Ce animale aveti acasa ?
Re: Ce animale aveti acasa ? :)
mai bine zis ce am avut..
1 un sarpe..stimpy ne aveam foarte bine
2 un hamster..sledge..sa-i fie tarana usoara
3 un arici...ren...belea rau
4 un frate mai mare- dan
1 un sarpe..stimpy ne aveam foarte bine
2 un hamster..sledge..sa-i fie tarana usoara
3 un arici...ren...belea rau
4 un frate mai mare- dan
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
- PuturOSU`
- Junior Member
Mai frumoase decat pisicile aristocrate ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu am un papagal, desi nu inteleg de ce l-au cumparat parintii cand aveau deja unul. Ma rog. Il cheama Roro. Initial, trebuia sa i se spuna Roco (nu stiu, poate cu doi "c"), dar s-a votat sa fie Roro. Trebuie sa recunosc ca ideea imi apartine, si promisesem ca in timpul Campionatului Mondial de fotbal o sa-l pup pe Roro de fiecare data cand Romario sau Ronaldo marcau vreun gol pentru Brazilia. Dar nu a fost sa fie, pentru ca nenea Scolari nu a catadicsit sa-l ia in Asia si pe Romario. Asta este. Vorba bulgarului: "Cand ie, ie, cand nu ie, nu ie. Asta ie".
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Dar Ronaldo a dat 8 goluri la mondiale. Ai pupat de 8 ori papagalul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oricum nu esti un om serios din moment ce pupi papagalul.
Papagalii nu sunt facutzi pentru ca noi sa ii pupam. Eu nici sa am papagal Kakadu....nu l-ash pupa.

Papagalii nu sunt facutzi pentru ca noi sa ii pupam. Eu nici sa am papagal Kakadu....nu l-ash pupa.
-
Poate l-a pupat pe cioc ! :p
-
mi-am luat papagal
bai, mi-am luat un papagal si nu prea ma preocupa...vreau si eu sugestii pt un nume,cum sa-l cresc,ce sa nu-i fac...chestii d-estia.ma-ntelegeti?
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
- PuturOSU`
- Junior Member
eu am vrut sa-i fac cadou unui prieten un motan,pentru ca al lui fusese furat!am facut rost de cel mai dulce pisicutz...rasa : albastru de Rusia cu persan..e superb! problema e ca nu a putut sa-l primeasca..el e mereu plecat prin tara si nu prea are timp de asa ceval..anyway,a zis ca o sa-l ia in septembrie cand se intoarce in Bucuresti!pana atunci, motanul ramane la mine! 

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
eu am vrut sa-i fac cadou unui prieten un motan,pentru ca al lui fusese furat!am facut rost de cel mai dulce pisicutz...rasa : albastru de Rusia cu persan..e superb! problema e ca nu a putut sa-l primeasca..el e mereu plecat prin tara si nu prea are timp de asa ceval..anyway,a zis ca o sa-l ia in septembrie cand se intoarce in Bucuresti!pana atunci, motanul ramane la mine!![]()
Cred ca este superb, nu? What's its name?:D
- Kayla
Am un motan european de 8 ani, vreo 22 de pesti:2 sanitari, 2 hologramus, 3 carasi, 4 guppy, 3 xipho, 2 mulinezi negri, 2 pesti paradis albastri, 2 platti aurii si 2 barbusi de sumatra.
Parintii nu prea vor sa-mi iau si alte animale de frica sa nu transform casa in gradina zoologica.
Mai am si la tzara un porc, 5 curci, vreo 40 de gaini si pui
asta-i tot
Parintii nu prea vor sa-mi iau si alte animale de frica sa nu transform casa in gradina zoologica.
Mai am si la tzara un porc, 5 curci, vreo 40 de gaini si pui
asta-i tot

-
dEpEchEmIND - Junior Member
AM AVUT UN CAINE VREO 9 PISICI UN PAPAGAL SI O BROASCA TESTOASA
ACUM MAI AM DOAR UN CAINE UN PAPAGAL SI UN FRATE
ACUM MAI AM DOAR UN CAINE UN PAPAGAL SI UN FRATE
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Poate l-a pupat pe cioc ! :p
L-am pupat pe corp, ma, nu pe cioc. Si nu mi-au ramas pene in gura. Este foaret adevarat ca la primele tentative de a-l pupa ma trezeam cu ciocul lui pe nasul meu, incercand sa ma loveasca. Dar dupa aia s-a obisnuit. Mi-a facut zile negre individul asta. Intereseaza pe cineva ce si cum?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu am o pisicuta, pe al ei nume tzuki si are cam 4 luni.mi-a fost f greu sa o iau , pt ca am mai avut doua pisicutze inainte si una mi-a fugit de acasa , si a doua mi-a murit in brate , din a mea vina;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P sau cred ca din vina mea , ca ea nu era bolnava , nu avea nika, se ascunsese sub pat si am tras de pat sa o scot de acolo si am auzit un zgomot,ca si cum s-ar fi izbit de pereti, si chiar asa era , parca era epileptica , avea convulsii, okii pe spate si limba scoasa.eu cred ca am speriat-o si a facut ceva , infarct,poate .daca are cineva idee ce s-a intamplat va rog sa spuneti ca f greu am trecut peste asta .oricum stiu ca e vina mea, dar vreau sa stiu medical ce a patit. In fine, si pisicutza asta pe care o am acuma, adik tzuki e f nebunatica, dar uneori o mai apuca si pe ea tandretea si vine si toarce langa mine si numa atunci pot si eu sa o mangai ca f rar sta locului.Mai tot timpul alearga dupa diverse insecte pe balcon, si sa vezi ce satisfactie are cand prinde cate una.vine cu ea in gura si mi-a arata si daca vreau sa ma duc sa i-o iau ca cine stie ce microbi are insecta aia , fuge si se infoaie la mine, isi face coditza aia a ei de 3 ori mai mare!ea nu iese din casa ca e prea mica , dar odata era sa o pierd( si pe asta !!!) , ca a iesit din apt, cand am venit eu , si pana sa vad eu ca lipseste ( ca am crezut ca doarme) a trecut ceva timp! si , ghici unde era? era la etajul 6 ( eu stau la 5) , dupa ce o cautasem 4 h pe afara
.e o dulcica a mea pisicutza,dar cred ca oricine crede asa despre animalutzul lui!:)

- Hera
- Junior Member
Azi mi-am imbogatzit familia acvatica cu 5 pesti neon:). Dar nu ii pot tzine in acvariul mare cu peshtii ceilalti pentru ca nu se impaca, si sunt prea mici.
Le-am facut un acvariu separat si se descurca foarte bine. Deocamdata.
Imi plac asa de mult!!!!Sper sa-mi traiasca multa vreme.
Si cred asta pt. ca sunt inruditi cu hologramii.
Le-am facut un acvariu separat si se descurca foarte bine. Deocamdata.
Imi plac asa de mult!!!!Sper sa-mi traiasca multa vreme.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim