de b0nechina » Mie Sep 04, 2002 11:25 pm
Gabytule, pe bune ca esti agasant!
Am avut un imbold de a-ti raspunde pe threadul creat special pe aceeasta tema (de ce a trebuit un thread nou, crezi ca o sa fie mult de combatut?), da' m-am gandit ca n-are rost, plus ca aveam niscai treaba.
Acu' am terminat si treaba, si vad ca ma lovesc in continuare de istericalele matale... Hmmm....
Gabytule, de foarte multe ori, numele unui domeniu este ales simbolic.... el nu definteste musai o 'zona de activitate' pentru site-ul in cauza... ci mai degraba o directie, ba se intampla des sa nu defineasca chiar nimic! Ti-as da exemplu slashdot.org, da' e mult de explicat la matale si is obosita, zau!
In speranta ca pana aici m-ai urmarit, am sa trec la punctul doi.
INDIFERENT CUM SE NUMESTE ACEST SITE, atata vreme cat respect regulile lui, sunt liber sa postez si sa spun ce vreau. Ai priceput? CE VREAU!
Io nush' cati ani ai matale, da' personal imi aduc inca aminte de vremurile cand trageai obloanele si verificai de trei ori usa pana sa deschizi gura. Sper ca macar atat avem in plus fata de vremurile acelea: dreptul de a deschide gura. Sau de a tasta, dupa caz.
In sfarsit, as vrea sa stiu ce intelegi tu, Gabytule, prin anti-fani.
Io fan nu sunt, si nici nu ma vad devenind prea curand, ca fin'ca nu-mi place sa-mi pun singura stampile in frunte, da' n-as zice nici ca-s anti-fan, macar ca nu pricep ce naiba e aia si cu ce s-o manca. Daca tu crezi insa ca imi este interzis sa intru pe acest site numa' pen'ca domeniul se cheama fanclub iar io nu-s fan... :con: apai atunci, dragu' mosului, unu' din noi tre' sa mearga sa se caute...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies