Motto(trimis de Florin Hi-Q)
Urmaresc mereu criticile constructive si incerc sa raspund la ele sau sa fiu atent...
Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru ce-am de zis, da' n-am vrut sa deschid subiect nou, si as vrea sa scriu chestia asta.
Dupa cum am mai spus, de cand s-a interzis caterinca pe forumurile - sa le zicem - "renegate", nu prea mai intru.
Alt lucru pe care l-am mai zis e ca nu-mi place Hi-Q. Cu exceptia melodiei "Totul va fi bine"(care-mi place) si "Un minut"(care nu e foarte rea), pentru mine muzica Hi-Q ramane la stadiul de "tarari-tarara". Adica stupid.
Dar... in postul asta vreau sa-i laud. Nu pentru muzica, evident, ci pentru cine sunt ei in plan extra-muzical(sau ma rog, adiacent).
Incep cu concluzia: Imi place de cei de la Hi-Q!
Pentru ca:
1. Sunt veseli, placuti la vedere(pe tv), iar comportamentul uneori prea hormonal al baietilor poate fi trecut cu vederea daca suntem un pic mai indulgenti.
2. Emisiunea pe care-o fac e in primul rand o idee buna, si din cand in cand chiar si o emisiune reusita.
3. Am citit articole straine care-i laudau.
4. Relatia lor cu fanii mi se pare intr-adevar una extraordinara. Pentru asta merita intr-adevar toata lauda, fara nici un fel de obiectie.
5. Nu in ultimul rand, ceea ce m-a facut sa postez aici, e faptul ca mi se par oameni cu capul pe umeri, care stiu ce fac, ce e cu ei, si care nu se pierd in faima si in imagine. Determinanta(pentru postul meu) a fost declaratia lui Mihai(parca) din cartea "Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania", in care spunea ca sunt proprii lor impresari, si ca ar accepta un alt impresar doar daca acesta i-ar face sa castige 70% din 100.000$ in loc de 85% din 10.000$, sau ceva in genul asta.
Ideea e...FELICITARI HI-Q!
Acu'...io sunt sigur ca aia de posteaza in mod regulat aici n-o sa inteleaga prea mare lucru din ce-am zis, da' am scris doar ca sa dau afara din mine ideea si... Florine, poate te ajuta cu ceva!