zero

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

zero

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 12:28 am

ce parere aveti de aceasta emisiune? nu-mi sta in fire sa 'promovez' emisiunile 'trasnite' de pe la noi dar asta parca e altfel.
dupa cum ar spune bill gates: 'nu numai ca prezentatorul e trasnit dar te si face sa razi'.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: zero

Mesajde onasis » Mar Iul 16, 2002 12:43 am

emisiune de factura mtv...tom green , parca...ne invata sa prestam atitudini...ca , noua, in general ne e cam frica..misto a fost cand a intrat intr-un cinematograf si le-a povestit spectatorilor finalul filmului, cu o porta-voce...:)))
onasis
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 12:49 am

imi pare foarte rau ca de abea acum descopar emisiunea asta...am vazut doar atunci cand era intru-un scaun cu rotile si astepta masinile la stop sa le ceara bani sau alte chestii soferilor...
sa-mi spuneti si mie exact cand se difuzeaza...chiar ma intereseaza...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 12:52 am

Initial trimis de Josefine^
imi pare foarte rau ca de abea acum descopar emisiunea asta...am vazut doar atunci cand era intru-un scaun cu rotile si astepta masinile la stop sa le ceara bani sau alte chestii soferilor...
sa-mi spuneti si mie exact cand se difuzeaza...chiar ma intereseaza...

e vineri la 0:30 parca. oricum eu ma uit mai mult la reluarile din timpu saptamanii, dupa 12 noaptea, nu stiu sa-ti zic exact ora.

http://www.zeroo.ro au niste filmulete taaare faine cu craioveanu, printre care unu cu pasarin la o prezentare de moda cand ii pica bucatica de stofa si ramane in poponeata goala si unu (in vreo 3 parti parca) cand mananca craioveanu supa cu sosete si alte chestii ;).

cati pumni si-o fi luat omu asta de pe strada? :D :D :D :D
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 1:00 am

Initial trimis de tre cool

e vineri la 0:30 parca. oricum eu ma uit mai mult la reluarile din timpu saptamanii, dupa 12 noaptea, nu stiu sa-ti zic exact ora.

http://www.zeroo.ro au niste filmulete taaare faine cu craioveanu, printre care unu cu pasarin la o prezentare de moda cand ii pica bucatica de stofa si ramane in poponeata goala si unu (in vreo 3 parti parca) cand mananca craioveanu supa cu sosete si alte chestii ;).

cati pumni si-o fi luat omu asta de pe strada? :D :D :D :D

vorbesti serios?supa cu sosete?! mi-e si frica sa ma uit...dar totusi am sa ma uit...ma cert putin cu tata si ma duc sa vizionez filmulete cu pasarin :D somebody stop me!!! :D :a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 1:09 am

nu pot sa ma uit la "filmulete" pentru ca nu pot sa accesez site-ul (could not locate remote server) ;P
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 11:46 pm

Initial trimis de Josefine^
nu pot sa ma uit la "filmulete" pentru ca nu pot sa accesez site-ul (could not locate remote server) ;P

http://www.zeroo.ro/zeroo/filme.htm exact asa.
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:23 am

Mama, ce misto pot fi filmuletele alea! Mai ales ala cu "Cosmina_popou" sau ceva de genul asta! Foarte dragute!:D
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii