hi-q....

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

bau

Mesajde PreferatA » Vin Iul 19, 2002 12:46 pm

Initial trimis de petrican
primul post de la acest forum m-a dat pe spate. imi este greu sa cred ca o televiziune sta in emisiunea unei formatii de muzica usoara. dar, ma rog, fiecare are dreptul la o parere. mai departe. cine poate sa imi garanteze ca vreunul dintre membrii trupei a intrat cel putin o data pe acest site? dar cu dovezi plauzibile.

am vb cu florin pe forum apoi la telefon kand a fost lansarea si apoi ne`am intalnit totzi de pe forum la el acasa in bucuresti :))
dovada mai mare decat asta nu e!
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Re: bau

Mesajde AnDrEi » Vin Iul 19, 2002 2:31 pm

Initial trimis de PreferatA

am vb cu florin pe forum apoi la telefon kand a fost lansarea si apoi ne`am intalnit totzi de pe forum la el acasa in bucuresti :))
dovada mai mare decat asta nu e!

Miha nu cred ca ar trebui sa dai explikatii :) cine nu crede nu crede asta este :)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Iul 19, 2002 2:56 pm

daca nu crezi ca ei intra pe forum e problema ta dar unul din membrii trupei shi anume Florin e pasionat de informatica deoarece e shi la facultatea de info , a facut site-ul http://www.hi-q.ro shi i intra cu cea mai mare placere pe irc (canalul #hi-q) shi pe acest forum ca sa tina legatura cu fanii!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 20, 2002 12:03 pm

Initial trimis de sly
daca nu crezi ca ei intra pe forum e problema ta dar unul din membrii trupei shi anume Florin e pasionat de informatica deoarece e shi la facultatea de info , a facut site-ul http://www.hi-q.ro shi i intra cu cea mai mare placere pe irc (canalul #hi-q) shi pe acest forum ca sa tina legatura cu fanii!!

sunt impresionat pana la lacrimi. deja am incdeput sa plang.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sandrino » Dum Iul 21, 2002 12:47 pm

petrican esti liber sa crezi ce vrei... dar eu cred ca aici sunt destule dovezi care te-ar putea convinge ... :) ... citeste si tu celelalte mesaje postate pe acest forum si mi vedem :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

mda..

Mesajde AnDr3y - Radu » Dum Iul 21, 2002 11:22 pm

mda petrican ... deci daca nu crezi ata ete treaba ta .. decat se ne ceri noua dovezi mai bine te-ai axa pe chestia aia .. "crede shi nu cerceta" ca orice tzi-am spune noi tot nu ne crezi ... shi cum spuneam sunt alte forumuri pe acest portal unde poti sa postezi mesaje in voie despre ce vrei tu .. iar forumu asta e rezervat pt fani :P

Hi-Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 25, 2002 10:51 pm

pai .. Florin intra cel mai des pe acest forum .. dar sa nu uitam si de MItza nu ?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iul 28, 2002 8:44 am

Dragi fani, va dau un motiv de bucurie: nu o sa mai postez pe forumul haichiuilor. Mi s-a transmis intr-un mod destul de elegant ca ar fi mai bine sa nu ii mai critic. Asta este! Nu credeam ca am ajuns pe vremea de dinainte de 1989, cand daca nu laudai nu mai primeai salam si paine rationalizate. MI se pare logic sa nu fiu vazut cu ochi buni din moment ce "cine nu este cu noi este impotriva noastra". Asa ca, de azi inainte o sa intru si doar o sa citesc. Evident, pana in ziua in care mi se va da de inteles sa nu mai intru pe acest forum.
PS: Imi place ultimul videclip, cel in care ei sunt pe vasul acela.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sandrino » Dum Iul 28, 2002 1:26 pm

petrican ... cine te-a alungat de aici mey ?! ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Nu pleca!

Mesajde Florin Hi-Q » Mar Iul 30, 2002 3:00 pm

Dragi fani, va dau un motiv de bucurie: nu o sa mai postez pe forumul haichiuilor. Mi s-a transmis intr-un mod destul de elegant ca ar fi mai bine sa nu ii mai critic. Asta este! Nu credeam ca am ajuns pe vremea de dinainte de 1989, cand daca nu laudai nu mai primeai salam si paine rationalizate. MI se pare logic sa nu fiu vazut cu ochi buni din moment ce "cine nu este cu noi este impotriva noastra". Asa ca, de azi inainte o sa intru si doar o sa citesc. Evident, pana in ziua in care mi se va da de inteles sa nu mai intru pe acest forum.

Nu stiu ce crezi ca ti s-a transmis dar noi, Hi-Q, vrem sa ramai pe forum! Urmaresc mereu criticile constructive si incerc sa raspund la ele sau sa fiu atent...

Ramai?:-)
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iul 30, 2002 10:51 pm

:) dar poti sa shi postezi nu doar sa te uitzi :P :) shi daca tot itzi place videoclipul ... ia mai cauta in tine .. poate itzi place shi formatzia..

AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Vin Aug 02, 2002 3:21 am

Initial trimis de AnDr3y - Radu

:) dar poti sa shi postezi nu doar sa te uitzi :P :) shi daca tot itzi place videoclipul ... ia mai cauta in tine .. poate itzi place shi formatzia..

Noah .. petrican eu unul nu stiu de ce te`ai oftikat asa .. nu vad cine te`ar impiedica ca sa continui sa postezi mesaje pe acest forum iar Radule tu mai incetu .. nu te mai lua asa de lume dap ? plz
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Aug 02, 2002 11:41 am

andrei ... moderatoare de ex. :) .. il poate impiedica.. sau fanii.. cine stie ....
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Lun Aug 05, 2002 1:25 am

Initial trimis de sandrino
andrei ... moderatoare de ex. :) .. il poate impiedica.. sau fanii.. cine stie ....

ok sandrino .. ai dreptate .. dar sa nu mai facem caz/necaz :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Aug 05, 2002 8:52 am

Cred ca ai dreptate.... dar totusi parka tot imi pare rau dupa el :P
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Lun Aug 05, 2002 9:12 pm

Initial trimis de sandrino
Cred ca ai dreptate.... dar totusi parka tot imi pare rau dupa el :P

sincer sa fiu si mie imi pare rau .. dar .. nush .. noah .. i`m sad .. era baiat de treaba !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Aug 08, 2002 11:23 am

eh.. nu moare forum fara el Andrei .. stai fara grija :)
si pana una alta.. acest subiect de ce s-a deschis.. ca nu mai stiu ce se discuta aici ...
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Aug 14, 2002 6:52 pm

Initial trimis de Andrei

Noah .. petrican eu unul nu stiu de ce te`ai oftikat asa .. nu vad cine te`ar impiedica ca sa continui sa postezi mesaje pe acest forum iar Radule tu mai incetu .. nu te mai lua asa de lume dap ? plz

pai ce dreaq am facut ?!? i-am explicat cateva chestii :) elementare... ce dreaq .. i-am zis ca poate sa shi posteze nu numai sa se uite...

AnDr3y - Radu
Junior Member

Re: Nu pleca!

Mesajde bhuttu » Dum Sep 29, 2002 6:27 pm

Motto(trimis de Florin Hi-Q)
Urmaresc mereu criticile constructive si incerc sa raspund la ele sau sa fiu atent...

Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru ce-am de zis, da' n-am vrut sa deschid subiect nou, si as vrea sa scriu chestia asta.
Dupa cum am mai spus, de cand s-a interzis caterinca pe forumurile - sa le zicem - "renegate", nu prea mai intru.
Alt lucru pe care l-am mai zis e ca nu-mi place Hi-Q. Cu exceptia melodiei "Totul va fi bine"(care-mi place) si "Un minut"(care nu e foarte rea), pentru mine muzica Hi-Q ramane la stadiul de "tarari-tarara". Adica stupid.
Dar... in postul asta vreau sa-i laud. Nu pentru muzica, evident, ci pentru cine sunt ei in plan extra-muzical(sau ma rog, adiacent).
Incep cu concluzia: Imi place de cei de la Hi-Q!
Pentru ca:
1. Sunt veseli, placuti la vedere(pe tv), iar comportamentul uneori prea hormonal al baietilor poate fi trecut cu vederea daca suntem un pic mai indulgenti.
2. Emisiunea pe care-o fac e in primul rand o idee buna, si din cand in cand chiar si o emisiune reusita.
3. Am citit articole straine care-i laudau.
4. Relatia lor cu fanii mi se pare intr-adevar una extraordinara. Pentru asta merita intr-adevar toata lauda, fara nici un fel de obiectie.
5. Nu in ultimul rand, ceea ce m-a facut sa postez aici, e faptul ca mi se par oameni cu capul pe umeri, care stiu ce fac, ce e cu ei, si care nu se pierd in faima si in imagine. Determinanta(pentru postul meu) a fost declaratia lui Mihai(parca) din cartea "Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania", in care spunea ca sunt proprii lor impresari, si ca ar accepta un alt impresar doar daca acesta i-ar face sa castige 70% din 100.000$ in loc de 85% din 10.000$, sau ceva in genul asta.

Ideea e...FELICITARI HI-Q!
Acu'...io sunt sigur ca aia de posteaza in mod regulat aici n-o sa inteleaga prea mare lucru din ce-am zis, da' am scris doar ca sa dau afara din mine ideea si... Florine, poate te ajuta cu ceva!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 29, 2002 7:36 pm

Sunt deacord cu tine...Singura diferenta este ca mie imi place si muzica lor...Dar ei ca persoane mi se par super (ca sa nu mai zicem ca ei chiar tin legatura cu fanii)...Sunt putine trupe care sa ramana oarecum asa cum erau, eu una cunosc ft putine...Ptr asta vreau sa-i felicit pe toti trei!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: Re: Nu pleca!

Mesajde Florin Hi-Q » Dum Sep 29, 2002 9:32 pm

Initial trimis de bhuttu

Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru ce-am de zis, da' n-am vrut sa deschid subiect nou, si as vrea sa scriu chestia asta.
Dupa cum am mai spus, de cand s-a interzis caterinca pe forumurile - sa le zicem - "renegate", nu prea mai intru.
Alt lucru pe care l-am mai zis e ca nu-mi place Hi-Q. Cu exceptia melodiei "Totul va fi bine"(care-mi place) si "Un minut"(care nu e foarte rea), pentru mine muzica Hi-Q ramane la stadiul de "tarari-tarara". Adica stupid.
Dar... in postul asta vreau sa-i laud. Nu pentru muzica, evident, ci pentru cine sunt ei in plan extra-muzical(sau ma rog, adiacent).
Incep cu concluzia: Imi place de cei de la Hi-Q!
Pentru ca:
1. Sunt veseli, placuti la vedere(pe tv), iar comportamentul uneori prea hormonal al baietilor poate fi trecut cu vederea daca suntem un pic mai indulgenti.
2. Emisiunea pe care-o fac e in primul rand o idee buna, si din cand in cand chiar si o emisiune reusita.
3. Am citit articole straine care-i laudau.
4. Relatia lor cu fanii mi se pare intr-adevar una extraordinara. Pentru asta merita intr-adevar toata lauda, fara nici un fel de obiectie.
5. Nu in ultimul rand, ceea ce m-a facut sa postez aici, e faptul ca mi se par oameni cu capul pe umeri, care stiu ce fac, ce e cu ei, si care nu se pierd in faima si in imagine. Determinanta(pentru postul meu) a fost declaratia lui Mihai(parca) din cartea "Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania", in care spunea ca sunt proprii lor impresari, si ca ar accepta un alt impresar doar daca acesta i-ar face sa castige 70% din 100.000$ in loc de 85% din 10.000$, sau ceva in genul asta.

Ideea e...FELICITARI HI-Q!
Acu'...io sunt sigur ca aia de posteaza in mod regulat aici n-o sa inteleaga prea mare lucru din ce-am zis, da' am scris doar ca sa dau afara din mine ideea si... Florine, poate te ajuta cu ceva!

Mersi de post! Asa cum am mai spus: daca toti am avea aceleasi gusturi si aceleasi pareri ar fi o mare plictiseala in lumea asta!

Raspund:
1. Suntem asa cum suntem. Adevarul este ca suntem optimisti si pozitivi in sufletul nostru... asa ne-au facut mamele noastre!

2. Vis-a-vis de emisiune: facem si noi ce ne duce capul. Nu suntem prezentatori in stilul clasic, suntem niste tineri care au avut sansa sa face ce le place la tv.

3. Chiar m-ai facut curios! Care articole? Le vreau si eu! Please!

4. Mersi.

5. Mai nou suntem si producatori muzicali, la MOF. Sunteti curiosi cum suna niste piese AndreeaBalan, Akcent, Simplu, compuse de Florin de la Hi-Q (cu ajutorul puternic al lui Marius Moga si al baietilor de la UNU')??? Eu sunt...:-) Toamna asta lansam primele 2 proiecte exclusiv MOF: albumul UNU' si o trupa de 3 fete nebune!

Hai salut!
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde ballooba » Lun Sep 30, 2002 10:56 am

Asteptam (cel putin eu) cu nerabdare cele doua proiecte
ballooba
Junior Member

Mesajde sly » Lun Sep 30, 2002 1:40 pm

suna curios acest proiect FLorin de-abia astept sa vad ce o sa iasa shi iti urez bafta shi cu acest indraznet proiect adica MOF MUSIC .
sper sa reusesti shi cu studioul!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Wild Rose » Lun Sep 30, 2002 3:24 pm

Astept cu nerabdare cele 2 trupe...Bafta cu studioul!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde allidda » Lun Sep 30, 2002 8:57 pm

din cate am auzit eu unu` suna chiar fain :P.....sunt curioasa cum e celalalt proiect....:)
cu MOF...asteptam noi proiecte foarte bune.....pt ca sunt sigura ca o sa mearga bine (pt ca stiu ce baieti se ocupa de el :) )
Bafta multa! :)
allidda
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mie Oct 02, 2002 12:22 pm

despre balurile din licee ce ne putetzi spune ? :))
O sa cantatzi si la baluri sau nu ? si kam kat ar fi suma necesara pentru ka un colegiu sa va poata avea la bal ? :))

organizez balul din colegiul meu din craiova si m-ar interesa sa stiu .. :) )
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Oct 02, 2002 8:35 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

Toamna asta lansam primele 2 proiecte exclusiv MOF: albumul UNU' si o trupa de 3 fete nebune!

Hai salut!

Deci voi faceti muzica de la UNU? Curios... melodia aia despre iarba imi place rau de tot!
Pe alea trei fete nebune sper din toata inima sa nu le cheme Mihaela, Claudia si Oana. Ele sunt sau nu sunt ele?

PS: Articolele alea le-am gasit cand ma plimbam aiurea pe net. In vreo doua-trei articole scria cateva randuri de voi. Promit ca le mai caut, nu promit ca le mai gasesc.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Hmmm

Mesajde AnDrEi » Lun Oct 07, 2002 1:15 pm

Florin .. 3 fete?:-( .. bhuttu chiar sunt curios.. desi .. daca gasesc o tipa care sa vrea sa cante .. s`ar putea sa fie 3 proiecte.. :-( .. dar se pare ca Bacaul nu are asa ceva.. adik tipe care sa vor sa faca parte dintr`o formatie ... si la dreaq.. sunt in clasa a 12`a
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q