Ce animale aveti acasa ?

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

Re: Ce animale aveti acasa ? :)

Mesajde PuturOSU` » Vin Iul 05, 2002 11:00 pm

mai bine zis ce am avut..
1 un sarpe..stimpy ne aveam foarte bine
2 un hamster..sledge..sa-i fie tarana usoara
3 un arici...ren...belea rau
4 un frate mai mare- dan
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 6:41 pm

Am doua pisici Ragdoll acasa, un motan si o pisica, de 1 an si 2 luni, pe care toti ati vrea sa ii vedeti! Sunt cele mai frumoase pisici din lume!:D :a
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 6:43 pm

Mai frumoase decat pisicile aristocrate ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 6:52 pm

Si astea sunt aristocrate! Si da, mult mai frumoase!:a
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 10:04 am

Initial trimis de Mirela
si ce ii dai sa manance??;n

nu mananca..bea Red Bull..si incepe sa zboare prin casa!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iul 16, 2002 9:23 pm

Eu am un papagal, desi nu inteleg de ce l-au cumparat parintii cand aveau deja unul. Ma rog. Il cheama Roro. Initial, trebuia sa i se spuna Roco (nu stiu, poate cu doi "c"), dar s-a votat sa fie Roro. Trebuie sa recunosc ca ideea imi apartine, si promisesem ca in timpul Campionatului Mondial de fotbal o sa-l pup pe Roro de fiecare data cand Romario sau Ronaldo marcau vreun gol pentru Brazilia. Dar nu a fost sa fie, pentru ca nenea Scolari nu a catadicsit sa-l ia in Asia si pe Romario. Asta este. Vorba bulgarului: "Cand ie, ie, cand nu ie, nu ie. Asta ie".
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 16, 2002 10:58 pm

Dar Ronaldo a dat 8 goluri la mondiale. Ai pupat de 8 ori papagalul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iul 17, 2002 8:48 am

L-am pupat mai multe ori, dar nu dupa fiecare gol al Castorului, pentru ca eram la munca. Dar trebuie sa recunosc ca l-am albit dupa semifinala cu Turcia. Mai mult pentru declaratia pe care a dat-o Ronaldo. :)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 17, 2002 9:12 am

Oricum nu esti un om serios din moment ce pupi papagalul. :(
Papagalii nu sunt facutzi pentru ca noi sa ii pupam. Eu nici sa am papagal Kakadu....nu l-ash pupa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 12:51 pm

Daca pupi un papagal nu ramai cu pene-n gura?!:confused:
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 1:09 pm

Poate l-a pupat pe cioc ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 8:33 pm

Bleah!!! Nu-mi plac papagalii!;b
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 23, 2002 2:49 pm

Initial trimis de Melutza
Bleah!!! Nu-mi plac papagalii!;b

De ce?sunt asa sweet..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 9:48 pm

Inainte imi placeau. A avut o colega de-a mea un papagal si mi s-a urcat odata in cap si si-a facut nevoile acolo! De atunci ii detest!!!:y
Kayla

mi-am luat papagal

Mesajde PuturOSU` » Joi Iul 25, 2002 11:13 pm

bai, mi-am luat un papagal si nu prea ma preocupa...vreau si eu sugestii pt un nume,cum sa-l cresc,ce sa nu-i fac...chestii d-estia.ma-ntelegeti?
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iul 28, 2002 12:02 am

Hehe... Nu-i da drumul prin casa! Tu stii cum se ascunde?! De exemplu dupa vreu dulap, frigider, congelator... Atunci sa te vad cum il recuperezi... ;b
Kayla

Mesajde Jasmine » Lun Iul 29, 2002 12:16 pm

eu am avut un motan persan alb frumos foc ..il chema Misu si am mai avut si trei broscutze tzestoase ..erau tare dulci!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Aug 01, 2002 10:30 am

Eu am mai avut si niste pestisori... Insa a cazut acvariul pe jos intr-o zi... Am ajuns acasa abia dupa vreo cateva ore... Se uscase pe jos...:(
Kayla

Mesajde Aiurita » Mar Aug 13, 2002 9:42 am

Am doua pisicutze Ragdoll,un motanel si o pisicuta SUPER-DELICIOSI!!!:a
Aiurita
Junior Member

Mesajde Pit » Mar Aug 13, 2002 7:19 pm

Eu am doi Pitbulli; un mascul de 7 luni si o femela de 3 ani.
Pit

Mesajde Jasmine » Mie Aug 14, 2002 12:04 pm

eu am vrut sa-i fac cadou unui prieten un motan,pentru ca al lui fusese furat!am facut rost de cel mai dulce pisicutz...rasa : albastru de Rusia cu persan..e superb! problema e ca nu a putut sa-l primeasca..el e mereu plecat prin tara si nu prea are timp de asa ceval..anyway,a zis ca o sa-l ia in septembrie cand se intoarce in Bucuresti!pana atunci, motanul ramane la mine! :)

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 14, 2002 5:23 pm

Initial trimis de Jasmyna
eu am vrut sa-i fac cadou unui prieten un motan,pentru ca al lui fusese furat!am facut rost de cel mai dulce pisicutz...rasa : albastru de Rusia cu persan..e superb! problema e ca nu a putut sa-l primeasca..el e mereu plecat prin tara si nu prea are timp de asa ceval..anyway,a zis ca o sa-l ia in septembrie cand se intoarce in Bucuresti!pana atunci, motanul ramane la mine! :)

Cred ca este superb, nu? What's its name?:D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 14, 2002 6:20 pm

Initial trimis de Emanuela

Cred ca este superb, nu? What's its name?:D

parca e o bijuterie!! :)

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 14, 2002 11:06 pm

Initial trimis de Jasmyna

parca e o bijuterie!! :)

Cred si eu! Asa o combinatie! Si ale mele sunt superbe! Mi-ar place sa le vezi odata...:D
Kayla

Mesajde Aiurita » Joi Aug 15, 2002 6:52 am

Si ale mele sunt delicioase!Parca ar fi nishte inghetzate cu lapte shi cu capuchino!Poate iti trimit si o poza cu ei ca sa-i"mananci"!Ha-ha-ha!:D :D :D
Aiurita
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 04, 2002 7:06 pm

Am un motan european de 8 ani, vreo 22 de pesti:2 sanitari, 2 hologramus, 3 carasi, 4 guppy, 3 xipho, 2 mulinezi negri, 2 pesti paradis albastri, 2 platti aurii si 2 barbusi de sumatra.
Parintii nu prea vor sa-mi iau si alte animale de frica sa nu transform casa in gradina zoologica.
Mai am si la tzara un porc, 5 curci, vreo 40 de gaini si pui
asta-i tot :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Joi Sep 05, 2002 1:37 am

AM AVUT UN CAINE VREO 9 PISICI UN PAPAGAL SI O BROASCA TESTOASA
ACUM MAI AM DOAR UN CAINE UN PAPAGAL SI UN FRATE
Superba Oana
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Sep 06, 2002 11:58 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Poate l-a pupat pe cioc ! :p

L-am pupat pe corp, ma, nu pe cioc. Si nu mi-au ramas pene in gura. Este foaret adevarat ca la primele tentative de a-l pupa ma trezeam cu ciocul lui pe nasul meu, incercand sa ma loveasca. Dar dupa aia s-a obisnuit. Mi-a facut zile negre individul asta. Intereseaza pe cineva ce si cum?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Hera » Sâm Sep 07, 2002 12:04 am

Eu am o pisicuta, pe al ei nume tzuki si are cam 4 luni.mi-a fost f greu sa o iau , pt ca am mai avut doua pisicutze inainte si una mi-a fugit de acasa , si a doua mi-a murit in brate , din a mea vina;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P sau cred ca din vina mea , ca ea nu era bolnava , nu avea nika, se ascunsese sub pat si am tras de pat sa o scot de acolo si am auzit un zgomot,ca si cum s-ar fi izbit de pereti, si chiar asa era , parca era epileptica , avea convulsii, okii pe spate si limba scoasa.eu cred ca am speriat-o si a facut ceva , infarct,poate .daca are cineva idee ce s-a intamplat va rog sa spuneti ca f greu am trecut peste asta .oricum stiu ca e vina mea, dar vreau sa stiu medical ce a patit. In fine, si pisicutza asta pe care o am acuma, adik tzuki e f nebunatica, dar uneori o mai apuca si pe ea tandretea si vine si toarce langa mine si numa atunci pot si eu sa o mangai ca f rar sta locului.Mai tot timpul alearga dupa diverse insecte pe balcon, si sa vezi ce satisfactie are cand prinde cate una.vine cu ea in gura si mi-a arata si daca vreau sa ma duc sa i-o iau ca cine stie ce microbi are insecta aia , fuge si se infoaie la mine, isi face coditza aia a ei de 3 ori mai mare!ea nu iese din casa ca e prea mica , dar odata era sa o pierd( si pe asta !!!) , ca a iesit din apt, cand am venit eu , si pana sa vad eu ca lipseste ( ca am crezut ca doarme) a trecut ceva timp! si , ghici unde era? era la etajul 6 ( eu stau la 5) , dupa ce o cautasem 4 h pe afara :D.e o dulcica a mea pisicutza,dar cred ca oricine crede asa despre animalutzul lui!:)
Hera
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 09, 2002 5:48 pm

Azi mi-am imbogatzit familia acvatica cu 5 pesti neon:). Dar nu ii pot tzine in acvariul mare cu peshtii ceilalti pentru ca nu se impaca, si sunt prea mici.
Le-am facut un acvariu separat si se descurca foarte bine. Deocamdata.
Imi plac asa de mult!!!!Sper sa-mi traiasca multa vreme.:) Si cred asta pt. ca sunt inruditi cu hologramii.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim