Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''
In primul rand, ma bucur ca muzica romaneasca e apreciata in ziua de azi. Sa ne gandim ca, acum vreo 4-5 ani, nimeni nu voia sa auda macar de vreo melodie romaneasca, cu atat mai putin de vreun cantaret autohton gen Cotabita sau Enache... Deci, e un lucru bun ca exista incercarile, si ca aceste incercari prind la public. De aici insa,pana la puzderia de trupe aparute peste noapte in muzica romaneasca , fie ca au voce, fie ca nu...e o mare distanta. In primul rand, un cantaret adevarat ar trebui sa fie capabil sa cante LIVE, fiindca de asta i-a dat Dumnezeu voce! Altfel, oricine de pe lumea asta poate sa fie mare superstar, cu banda dupa el, in orice imprejurare... Diferenta dintre un artist adevarat si un ,,coate-goale'' cu aere de mare star este capacitatea celui dintai(care ii lipseste lui <coate-goale>) de a-si folosi vocea(care reprezinta si un respect pentru public, ca doar nu te duci la concert ca sa auzi CD-ul pe care il ai acasa) si de a-si transmite mesajul. Din pacate insa, multi cantareti romani sunt capabili doar de doua lucruri, pe care le stapanesc insa cu un rafinament demn de o cauza mult mai buna: PLAYBACK-UL si SCANDALUL.
- Florina18
- Junior Member
Re: Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''
Din pacate insa, multi cantareti romani sunt capabili doar de doua lucruri, pe care le stapanesc insa cu un rafinament demn de o cauza mult mai buna: PLAYBACK-UL si SCANDALUL. [/B][/QUOTE]
unii stiu sa si DANSEZE.
unii stiu sa si DANSEZE.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
mda
ma intreb asa ca SPECTATOR! voi puteti sa faceti toate diferentele dintre playback si cantat live...cand vedeti artisti in concert nu? ...stiu raspunsul...oricum kestia cu playback-ul e mai la moda ca muzica in sine! dezbateti voi micutzilor (micutzelor) in continuare...daca x si y canta sau nu live...maine poimanie o sa fie vestimentatia care o au artisti pe scena...si la anu o sa fie vocabularul care nu este corect gramatical! observati unde vreau sa ajung nu? deci v-ati dat seama singuri ca suferiti...o seara buna!
threat retardat #3 in seara asta
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: mda
Initial trimis de original
ma intreb asa ca SPECTATOR! voi puteti sa faceti toate diferentele dintre playback si cantat live...cand vedeti artisti in concert nu? ...stiu raspunsul...oricum kestia cu playback-ul e mai la moda ca muzica in sine! dezbateti voi micutzilor (micutzelor) in continuare...daca x si y canta sau nu live...maine poimanie o sa fie vestimentatia care o au artisti pe scena...si la anu o sa fie vocabularul care nu este corect gramatical! observati unde vreau sa ajung nu? deci v-ati dat seama singuri ca suferiti...o seara buna!
bã (ca sa ma exprim colocvial),
e foarte importanta o discutie pe marginea unei probleme, acea problema fiind muzica romaneasca, dar, discutia ar trebui sa fie doar o etapa in 'culturalizarea' romanului in materie de muzica. a venit timpul sa facem ceva. nu stiu ce, nu am raspuns, dar poate ca ar trebui sa ne canalizam energia in sensul asta, sa gasim o solutie. sau mai multe...........
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
iar eu
playback si scandal... buna tema...
ce pot sa zic decat ca pe aia de la voltaj i-a pedepsit d-zeu cand au cazut cu scena.. de ce i-a pedepsit ? ca fac playback, de-aia...
formatzii romanesti care nu fac playback sunt alea care vin cu instrumentele lor de obicei [veteranii cel mai des]
exemple de formatzii veterane : iris
formatzii tinere : vitza de vie, class
dar formatzii care fura nume stitzi ? eu stiu.. si dau exemplu tot pe aia care au cazut cu scena
) adica pe nemernici de la voltaj
oricum cel mai des se intalneste playback la muzica dance si la menelele astea jegoase :p puah... iar cantat live la muzica rock, electronica, techno... expmple vii sunt cargo, iris, nsk, suie paparude, class.. astia nu fac playback... nu au cum.. ultimii 3 nici nu prea au la ce, pentru ca vocile lor sunt mai mult vorbe, deci se exclud.. concluzia ? putzini romani nu fac playback. si de fapt... macar de ar face playback k lumea.. dar la ei "sare cd-ul" sau se interupe microfonul, sau incurca vrsurile sau nu mimeaza bine
asta cu mimatul e cea mai dura faza .. cat de prost tre sa fii sa nu mimezi bine ? nu ar trebui sa te impushti ? cre` ca da.
servus si la urmatoarea tema:o
ce pot sa zic decat ca pe aia de la voltaj i-a pedepsit d-zeu cand au cazut cu scena.. de ce i-a pedepsit ? ca fac playback, de-aia...
formatzii romanesti care nu fac playback sunt alea care vin cu instrumentele lor de obicei [veteranii cel mai des]
exemple de formatzii veterane : iris
formatzii tinere : vitza de vie, class
dar formatzii care fura nume stitzi ? eu stiu.. si dau exemplu tot pe aia care au cazut cu scena

oricum cel mai des se intalneste playback la muzica dance si la menelele astea jegoase :p puah... iar cantat live la muzica rock, electronica, techno... expmple vii sunt cargo, iris, nsk, suie paparude, class.. astia nu fac playback... nu au cum.. ultimii 3 nici nu prea au la ce, pentru ca vocile lor sunt mai mult vorbe, deci se exclud.. concluzia ? putzini romani nu fac playback. si de fapt... macar de ar face playback k lumea.. dar la ei "sare cd-ul" sau se interupe microfonul, sau incurca vrsurile sau nu mimeaza bine

asta cu mimatul e cea mai dura faza .. cat de prost tre sa fii sa nu mimezi bine ? nu ar trebui sa te impushti ? cre` ca da.
servus si la urmatoarea tema:o
-
A!exutzul© - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii