Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?
71 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?
Daca ar fi sa alegem pe criterii muzicale ce gen ar castiga: house sau manelele?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Mie mi se pare normal ca orice om intreg la cap ar alege House!!!!

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Re: Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?
Mie unul imi plac atat manelele dar si House
- fygo20
dintre astea 2 as alege house :a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
house
bineinteles,in cazul in care nu este o varianta house la "ooooooo.... viata mea" 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
normal ca as alege house... credeti-ma, sunt de-a dreptul terorizata de manele pt ca stau in constanta in carterul in care au aparut cei mai multi ratati(=manelisti).;P
If you're going through HELL, keep going.
- hekathe16
- Junior Member
ba copii...voi n-ati ascultat house in viatza voastra bai.... numa atzi auzit cum ca ar exista genu asta de muzica...
- jayx
aoleu
suferiti toti....ascultati piesa parazitii - shoot yourself...si comiteti sinucidere ca alte sanse nu aveti!
daca ea zice nu eu ma mai duc?
ps: ce muzica va place mai mult pula-n pizda? sau pula-n cur?
thread retardat....oricum raspunsuri pe masura! good job!
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: aoleu
Initial trimis de original
suferiti toti....ascultati piesa parazitii - shoot yourself...si comiteti sinucidere ca alte sanse nu aveti!
iarta-ma ca te-am suparat cu thread'u meu. cred ca esti mult prea destept pentru mine asa ca propun administratorilor sa stearga acest thread.
mii de scuze din nou.
-
Re: Re: aoleu
Initial trimis de dadius
iarta-ma ca te-am suparat cu thread'u meu. cred ca esti mult prea destept pentru mine asa ca propun administratorilor sa stearga acest thread.
mii de scuze din nou.
Hai, ma, inceteaza. Daca lor nu le place thread-ul, sa nu mai intre pe el. Sunt altii carora le place. Si, va rog, exista minori care viziteaza site-ul, macar folositi "stelute" cand spuneti magarii, da?
- Kayla
lol
bine mamii am sa folosesc stelute....ai vreo preferinta la culoare? Apropo tu kiar crezi ca e vreun minor aici care nu stie toate cuvintele F si P posibile? ...chiar ma amuzi nu gluma
Omu D: si tu mai amuzat, be cool "dawg"
Omu D: si tu mai amuzat, be cool "dawg"
-
n3aGabitz - Junior Member
- Kayla
Initial trimis de dadius
Daca ar fi sa alegem pe criterii muzicale ce gen ar castiga: house sau manelele?
Daca ar fi sa alegem pe criterii olfactive ce aliment ar castiga: painea sau cacatul?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: Re: Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?
Initial trimis de bhuttu
Daca ar fi sa alegem pe criterii olfactive ce aliment ar castiga: painea sau cacatul?
asemanarea intre tine si tico: ma uimesti!! bine zis

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de bhuttu
Interesanta comparatie.

-
Doar un idiot ar alege manele, in loc de house. Dupa mine asta e muzica adevarata : HOUSE ( dar nu cea de la noi !!!
:bleah: ci aia de calitate !!!!)
Decat versuri tampite ca la manele mai bine doua vorbe , dar cu inteles sau chiar deloc cum e in cazul house.
A , si pt bhuttu : ai fost tare cu comparatia aia !!!! :B
:bleah: ci aia de calitate !!!!)
Decat versuri tampite ca la manele mai bine doua vorbe , dar cu inteles sau chiar deloc cum e in cazul house.
A , si pt bhuttu : ai fost tare cu comparatia aia !!!! :B
- Acid Bourn
- Junior Member
- Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania
Re: aoleu
Initial trimis de original
te rugam, fii capitanul nostru! lumineaza-ne, o , prealuminatzia ta!
p.s. tzie shi altor citziva clientzi care sint convinshi ca ceea ce nu le place este inferior: statzi acasa copii. daca nu avetzi ceva interesant de spus, cautatzi sau lasatzi-i pe altzii.
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Initial trimis de dadius
este o intrebare fara sens. orice om intreg la cap si cu pretentii de la el ar alege orice altceva decat manele.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
House sau manele...
Nicodata nu o sa ma pot decide ce gen muzical dintre astea doua imi place mai mult deoarece mi-au placut dintotdeauna manele si la fel si house-ul ...si nu mai spun ca pentru cateva luni am avut si o formatie house dar nu vreau sa aduc aminte de asta ca sa nu ziceti ca as vrea sa ma laud si ca sunt cel dintre cunascatori...deci revenind la subiect dintotdeauna mi-au placut manelele si house-ul si sunt convins ca asa va ramane parerea mea pana nu voi mai suporta nici un gen muzical...Pa-Pa baietilor si fetelor...
- Renato2002
- Junior Member
foarte interesant!
am citit toate raspunsurile la acest subiect si am ajuns la concluzia ca nu va plac manelele.Nici mie nu-mi plac in mod deosebit dar nici nu ma deranjeaza.(unele cel putin) Cat despre house: I hate it.Nu pot sa suport aceasta muzica.Nu ma refer la trupe ca Dario G ,sylver etc care au ceva de spus.Ma refer la oamenii care fac o muzica, care nu spune nimic ,muzica bazata doar pe ritm,efecte, mai vine cate un bou si repeta o chestie la infinit , nu exista linii melodice etc.Asta nu e muzica.Asta e un concurs intre Dj.Care are aparatura mai tare ala e mai smecher.Nu-ti trebuie multa scoala doar ureche muzicala si bani de scule si te-ai scos. Dar as vrea sa vad cati dintre cei care canta house ar fi in stare sa se tina dupa o orchestra de manelisti la o nunta? Sau cati dintre ei ar fi in stare sa cante alta muzica, care ar presupune sa ai voce,cap sa-ti faci texte etc. Muzica house a aparut din cauza ca s-a dezvoltat electronica foarte mult si din cauza ca tot mai putini "artisti" urmeaza o scoala de muzica sau mai mult un conservator.
Cam asta zic eu .Astept sa ma BOMBARDATI....ha ha ha
Cam asta zic eu .Astept sa ma BOMBARDATI....ha ha ha
-
imi pare rau sa te vad gandind asa. ce fel de muzica house ai ascultat de iti provoaca atata sila?
ai ascultat vreodata BT, VEGAS, PROPELLERHEADS, JHON DIGWEED, DJ CHARLES FEELGOOD .......... nu prea cred sa fi auzit macar de ei. daca poti spune ca manelele (unele) le mai poti accepta, insa house-ul nu, sincer imi pun mari intrebari asupra motivului prin care lumea nu vrea sa se schimbe.
NU CATALOGA INAINTE DE A CUNOASTE
K-gula.
ai ascultat vreodata BT, VEGAS, PROPELLERHEADS, JHON DIGWEED, DJ CHARLES FEELGOOD .......... nu prea cred sa fi auzit macar de ei. daca poti spune ca manelele (unele) le mai poti accepta, insa house-ul nu, sincer imi pun mari intrebari asupra motivului prin care lumea nu vrea sa se schimbe.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de K-gula
este o intrebare fara sens. orice om intreg la cap si cu pretentii de la el ar alege orice altceva decat manele.
K-gula.
haidetzi sa va explik kum sta treaba ...
sa zicem ka suntetzi undeva la bunici .. la tzara kum ar veni nu stiu kati dintre voi avetzi bunici akolo dar haidetzi sa ne imaginam urmatorul scenariu .. ka suntetzi la bunici iar akolo exista o diskoteka sau un pub .. unde sunt numai manele .. noah akuma oameni buni ce ar fi de facut? sa stai umbufnat ku mainile in san si sa zici domne mie nu imi plak manelele nu am ce cauta aici .. eu aleg painea nu rahatul .. asta la ce a zis mai sus buhhutu sau te inviorezi si zici domne un om superior tre sa stie sa se adapteze .. si incepi sa dai si tu oleaka din fund pe manele .. mie una mie se pare penibil kand am vazut ka lumea pusa in situatzia de a dansa pe manele pur si simplu nu stie .. eu zik ka un om tre sa stie sa faca si de unele si de altele ... prefer muzika house dar de exemplu kand fac curatenie in casa imi place sa pun manele .. si din kauza ka frecventez pub`urile ku muzika house si tribal mi s`a propus de multe ori sa iau un joint .. si majoritatea asocieaza muzika house ku drogurile .. cel putzin afara e la moda asta ! pe kand maneaua nu te pune decat in cel mai rau caz sa iei un pahar de vin

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Initial trimis de K-gula
imi pare rau sa te vad gandind asa. ce fel de muzica house ai ascultat de iti provoaca atata sila?
ai ascultat vreodata [B]BT, VEGAS, PROPELLERHEADS, JHON DIGWEED, DJ CHARLES FEELGOOD .......... nu prea cred sa fi auzit macar de ei. daca poti spune ca manelele (unele) le mai poti accepta, insa house-ul nu, sincer imi pun mari intrebari asupra motivului prin care lumea nu vrea sa se schimbe.
K-gula. [/B]
1. am ascultat ce s-a promovat si in nici un caz nu am cumparat muzica house.ce am ascultat nu mi-a placut.
2. nu am ascultat niciodata pe cei care i-ai enumerat tu.
3.unde am catalogat eu ceva ? am spus parerea mea despre house in general.
ca sa vezi ca nu sunt chiar asa de acfru imi place totusi Freathless in special God is a DJ. Cand a aparut piesa aia am ramas masca.
-
dadius ma surprinzi in mod neplacut. sunt de-acord cu tine ca mai tot ce numeste 'tineretul' de azi 'haus' e de rahat. cauta si tu pe net melodii house, nu doar ce se da la tv/radio. recomandari: kai tracid, aquagen, airfire, taucher, rmb, watergate, rollergirl (alte melodii decat cele date la tv), activ ('in noapte' si 'sunete club mix'), kpital (au ceva melodii decente), lady tom, mauro picotto, atb, schiller, antiloop (melodii mai vechi)...
eu inca ascult techno (si house) cu destul de multa placere desi de prin 94 am 'schimbat stilul'.
eu inca ascult techno (si house) cu destul de multa placere desi de prin 94 am 'schimbat stilul'.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
71 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii