Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''

Mesajde Florina18 » Mar Iul 16, 2002 9:09 pm

In primul rand, ma bucur ca muzica romaneasca e apreciata in ziua de azi. Sa ne gandim ca, acum vreo 4-5 ani, nimeni nu voia sa auda macar de vreo melodie romaneasca, cu atat mai putin de vreun cantaret autohton gen Cotabita sau Enache... Deci, e un lucru bun ca exista incercarile, si ca aceste incercari prind la public. De aici insa,pana la puzderia de trupe aparute peste noapte in muzica romaneasca , fie ca au voce, fie ca nu...e o mare distanta. In primul rand, un cantaret adevarat ar trebui sa fie capabil sa cante LIVE, fiindca de asta i-a dat Dumnezeu voce! Altfel, oricine de pe lumea asta poate sa fie mare superstar, cu banda dupa el, in orice imprejurare... Diferenta dintre un artist adevarat si un ,,coate-goale'' cu aere de mare star este capacitatea celui dintai(care ii lipseste lui <coate-goale>) de a-si folosi vocea(care reprezinta si un respect pentru public, ca doar nu te duci la concert ca sa auzi CD-ul pe care il ai acasa) si de a-si transmite mesajul. Din pacate insa, multi cantareti romani sunt capabili doar de doua lucruri, pe care le stapanesc insa cu un rafinament demn de o cauza mult mai buna: PLAYBACK-UL si SCANDALUL.
Florina18
Junior Member

Re: Muzica romaneasca sau ,,mai un playback, mai un scandal...''''

Mesajde dadius » Mie Iul 17, 2002 8:02 am

Din pacate insa, multi cantareti romani sunt capabili doar de doua lucruri, pe care le stapanesc insa cu un rafinament demn de o cauza mult mai buna: PLAYBACK-UL si SCANDALUL. [/B][/QUOTE]

unii stiu sa si DANSEZE.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:36 am

Si eu ma bucur ca suntem apreciati peste hotare si pentru muzica, dar, daca ar sti ca la noi se canta numai dupa disc si sintetizator, oare ne-ar mai aprecia atat de mult?:confused:
Kayla

mda

Mesajde n3aGabitz » Joi Iul 18, 2002 9:45 am

ma intreb asa ca SPECTATOR! voi puteti sa faceti toate diferentele dintre playback si cantat live...cand vedeti artisti in concert nu? ...stiu raspunsul...oricum kestia cu playback-ul e mai la moda ca muzica in sine! dezbateti voi micutzilor (micutzelor) in continuare...daca x si y canta sau nu live...maine poimanie o sa fie vestimentatia care o au artisti pe scena...si la anu o sa fie vocabularul care nu este corect gramatical! observati unde vreau sa ajung nu? deci v-ati dat seama singuri ca suferiti...o seara buna!

threat retardat #3 in seara asta
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 6:34 pm

Esti cam rautacios... Dar, ce-i drept, la unele formatii este greu sa-ti dai seama, pe cand la altele te lamuresti de la primele acorduri. La vestimantatie se ajunge in curand, ca si la versurile acelea atat de corecte... In parte ai dreptate. :a
Kayla

Re: mda

Mesajde tre » Vin Iul 19, 2002 3:18 am

Initial trimis de original
ma intreb asa ca SPECTATOR! voi puteti sa faceti toate diferentele dintre playback si cantat live...cand vedeti artisti in concert nu? ...stiu raspunsul...oricum kestia cu playback-ul e mai la moda ca muzica in sine! dezbateti voi micutzilor (micutzelor) in continuare...daca x si y canta sau nu live...maine poimanie o sa fie vestimentatia care o au artisti pe scena...si la anu o sa fie vocabularul care nu este corect gramatical! observati unde vreau sa ajung nu? deci v-ati dat seama singuri ca suferiti...o seara buna!

threat retardat #3 in seara asta

bã (ca sa ma exprim colocvial),
e foarte importanta o discutie pe marginea unei probleme, acea problema fiind muzica romaneasca, dar, discutia ar trebui sa fie doar o etapa in 'culturalizarea' romanului in materie de muzica. a venit timpul sa facem ceva. nu stiu ce, nu am raspuns, dar poate ca ar trebui sa ne canalizam energia in sensul asta, sa gasim o solutie. sau mai multe...........
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

iar eu

Mesajde A!exutzul© » Lun Iul 22, 2002 5:36 am

playback si scandal... buna tema...
ce pot sa zic decat ca pe aia de la voltaj i-a pedepsit d-zeu cand au cazut cu scena.. de ce i-a pedepsit ? ca fac playback, de-aia...

formatzii romanesti care nu fac playback sunt alea care vin cu instrumentele lor de obicei [veteranii cel mai des]
exemple de formatzii veterane : iris
formatzii tinere : vitza de vie, class
dar formatzii care fura nume stitzi ? eu stiu.. si dau exemplu tot pe aia care au cazut cu scena :)) adica pe nemernici de la voltaj :)
oricum cel mai des se intalneste playback la muzica dance si la menelele astea jegoase :p puah... iar cantat live la muzica rock, electronica, techno... expmple vii sunt cargo, iris, nsk, suie paparude, class.. astia nu fac playback... nu au cum.. ultimii 3 nici nu prea au la ce, pentru ca vocile lor sunt mai mult vorbe, deci se exclud.. concluzia ? putzini romani nu fac playback. si de fapt... macar de ar face playback k lumea.. dar la ei "sare cd-ul" sau se interupe microfonul, sau incurca vrsurile sau nu mimeaza bine :)
asta cu mimatul e cea mai dura faza .. cat de prost tre sa fii sa nu mimezi bine ? nu ar trebui sa te impushti ? cre` ca da.
servus si la urmatoarea tema:o
A!exutzul©
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii