De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 12:45 pm

Initial trimis de crinuza
monica...nici eu nu am dormit(mai exact de 2 zile in cuace

Postat pe generalitatzi,care cred eu ..inca este un forum rezonabil ! :p

Sincer sa fiu..nici eu nu stiu sa scriu varianta corecta. Cum e bine ? "incoace" ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Mie Iul 24, 2002 12:51 pm

da' macar esti sigur ca e scris incorect?
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 12:53 pm

Da..a scris incorect. Eu asa zic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KickAss » Joi Iul 25, 2002 2:11 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh pe Scandal
Arata-mi si mie vreun post util de pe acest thread ?

Sunt eu nebun sau nu vad scopul interogatiei? Propozitia mi se pare a fi una imperativa, deci, ar trebui "!". Ehhhh! Zici Moshu si-ai zis tot!
KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iul 25, 2002 2:20 pm

Eh kickule, amanunte, uite exemplu de propozitzie imperativa in acelash thread condimentat cu una bucata ametzeala in tastatura datorat miscarii browniene a unui neuron ratacit:

Bine bai,sluga lu Dana ......daca tu ai vrut sa ma votezi....e optinuea ta !
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 25, 2002 11:42 pm

Mai,fratiorii mei..alea de mai sus sunt greseli de tastare. In timp ce tastez ma gandesc la ce sa scriu..si imi cam fuge mintea..d'aia am incurcat ! cu ? . Si tot d'aia am scris gresit cuvantul optiune.

Si o greseala foarte frecventa a mea este la cuvantul poate ! Mai mereu il scriu paote ! Deoarece...p si o sunt una langa alta,,si am tendintza sa apas mai intai cu stanga pe a...si de'abia pe urma cu dreapta pe o !

Cand o sa fac grave greseli gramaticale si de exprimare..atunci sa ma taxatzi. Dar nu o sa intalnitzi asa ceva la mine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Game Over » Vin Iul 26, 2002 9:39 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
imi cam fuge mintea

"Fuge, fuge, fuge ... nimeni n-o ajunge" :hehe: :o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 29, 2002 8:55 am

el nu este din iasi ci este din Provincie

Autor: Andrei
Problema: este hilar sa scrii un substantiv propriu cu litera mica urmat imediat de un substantiv comun scris cu majuscule.
gaga

Mesajde J'adore » Lun Iul 29, 2002 9:14 am

Postat pe generalitatzi,care cred eu ..inca este un forum rezonabil ! :p

Sincer sa fiu..nici eu nu stiu sa scriu varianta corecta. Cum e bine ? "incoace" ?

Sorry.varianta corecta e "incoace"..........recunosc ca nu prea mai stiu nimic din gramatica romana....:cry: I feel so bad! :cry:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 06, 2002 5:48 pm

Andrei strike again:

Rectific .. nu vreau nicku-l Gigolo ..

copilule, poti alege orice varianta: nick-ul sau nickul da' nicu ala al tau e bolnav din nastere. De ce? Intreaba-ti profa de romana... gamiash, o sa ma enerveze mai rau ca pe SOD lutzele si andreii ajunshi mozi.
gaga

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 8:09 am

Initial trimis de West.C
Destepti-lor parca forumul asta era despre 2pac asa ca va rog lasa-ti celalate prostii

Un singur comentariu: tare ash vrea ca moderatorii sa aiba permis de portarma.

bhuttu, nu mai bag copy, da' ai o bilutza gri. Ti-a zis afex de ce pe "Recenzii" take care...
gaga

Mesajde bhuttu » Mie Aug 14, 2002 11:04 pm

Initial trimis de DANA

bhuttu, nu mai bag copy, da' ai o bilutza gri. Ti-a zis afex de ce pe "Recenzii" take care...

'ai ma Dana, pentru un amarat de "i" ? Fie ca tine! Da' in acelasi post si aphex a scris Eco cu "e" mic si nu s-a mai luat nimeni de el. A, ba da, m-am luat eu acum.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 9:22 am

1. afex e putoare, nu mai apasa shiftu' de obicei (asa cred)
2. 'ai ma dana? ne tragem de sireturi? vezi sa nu ma trag io cu miki de la k-pital ca am vazut un interviu de m-am spart de ras, vorbea ca wynona ryder in south park "wow! wow!"
3. de afex ma iau de-s in mood ca altfel mi-o fur. azi is in mood de dat pumni fraierilor. argumentat. deci: iar tastezi fiindca nu ai invatat sa scrii????
gaga

Mesajde bhuttu » Sâm Aug 17, 2002 12:26 am

Iar eu ma uit la pop-up video pe VH1. Si am vazut videoclipul de la Man on the moon...al celor de la R.E.M.
Si in videoclip apare un tir d'ala imens cum numai americanii au. Mastodont d'ala imens. Stitzi cum sunt tirurile la americani,nu ? Cu cabina aia sp[ecifica..si cu cosh pentru fum.
E...si au zis aia ca tirul era condus chiar de bassistul formatziei. Nu e usor sa conduci asa ceva.
Si au mai spus ca in USA..un sofer de tir primeste 37.5 centzi pentru 1 mila parcursa. Sa mai specificam (pentru cei care nu stiu) ....1 mila terestra = 1609 km.
Zic eu..ca sunt platitzi destul de bine...tinand cont ca merg sute de mile / saptamana.

Ma scuzati ca am dat qute la tot postul, dar daca taiam din el parea prea rupt de realitate. Treaba e ca postul asta este pe Muzica->Behind the music... si lungeste milele terestre peste masura. Din cate stiam eu aveau cam de 1000 de ori mai putin. Sau or fi bagat astia ceva in milele terestre?:con:
Moshule... n-am nimic cu tine in mod deosebit. nu m-am luat nici de "sp[ecifica", nici de punctele de suspensie care sunt ba 2, ba 4, de prea putine ori 3. Astea sunt greseli de tastare. E adevarat ca si asta cu milele poate fi greseala de tastare. Un punct intre 1 si 6 sau un "k" trimis la plimbare m-ar fi putut lipsi de postul asta. Sunt convins ca stii cat are o mila terestra, dar greseala mi se pare atat de flagranta incat ar putea sa induca in eroare pe fitescine. Plus ca e o chestie grosolana. Pun pariu ca daca in loc sa-ti zic "Nu-mi place de Dana si sa-i dau *n-am voie cu obscenitati ca ma baneaza*" as fi tastat, neintentionat, evident, "Nu-mi place de Dana si sa-ti dau *n-am voie cu obscenitati ca ma baneaza*" te-ai fi suparat pe mine. Then again, poate or fi lungit astia milele...

Asa, am terminat cu Moshu... Dana, Dana, de ce ma prigonesti? "Ne tragem de sireturi?" Vezi ca la asta am ras. Da' cam ce-ai vrea, sa-ti vorbesc cu dumneavoastra? Miki de la Kpital nu are ce cauta in discutia asta, doar ai vrut tu sa faci pe-a dracu'. Nu mi se pare ca ti-ar fi iesit.
De treburile tale cu aphex nu vreau sa stiu nimic. Vreau doar sa nu mai vad posturi Dana-aphex apropiate.
Cu aphex n-am nimic, am vrut doar sa demonstrez ca beneficiez de un tratament special din partea ta. Daca mai vrei dovezi, mai am. N-am chef sa recitesc arhive de fanclub.ro, da' ce nu fac eu pentru tine...
Poanta aia cu "Faci aia ca n-ai invatat sa faci ailalta" a fost buna la vremea ei, da' vezi c-o perimezi dac-o folosesti prea des.
Dana,... imbatranesti?

-------------------
In loc de *n-am voie cu obscenitati ca ma baneaza* puneti si voi *muie*. N-am indraznit sa folosesc asa un cuvant grosolan. Sopra, ma lasi?
A, si inca o data scuze pentru quote.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 12:11 pm

Da ma..rectific..1 mila terestra = 1609 m = 1.609 km !
Greseala de neatentzie ..nu de nestiintza !
Cat despre punctuatzie...esti culmea ! Sunt la clasa a II a ...sa pun virgula corect ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Aug 19, 2002 8:57 am

bhuttu, te mananca? nu de alta dar atac la persoana pe "de veghe in lanul de secara" e offtopic.
daca ai ceva cu mandea baga pe scandal. vezi de-ti raspund acolo.

(btw. dupa acest post orice este offtopic aici DISPARE)
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 11:30 am

ca sa nu intru in gura lupoaicelor de pe literatura,iaca spun singur ca am gresit,evident dupa ce onkoasa mi-a atras atentia!greseala e pe la administrative.
multumita onkoaso?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Lun Sep 02, 2002 11:50 am

ba, te bat cat ej tu de mare, nu ie pt multumirea mea ci pentru linistea mea sufleteasca. si poate modifici si semnatura. ACUM! ca purtator de cuvant al ozoanelor ma simt datoare sa te trag de atentie...:D
onk

mostra de prostie a forumului care a declasat orice alt user.

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 11:54 am

Poate vechiul gabytz sa-l fi intrecut.

Nicholas_Alek's best offfffff offffffff offfffffff:

Pai in doua zile sa luat lumea de mine

ma intrebat unu de linga mine cum e cu´banu

Sa vedem unde v-om fii peste o saptamina

Mai bine ne da-ti cite un mail

ca sa nu puna moderatori furtunele cu apa pe noi,

fortza-tzi votul cu window-ul ala...la atomic nu are asa ceva...doar ce am fost sa vad.

Eu am auzit ca satanisti omoara pisici

Il cauta politzia ca piesele de puzzle.
(asta a fost buuuna, de top)

dar este un cale de a te face cunoscut

spalate cu apa rece

m-ai aveau o prashina de terminat, shi sau hotarit

ma innebunit

Da la-s ca ma duc shi io la liceu

E dementzial :D
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 1:00 pm

onkoaso,explica-mi gramatical de ce trebuie sa modific miul de la semnatura.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 8:14 am

New one :D bate de departe gabytzu, sorry gabriel

Sinteti toti niste pushti corditi care fac pe garnguri!
gaga

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 10:43 am

Bah, cand ziceam ca am ramas cu forumul limpede si curatzel, ghici cine vine la cina? Il mai tineti minte pe CADYMAN? Cel care exact acum un an deschisese superbul thread cu poiezi? Care nu stiu cum a ajuns pe literatura?
Nuuuu?
Iata:

De multe ori cred ca va-ti (corect v-ati) intrebat ... " Ce vrea ma si asta .... Cu poieziile (corect poezii) lui " .... Poate multi ati avut drepatate ... spunand ca e o pierdere de timp ... poate alti (lipseste un i) ati spus ca e cel mai frumos lucru de pe pamant ... si ati avut drepatate ..... Dar .. Intiferent de ceia (ceea) ce credeti voi ... pot spune ca pana la urma poezia va fi si va ramane cel mai de pret sentiment .. cel mai frumos grai ... al iubiri (lipseste un i) ....

Vezi mah onka, a somat ce a somat subiectul asta dar odata cu venirea toamnei (cand se numara bobocii) isi revine.
Need some help, omen!
gaga

Mesajde onk » Mar Sep 03, 2002 1:16 pm

Ce vrei ma? Se poate cumva modera asa ceva? Spicuiesc in ordine acronologica:

CADYMAN

06-04-2002 23:14
poiezia..... Trebuie sa ai vointa si sa sti ce doresti.............

17-01-2002 02:00

.Cand am deschis acest subiect nu am spus ca trebuie sa fi as ca sa scri o poezie de multe ori scri ce iti spune inima
Tu ai avut un cuvant de spus dar pe deoparte mai si jicnit
Dar eu cat de multe lovituri asi primi tot nu ma las si voi spune lumi intregi ce gandesc eu

12-01-2002 15:28

Primul concurs de poezie realizat si tehnoredactat de mine.Acest concurs este dedicat marelui poiet al Romaniei Mihai Eminescu
Ce pot sa spun ca mi-am vazut visul cu ochii asa ca sa imi tineti pumni alceava ce pot sa zic.
Fara voi nu asi fi reusit

08-01-2002 16:42

Bai mai lasat masca gaina.........................Nu mai am cuvinte

20-12-2001 21:56

"Sa jicnesti pe cineva"

ce vrei Dana, moderare? N-am curaj mah, ca uite, a luat Vali atitudine

18-12-2001 04:30

sunteti niste distrusi
ce sunt aberatiile astea inculte si agramate????

..... si l-a certat rau Gabytzu, de n-a mai intrat omu pe net.
Si ce, vrei sa ma certe Gabytzu, singurul om cu care nu m-ash certa pe limba si literatura romana fiindca as pierde....

Gabytzu
Magia...hmmm e in noi!
20-12-2001 22:29

Muuuuaaaama Vali parca....shi tu acum..... aici chiar ca nu este nevoie sa intri cu ''lectzii de gramatik''......in poezii trebuie sa se vada un pic de talent nu itzi cere nimeni poezie cu un anumit ritm, rima shi alte alea.....trebuie sa se vada ca ai in ''sange romantismul'' (este ca te-am spart?)

M-am saturat de tine shi corectitudinea ta gramatikala.....du-te frate la un cerc literar shi lasa-ne pa noi in pace...cel putzin aici unde utilizatorii ishi arata talentul, ishi spun parerea din care unuro re rezulta prostia....NU faci tu aprecieri la adresa mesajelor, ok? Shi acum iar o sa vina valentin cu argumente filozofice legate de varsta dar m-am obishnuit..........

ONK (azi):

Acu pe bune, ce cauta subiectul asta pe literatura? Ca are legatura cu literatura prin scriere? Ca e ‘poezi’? atata timp cat singura legatura cu forumul este arta mai mult sau mai putin valabila, atata timp cat nu ai ce modera, ca n-ai voie si oricum n-ai rezultat, eu una renuntz de buna voie la moderare pe acest subiect......
onk

Mesajde onk » Mie Sep 04, 2002 1:22 pm

din ciclul, "vezi, mah Dana, ca imi fac datoria?" azi vi-l prezint (sau v-o prezint) doamnelor si domnilor, pe Seth2, care....a avut...o scapare....
Anyway... nu stiu de ce eu stiam ca masonii astia au scopuri negative de cucerire a lumii si de manipulare a societatii.

...literara. si mai precis doua:
nu stiu de ce eu stiam
si
scopuri negative de cucerire a lumii si de manipulare a societatii

bunul meu simtz, experientza si teoria conspiratziei imi spun ca nu exista scopuri pozitive de cucerire a lumii, si mai precis ma indoiesc de faptul ca cineva n-ar sti de ce stie.

repet, scapari, da remarcabile...
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 11:27 am

Ba...cum se scrie corect : "Nu te obraznici ! " , sau "Nu te obraznicii ! "

Ca m-a corectat Calypso ! Eu am scris cu 2 i ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Sâm Sep 07, 2002 3:01 pm

Ba...cum se scrie corect : "Nu te obraznici ! " , sau "Nu te obraznicii ! "

Ca m-a corectat Calypso ! Eu am scris cu 2 i ! :D

ba, recunosc ca habar n-am.
dex-u zice ca ie unu la infinitiv, da io cred ca e cu doi la imperativ.
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 3:06 pm

Si eu la fel zic..ca e 2 i...la imperativ !

Ca atunci cand ai spune : "nu fii obraznic ! " :lol:

O alta observatzie gramaticala : am intalnit de multe ori gresala "se scrie cu 2 de i " . Corect spus este "se scrie cu 2 i " .
De'abia dupa 20 ...punem si prepozitia "de" . Ex : "se scrie cu 20 de i " . :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Sâm Sep 07, 2002 3:13 pm

moshule, creca asta e. apropo, ej ok cu "2 i", e o lupta pe care o duc de mult. :o
onk

Mesajde gaga » Lun Sep 09, 2002 8:09 am

1. cu un singur "i" se scrie, cu doi "i" se accepta numai in cazul in care folosesti substantivul "obraznicie" cu forma "obraznicii" (copilul a facut obrazanicii)

2. mostra de masacrare crasa a topicii propozitiei, autor (finally) aphextwingz:

shi care acum avem un neologism pentu ea: filantropie

Si pentru care avem acum un neologism suna frumos? Eu zic ca da.
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Sep 09, 2002 9:56 am

:fuck:
aphextwinz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte