Initial trimis de Andrei
Si ce parere ai lucianus de site?
Arata bine da se putea shi mia bine...

Initial trimis de Andrei
Si ce parere ai lucianus de site?
Initial trimis de ballooba
Arata bine da se putea shi mia bine...)
Initial trimis de ptz
Am fost joi la un concert Parazitii in Disco Tineretului Costinesti(cine stie cunoaste) unde efectiv inaintea melodiei Shoot yourself au fost aplaudate trupe care canta live(Vita de vie,Iris,Bug)si huiduite in sensul ca toata lumea striga MUIE!!!MUIE!!! cele care fac playback...in frunte cu Akcent,Andre si....HI-Q...m-a cam deranjat sa aud o mare de oameni strigand asta...si totusi e adevarat...am fost la 2 concerte HI-Q in Ring si a fost playback...melodiile in fundal mai cantau si ei din cand in cand etc etc...azi insa cei de la Hi-Q au cantat vreo 3 melodii live-live(Dor de tine,Cat de iubeam si inca una cred)...a iesit chiar bine...toata discoteca si-a dat seama ca nu mai era discul pus...sper s-o tina tot asa si sa cante live si in continuare desi e mai greu.
Initial trimis de AnDr3y - Radu
korekt.. Hi-Q + Parazitii = Friends ..din cate shtiu eu .. shi nah mai au shi oamenii probleme ... se mai intampla shi chestii d`astea .. dar Parazitii (Care canta Live tot timpu .. respect) nu au la fel de multe concerte emisiuni.. prezente la Tv ca Hi-Q deci...
Hi-Q![]()
Initial trimis de Florin Hi-Q
Adevarul e undeva la mijloc, ca de obicei:-)
Da: am fost si eu la concertul respectiv:-) Motivul pentru care Parazitii au scandat acele trupe (Akcent, Andreea Antonescu, Hi-Q) este de inteles: au ales trupele dance de pe val, asa cum au facut si in textul piesei "Shoot yourself" (atunci la moda erau 3SE, AnimalX, Voltaj, Andre).
Pentru cateva minute m-am simtit de kakao, dar apoi mi-am revenit pentru ca mi-am dat seama ca acelasi public fusese la concert la noi cu o zi inainte, si cantasera cu noi, dansasera pe Hi-Q etc... Nu sunt suparat pe Parazitii, ei fac show-ul lor, si il fac bine!
Nu: nu e adevarat ca nu am cantat live. Vara asta, toate concertele de la Ring au fost live... Adica aproape toate pisele din programul nostru sunt negative cu voci aditionale. De fapt, discutia asta nu are sens pana nu veniti la concert sa va convingeti cu urechile voastre.
Adevarul este intotdeauna la mijloc:-)
Initial trimis de deedee
Parazitii [b] VORBESC LIVE tot timpul adica vrei sa spui ...
pentru ca ceea ce fac ei nu prea se keama cantat!!! [/B]
Adevarul e undeva la mijloc, ca de obicei:-)
Da: am fost si eu la concertul respectiv:-) Motivul pentru care Parazitii au scandat acele trupe (Akcent, Andreea Antonescu, Hi-Q) este de inteles: au ales trupele dance de pe val, asa cum au facut si in textul piesei "Shoot yourself" (atunci la moda erau 3SE, AnimalX, Voltaj, Andre).
Pentru cateva minute m-am simtit de kakao, dar apoi mi-am revenit pentru ca mi-am dat seama ca acelasi public fusese la concert la noi cu o zi inainte, si cantasera cu noi, dansasera pe Hi-Q etc... Nu sunt suparat pe Parazitii, ei fac show-ul lor, si il fac bine!
Nu: nu e adevarat ca nu am cantat live. Vara asta, toate concertele de la Ring au fost live... Adica aproape toate pisele din programul nostru sunt negative cu voci aditionale. De fapt, discutia asta nu are sens pana nu veniti la concert sa va convingeti cu urechile voastre.
Adevarul este intotdeauna la mijloc:-)
Initial trimis de deedee
Am fost si eu la concertul respectiv ....si acolo au fost si foarte multi fani Hi-q !!! Oricum parerea mea este ca nu ar trebui sa faca lucrurile astea in concerte cei de la Parazitii pentru ca nu sunt ei cel mai in masura sa dea lectii de live .....avand in vedere ca ei mai mult vorbesc...recita...ceee ce fac ei nu se poate numi CANTAT
Am fost si eu vara asta la concertele Hi-q si intr-adevar kiar au cantat live! si a fost super !
Initial trimis de alisa
cool ,cei mai tari sunt Hi-Q
Initial trimis de Andre3a
cred k cele mai noi lucruri despre Hi-Q le poti afla de pe site..http://www.hi-q.ro sau de aici,de pe forum...
Pe bune??!??? Ai fost si tu acolo?:-) unde stateai? ca nu te-am vazut... cu cine erai? te-ai simtit bine acolo??
:-)
just kiddin'
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator