma in legatura cu
forumul Dinamo. Cum adica "nu mai am voie sa postez" ? Vorbesti de parca ti-a interzis cineva. Din partea mea poti posta fara nici o
problema.
forumul Dinamo. Cum adica "nu mai am voie sa postez" ? Vorbesti de parca ti-a interzis cineva. Din partea mea poti posta fara nici o
problema.
- Rosu Oana
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1