ce parere aveti de aceasta emisiune? nu-mi sta in fire sa 'promovez' emisiunile 'trasnite' de pe la noi dar asta parca e altfel.
dupa cum ar spune bill gates: 'nu numai ca prezentatorul e trasnit dar te si face sa razi'.
zero
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: zero
emisiune de factura mtv...tom green , parca...ne invata sa prestam atitudini...ca , noua, in general ne e cam frica..misto a fost cand a intrat intr-un cinematograf si le-a povestit spectatorilor finalul filmului, cu o porta-voce...
))

- onasis
- Junior Member
imi pare foarte rau ca de abea acum descopar emisiunea asta...am vazut doar atunci cand era intru-un scaun cu rotile si astepta masinile la stop sa le ceara bani sau alte chestii soferilor...
sa-mi spuneti si mie exact cand se difuzeaza...chiar ma intereseaza...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Initial trimis de Josefine^
imi pare foarte rau ca de abea acum descopar emisiunea asta...am vazut doar atunci cand era intru-un scaun cu rotile si astepta masinile la stop sa le ceara bani sau alte chestii soferilor...
e vineri la 0:30 parca. oricum eu ma uit mai mult la reluarile din timpu saptamanii, dupa 12 noaptea, nu stiu sa-ti zic exact ora.
http://www.zeroo.ro au niste filmulete taaare faine cu craioveanu, printre care unu cu pasarin la o prezentare de moda cand ii pica bucatica de stofa si ramane in poponeata goala si unu (in vreo 3 parti parca) cand mananca craioveanu supa cu sosete si alte chestii

cati pumni si-o fi luat omu asta de pe strada?

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
e vineri la 0:30 parca. oricum eu ma uit mai mult la reluarile din timpu saptamanii, dupa 12 noaptea, nu stiu sa-ti zic exact ora.
http://www.zeroo.ro au niste filmulete taaare faine cu craioveanu, printre care unu cu pasarin la o prezentare de moda cand ii pica bucatica de stofa si ramane in poponeata goala si unu (in vreo 3 parti parca) cand mananca craioveanu supa cu sosete si alte chestii.
cati pumni si-o fi luat omu asta de pe strada?![]()
![]()
![]()
![]()
vorbesti serios?supa cu sosete?! mi-e si frica sa ma uit...dar totusi am sa ma uit...ma cert putin cu tata si ma duc sa vizionez filmulete cu pasarin

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
nu pot sa ma uit la "filmulete" pentru ca nu pot sa accesez site-ul (could not locate remote server) ;P
-
Initial trimis de Josefine^
nu pot sa ma uit la "filmulete" pentru ca nu pot sa accesez site-ul (could not locate remote server) ;P
http://www.zeroo.ro/zeroo/filme.htm exact asa.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii