Ce e cu cele de la Candy?????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce e cu cele de la Candy?????

Mesajde zuza » Lun Iul 08, 2002 6:15 am

Am si eu o curiozitate daca nu e prea mult.Cum sunt versurile de la Candy din 'Te iert'. Ma refer la refren. Ca inca nu am reusit sa inteleg sensul.

Help!
Help!!
Help!!!:confused:
zuza
Junior Member

Mesajde belenenses » Lun Iul 08, 2002 10:23 am

Eu n-am reusit sa-nteleg inca linia melodica ... ce sa mai zic de versuri ? Melodia e fada iar refrenul se termina in coada de peste (muzical vorbind). N-am retinut versurile , cand e o chestie cu 'te iert' 'te uit' n-are rost sa ma mai chinui, rimele-s deja cunoscute, nu stiu la ce te-ar ajuta sa le faci comentariu literar, oricum e un CHIX.
belenenses
Junior Member

Re: Ce e cu cele de la Candy?????

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 12:04 pm

Initial trimis de monikaisinlove
Am si eu o curiozitate daca nu e prea mult.Cum sunt versurile de la Candy din 'Te iert'. Ma refer la refren. Ca inca nu am reusit sa inteleg sensul

nici eu... :a
momentan,totul este foarte confuz pentru mine...sau pentru ele :con:
Josefine^
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 12:39 pm

si mai e o chestie...cam scartaie partea aia de la cristina raduta..."traiesc in visare"...luminati-ma si pe mine... :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 4:07 pm

Fatucile astea de la Candy nu au avut niciodata versuri limpezi! Daca cineva este de alta parere, sa dea exemplu de text cu inteles, la ele! :hehe:
Kayla

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 4:11 pm

La Cristiana Raduta, chestia cu "traiesc in visare" ar putea avea inteles, dar nu l-am gasit inca! :con: Trebuie sa recunoastem, ei ii face melodiile celebrul, faimosul, Laurentiu Duta! La ce va puteti astepta?;)
Kayla

Mesajde zuza » Lun Iul 08, 2002 6:04 pm

Oricum versurile au o rima tampita dar totusi macar sa se inteleaga ceva din ele. Ce creier de om poate sa imteleaga ceva din : te iert/dar n-am sa te uit/am sa-mi vad acum de viata mea.
Mai mult nu stiu dar sunt aproape sigura ca mai au asemenea 'greseli' de exprimare.:con:
zuza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 8:31 pm

Initial trimis de Melutza
La Cristiana Raduta, chestia cu "traiesc in visare" ar putea avea inteles, dar nu l-am gasit inca! :con: Trebuie sa recunoastem, ei ii face melodiile celebrul, faimosul, Laurentiu Duta! La ce va puteti astepta?;)

in cazul asta,mii de scuze si tot respectul pentru "venerabilul" domn Duta ;)
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 12:11 am

Oricum versurile au o rima tampita dar totusi macar sa se inteleaga ceva din ele. Ce creier de om poate sa imteleaga ceva din : te iert/dar n-am sa te uit/am sa-mi vad acum de viata mea.
Mai mult nu stiu dar sunt aproape sigura ca mai au asemenea 'greseli' de exprimare.:con:

pai simplu: sa zicem ca eu sunt una din cele de la candy si tu barbatul care m-ai suparat. ne certam, te iert, totusi nu te uit pentru ca nu e posibil, doar am investit atatea sentimente in relatia cu tine :D :D , dar acum trebuie sa merg mai departe. intelegi? :D :D
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Iul 09, 2002 1:43 am

Aha! Ceva ceva tot intelegdar tot cred ca e tampita exprimarea lor. Pe moment ce imi vad de viata mea inseamna ca 'te uit' dar de fapt 'nu te uit'.

Ce tampenie!!!! :p
zuza
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 11:04 pm

Aha! Ceva ceva tot intelegdar tot cred ca e tampita exprimarea lor. Pe moment ce imi vad de viata mea inseamna ca 'te uit' dar de fapt 'nu te uit'.

Ce tampenie!!!! :p

nu neaparat. merg mai departe dar nu te uit, tu ramai in sufletu meu ca...ma rog...probabil prima iubire, dar totusi nu se mai poate ca mi-ai facut ceva de neiertat. merg mai departe dar nu uit ce-a fost frumos. duuuuh!!
tre
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Iul 09, 2002 11:29 pm

Eu sunt cam grea de cap si tot nu inteleg. Oricum mersi pentru efort.:o
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 8:28 am

:mad:Pai toata melodia, cum ai zis si tu, este o mare greseala de exprimare. Ar fi avut doua variante:
1. Te iert dar AM sa te uit
2. NU te iert dar n-am sa te uit.
Si, cum textul lor este o combinatie intre cele de mai sus, este normal sa nu se inteleaga nimic!:a
Kayla

Mesajde tre » Mie Iul 10, 2002 10:15 am

bravo dom'le.... s-a mai gasit una....

s-o luam altfel, cu o intamplare adevarata:

eu am avut un hard 'maxtor'. fain hard, eram multumit de el, pana-ntr-o zi cand a crapat cu toate datele care erau pe el. m-am enervat, am injurat toate firmele de la 'maxtor' pana la aia de unde l-am cumparat. in fine, mi-a trecut, am iertat firma 'maxtor', dar n-am sa uit niciodata cate date am pierdut chiar daca mi-am luat un alt hard, marca 'seagate'.

e mai clar acum? ;)
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 10:25 am

Ma, mama, una este cu hardurile si alta cu baietii si fetele. Alea zic "nu te uit" in sens de "am sa-mi amintesc totdeauna cat de mult te-am iubit". :p
Te-ai prins si tu? :a
Kayla

Mesajde Josefine^ » Mie Iul 10, 2002 11:15 am

incepe sa ma doara capul... :)
eu sunt de acord cu trecool,daca stai sa te gandesti versurile au un strop de logica,dar parca tot suna gresit...
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 12:43 pm

Or avea logica, dar este cam greu de gasit! :confused:
De altfel, cum am mai spus, intotdeauna au avut versuri cu inteles indoielnic...:D
Kayla

Mesajde Unregistered » Dum Oct 06, 2002 2:36 am

Initial trimis de monika

Doar nu _Candy_ a compus melodia,asa ca taceti din gura.De ce va luati de ele.
Unregistered

Mesajde Kayla » Dum Oct 06, 2002 4:32 pm

Initial trimis de Unregistered

Doar nu _Candy_ a compus melodia,asa ca taceti din gura.De ce va luati de ele.

Ele ziceau ca acum isi compun singure piesele... Dar poate nu mai sunt la curent... S-au schimbat multe lucruri.
P.S: Trebuia sa pui semnul intrebarii la sfarsit. Invata si tu sa scrii, te rog...
Kayla

Mesajde Unregistered » Mie Oct 09, 2002 12:59 am

Initial trimis de Calypso

Ele ziceau ca acum isi compun singure piesele... Dar poate nu mai sunt la curent... S-au schimbat multe lucruri.
P.S: Trebuia sa pui semnul intrebarii la sfarsit. Invata si tu sa scrii, te rog...

? Scuze!!
------------------------------
Dar de ce _fatuci_ ? Cumva gelozia isi spune cuvintul?
Unregistered

Mesajde Afroditta » Sâm Oct 12, 2002 10:14 am

Din punct de vedere logic si gramatical fraza e gresita. Conjunctia "dar" arata o opozitie intre doua idei...Or , "Te iert " si "n-am sa te uit" nu sunt doua idei cu sensuri opuse, dimpotriva...Ganditi-va si voi...Corect ar fi fost"Te iert si n-am sa te uit"
Afroditta

Mesajde LiquidSky » Dum Oct 13, 2002 9:05 am

mi se pare ca este "te iert, dar n-am sa te uit", idee care mi se pare logica pana la urma urmei, dupa o atenta analiza stilistica. e ceva de genul 'i-ai facut rau, totusi te iarta dar nu te va uita'. versul care urmeaza da claritate si limpezime acestei idei precedente cu iertare/uitare, punand scurt punctul pe i, cu sensul de "nu mai sunt a ta", lasa-ma in pace, cu sau fara tine, viata merge inainte.
hai ma, ce e asa greu? :)

"traiesc in visare" este tot o structura metaforica (metaphorically speaking) care pune accent foarte tare pe feelingu' omului, pentru ca se stie ca, dimpotriva, visul este diferit de realitate. tocmai aici s-a dorit a se face o antagonie intre realitate/irealitate, respectiv traire/visare prin perspectiva mintii si ochilor.

ntz ntz...

mai dati-mi ca mai stiu... :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Oct 13, 2002 9:14 am

Initial trimis de Unregistered

? Scuze!!
------------------------------
Dar de ce _fatuci_ ? Cumva gelozia isi spune cuvintul?

Nu este nici un fel de gelozie... "fatuci" pt ca sunt fete, nu? Asa am simtit eu nevoia sa ma exprim in acel moment... A-)
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii