noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Re: Multumes!

Mesajde ballooba » Dum Aug 11, 2002 9:39 pm

Initial trimis de Andrei
Si ce parere ai lucianus de site?

Arata bine da se putea shi mia bine...:))
ballooba
Junior Member

Thnx!`

Mesajde AnDrEi » Lun Aug 12, 2002 12:51 pm

Initial trimis de ballooba

Arata bine da se putea shi mia bine...:))

Multam fain .. si apropos.. dragos .. cum este sa fii intrat la facultate ? o sa mai ai timp sa mai faci cateva site`uri ?
AnDrEi
Junior Member

OK!

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Aug 12, 2002 9:23 pm

Deci .. pozele nu se pot mari .. dar am sa le fac pana la urma sa se mareasca.. si in curand vom incerca sa facem o "baza de date" acolo .. cu toti fanii din Bacau :) ... ala fiind site-ul fan-clubului Hi-Q din Bacau .. mai dati`mi si voi sugestii :) shi eu voi incerca sa le "aplic" :) ..

Hi-Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Iubitori de Hi-Q, uniti-va!

Mesajde deca » Vin Aug 16, 2002 6:56 pm

Treceti si pe la mine, Hi-Q este o trupa de nota 10!
In ciuda parerilor in parte retardate ale unora precum Horea Moculescu!
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde ptz » Lun Aug 19, 2002 3:33 am

Am fost joi la un concert Parazitii in Disco Tineretului Costinesti(cine stie cunoaste) unde efectiv inaintea melodiei Shoot yourself au fost aplaudate trupe care canta live(Vita de vie,Iris,Bug)si huiduite in sensul ca toata lumea striga MUIE!!!MUIE!!! cele care fac playback...in frunte cu Akcent,Andre si....HI-Q...m-a cam deranjat sa aud o mare de oameni strigand asta...si totusi e adevarat...am fost la 2 concerte HI-Q in Ring si a fost playback...melodiile in fundal mai cantau si ei din cand in cand etc etc...azi insa cei de la Hi-Q au cantat vreo 3 melodii live-live(Dor de tine,Cat de iubeam si inca una cred)...a iesit chiar bine...toata discoteca si-a dat seama ca nu mai era discul pus...sper s-o tina tot asa si sa cante live si in continuare desi e mai greu.
ptz
Junior Member

Mesajde sly » Lun Aug 19, 2002 9:33 am

auzi prietene cum a fost faza mai exact? cine a dat tonul sa se strige pt formatiile care canta live shi cele care fac playback?? parazitii??
nu cred ...
de ce nu au zis parazitii in clipul melodia Shoot Yourself despre
HI-Q ca fac playback ??
shi au zis de 3se,andre,voltaj (care au cam gresit fie vb intre noi)
shi tot eu iti raspund la prima intrebare care ti-am pus-o HI-Q nu fac playback ...shi iti spun in cunostinta de cauza deoarece am fost la concerte cu ei dar uneori nu se poate canta numai live...(cum ar emisiuni tv etc)
shi plus de asta parazitii sunt ff buni prieteni cu trupa HI-Q deoarece lui Mitza ii place aceasta trupa fiind singura trupa de hip-hop din romania care a fost 2 ori invitati la emisiunea lor...
nu vreau sa ma iau de tine dar ti-am explicat un fapt constatat de mine..
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

hmz..

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Aug 19, 2002 8:46 pm

korekt.. Hi-Q + Parazitii = Friends .. :) din cate shtiu eu .. shi nah mai au shi oamenii probleme ... se mai intampla shi chestii d`astea .. dar Parazitii (Care canta Live tot timpu .. respect) nu au la fel de multe concerte emisiuni.. prezente la Tv ca Hi-Q deci...

AnDr3y - Radu
Junior Member

Da si nu...

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Aug 22, 2002 4:39 pm

Initial trimis de ptz
Am fost joi la un concert Parazitii in Disco Tineretului Costinesti(cine stie cunoaste) unde efectiv inaintea melodiei Shoot yourself au fost aplaudate trupe care canta live(Vita de vie,Iris,Bug)si huiduite in sensul ca toata lumea striga MUIE!!!MUIE!!! cele care fac playback...in frunte cu Akcent,Andre si....HI-Q...m-a cam deranjat sa aud o mare de oameni strigand asta...si totusi e adevarat...am fost la 2 concerte HI-Q in Ring si a fost playback...melodiile in fundal mai cantau si ei din cand in cand etc etc...azi insa cei de la Hi-Q au cantat vreo 3 melodii live-live(Dor de tine,Cat de iubeam si inca una cred)...a iesit chiar bine...toata discoteca si-a dat seama ca nu mai era discul pus...sper s-o tina tot asa si sa cante live si in continuare desi e mai greu.

Adevarul e undeva la mijloc, ca de obicei:-)

Da: am fost si eu la concertul respectiv:-) Motivul pentru care Parazitii au scandat acele trupe (Akcent, Andreea Antonescu, Hi-Q) este de inteles: au ales trupele dance de pe val, asa cum au facut si in textul piesei "Shoot yourself" (atunci la moda erau 3SE, AnimalX, Voltaj, Andre).
Pentru cateva minute m-am simtit de kakao, dar apoi mi-am revenit pentru ca mi-am dat seama ca acelasi public fusese la concert la noi cu o zi inainte, si cantasera cu noi, dansasera pe Hi-Q etc... Nu sunt suparat pe Parazitii, ei fac show-ul lor, si il fac bine!

Nu: nu e adevarat ca nu am cantat live. Vara asta, toate concertele de la Ring au fost live... Adica aproape toate pisele din programul nostru sunt negative cu voci aditionale. De fapt, discutia asta nu are sens pana nu veniti la concert sa va convingeti cu urechile voastre.

Adevarul este intotdeauna la mijloc:-)
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: hmz..

Mesajde Dee Dee » Joi Aug 22, 2002 9:39 pm

Initial trimis de AnDr3y - Radu
korekt.. Hi-Q + Parazitii = Friends .. :) din cate shtiu eu .. shi nah mai au shi oamenii probleme ... se mai intampla shi chestii d`astea .. dar Parazitii (Care canta Live tot timpu .. respect) nu au la fel de multe concerte emisiuni.. prezente la Tv ca Hi-Q deci...

Parazitii VORBESC LIVE tot timpul adica vrei sa spui ...
pentru ca ceea ce fac ei nu prea se keama cantat!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: Da si nu...

Mesajde Dee Dee » Joi Aug 22, 2002 9:47 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

Da: am fost si eu la concertul respectiv:-) Motivul pentru care Parazitii au scandat acele trupe (Akcent, Andreea Antonescu, Hi-Q) este de inteles: au ales trupele dance de pe val, asa cum au facut si in textul piesei "Shoot yourself" (atunci la moda erau 3SE, AnimalX, Voltaj, Andre).
Pentru cateva minute m-am simtit de kakao, dar apoi mi-am revenit pentru ca mi-am dat seama ca acelasi public fusese la concert la noi cu o zi inainte, si cantasera cu noi, dansasera pe Hi-Q etc... Nu sunt suparat pe Parazitii, ei fac show-ul lor, si il fac bine!

Am fost si eu la concertul respectiv ....si acolo au fost si foarte multi fani Hi-q !!! Oricum parerea mea este ca nu ar trebui sa faca lucrurile astea in concerte cei de la Parazitii pentru ca nu sunt ei cel mai in masura sa dea lectii de live .....avand in vedere ca ei mai mult vorbesc...recita...ceee ce fac ei nu se poate numi CANTAT

Nu: nu e adevarat ca nu am cantat live. Vara asta, toate concertele de la Ring au fost live... Adica aproape toate pisele din programul nostru sunt negative cu voci aditionale. De fapt, discutia asta nu are sens pana nu veniti la concert sa va convingeti cu urechile voastre.

Am fost si eu vara asta la concertele Hi-q si intr-adevar kiar au cantat live! si a fost super !
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde ptz » Joi Aug 22, 2002 10:19 pm

sly: inaintea melodiei shoot urself Parazitii au spus ca vor numi trupe care canta live si trupe care fac playback...a numit in ordine vita de vie-andreea antonescu,iris-akcent,bug-Hi-Q...ei au dat tonul si au incurajat si scandarile obscene pt. ca la inceput doar se huiduia iar Cheloo a zis ceva de genul:"Cuvantul potrivit ar fi Muie" si toata turma a inceput "MUIE!MUIE!"...eu ii respect deoarece canta live mereu dar nu poti sa compari ce canta ei cu ce canta altii...si sunt de acord ca nu se poate mereu live...
Florin: nici nu ma asteptam sa raspunzi...de fapt io sunt mai nou pe forumul asta si abia acum observ ca voi sunteti prezenti pe aici...am fost la 3 concerte cu voi la Ring...imi plac mult toate melodiile voastre...si totusi nu a fost chiar live in sensul ca era cum ai spus tu negativ+voci spre deosebire de melodiile din concertul de duminica care nu aveau decat negativ in spate...eu chiar am simtit o diferenta...se auzea altfel.S-ar putea sa ma insel totusi.
ptz
Junior Member

Mesajde sly » Vin Aug 23, 2002 8:37 am

nu vreau sa intru in conflict cu tine dar Parazitii au un mod diferit de a face show inainte de program sau de prezentarea pieselor care le vor canta in seara respectiva...eu cred spun prostiile astea deoarece sunt cu alcoolul in cap...in fine shi acuma sa discutam despre HI-Q...
eu iti zic sa mai dai pe le concertele lor deoarece alea 3 concerte din ring nu sunt edificatoare in ceea ce priveste daca au cantat live sau nu...
eu iti zic ca au cantat live deoarece am fost shi eu in vara asta la concerte cu ei!!!
sly

Re: Re: hmz..

Mesajde AnDr3y - Radu » Vin Aug 23, 2002 6:02 pm

Initial trimis de deedee

Parazitii [b] VORBESC LIVE tot timpul
adica vrei sa spui ...
pentru ca ceea ce fac ei nu prea se keama cantat!!! [/B]

da bine.. asha`i :) .. Daca tot e vorba de noutati (site`uri , adrese mail & Hi-Q Stuff`z) va rog shi eu sa vizitati http://www.fanclub.tk .. am adaugat info despre fiecare .. urmeaza mp3`z, versuri shi FanClub Hi-Q Bacau Info :P

AnDr3y - Radu
Junior Member

Re: Da si nu...

Mesajde Pache » Dum Aug 25, 2002 7:10 pm

Am fost si eu din intamplare la un concert Hi-q in Ring, anul asta, si nu mi s-a parut 100% live, chestie care am observat-o la referen, si cand se termina melodia, vocea Danei fiind mult mai slaba fara "muzica" in spate.
Cat despre "showul" de pe scena ... humm, eu am fost la concertul aniversar cand trupa implinise .... aaa ..aaa ... cinci ani cred :)
Oricum unul din baieti a plans (Mihai AFAIK), a fost un pic emotionant, senzatie pe care nu am mai intalni-o de cat cu mult timp in urma la un concert Vama Veche ... dar asta e alta poveste.
Oricum aceleasi plansete si suspine au fost si la concertul care a fost dupa 4-5 zile. Nu zic ca Mihai nu o fi un tip sensibil, emotiv chiar dar .... parca e si putina actorie la mijloc.
Nu condamn pe nimeni, dar cred ca toata lumea are dreptul la o parere, sa ma contrazica cineva daca am gresit pe undeva ...

ps: cat despre parazitii ... no comment! multe trupe mai au pana sa ajunga cu versurile macar (nu zic de linia melodica) unde sunt cei de la parazitii.
pps: Scuzati off topicul, nu am vrut sa deranjez prea mult.
Pache
Junior Member

Re: Re: Da si nu...

Mesajde Florin Hi-Q » Dum Aug 25, 2002 9:17 pm

Initial trimis de deedee

Am fost si eu la concertul respectiv ....si acolo au fost si foarte multi fani Hi-q !!! Oricum parerea mea este ca nu ar trebui sa faca lucrurile astea in concerte cei de la Parazitii pentru ca nu sunt ei cel mai in masura sa dea lectii de live .....avand in vedere ca ei mai mult vorbesc...recita...ceee ce fac ei nu se poate numi CANTAT

Am fost si eu vara asta la concertele Hi-q si intr-adevar kiar au cantat live! si a fost super !

Pe bune??!??? Ai fost si tu acolo?:-) unde stateai? ca nu te-am vazut... cu cine erai? te-ai simtit bine acolo??

:-)

just kiddin'
Florin Hi-Q
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Aug 25, 2002 9:26 pm

Bai carei faza aici cum ca poti sa primesti raspuns chiar de la Florin sau ceilalti membri ai trupei?Vreau si eu sa stiu.
alisa
Junior Member

iata ca am revenit...

Mesajde intoxic8 » Dum Aug 25, 2002 9:31 pm

dupa mult timp de tacere am revenit si eu pe forum.
Pache nu prea pricep ce vrei tu sa insinuezi prin faptul ca Florin a plans la concertul aniversar si la alte concerte. in fine nu are importanta, cat despre versurile celor de la Parazitii... ma abtin. mai bine te referea la linia melodica (aia trebuie apreciata, insa din pacate baietashii sunt mult mai extaziati cand aud cuvinte pe care le e frica sa le foloseasca de fata cu parintii).

revenind la subiect (noutatile) va anunt ca pe site-ul MEU si al lui sly veti vedea noi poze, atat de la concertul aniversar cat si de la emisiunea de pe 3 august (ultima din acest sezon).

alta noutate este ca Hi-Q au castigat cei 1.200 $ oferiti ocupantului locului 2 la sectiunea slagare si tin sa-i felicit si pe aceasta cale pe membrii trupei cat si pe Marius Moga.

keep up the good work guys!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Aug 25, 2002 9:47 pm

Hi-Q felicitari!!
asta a fost tot ce am avut de zis!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Aug 25, 2002 10:13 pm

cool ,cei mai tari sunt Hi-Q
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Sep 03, 2002 10:38 pm

Initial trimis de alisa
cool ,cei mai tari sunt Hi-Q

bine bine .. altceva?!? asta shtiam .. shi faza cu raspunsurile: poti sa primeshti raspuns la o intrebare .. chiar de la Florin sau Mihai!

AnDr3y - Radu
Junior Member

intrebare!

Mesajde intoxic8 » Mie Sep 04, 2002 1:34 am

imi puteti spune unde pot gasi noutati despre Hi-q??? incerc sa aflu lucruri noi si nu reusesc!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde Andre3a » Mie Sep 04, 2002 10:47 pm

cred k cele mai noi lucruri despre Hi-Q le poti afla de pe site..http://www.hi-q.ro sau de aici,de pe forum...
Andre3a
Junior Member

Mesajde AnDr3y - Radu » Sâm Sep 07, 2002 9:03 am

Initial trimis de Andre3a
cred k cele mai noi lucruri despre Hi-Q le poti afla de pe site..http://www.hi-q.ro sau de aici,de pe forum...

Da dar nu numai mai exista site-uri .. http://www.fanclub.tk http://www.hi-qiasi.as.ro shi mai poti gasi informatii in reviste....

AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Sep 08, 2002 5:05 am

Pe bune??!??? Ai fost si tu acolo?:-) unde stateai? ca nu te-am vazut... cu cine erai? te-ai simtit bine acolo??

:-)

just kiddin'

lol :D :) :D
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Mar Sep 10, 2002 1:27 am

h3h3h3h3......am aparut si eu in sfarsit.....se mai intoarce lumea si pe acasa.......
acum o sa va mai ajut si eu pe aici sa sustinem forumul si sa-l facem mare si frumos :)
:) treaba faina...chiar am descoperit o noutate :de cand e dragos=ballooba intrat la facultate? :):) andrei ....hai ca asta chiar e o noutate ....de unde si pana unde stii tuh ca dragos e la facultate? :):):)

P.S.: bine v-am gasit!
allidda
Junior Member

Mesajde sly » Mar Sep 10, 2002 7:54 am

dragos=ballooba este fratele mai mic al lui Florin de 15 ani shi totodata frate cu Horica!!
sly

Mesajde Dee Dee » Vin Sep 13, 2002 9:41 pm

Poate ca DRagos creshte intr-un an cati altii in 4 !!! :)
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Sep 14, 2002 11:39 am

Asta seara pe TV1
sunt HI-q la SURPRIZE-SURPRIZE !!!!
Nu Ratati!!!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Sâm Sep 14, 2002 4:13 pm

Initial trimis de deedee
Asta seara pe TV1
sunt HI-q la SURPRIZE-SURPRIZE !!!!
Nu Ratati!!!!

kiar?ce dragutz.........pacat ca eu nu o sa pot sa-i vad :) dar las` ca stiu eu ca o sa fie niste dragutzi (ca de obicei) :):):)
allidda
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Sep 21, 2002 12:47 pm

allidda ..pana la urma i-ai vazut Si la Surprize Surprize.....!!!!
si eu la fel !
Au fost nishte dragutzi .... :D
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q