Initial trimis de crinuza
monica...nici eu nu am dormit(mai exact de 2 zile in cuace
Postat pe generalitatzi,care cred eu ..inca este un forum rezonabil ! :p
Sincer sa fiu..nici eu nu stiu sa scriu varianta corecta. Cum e bine ? "incoace" ?
Initial trimis de crinuza
monica...nici eu nu am dormit(mai exact de 2 zile in cuace
Initial trimis de Oribilul Mosh pe Scandal
Arata-mi si mie vreun post util de pe acest thread ?
Bine bai,sluga lu Dana ......daca tu ai vrut sa ma votezi....e optinuea ta !
el nu este din iasi ci este din Provincie
Initial trimis de Oribilul Mosh
Postat pe generalitatzi,care cred eu ..inca este un forum rezonabil ! :p
Sincer sa fiu..nici eu nu stiu sa scriu varianta corecta. Cum e bine ? "incoace" ?
Rectific .. nu vreau nicku-l Gigolo ..
Initial trimis de West.C
Destepti-lor parca forumul asta era despre 2pac asa ca va rog lasa-ti celalate prostii
Initial trimis de DANA
bhuttu, nu mai bag copy, da' ai o bilutza gri. Ti-a zis afex de ce pe "Recenzii" take care...
Iar eu ma uit la pop-up video pe VH1. Si am vazut videoclipul de la Man on the moon...al celor de la R.E.M.
Si in videoclip apare un tir d'ala imens cum numai americanii au. Mastodont d'ala imens. Stitzi cum sunt tirurile la americani,nu ? Cu cabina aia sp[ecifica..si cu cosh pentru fum.
E...si au zis aia ca tirul era condus chiar de bassistul formatziei. Nu e usor sa conduci asa ceva.
Si au mai spus ca in USA..un sofer de tir primeste 37.5 centzi pentru 1 mila parcursa. Sa mai specificam (pentru cei care nu stiu) ....1 mila terestra = 1609 km.
Zic eu..ca sunt platitzi destul de bine...tinand cont ca merg sute de mile / saptamana.
Pai in doua zile sa luat lumea de mine
ma intrebat unu de linga mine cum e cu´banu
Sa vedem unde v-om fii peste o saptamina
Mai bine ne da-ti cite un mail
ca sa nu puna moderatori furtunele cu apa pe noi,
fortza-tzi votul cu window-ul ala...la atomic nu are asa ceva...doar ce am fost sa vad.
Eu am auzit ca satanisti omoara pisici
(asta a fost buuuna, de top)Il cauta politzia ca piesele de puzzle.
dar este un cale de a te face cunoscut
spalate cu apa rece
m-ai aveau o prashina de terminat, shi sau hotarit
ma innebunit
Da la-s ca ma duc shi io la liceu
De multe ori cred ca va-ti (corect v-ati) intrebat ... " Ce vrea ma si asta .... Cu poieziile (corect poezii) lui " .... Poate multi ati avut drepatate ... spunand ca e o pierdere de timp ... poate alti (lipseste un i) ati spus ca e cel mai frumos lucru de pe pamant ... si ati avut drepatate ..... Dar .. Intiferent de ceia (ceea) ce credeti voi ... pot spune ca pana la urma poezia va fi si va ramane cel mai de pret sentiment .. cel mai frumos grai ... al iubiri (lipseste un i) ....
Anyway... nu stiu de ce eu stiam ca masonii astia au scopuri negative de cucerire a lumii si de manipulare a societatii.
Ba...cum se scrie corect : "Nu te obraznici ! " , sau "Nu te obraznicii ! "
Ca m-a corectat Calypso ! Eu am scris cu 2 i !![]()
shi care acum avem un neologism pentu ea: filantropie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori