Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?

Mesajde dadius » Lun Iul 15, 2002 7:14 am

Daca ar fi sa alegem pe criterii muzicale ce gen ar castiga: house sau manelele?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde zuza » Lun Iul 15, 2002 7:55 am

Mie mi se pare normal ca orice om intreg la cap ar alege House!!!!
:D :D :D :D :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Re: Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?

Mesajde fygo20 » Lun Iul 15, 2002 9:04 am

Mie unul imi plac atat manelele dar si House
fygo20

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 15, 2002 11:51 am

dintre astea 2 as alege house :a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:39 pm

Logic ca house, desi nu-mi prea place, dar decat manele...:a
Kayla

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 8:51 pm

haus pt ca exista posibilitatea ca unele din melodii sa fie chiar muncite.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

house

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 1:29 am

bineinteles,in cazul in care nu este o varianta house la "ooooooo.... viata mea" :D
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 11:07 am

Ba precis exista... In cazul asta, nu mai aleg nici una din variante.
Kayla

Mesajde xAndra » Mar Iul 16, 2002 5:00 pm

Dintre house si manele eu as alege aaa....house bineinteles, dar nu varianta "ooo...viata ta":D
A actiona e dificil, a gandi e usor dar a actiona dupa cum gandesti e cel mai dificil.
xAndra
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:05 pm

Hihihi! Dar ce formatii house iti plac?
Kayla

Mesajde hekathe16 » Mie Iul 17, 2002 10:14 am

normal ca as alege house... credeti-ma, sunt de-a dreptul terorizata de manele pt ca stau in constanta in carterul in care au aparut cei mai multi ratati(=manelisti).;P
If you're going through HELL, keep going.
hekathe16
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:39 am

Sincere compatimiri! :(
Kayla

Mesajde jayx » Joi Iul 18, 2002 9:19 am

ba copii...voi n-ati ascultat house in viatza voastra bai.... numa atzi auzit cum ca ar exista genu asta de muzica...
jayx

aoleu

Mesajde n3aGabitz » Joi Iul 18, 2002 9:39 am

suferiti toti....ascultati piesa parazitii - shoot yourself...si comiteti sinucidere ca alte sanse nu aveti!

daca ea zice nu eu ma mai duc?

ps: ce muzica va place mai mult pula-n pizda? sau pula-n cur?
thread retardat....oricum raspunsuri pe masura! good job!
n3aGabitz
Junior Member

Re: aoleu

Mesajde dadius » Joi Iul 18, 2002 12:28 pm

Initial trimis de original
suferiti toti....ascultati piesa parazitii - shoot yourself...si comiteti sinucidere ca alte sanse nu aveti!

iarta-ma ca te-am suparat cu thread'u meu. cred ca esti mult prea destept pentru mine asa ca propun administratorilor sa stearga acest thread.

mii de scuze din nou.
dadius

Re: Re: aoleu

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 7:00 pm

Initial trimis de dadius

iarta-ma ca te-am suparat cu thread'u meu. cred ca esti mult prea destept pentru mine asa ca propun administratorilor sa stearga acest thread.

mii de scuze din nou.

Hai, ma, inceteaza. Daca lor nu le place thread-ul, sa nu mai intre pe el. Sunt altii carora le place. Si, va rog, exista minori care viziteaza site-ul, macar folositi "stelute" cand spuneti magarii, da?
Kayla

lol

Mesajde n3aGabitz » Joi Iul 18, 2002 7:27 pm

bine mamii am sa folosesc stelute....ai vreo preferinta la culoare? Apropo tu kiar crezi ca e vreun minor aici care nu stie toate cuvintele F si P posibile? ...chiar ma amuzi nu gluma

Omu D: si tu mai amuzat, be cool "dawg"
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 7:37 pm

Toata lumea le cunoaste, dar nu e frumos... Si imi plac stelutele negre, sunt mai expresive... :D
Kayla

Mesajde bhuttu » Vin Iul 19, 2002 1:15 am

Initial trimis de dadius
Daca ar fi sa alegem pe criterii muzicale ce gen ar castiga: house sau manelele?

Daca ar fi sa alegem pe criterii olfactive ce aliment ar castiga: painea sau cacatul?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Re: Daca ar fi sa alegi: House sau Manele ce ai alege?

Mesajde tre » Vin Iul 19, 2002 2:56 am

Initial trimis de bhuttu

Daca ar fi sa alegem pe criterii olfactive ce aliment ar castiga: painea sau cacatul?

asemanarea intre tine si tico: ma uimesti!! bine zis ;).
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Iul 19, 2002 6:50 am

Initial trimis de bhuttu

Interesanta comparatie.:D
dadius

Mesajde Acid Bourn » Dum Iul 28, 2002 12:45 pm

Doar un idiot ar alege manele, in loc de house. Dupa mine asta e muzica adevarata : HOUSE ( dar nu cea de la noi !!!
:bleah: ci aia de calitate !!!!)
Decat versuri tampite ca la manele mai bine doua vorbe , dar cu inteles sau chiar deloc cum e in cazul house.
A , si pt bhuttu : ai fost tare cu comparatia aia !!!! :B
Acid Bourn
Junior Member

Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania

Re: aoleu

Mesajde qeru » Dum Iul 28, 2002 1:59 pm

Initial trimis de original

te rugam, fii capitanul nostru! lumineaza-ne, o , prealuminatzia ta!

p.s. tzie shi altor citziva clientzi care sint convinshi ca ceea ce nu le place este inferior: statzi acasa copii. daca nu avetzi ceva interesant de spus, cautatzi sau lasatzi-i pe altzii.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Iul 28, 2002 5:54 pm

Initial trimis de dadius

este o intrebare fara sens. orice om intreg la cap si cu pretentii de la el ar alege orice altceva decat manele.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

House sau manele...

Mesajde Renato2002 » Dum Iul 28, 2002 9:56 pm

Nicodata nu o sa ma pot decide ce gen muzical dintre astea doua imi place mai mult deoarece mi-au placut dintotdeauna manele si la fel si house-ul ...si nu mai spun ca pentru cateva luni am avut si o formatie house dar nu vreau sa aduc aminte de asta ca sa nu ziceti ca as vrea sa ma laud si ca sunt cel dintre cunascatori...deci revenind la subiect dintotdeauna mi-au placut manelele si house-ul si sunt convins ca asa va ramane parerea mea pana nu voi mai suporta nici un gen muzical...Pa-Pa baietilor si fetelor...
Renato2002
Junior Member

foarte interesant!

Mesajde dadius » Mar Iul 30, 2002 7:30 am

am citit toate raspunsurile la acest subiect si am ajuns la concluzia ca nu va plac manelele.Nici mie nu-mi plac in mod deosebit dar nici nu ma deranjeaza.(unele cel putin) Cat despre house: I hate it.Nu pot sa suport aceasta muzica.Nu ma refer la trupe ca Dario G ,sylver etc care au ceva de spus.Ma refer la oamenii care fac o muzica, care nu spune nimic ,muzica bazata doar pe ritm,efecte, mai vine cate un bou si repeta o chestie la infinit , nu exista linii melodice etc.Asta nu e muzica.Asta e un concurs intre Dj.Care are aparatura mai tare ala e mai smecher.Nu-ti trebuie multa scoala doar ureche muzicala si bani de scule si te-ai scos. Dar as vrea sa vad cati dintre cei care canta house ar fi in stare sa se tina dupa o orchestra de manelisti la o nunta? Sau cati dintre ei ar fi in stare sa cante alta muzica, care ar presupune sa ai voce,cap sa-ti faci texte etc. Muzica house a aparut din cauza ca s-a dezvoltat electronica foarte mult si din cauza ca tot mai putini "artisti" urmeaza o scoala de muzica sau mai mult un conservator.
Cam asta zic eu .Astept sa ma BOMBARDATI....ha ha ha
dadius

Mesajde K-gula » Mar Iul 30, 2002 10:32 am

imi pare rau sa te vad gandind asa. ce fel de muzica house ai ascultat de iti provoaca atata sila?

ai ascultat vreodata BT, VEGAS, PROPELLERHEADS, JHON DIGWEED, DJ CHARLES FEELGOOD .......... nu prea cred sa fi auzit macar de ei. daca poti spune ca manelele (unele) le mai poti accepta, insa house-ul nu, sincer imi pun mari intrebari asupra motivului prin care lumea nu vrea sa se schimbe.

NU CATALOGA INAINTE DE A CUNOASTE

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde PreferatA » Mar Iul 30, 2002 1:44 pm

Initial trimis de K-gula

este o intrebare fara sens. orice om intreg la cap si cu pretentii de la el ar alege orice altceva decat manele.

K-gula.

haidetzi sa va explik kum sta treaba ...
sa zicem ka suntetzi undeva la bunici .. la tzara kum ar veni nu stiu kati dintre voi avetzi bunici akolo dar haidetzi sa ne imaginam urmatorul scenariu .. ka suntetzi la bunici iar akolo exista o diskoteka sau un pub .. unde sunt numai manele .. noah akuma oameni buni ce ar fi de facut? sa stai umbufnat ku mainile in san si sa zici domne mie nu imi plak manelele nu am ce cauta aici .. eu aleg painea nu rahatul .. asta la ce a zis mai sus buhhutu sau te inviorezi si zici domne un om superior tre sa stie sa se adapteze .. si incepi sa dai si tu oleaka din fund pe manele .. mie una mie se pare penibil kand am vazut ka lumea pusa in situatzia de a dansa pe manele pur si simplu nu stie .. eu zik ka un om tre sa stie sa faca si de unele si de altele ... prefer muzika house dar de exemplu kand fac curatenie in casa imi place sa pun manele .. si din kauza ka frecventez pub`urile ku muzika house si tribal mi s`a propus de multe ori sa iau un joint .. si majoritatea asocieaza muzika house ku drogurile .. cel putzin afara e la moda asta ! pe kand maneaua nu te pune decat in cel mai rau caz sa iei un pahar de vin :) o busuioaka de bohotin de preferintza ...
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Iul 30, 2002 1:54 pm

Initial trimis de K-gula
imi pare rau sa te vad gandind asa. ce fel de muzica house ai ascultat de iti provoaca atata sila?

ai ascultat vreodata [B]BT, VEGAS, PROPELLERHEADS, JHON DIGWEED, DJ CHARLES FEELGOOD ..........
nu prea cred sa fi auzit macar de ei. daca poti spune ca manelele (unele) le mai poti accepta, insa house-ul nu, sincer imi pun mari intrebari asupra motivului prin care lumea nu vrea sa se schimbe.

NU CATALOGA INAINTE DE A CUNOASTE

K-gula. [/B]

1. am ascultat ce s-a promovat si in nici un caz nu am cumparat muzica house.ce am ascultat nu mi-a placut.
2. nu am ascultat niciodata pe cei care i-ai enumerat tu.
3.unde am catalogat eu ceva ? am spus parerea mea despre house in general.

ca sa vezi ca nu sunt chiar asa de acfru imi place totusi Freathless in special God is a DJ. Cand a aparut piesa aia am ramas masca.
dadius

Mesajde tre » Mie Iul 31, 2002 3:24 am

dadius ma surprinzi in mod neplacut. sunt de-acord cu tine ca mai tot ce numeste 'tineretul' de azi 'haus' e de rahat. cauta si tu pe net melodii house, nu doar ce se da la tv/radio. recomandari: kai tracid, aquagen, airfire, taucher, rmb, watergate, rollergirl (alte melodii decat cele date la tv), activ ('in noapte' si 'sunete club mix'), kpital (au ceva melodii decente), lady tom, mauro picotto, atb, schiller, antiloop (melodii mai vechi)...
eu inca ascult techno (si house) cu destul de multa placere desi de prin 94 am 'schimbat stilul'.
tre
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii